Автор Тема: Не трябва да се мразят помаците - това ги отблъсква от българския корен  (Прочетена 18218 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен опълченец

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 988
  • Зодия: Aries Aries
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Националисти помаци - е те такова животно нема.
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

Неактивен Rodolubec

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 361
  • За България винаги готови.
  • Зодия: Gemini Gemini

https://www.facebook.com/royal.bulgaria.in.colour/photos/a.1700464070260255.1073741828.1699018917071437/1710861425887186/?type=3&theater

Баташко клане: Баташкото клане е избиване на българското население в село Батак при потушаването на Априлското въстание. То е извършено от турския башибозук, състоящ се главно от помаци от съседните села под прякото командване на Ахмед ага Барутанлията (помак-прасе). След клането той получава отличия и повишение от султана. Според различни оценки, между 1750[1] и 5000 души от селото са избити, като българските жертви в цяла България са между 25 000 и 40 000. На 1 май 1876 г. врагът бил извикан от чорбаджиите на селото, за да предадат оръжието си, след като бунтовниците предали оръжието си, башибозуците ги нападнал и отсекли главите им, ето как Захари Стоянов описва в своите „Записки по българските въстания“, тези и част от по-нататъшните събития:

„На 1 май неприятелят се вмъкнал в селото из долния край. Наместо съпротивление, той, неприятелят, бил поканен даже от самите българи-чорбаджии, със съобщение, че селото ще си предаде оръжието. Няколко души, наистина, си предали оръжието на неприятеля; но намеренията на тоя подъл неприятел били зверски, коварни, мръсни и ужасни. Щом се свършило предаването, главорезите помаци, запретнали ръкави. Те нападнали на обезоръжените жертви, на които отсекли главите с брадви, като ги водели един по един до едно сложено на земята дърво и тук ги секли като дърва. Плач, писъци и молби излизали от устата на всички, но, наместо милост, това е възбуждало по-люто отмъщение и някакво си зверско тържество в средата на тези човешки касапи. Тая варварска постъпка на башибозуците турили цялото село в ужас и трепет. Жени, деца и гологлави мъже бягали из селото към горния край.“ [3] От документираните дакти лъсва истината за помаците (прасетата) излиза и показателната истина за някой играещи си на "националисти" българи,видяхме колко им е национализма на тия нашенски предатели готови да затворят очи пред врага в Родопите.Смърт за предателите на българската кауза.По добре България и Българският народ да умре отколкото да се обедини с мюсюлмани. По добре мъртви отколкото мюсюлмани.
« Последна редакция: Септември 19, 2017, 21:00:27 от Hatshepsut »
Няма живот без болка.

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,511
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
Абе това е било за наше добро. Така се е вдигнал шум и е имало повод да бъдеме освободени.

Неактивен Rodolubec

• Forum Member
  • **
Абе това е било за наше добро. Така се е вдигнал шум и е имало повод да бъдеме освободени.
Естествено ако питаш родните пишман "националисти" и фалшиви патриоти дето изписват България с иницияли БГ турското робство е било жизнена необходимост за българите,например нали си спомняш българският националист Мирослав Блажев който отвлече атвобуса,е този велик български "патриот' проповядва обединение с турция и арабските страни  :-D Истински патриот човечеца,срамота е как гадните българи дето са против турция го плюят.Айсиктир. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Няма живот без болка.

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
Естествено ако питаш родните пишман "националисти" и фалшиви патриоти дето изписват България с иницияли БГ турското робство е било жизнена необходимост за българите,например нали си спомняш българският националист Мирослав Блажев който отвлече атвобуса,е този велик български "патриот' проповядва обединение с турция и арабските страни  :-D Истински патриот човечеца,срамота е как гадните българи дето са против турция го плюят.Айсиктир. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Еми така е , обединението ни минава през исляма. Да не забравяме че Хитлер много е харесвал исляма.
А той ги е разбирал нещата.

Неактивен Rodolubec

• Forum Member
  • **
Естествено ако питаш родните пишман "националисти" и фалшиви патриоти дето изписват България с иницияли БГ турското робство е било жизнена необходимост за българите,например нали си спомняш българският националист Мирослав Блажев който отвлече атвобуса,е този велик български "патриот' проповядва обединение с турция и арабските страни  :-D Истински патриот човечеца,срамота е как гадните българи дето са против турция го плюят.Айсиктир. :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Еми така е , обединението ни минава през исляма. Да не забравяме че Хитлер много е харесвал исляма.
А той ги е разбирал нещата.
Е ами и то според другаря от БКП Георги Димитров с прякор Гошо Тарабата Васил Левски бил казал че мечтаел за една чиста и свята република която да бъде на турците,помаците,евреите и всички народности живеещи на територията на БЪлгария.Та и нашите фалшиви патриотари уж "борци против комунизма" напълно застават зад думите на омразните комунисти.А забелязал ли си колега колко правещи се на "националисти" келеши повтарят като папагали речите на разни комуняги и социялисти.Уж на външен вид скинари ,раздават го патриоти а пък защитават комунистически тези. :^) :^) :^)Как стават тия работи не мога да разбера.
Няма живот без болка.

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
Абе омръзна ми да те поправям. Комунистите бяха за велика и силна България.
За това ги удряше на ислям, тангризъм, индоизъм вангизъм и подобни. Понеже там е истината.
Ама фани се да четеш бе !!!

Неактивен Rodolubec

• Forum Member
  • **
За това ги удряше на ислям, тангризъм, индоизъм вангизъм и подобни. Понеже там е истината.
:-D :-D :-D :-D :-D Именно те и турците бяха за велика и силна България,както и циганите и мутрите и те са за силна и велика България само че без българите,на тях не им трябват българи,за да имат силна държава. :-D :-D
Няма живот без болка.

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
:-D :-D :-D :-D :-D Именно те и турците бяха за велика и силна България,както и циганите и мутрите и те са за силна и велика България само че без българите,на тях не им трябват българи,за да имат силна държава. :-D :-D
Омръзна ми от тебе. казвам ти го за последно: само тангро-исляма може да спаси България питай расате и гугата , ако не верваш.

Неактивен генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,424
  • Religion: Atheism Atheism
  • Politics: None None
Обаче пък турците са мразени от целия арабски свят( мюсюлмани), нали така?

Неактивен Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
Обаче пък турците са мразени от целия арабски свят( мюсюлмани), нали така?
Позна - мразени са. Защото турците вместо да се подчиняват на арабите са ги поробили в един момент.

Неактивен Saladin

• Newbie
  • Публикации: 3
Привет на всички Казвам се Саладин на 24г от Стара загора. няма да го овъртам знам че всички ви искате помаците вън от БГ немога да ви разбера защо ние също сме българи. както вие имате форуми в който дискотирате ваши неща така и ние имаме нашите. Ако искате можете да заповядате на нашия pomaci.com/forum и да обменяме инфо  :mad:

Неактивен Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,405
Привет на всички Казвам се Саладин на 24г от Стара загора. няма да го овъртам знам че всички ви искате помаците вън от БГ немога да ви разбера защо ние също сме българи. както вие имате форуми в който дискотирате ваши неща така и ние имаме нашите. Ако искате можете да заповядате на нашия pomaci.com/forum и да обменяме инфо  :mad:

ами Салахадине,ние по вашите форуми няма какво да правим. Ако сте българи елате вие тук.Но ми се струва че дори и да оставим исляма настрана  - сте се турцизирали доста и не се възприемате за българи.

Неактивен Saladin

• Newbie
  • Публикации: 3
Грешиш Фракнист лично аз си нямам нищо общо с турците и не ме бъркат тяхте интересни но въпроса е там че кажат ли помак вие се сещате за турчин Не е така ние помаците си нямаме нищо общо с тях. Обеди ме по какво смяташ че се турцизираме ?

Неактивен Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,405
Радва ме че нямаш нищо общо с турците или поне ти така твърдиш.Не мисля че аз обаче трябва да убеждавам някого в това че се турцизирате,а дори напротив  - вие трябва да убедите останалите българи ,че сте българи и не се турцизирате. Ще коментирам само, че в почти всички райони с компактно помашко население в продължение на 22 години на власт е турската партия ДПС,пита се в задачката  - след като нямате нищо общо с турците защо "аджеба" продължавате да избирате оня антибългарин Доган и неговата башибозушка палач,които открито следват протурска политечска линия?

Значи: не носите български имена, а турски (повечето от вас), изповядвате ислям - слава богу все още секуларен ( което не е коренната религия в България) - за спонсорираните джамии с пари от Турция няма какво да коментитрам, управлявате се от турци, на всичкото отгоре се изучава турски език във вашите училища. Но най -вече  - с нищо не сте показали, че сте като останалите българи - никой от вас не излезе и не каза - "вашта мама,турска да еба!" на тия от ДПС-то примерно!

п.п.опитвам се да не обиждам,тъй като срещу мен се говори културно - моля да се отбележи!

п.п.п.Лично съм виждал помаци с толкова промит мозък че ми говорят че били турци и че ние не сме ги искали ! - всъщност самите вие се капсулирахте във вашите си региони и не станахте част от нас. Никой освен самите вас не е длъжен да ви изкара оттам! Малко случая е като с циганите дето реват че са онеправдани и не могат да се интегрират,пък продължават да си седят в гетото,да крадат,изнасилват и пр.

Tags:

Нов Паисий или нов Хитлер трябва на българите?

Започната от BulgarianBlood

Отговора: 130
    Прегледи: 23839
    Последна публикация Януари 16, 2018, 17:55:55
    от Мишок
    Кодекс на българския националист

Започната от vailen

Отговора: 11
    Прегледи: 3563
    Последна публикация Януари 16, 2018, 14:22:33
    от Мишок
    Трябва ли расизмът да се прикрива?

Започната от Veskou

Отговора: 15
    Прегледи: 3294
    Последна публикация Ноември 30, 2010, 13:37:02
    от Nordwave
    Прочетете това

Започната от white1488

Отговора: 1
    Прегледи: 2437
    Последна публикация Септември 15, 2011, 06:10:28
    от white1488
    Българска расова теория - българският народ.

Започната от Мишок

Отговора: 39
    Прегледи: 4379
    Последна публикация Май 15, 2018, 23:33:02
    от генерал Жеков