Автор Тема: Не трябва да се мразят помаците - това ги отблъсква от българския корен  (Прочетена 18219 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Ратникъ

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,220
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Аз помаците повече ги мразя и от самите турци дори, защото навремето честните българи с главите си са плащали, ама са оставали православни а тия боклуци са си дали гъза на Исляма за да спасят кожата - така, че са в корена си предатели !!!!

Неактивен Saladin

• Newbie
  • Публикации: 3
Дойдох да коментираме мирно и цивилизовано а отсреща получавам неприлични и нискосмислени отговори от някой лица.

Неактивен Panzerfaust

• Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 1,350
  • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Politics: Conservator Conservator
Саладине, такива има навсякъде, мисля, че със сигурност си очаквал нещо подобно. От една страна, към исляма има много недоверие (включително и аз не го харесвам, даже меко казано, но мога да разговарям нормално, ако видя, че човекът е свестен) поради исторически причини, а сега и заради възходът на Турция и неоосманизмът, а от друга някои тук са просто пишлемета, деца на "прехода" и родителите им просто не са ги възпитали.

Да разбирам ли, че ти се имаш за българин с мюсюлманско вероизповедание?

Неактивен Hitlerist

• Senior Member
  • Публикации: 504
Аз помаците повече ги мразя и от самите турци дори, защото навремето честните българи с главите си са плащали, ама са оставали православни а тия боклуци са си дали гъза на Исляма за да спасят кожата - така, че са в корена си предатели !!!!

Ми ако ти опрат ножа на врата, готов ли си да си дадеш живота за вярата? Защото ако не си, нямаш право да съдиш никой.

Неактивен Ратникъ

• Banned
  • Hero Member
  • *
Ми ако ти опрат ножа на врата, готов ли си да си дадеш живота за вярата? Защото ако не си, нямаш право да съдиш никой.
Да де, ама след освобождението тия са си останали с ислямска вяра !!!

Неактивен Sturmmann

• Senior Member
  • Публикации: 747

По-умно от това да си спасиш кожата няма! Пък след това кеф ти си бъди какъвто искаш, всичко можеш да кажеш в дадената ситуация, важното е да се запазиш и да продължиш рода.
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

Неактивен Ратникъ

• Banned
  • Hero Member
  • *
По-умно от това да си спасиш кожата няма! Пък след това кеф ти си бъди какъвто искаш, всичко можеш да кажеш в дадената ситуация, важното е да се запазиш и да продължиш рода.
И са го продължали, ама не са се върнали към православната вяра а са си останали ислямисти !!!

Неактивен Tiesto

• Hero Member
  • Публикации: 1,306
Какво значи помак, звучи ми като извънземен жител на планетата.

Няма такова нещо като помак, а по-скоро има българи !

Неактивен Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • Публикации: 8,657
  • България преди всичко!
Какво значи помак, звучи ми като извънземен жител на планетата.

Няма такова нещо като помак, а по-скоро има българи !
"Какво значи помак, звучи ми като извънземен жител на планетата."

:hi: :2beer:
Ad honores

Неактивен Hitlerist

• Senior Member
И са го продължали, ама не са се върнали към православната вяра а са си останали ислямисти !!!

Е то това не е от днес за утре. Помохамеданчвани основно са били при Селим първи, тоест 400 години преди освобождението. 400 години са твърде много, а и хората тогава по съвсем друг начин са мислели и много повече са вярвали в свръхестественото, в богове, природни явления и прочие. Виж сега е друго, сега винаги можеш да кажеш Аллах акбар, ако ти опрат ножа на шията, а после да му теглиш една майна, като турчина си тръгне. Защото никой не вярва истински.

Неактивен Ратникъ

• Banned
  • Hero Member
  • *

Е то това не е от днес за утре. Помохамеданчвани основно са били при Селим първи, тоест 400 години преди освобождението. 400 години са твърде много, а и хората тогава по съвсем друг начин са мислели и много повече са вярвали в свръхестественото, в богове, природни явления и прочие. Виж сега е друго, сега винаги можеш да кажеш Аллах акбар, ако ти опрат ножа на шията, а после да му теглиш една майна, като турчина си тръгне. Защото никой не вярва истински.
Ти пък какъв хитлерист си да ми защитаваш помаците бе ***************** !!! Ти дори патриот не може да се наречеш, камо ли националист!!!
« Последна редакция: Февруари 04, 2012, 19:06:18 от Франкист »

Неактивен Hitlerist

• Senior Member
Защитавам всички българи без разлика от вероизповеданието им. както и Хитлер е искал всички германци без разлика от религията им преди всичко да бъдат германци и да живеят в мир. А твърде жалко за теб, ако си мислиш че помаците са турци или врагове на България.

Неактивен Сит

• Hero Member
  • Публикации: 1,027
Защитавам всички българи без разлика от вероизповеданието им. както и Хитлер е искал всички германци без разлика от религията им преди всичко да бъдат германци и да живеят в мир. А твърде жалко за теб, ако си мислиш че помаците са турци или врагове на България.
Хитлер е бил един шоумен, какво толкова му се възхищаваш :grin-1:

Неактивен Hitlerist

• Senior Member
Всеки си има правото да харесва даден политик, кола, кисело мляко, жена и т.н. Аз харесвам политика Хитлер ти не го харесваш. Ако започнем да спорим, нито ти ще ме убедиш че Хитлер е шоумен, нито аз ще те убедя, че Хитлер е велик. Затова, хайде да не изместваме темета.

Tags:

Нов Паисий или нов Хитлер трябва на българите?

Започната от BulgarianBlood

Отговора: 130
    Прегледи: 23841
    Последна публикация Януари 16, 2018, 17:55:55
    от Мишок
    Кодекс на българския националист

Започната от vailen

Отговора: 11
    Прегледи: 3563
    Последна публикация Януари 16, 2018, 14:22:33
    от Мишок
    Трябва ли расизмът да се прикрива?

Започната от Veskou

Отговора: 15
    Прегледи: 3294
    Последна публикация Ноември 30, 2010, 13:37:02
    от Nordwave
    Прочетете това

Започната от white1488

Отговора: 1
    Прегледи: 2437
    Последна публикация Септември 15, 2011, 06:10:28
    от white1488
    Българска расова теория - българският народ.

Започната от Мишок

Отговора: 39
    Прегледи: 4380
    Последна публикация Май 15, 2018, 23:33:02
    от генерал Жеков