Author Topic: Не всички пасем трева!  (Read 920 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Nordwave

 • Webmaster
 • Founder
 • Hero Member
 • *
 • Posts: 4,362
 • Thanked: 1 times
 • Gender: Male
 • R.I.P. 2017
  • Български националисти
 • Интереси: История
 • Зодия: Capricorn Capricorn
 • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
 • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Не всички пасем трева!
« on: 21 Feb 2009, 19:19:22 »
В ГЕРБ здравата притискат своите членове, появява се подозрение, след декларацията на Сузана Николова, зам. председател на Общинския съвет. Предния ден публикувахме в „Plovdivmedia” съмнението си, че в местното ръководство на герберите вероятно съществува разнобой.
„Plovdivmedia”
Повод за това ни даде, че в официална декларация на ГЕРБ преди това се заявяваше, че Сузана Николова ще напусне поста си на зам. шеф на Общински съвет, в знак на несъгласие с стила му на управление. Ден след това, обаче, тя праща на председателя на местния парламент Илко Илиев писмо, в което и дума не става за нейно напускане. Госпожата само информира, че в еди какъв си срок ще бъде в...болнични. Ние, както и всеки друг, под излизане в болнични не разбираме подаване на оставка. Така, както обявиха нейните партийни лидери. Оттук последва и тълкуванието ни, че нещо не е така, както се представя. Още повече, че реномето на Сузана Николова е, че тя е личност със собствена позиция и работата й в Общинския съвет се оценява като обективна, надпартийна и полезна за града ни.
Всъщност такъв, със свое мнение и служене в интерес не на партията, а на гражданите, беше и генерал Димитър Цветков, зам. кмет от квотата на ГЕРБ по времето на коалицията им с ВМРО. Той публично твърдеше, че работи чудесно в екип с кмета Славчо Атанасов. Появи се междупартийният разкол и… Въпреки изявленията му, че се чувства полезен и няма проблеми с градоначалника, не след дълго запя друга песен. Явно по чуждо диригентство.
Това, май, се повтаря и сега с уважаемата Сузана Николова. Обяснението й, че няма да може да си върши работата като зам. председател на Общинския съвет, тъй като ще е в болнични, само след ден се видоизмени в гневна декларация. В нея вече, без най-малък признак на заболял човек, тя е категорична, че си подава оставката!!!
„Позволете ми да изразя огромното си възмущение от недостойните коментари и инсинуации по мой адрес във връзка с оттеглянето ми в болнични. Огромната част от журналистическите материали, с които се запознах, имат за цел да внушат на обществото, че моето поведение не е съобразено с партийната позиция на ГЕРБ. С подобни непредизвикани от нищо интерпретации се дискредитира както моето име, така и името на ГЕРБ...Опитите да бъде внушено на обществото, че не съм носител и съмишленик на партийната политика на ГЕРБ, са носочени към вътрешно разцепление в партията, полза от което имат единствено нашите политически опоненти в лицето на БСП и ВМРО. Днес следобед депозирах заявление за освобождаване от заемания от мен пост заместник-председател на Общинския съвет.”, е написала тя.
Или са й го...написали!?
Директно обвинява журналистите, че сме автори на „недостойни коментари и инсинуации”. Хайде де, като сме журналисти, трева не пасем! Що чак в сега толкова ясно обявява, че си подава оставката,а!? Със същото мастило можеше да напише, че напуска и в писмото си до Илко Илиев преди това. А там се говори единствено за...болнични. Къде е инсинуацията!?
Декларации, декларации, но нека има и малко морал в тях, смятаме ние. Все пак все още не всички журналисти сме на хранилка при ГЕРБ. А можем да тълкуваме нещо, което му казват Болнични и друго, което го наричат Оставка! http://plovdivmedia.com/6893.html