Автор Тема: Има опасност от нова война на Балканите  (Прочетена 7142 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Генерал КолевTopic starter

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,562
  • България над всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Поради ситуацията в Босна и Херцеговина на Балканите е възможно да избухне нова война. Това предупреждение отправи хърватският президент Стипе Месич.

"На Балканите може да избухне нов общ конфликт поради ситуацията в Босна и Херцеговина. Заради мюсюлманско население в тази република Босна и Херцеговина може да се превърне в Европейска Палестина и в база на терористите", каза Стипе Месич в интервю за германското списание "Шпигел".

Според държавния глава на Хърватия сръбският лидер на босненските сърби Милорад Додик е "новият Милошевич".

Месич смята, че в републиката все още съществуват идеите за етническо прочистване и геноцид.
България над всичко!

Неактивен Валентин

• Adviser
  • Forum Member
  • *
  • Публикации: 260
  • Мизия, Тракия, Македония!
  • Зодия: Leo Leo
Re: Има опасност от нова война на Балканите
« Отговор #1 -: Октомври 12, 2008, 20:57:46 »
Радикален  ислям vs великосръбски  шовинизъм
Не  знам  кое  е  по-лошото  от  двете! :o
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"

Неактивен Konobarica

• Junior Member
  • *
  • Публикации: 26
« Отговор #2 -: Декември 14, 2008, 11:38:12 »
Война няма да има, просто ще разцепат държавите на Западните Балкани щот за нищо не стават - Сърбия, Босна и провинция Македония.
А ние тука сме си добре - ЕС, НАТО тва онова, за сега ни пазят. Само незнам докъде ще се стигне с турския проблем.. :eusa_wall: :ricar:

Неактивен Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,405
« Отговор #3 -: Февруари 26, 2009, 16:17:57 »
Пазят ни,от кой ни пазят - дрън дрън.Не са се дигнали турчулята,не са ни навели.Нали се сещате че НАТО,няма да застане зад нас,а зад турците - щото половината армия на НАТО са резани,в замяна на което САЩ наливат милиарди в Турция - ще се напълни с натовци навсякъде,и днеска-утре ,ей ти го родопския анклав.И на ЕС толкова им дреме за нас,дето само се тикаме между шамарите,нито пазар имаме ,нито нищо,чудят се как да се отърват от нас.Пък и реално погледнато не разполагат с многонационални мироопазващи сили,които да действат в страни от ЕС.

Неактивен bulgarian085

• Registered user
  • Forum Member
  • **
  • Публикации: 283
  • Зодия: Libra Libra
« Отговор #4 -: Февруари 26, 2009, 16:43:05 »
Резаните имат над 1 милион армия.
По 50 на нож трябва  :kill: :kill: :kill:

Неактивен МИГ

• Banned
  • Forum Member
  • *
  • Публикации: 446
  • Зодия: Cancer Cancer
« Отговор #5 -: Февруари 26, 2009, 17:15:02 »
а бе тия резаните да се избият с шумадииците  :-P Трябва в босна да има етническо прочистване на подчовеците -сърбите и потурнаците! 8)
Why don't you all f-fade away (Talkin' 'bout my generation)
And don't try to dig what we all s-s-say (Talkin' 'bout my generation)
I'm not trying to cause a big s-s-sensation (Talkin' 'bout my generation)
I'm just talkin' 'bout my g-g-g-generation (Talkin' 'bout my generation)

Неактивен hammerbg

• Senior Member
  • Публикации: 930
  • Зодия: Gemini Gemini
« Отговор #6 -: Февруари 26, 2009, 17:39:43 »
да прават квото искат в Босна  ;D

Неактивен Приднестровец

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 85
Re:Има опасност от нова война на Балканите
« Отговор #7 -: Март 08, 2009, 19:12:36 »
Мнението на един хърват
Цитат
Rat je pakao na Zemlji. Svatko tko prizeljkuje rat nije zdrave glave.

Nadam se da nikada necete vidjeti sto je rat, a i sumnjam kako je vecina ovdje uopce i prosla barem temeljnu vojnu obuku da bi znali sto metak cini ljudskom tijelu i u kojim mukama umire vojnik ako ga samo jedan metak pogodi u npr. prepone ili vratnu zilu kucavicu?

Previse p_uta smo oslobadjali BiH kroz povijest (A-U, NDH, Oluja) i previse Hrvatske krvi je proliveno za taj dio tla da ti narodi tamo jos uvijek ne znaju tko im glavu nosu i tako vec preko tisucu godina.
Krivim i nas narod tamo jer ne rjesavaju probleme i u savezu su sa muslimanima. Neka se sami vade iz govana ovaj put - imaju moju maksimalnu podrsku ali neka to odrade sami bez nase vojne intervencije.
Tako mozda i nauce cijeniti izborenu slobodu, a ne da ih mi opet vadimo iz govana pa da opet sve zaseru na staro kada se mi povucemo u Hrvatsku!

Nemam veze sa BiH i ne bih napustao svoj dom, obitelj, prijatelje, posao i Domovinu da pucam po Kaknju ili Derventi u ime nekog politicara koji ce na mojoj krvi izgraditi karijeru.
Previse ih se u ratu obogatilo svercajuci benzin ili prodavajuci mandarine - a ja da svaku noc povracam od muke i placem kao malo dijete nakon sto vidim kako moje granate koje tokom boja ispaljujem iz protutenkovskog topa u nadiruce neprijateljsko pjesastvo, komadaju tijela protivnika u najsitnije djelove. I 3 sata moram slusati jauke srbina kojeg sam raznio i koji sada lezi 50 metara od mog topa kako na samrti zaziva majcino ime - Marija - koja se zove kao i moja mati, a ovaj drugi zaziva ime Isusa Krista? A ja im raznio tijelo do pupka! I to sve negdje u picki materinoj - u brdima srednje Bosne gdje bio nikad nisam a sada borim bitke i ubijam u ime - KOGA??? Onoga kojeg nece biti briga kada za 10 godina od zavrsetka rata stavim bombu na prsa i raznesem se usred sume od PTSPa kojeg sam dobio jer se majmuni 20 godina nisu mogli dogovoriti o mirnoj podjeli BiH pa su mene iz srca Hrvatske poslali da oslobadjam Doboj cije ce oslobadjanje kostati zivota 50 izvrsnih Hrvatskih mladica iz moje postrojbe, a da bi ionako na kraju rata Amerikanac rekao "You must pull out from Doboj, by our new peace plan that town will now be under muslim control".

Ja sam za da nas narod u BiH dobije svoj entitet i to iskljucivo mirnim putem! Ako srbi (srbija i rs) i Albanci (Albanija i Kosovo) mogu zivjeti u dvije drzave, zasto se nasi ne bi MIRNO izborili za vlasitu drzavu Herceg Bosnu - jer ja im ne budem isao ratovati u jebenu Bosnu i Hercegovinu!
A vi koji imate dvojno (HR i BIH) drzavljanstvo, bolje se odreknite ovog drugog jer kada zagusti - onda cete vidjeti sto znaci kada ti kao nabijani mladic iz srca Dalmacije jurisas u rano jutro pod paljbom neprijateljskih 12mm puskostrojnica uz snijezne padine Vlasica sa bodom nataknutim na vrh cijevi u nadi da ces dosegnuti neprijateljski polozaj a nabolji ti prijatelj Slavonac panicno u polucucnju skuplja vlastita crijeva po mokroj zemlji dok ga jos uvijek drzi morfij i kaze: "koji mi je ovo kurac trebao, a mogao sam ostati u Orahovici i sa kcerkom saditi kuruzu"

Vrhunska avantura za nabrijane mladice.....

Za Dom - uvijek spremni!
Za BiH - ne bas.... Vadite se sami ovaj put!
http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?t=574922&p=6587069#post6587069

Неактивен hammerbg

• Senior Member
« Отговор #8 -: Март 08, 2009, 21:08:36 »
България на 3 морета, искаме реванш  :devil:
Сърбите по 5 на нож, граница с Хърватско  ;)

Неактивен Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
  • Публикации: 729
« Отговор #9 -: Март 08, 2009, 21:38:22 »
а бе тия резаните да се избият с шумадииците  :-P Трябва в босна да има етническо прочистване на подчовеците -сърбите и потурнаците! 8)
Попфолк ценительо  какво ще остане според тебе тогава? Мое би някакви цигани или австрици останали от времето когато там е била Австро-Унгария.Моеше тва да го няма ако Милошевич не го бяха погнали Нато той щеше да им е*е майката на исламистите .
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Неактивен Мамарчев

• Senior Member
  • Публикации: 591
  • Зодия: Taurus Taurus
« Отговор #10 -: Март 09, 2009, 12:06:36 »
Попфолк ценительо  какво ще остане според тебе тогава? Мое би някакви цигани или австрици останали от времето когато там е била Австро-Унгария.Моеше тва да го няма ако Милошевич не го бяха погнали Нато той щеше да им е*е майката на исламистите .

Ако не бяха спрели Милошевич, войната на Балканите щеше да продължава и в момента. Добре, че вниманието на сърбите беше отвлечено в конфликтите с хърватите и бошняците, защото иначе шумадийската войска щеше да нахлуе в Македония да налага властта на Белград. За осуетяването на тези мераци достойна роля изигра своевременното признаване на РМ от България. Може би единственото адекватно решение във външната ни политика от десетилетия насам.
БОГ, НАЦИЯ, ОРГАНИЗАЦИЯ!!!

Неактивен Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
  • Публикации: 729
« Отговор #11 -: Март 09, 2009, 13:28:03 »

Ако не бяха спрели Милошевич, войната на Балканите щеше да продължава и в момента. Добре, че вниманието на сърбите беше отвлечено в конфликтите с хърватите и бошняците, защото иначе шумадийската войска щеше да нахлуе в Македония да налага властта на Белград. За осуетяването на тези мераци достойна роля изигра своевременното признаване на РМ от България. Може би единственото адекватно решение във външната ни политика от десетилетия насам.
Нашата армия беше тогава по-силна от тяхната спокойно моеше да ги биеме . Тия  мишки сърбите  за такива мобилни ракети руски каквито имахме само мое да си мечтаят
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Неактивен Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,405
« Отговор #12 -: Март 09, 2009, 15:16:45 »
Аз много им се смея на тия дрътите макета и сърбежите - все си спомнят с умиление колко арно им било при Титковеца,как нямало проблеми и дрън дрън,също като нашите пенсионери,само че на тях американците им дадоха 40 милиарда долара и ония за това си направиха държавата - ама като ги изхарчиха до 1990 година  и сега нема повече,и им е много криво.И питам един сърбеж- викам му - абе вие ония пари Титовите няма ли да ги връщате на щатите и смигам,а оня се хили,смига и той вика - ние пари не връщаме на никой.Та така си живеем тук на Балканите.  ::)

Неактивен hammerbg

• Senior Member
« Отговор #13 -: Март 09, 2009, 20:25:20 »
Българското, босненското и влашкото малцинство в Сърбия ще работят заедно срещу свинарите  :)

Неактивен опълченец

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 988
  • Зодия: Aries Aries
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
« Отговор #14 -: Август 03, 2009, 11:16:19 »
Босна е измислена държава,трябва да се раздели между Сърбия и Хърватска.Не се заблуждавайте,че при един конфликт с Турция НАТО ще ни защити,както защити и Кипър :eusa_naughty:
Недай си Боже,като нищо ще отпишем Родопите :damn:
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

Tags:

Възстановяване на Хърватската държава и Хърватска война за независимост

Започната от Инжинер Донев

Отговора: 32
    Прегледи: 11042
    Последна публикация Август 05, 2015, 08:12:38
    от Мишок
    Израел предупреди: Ал Кайда идва на Балканите

Започната от Теодор

Отговора: 9
    Прегледи: 2250
    Последна публикация Януари 14, 2010, 20:03:57
    от опълченец
    Ердоган: Албанците имат право на формиране на по-голяма държава

Започната от Франкист

Отговора: 2
    Прегледи: 1985
    Последна публикация Октомври 27, 2013, 12:12:44
    от Петкан
    Сърбия: "България е с най-голяма военна сила на Балканите"

Започната от Сит

Отговора: 47
    Прегледи: 11514
    Последна публикация Януари 27, 2009, 17:46:41
    от samvoin
    Има ли разлика в начините на протест у нас и в Гърция?

Започната от Петкан

Отговора: 6
    Прегледи: 1925
    Последна публикация Май 13, 2011, 19:52:32
    от Алекс