Author Topic: ГЕРБ ухажва циганите за изборите в Бургас с водопровод!  (Read 1155 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Айде, и Герб се включи в наддаването за мангалските гласове- ще им прави водопровод в Бургас!!!  :devil: :devil: :devil:

Започнаха строителните дейности по изграждане на канализация в бургаския квартал „Победа". Стартът бе даден от кмета на Община Бургас Димитър Николов, който направи първа копка на обекта, съобщи BurgasInfo.com.

„Финансирането на проекта не поема изграждането на домовите отклонения, затова Община Бургас отпуска допълнителни средства на стойност 400 000 лв. за тяхното реализиране.
Срокът за приключване на строителните дейности е до края на годината", заяви кметът на Бургас Димитър Николов.

400 000 лева за мангалите- разделете ги на брой индианци и ще видите колко струва един цигански глас.

Той допълни още, че канализацията ще бъде за отвеждане на отпадъчните, битови и дъждовни води, с което условията за живот в квартала значително ще се подобрят.

Бенефициент на проекта за изграждане на канализацията в кв. „Победа" е Община Бургас. Той е част от проекта „Интегриран воден цикъл на град Бургас" по Програма ИСПА на ЕС. Стойността на целия проект е около 1 600 000 евро.

Проектът предвижда в бургаския квартал „Победа" да бъде изградена канализационна мрежа с обща дължина над 6 500 м. Тя ще обхване общо 24 улици в квартала.

Изграждането й ще има силен екологичен ефект, тъй като ще защити езеро Вая и Черно море от замърсяване с необработени канализационни отпадъчни води, ще подобри качеството на подземните и надземни води, както и събираемостта на отпадните води.
България над всичко!

Offline OnlyBG

• Forum Member
  • **
Най-накрая умни хорчета или поне аз ги имам за наши(ГЕРБ) .. тей ми няма само ДПС и БСП да се тарикатлеят Бойко си знае.. АТАКА няма визия...

Offline hammerbg

• Senior Member
  • Зодия: Gemini Gemini
Абе канализацията е нещо нормално за модерното общество, защо трябва да е охажване  :devil: :down:

Offline Сит

• Hero Member
Голяма грешка е допуснал Борис III като не е унищожил целия цигански род в България. Ама от монархисти какво а очакваш >:(

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Абе канализацията е нещо нормално за модерното общество, защо трябва да е охажване  :devil: :down:
1. Пише се Ухажване!
2. Да, канализацията е цивилизация, но циганите НЕ са цивилизовани!
3. Защо точно преди изборите бе, Ники? Можеш ли да ми отговориш на този въпрос?
4. 400 000 лева не можеха ли да се използват за благото на всички бургазлии, а не само на циганите?
България над всичко!