Автор Тема: Грчки неонацисти ja прекинаа промоциjатa на грчко-македонскиот речник во Атина  (Прочетена 13409 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Родолюбец IYI

• Senior Member
  • Публикации: 827
  • Зодия: Scorpio Scorpio
С извинения към модераторите на форума за грубия език.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

:horo:

Неактивен Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 2,562
  • България над всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Родолюбец, я успокой малко топката! Какви са тия нервни изблици? Изкарваш си яда не на когото трябва! Лефторов е наш брат, който знае, че е българин, и че сме братя.
България над всичко!

Неактивен Родолюбец IYI

• Senior Member
Родолюбец, я успокой малко топката! Какви са тия нервни изблици? Изкарваш си яда не на когото трябва! Лефторов е наш брат, който знае, че е българин, и че сме братя.

Къде го е казал? Някъде да е написал точно и ясно "Аз съм Българин"? Единственото което разбрах от думите му е че искал да бъде приятел на България и че сме били "ист" народ, което може да се тълкува по мноооого начини и лично за мен е вид шикалкавене. Някой тук беше го питал какъв е и оня беше казал "Македонец". Което е естествено - те никога не са се чувствали Българи, няма и да се почувстват.

Пък и честно казано не мисля че имам нещо "братско" със смесеното влахо-сърбо-ренегадско население на БЮРМ.

Неактивен Metoman_88

• Senior Member
  • Публикации: 938
  • Зодия: Cancer Cancer

Къде видяхте да казва,че е българин?
« Последна редакция: 24 Авг 2009, 21:37:11 от Генерал Колев »
Ще измислим нови хитрини,
закони всякакви игри.
Наш човек на пост там, ще внедрим
далавера с него да въртим.

Неактивен Nordwave

• Webmaster
  • Founder
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 4,367
  • R.I.P. 2017
    • Български националисти
  • Интереси: История
  • Зодия: Capricorn Capricorn
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Всичкото зло идва от мръсните сърби...

Неактивен Юнак Балкански

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 80
  • Българин
Цитат
те никога не са се чувствали Българи, няма и да се почувстват.

Аз имам далечен корен от Егейска Македония.Предците ми от този край са се определяли като Българи,без никакво съмнение. ;-)

"Времето е в нас и ние сме във времето." - Васил Левски

Неактивен опълченец

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 988
  • Зодия: Aries Aries
Македонските българи са най истинските българи,наздраве Лефтеров :2beer:
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

Неактивен ЛефторовTopic starter

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 150
  • Тоа што нема да ме убие, ме прави посилен
  • Religion: None None
НА едно место и Ванчо Михајлов вика: “Да беше некој Македонски Б’лгарин тој немаше така да се однесува... Оти тиа са малко со подруга крв....“
Родолюбец IYI !!!! Ванчо е Бугарин “номер едно“ , но е свесен за различноста... Да са живи Ванчо И Тодор ти сигурно ќе се спротиставиш на нивните идеи и делувања оти тие двајца дефинитивно прават нешто кое не одговара на политиката на Бугарскиот тогашен двор.
Но и двајцата се Бугари!
Ти и другите националисти од Бугарија можете да се гордеете на нив, затоа што двајцата но само затоа што се Бугари а не и оти се “Врвни послушници на тогашниот Бугарски двор“... Не биле послушници!... Имале подруги интереси!...  Друга работа зошто може да се гордееш на нив е дека денешните Македонци нив ги мразат и презираат, па така ти ќе имаш материјал да плукаш по денешните Македонци.
Но незаборави, јас не ги презирам Михалов И Александров и не ги плукам дека се Бугари... Затоа и немам материјал да те мрзим тебе и другите бугарски националисти.
А ако сакаш да те мрзим слободно продолжи да навредуваш (нараниваш) и тогаш ке ти отворим една посебна тема да видиме кој од мене и од тебе е по мрачен и клет...

А да не збориме за остатокот на револуционери кои работата на “вопросот“ Македонија... Па тие се социалисти бре ,... почни со Гоце па до Сандански... сите до еден со левичарски идеи!...
Па се прашам колку ли го сакаш Станишев или па например Георги Димитров? Нели и они се Бугари и они се социалисти?
Националисту, не тражи неприатели каде немаш, некои прашања не се ррешаваат преку ноќ... Ама за да се решат треба да ги решава некој по умислен и по загрижен од тебе!

Неактивен Родолюбец IYI

• Senior Member
Всичкото зло идва от мръсните сърби...

Не са сърбите криви а грешното, предателско, нихилистично семе на Фиромите.

Тука нашия вардаристански "приятел" каза една голяма истина и тя е, че Груев, Делчев и Сандански са били с левичарско-сепаратистки идеи. Никой от тях никъде не е споменавал, че иска географската провинция Македония да бъде присъединена към България! Никъде! Всички те говорят за автономия, за независима република където всички македонци, независимо от етнос и религия ще живеят на равни начала. Който ви каже, че Делчев е искал обединена България, Македония в границите на България значи ви лъже! Той е наричал политиците от Княжеството "шовинисти" и дори е разоръжавал и спирал чети от България, като е наричал водачите им "великобългарски шовинисти" и "върховистки кучета"! Това е факт. Ето даже и Фиромчето си го каза...Ама аз като ви ги говорех тези неща вие ме нападнахте!  (fubar) Ето най-сетне и един от тях да дойде във форума и да ви го каже.

И за още нещо е прав Фиромеца - ние Българите въобще не сме наясно какво се е случило в Македония, какво се случва и какво ще продължи да се случва. Историята която учим за Македония е много грешна и изопачена. Всички ние си мислим че ВМРО и създателите му са искали да освободят Македония и да я присъединят към Княжество България. Да ама не. Истината е че Гоце, Даме, Сандански (първия отявлен сърбоман и македонист във ВМРО) са си били чисто и просто сепаратисти с комунистическо-безроднически идеи от типа "Македония на македонците" и "Балкански федерации". Както впрочем и цялото население на тая грешна, предателска земя.

Затова ви казвам не са само сърбите криви. От отровната предателска семка е....
« Последна редакция: 25 Авг 2009, 00:22:42 от Родолюбец IYI »

Неактивен Родолюбец IYI

• Senior Member
Македонските българи са най истинските българи,наздраве Лефтеров :2beer:

Не обиждай Българите, като наричаш тези човешки недоразумения с това свято име.   ;-)

Неактивен Родолюбец IYI

• Senior Member

Няма и да каже. Ще ти дрънка глупости, ще ти философства, ще увърта, ще се прави на луд но никога няма да каже в прав текст "Аз съм Българин"......После елате пак кажете че сърбите били виновни...На нас все някой друг ни е виновен - никога не се вглеждаме в себе си... (wasntme)

Неактивен Бай Иван

• Hero Member
  • Публикации: 1,280

Няма и да каже. Ще ти дрънка глупости, ще ти философства, ще увърта, ще се прави на луд но никога няма да каже в прав текст "Аз съм Българин"......После елате пак кажете че сърбите били виновни...На нас все някой друг ни е виновен - никога не се вглеждаме в себе си... (wasntme)
Просто се успокой и помисли, дали това не се чете и у тях.

Неактивен Родолюбец IYI

• Senior Member
НА едно место и Ванчо Михајлов вика: “Да беше некој Македонски Б’лгарин тој немаше така да се однесува... Оти тиа са малко со подруга крв....“
Родолюбец IYI !!!! Ванчо е Бугарин “номер едно“ , но е свесен за различноста... Да са живи Ванчо И Тодор ти сигурно ќе се спротиставиш на нивните идеи и делувања оти тие двајца дефинитивно прават нешто кое не одговара на политиката на Бугарскиот тогашен двор.
Но и двајцата се Бугари!
Ти и другите националисти од Бугарија можете да се гордеете на нив, затоа што двајцата но само затоа што се Бугари а не и оти се “Врвни послушници на тогашниот Бугарски двор“... Не биле послушници!... Имале подруги интереси!...  Друга работа зошто може да се гордееш на нив е дека денешните Македонци нив ги мразат и презираат, па така ти ќе имаш материјал да плукаш по денешните Македонци.
Но незаборави, јас не ги презирам Михалов И Александров и не ги плукам дека се Бугари... Затоа и немам материјал да те мрзим тебе и другите бугарски националисти.
А ако сакаш да те мрзим слободно продолжи да навредуваш (нараниваш) и тогаш ке ти отворим една посебна тема да видиме кој од мене и од тебе е по мрачен и клет...

А да не збориме за остатокот на револуционери кои работата на “вопросот“ Македонија... Па тие се социалисти бре ,... почни со Гоце па до Сандански... сите до еден со левичарски идеи!...
Па се прашам колку ли го сакаш Станишев или па например Георги Димитров? Нели и они се Бугари и они се социалисти?
Националисту, не тражи неприатели каде немаш, некои прашања не се ррешаваат преку ноќ... Ама за да се решат треба да ги решава некој по умислен и по загрижен од тебе!

Мнооооого философии, мнооого приказки на вятъра и накрая нищо. Типично във ваш стил.

Всичко е просто и ясно - ако едно царство се раздели, ако един народ се раздели - той умира. Вие правите точно това. И нито сърбите, нито комунистите са виновни. Виновни сте си самите вие. Мислите се за нещо повече, мислите се за най-великите, за най-добрите а дефакто сте кръгла нула. И като манталитет и като акъл и като визия (повечето от вас не знам дали от слънцето но сте черни като цигани). Комплексари, злобари и прости като тикви.

В България имаме едно лафче - ако се цепиш от колектива накрая колектива ти го нацепва. В случая ще ви го нацепят албанците и гърците. Пък аз ще седя кротко и ще гледам как ви правят на маймуни.  (mooning)

Неактивен опълченец

• Registered user
  • Senior Member
  • Публикации: 988
  • Зодия: Aries Aries
До колкото знам и ВМОРО не е била единна организация.Имала е две крила,ляво и дясно.
Лявото,за което спомена Родолюбеца,с Груев,Делчев и Сандански,искащо автономия и Балканска федерация,която идея по това време,а и още преди освобождението,е имала доста привърженици и с оглед на тогавашните реалности неможе да се каже,че е толкова лоша.
Дясното крило,с Тодор Александров и Ванче Михайлов са били твърдо за придъединяване на Македония към България и като цяло по радикално настроени.
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

Неактивен ЛефторовTopic starter

• Forum Member
  • **
  • Публикации: 150
  • Тоа што нема да ме убие, ме прави посилен
  • Religion: None None
Цитат од Опелчанец:
Дясното крило,с Тодор Александров и Ванче Михайлов са били твърдо за придъединяване на Македония към България и като цяло по радикално настроени.

Абе и Сандански во прва Светска Војна се борел за Бугарија( поради неспорната блискост), против Србите, но во едно Интервју вели: “Не смеем да одам во Бугарија, но тука ќе си правам своја БУгарија“.

И покрај се “Македонија на Македонците“ е парола на Александров, а “Македонија, Швајцарија на Балканите“ е книга на Михаилов.

Но да не бидем сфатен погрешно од оние со кои се почитуваме , Михаилов и Александров не се антички македонци :) .

Tags:

Разногласия за построяването на джамия в Атина

Започната от Франкист

Отговора: 3
    Прегледи: 3847
    Последна публикация 05 Авг 2016, 13:09:20
    от Hatshepsut
    Остров Икария обмисля референдум за отцепване от Атина

Започната от Death angel

Отговора: 1
    Прегледи: 1203
    Последна публикация 22 Юли 2012, 19:42:56