Автор Тема: Филм за битката между Цар Самуил и Василий II  (Прочетена 8068 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Болгардингезе

• Senior Member
  • Публикации: 979
  • mąθran
    • http://www.geocities.com/bulgarian_aviation/Aviation/Bulgarian.htm
Re: Филм за битката между Цар Самуил и Василии II
« Отговор #30 -: Май 09, 2008, 09:16:11 »
Кажи им го на тея тъпаци ,които създадоха тази конспирация.Според мен не е важно за какви ни смятат ,важното е ние да знаем ,че сме си Бълг-ариици.
Иран ,Армения - вечни приятели с България.
Както и горе ,тъй и долу!

Неактивен Ванадий

• Hero Member
  • Публикации: 1,530
« Отговор #31 -: Май 09, 2008, 10:23:19 »
Кажи им го на тея тъпаци ,които създадоха тази конспирация.Според мен не е важно за какви ни смятат ,важното е ние да знаем ,че сме си Бълг-ариици.

Ти се смятай, по същия начин и македонците се смятат, ама всички други ще си мислят че не е вярно! Не само ние трябва да си знаем светът трябва да го знае също и то много добре. Защото както сам видя и продължаваш да виждаш не българи (немци и Балева, но тя също не е българка) отричат Баташкото клане, нали? Но под международен натиск идеята се надига и вече има много хора които я поддържат и в България, които са българи и такива които са с неясна позиция клонят на там. Ти си викаш "няма значение", но има...

... заради тия чужди идеи (спокойно те не се правят нарочно, правят се защото европейците са кретеняци и не знаят) днес всекивтори срещнат ще ти каже, че българите са мешани, аз съм ги чувал, за теб не знам:

"ние сме супер мелези, българи, славяни, траки, цигани, византийци, турци, сърби, румънци всички са омешани, затова не си приличаме като другите народи" така де тук всичко живо се е плющяло непресттано. И накрая ни остава това...

Неактивен FELDMARSCHALLTopic starter

• Moderator
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,912
  • АРИЕЦ
  • Зодия: Scorpio Scorpio
« Отговор #32 -: Май 09, 2008, 11:22:02 »

Ти се смятай, по същия начин и македонците се смятат, ама всички други ще си мислят че не е вярно! Не само ние трябва да си знаем светът трябва да го знае също и то много добре. Защото както сам видя и продължаваш да виждаш не българи (немци и Балева, но тя също не е българка) отричат Баташкото клане, нали? Но под международен натиск идеята се надига и вече има много хора които я поддържат и в България, които са българи и такива които са с неясна позиция клонят на там. Ти си викаш "няма значение", но има...

... заради тия чужди идеи (спокойно те не се правят нарочно, правят се защото европейците са кретеняци и не знаят) днес всекивтори срещнат ще ти каже, че българите са мешани, аз съм ги чувал, за теб не знам:

"ние сме супер мелези, българи, славяни, траки, цигани, византийци, турци, сърби, румънци всички са омешани, затова не си приличаме като другите народи" така де тук всичко живо се е плющяло непресттано. И накрая ни остава това...
Улф Брумбауер е австрийски евреин от Виена, не е никакъв немец.
Хитлер в младите си години много е мразел Виена, говорейки с отвращение
за огромното еврейско влияние там: "Въшките са щъкали навсякъде из града" по
неговите думи. Затова е завършил прогимназията в Линц, а не във Виена.

Неактивен FELDMARSCHALLTopic starter

• Moderator
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,912
  • АРИЕЦ
  • Зодия: Scorpio Scorpio
« Отговор #33 -: Май 09, 2008, 11:25:23 »
Това че другите са се мешали не означава, че българите са го правели! :eusa_naughty:
Не можем да отречем, че много народи са минавали по тези земи, тъй като Балканите
са моста между Европа и Азия. Но при българите
е имало неписан закон, изпълняван безкомпромисно - Всяко смесване с други народности се е
наказвало със СМЪРТ !

Неактивен Александър

• Senior Member
  • Публикации: 714
  • Шуми Марица окървавена...
  • Зодия: Pisces Pisces
« Отговор #34 -: Май 09, 2008, 14:06:18 »
днес всекивтори срещнат ще ти каже, че българите са мешани, аз съм ги чувал, за теб не знам:

За съжеление напълно вярно. Госпожата ми по Физика към края го обръща на житейски поучения и историй. Найстина права е за много неща от живота(все пак ни дава съвети) и прочие, но също може да се чуят и много глупости. Сега директно на това което искам да спомена.... След като си предаде урока и остана време до края тя реши пак да ни дава от житейските си знания и някак си стигнахме до произхода на Българите. Пререфразирам какво каза:

"За мен Българите са смесица от много народи, всеки който е минал тук е оставил по нещо(бел ред - за мен това звучи като всеки който е минал от тук ни е е*ал) и в резултат на това се е получила една смесица. Българите са един хуманойд от много народи, хуманойд който същевременно е взел доброто от всеки..."

Другото не го помня, това ми направи силни впечетление. Учителя ми по литература(който мрази джедай и комунисти за което много го уважавам) също ни споменава като славянски народ.
Лошото е, че наборниците ми никога не са обръщали внимание на историята(като цяло сложните теми са непонятни на много, говорят за - к*рви, пиене и прочие от сорта) и се връзват на тези неща. Плюс допълнителната глупост която се пише в началните учебници, че сме татаро-славянско-тракийски народ... И картинката е ясна.
"С дързостта на младите и мъдростта на старите да възродим нацията и България."

Tags:

Отношението към комунистите в Царство България до 9.09.1944 г.

Започната от Родозащитникъ

Отговора: 31
    Прегледи: 10309
    Последна публикация Октомври 11, 2009, 04:13:55
    от samvoin
    Борис ІІІ - Царят Обединител

Започната от Division

Отговора: 31
    Прегледи: 9065
    Последна публикация Август 28, 2016, 07:28:10
    от Hatshepsut
    Могъщество на Българската държава при цар Йоан Асен ІІ (1218–1241)

Започната от Nordwave

Отговора: 63
    Прегледи: 16531
    Последна публикация Март 09, 2018, 14:36:20
    от Мишок
    Как цар Иван Александър изостави България

Започната от Инжинер Донев

Отговора: 11
    Прегледи: 3514
    Последна публикация Март 26, 2015, 07:02:10
    от Hatshepsut
    Битката при Русокастро