Гоце,бидейки президент 10 пъти отказа да ме приеме поне от лицемерие.Той не случайно ме заряза през 2006 в деня на пълнолетието на Съвестин да се овъгля при самозапалване в Брюксел.
Изрод!
http://bgsavestin.exactpages.com/BG/tine.htmlВИНОВНИТЕ:
Отдавна вече обществеността се пита:
1.Е ли, нашата държава толкова жалка и безпомощна, че да не може дори едно единствено дете като Съвестин
да открие и да спаси?!
2.Е ли, нашата държава дотолкова безхаберна и безотговорна, че да не иска нито Съвестин, нито друга жертва
като него да издири?!
3. Е ли, нашата държава нарочно безотговорна и умишлено ли отказва да спаси Съвестин, именно защото хора
от разни нива на властта организират, покровителстват или печелят от трафика с деца?!
Аз ви отговарям :
В издирването на Съвестин се пречи умишлено за да не се допусне разбиване на канали и за да не се стигне до
хора във високите етажи на властта. Според мен няма друга причина. Някой печели много...
Пречели са във вреда на това невинно дете:
Премиерите - Иван Костов и Симеон Сакскобургготски и Сергей Станишев
Президентите - Петър Стоянов и Георги Първанов
МВР Главни секретари - Ген.Славчо Босилков, Ген. Разбойко Борисов, Гл.комисар Илия Илиев
От МВР министрите - Г.Петканов, Румен Петков
В дирекция на полицията - Ген.Васил Василев, шефа на издирването п.Ангел Ангелов и други
по-дребни мижитурки в СДВР и 9-то РПУ
Към момента нито едно от цитираните лица не е помогнало и не е предприело абсолютно никакво
действиенченце в полза на Съвестин. Нека те да обяснят защо!
Ченгенцата и мръсниците са навсякъде, когато трябва да се пречи - дори и на най-невинно детенце. Така
например Съвестин е тема-табу в "Шоуто на Слави" по фина на грозното ченге Росен Петров.
Ченгета и политици ми отрязаха достъпа за финансиране до банки, богати фирми и т.н. Например в "ОвърГаз"
за спонсорство ми попречи Нери Терзиева - питайте я защо!
Често ме питат за генерал Разбойко. Той не е в моето полезрение. Аз го възприемам просто като една
третокачествена мутра. Не си заслужава внимание към комплексирано момченце натегач и т.н индивид,
невзрачен по мисъл и съдържание. Моята оценка е, че подобни "пагонаджии" са вредни, както за самото МВР,
също така са опасни и за гражданското общество и сигурността!
Останалите коментари оставям на вас. Мислете за вашите рожби. Не се съобразявайте с внушенията, манипулациите
и заплахите на шушумиги облечени във власт. Следвайте вашата истина! Доказвайте вашите искания и твърдения!
Щом го няма детето ви - няма нищо друго по-важно!!!