Мръсна дума ли е "работа" в България

Започната от welderk, 17 Юни 2009, 00:15:53

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

welderk

Newbie
Публикации: 3
Активен
Искам да запитам хората в този форум какво мислят за думата 'работа'.
Защо 'работа' е мръсна дума.
Защо никъде не намерих форум посветен на 'работата'.

Хвърлянето на обвинения е много популярно особенно в този форум.Този е виновен онзи е виновен, ще прочистим тези, ще изгоним онези.Евентуално ще накажем всички тези които го заслужават ( и то жестоко ) ,НО след това какво ?

Не заспиваите в миналото работете за бъдещето.

Дашо

Senior Member
Публикации: 915
православен българин
Локация: Перник, България
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Активен
Цитат на: welderk - 17 Юни 2009, 00:15:53
Искам да запитам хората в този форум какво мислят за думата 'работа'.
Защо 'работа' е мръсна дума.
Защо никъде не намерих форум посветен на 'работата'.

Хвърлянето на обвинения е много популярно особенно в този форум.Този е виновен онзи е виновен, ще прочистим тези, ще изгоним онези.Евентуално ще накажем всички тези които го заслужават ( и то жестоко ) ,НО след това какво ?

Не заспиваите в миналото работете за бъдещето.

Еми то, тези намерения които имаме, ще се осъществят само и единствено с работа. Няма от самосебе си да се случат. Това е ясно. А след това, отново работа, работа и пак работа за България. А ако питаш за конкретни икономически и социални мерки, кажи.

България надъ всичко!
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

welderk

Newbie
Публикации: 3
Активен
"Социални и икономически" този израз има такъв един "телевизионен привкус" но да по скоро това ме интересува.Гръбнака на държавата са работещите хора ,  а за тях никой нищо не казва.Има програми за пенсионерите и малцинства , това ли са пешките на които разчитат партиите.

Не искам да гледат на мен като на глупак само защото честно работя за да осигуря съществуването си.

hammerbg

Senior Member
Публикации: 930
Зодия: Gemini Gemini
Активен

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 357
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Цитат на: welderk - 17 Юни 2009, 00:38:36
"Социални и икономически" този израз има такъв един "телевизионен привкус" но да по скоро това ме интересува.Гръбнака на държавата са работещите хора ,  а за тях никой нищо не казва.Има програми за пенсионерите и малцинства , това ли са пешките на които разчитат партиите.

Не искам да гледат на мен като на глупак само защото честно работя за да осигуря съществуването си.

Работника няма никакви права, дават ти толкова колкото да не умреш от глад. Закона работи за благото на богатите.

Дашо

Senior Member
православен българин
Активен
Цитат на: welderk - 17 Юни 2009, 00:38:36

Разбирам те.
Аз лично съм от работническа фамилия, а и аз също работя.
Но смятам, че не си задал въпроса на правилните хора. Ние нямаме партия, нямаме мераци да влезем във властта. Тези въпроси ще бъде добре, ако ги зададеш на някоя от партиите кандидати за Народното събрание. Те би трябвало да имат икномически специалисти, които да изготвят програми свързани точно с това, което те интересува.
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!

BMPO

Senior Member
Публикации: 617
Локация: Адис Абеба, кв. Драгалевци
Активен
Ами има ли готови за работа за България?
ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация
ВМРО-БНД - Влашка Милиционерско-Разбойническа Организация - Бивши и Настоящи Доносници
Спрете кражбата на името!

hammerbg

Senior Member
Публикации: 930
Зодия: Gemini Gemini
Активен

Дашо

Senior Member
православен българин
Активен
Цитат на: BMPO - 17 Юни 2009, 11:20:53
Ами има ли готови за работа за България?
На този въпрос, смятам за редно, всеки за себе си да даде отговор. Дали се чувства готов. ;) Аз лично се надявам да съм готов

България надъ всичко!

Similar topics (5)