Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Балкански въпроси / Re: За Турция и турците
« Последна публикация от Индивидуалист - Днес в 12:28:40 »
Възможно ли е според вас да се появи български държавник, който да каже на щатите,че България може да си намери нови съюзници и приятели????Абсурдно нали? Налудничаво много нали?

Искате ли такъв български политик да имаме?
Интересно ми е.
Такъв, който да им каже,че им затваряме военните бази в България.  :cool-1:

Това казал Ердоган на щатите

https://www.24chasa.bg/novini/article/7013303
2
Конспирация / Re: Никола Николов
« Последна публикация от Индивидуалист - Днес в 12:23:25 »
Не съм казал хората от Западна Европа, а властта Жеков. Никога не смятам властите и народите за едно цяло. Може и да не съм прав, но ги разделям. Според мен властта ги разделя. Нищо против нямам редовите, обикновени и неизвестни хора от запад както и от изток. Винаги съм се смятал за такава малка част от нашия народ и аз. И съм доволен,че съм такъв.
3
Конспирация / Re: Никола Николов
« Последна публикация от генерал Жеков - Днес в 11:31:02 »
Тук няма как да се съглася.Държавите от Западна Европа са близки наши приятели,съюзници и дори,с няколко от тези народи имаме общ расов корен.Това са твърде много общи и ценни за народите неща,за да ги пренебрегнем.Руснаците искаха да ни вменят някакъв друг корен-т.е да ти вменят,че баща ти е различен от този,който ти познаваш като такъв.Те се опитваха да ни изработят "отзаде" ,като ни вменят измислената от КГБ теория за нашето "славянство",като си измислиха и фалшифицираха цели периоди от нашата история в подкрепа на абсурдите,измислени от тях.Точно по тези причини,смятам че да се твърди,че на хората от Западна Европа не им пука за нас е меко казано обидно-и за тях,и за нас самите
4
История / Re: История на НРБ
« Последна публикация от Индивидуалист - Днес в 10:25:07 »
Ако някой иска да прочете как сатрапът Тодор Живков преследвал яростно художници и им скривал четките :lol:
Живяха като  царе хората на изкуството при неговото управление и после излязоха първи дисиденти
Като Маричков, който през демокрацията не издаде един свестен албум и голям антикомунист стана надменен до безкрайност-заради него спрях да слушам Щурците
че и Стефан Цанев, който винаги вади нож на умрели кучета

ето четиво за десни фурнаджийски лопати живели като царе при Живков
да разлаем кучетата:

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2018/08/17/car-bez-korona-kakvo-stana-s-idealite-na-todor-jivkov.385240#comment-newest
5
Конспирация / Re: Никола Николов
« Последна публикация от Индивидуалист - Днес в 10:19:12 »
България е била оставена под съветско владение с благоволението на запада. Нека това винаги да го напомняме, когато става дума за онези години. Мисля,че така е по-честно. И тогава и сега на западната власт не и пука за нас редовите обикновени и неизвестни българи. Почти толкова колкото не и пука и на нашата власт за нас.
Николов си отива на 77 години. Възраст до която не достигат милиони по света и у нас. Забележителен човек.
6
Конспирация / Re: Глобализацията свърши.
« Последна публикация от Индивидуалист - Днес в 10:11:52 »
Леле, нашата колониална назначена власт осиротяла. Ко ши прайм сега? Кой ще дава указанията?
7
България / Re: Днешната българска полиция
« Последна публикация от генерал Жеков - Август 16, 2018, 20:03:27 »
Те самите знаят,че това дране на кожата на народа няма да е вечно.Точно по тази причина гледат сега да оберат колкото могат-рушвети,прекалено високи заплати спрямо уменията им и всички други неща.Те действат така,защото знаят,че когато нацията премине в отговорни ръце-никой няма да им опротти греховете.Тогава,за да се спасят-трябва да изчезнат от България,а това става с пари.Такъв е случая и със този човек,така и с верния приятел на Митьо Очите,така и със много други знайни и незнайни милиционери
8
България / Re: Днешната българска полиция
« Последна публикация от HighVoltage - Август 16, 2018, 19:54:11 »
Така е, представяш ли си как без да се стесняват ни най - малко такива като рапана Росен Рапчев се изтъпанчва пред камерата на някоя телевизия и казва, че не бива да се обвинява момчето, че е дрифтвло, защото сега тече следствие..... В същото време без да са направени каквито и да било експертизи той е сигурен, че пътната обстановка била виновна. Без да им пука говорят глупости, противоречат си и не носят никаква отговорност за действията си.
Този е за моментално уволнение, както и всеки прикриващ виновни в ПТП-та и престъпници.
9
Ролята на американския долар като глобална валута отслабва и от известно време Русия проучва възможността да използва национални валути за сключване на двустранни търговски сделки с Турция и други страни, каза руският външен министър Сергей Лавров по време на посещение в турската столица, цитиран от Ройтерс."Убеден съм, че тежката злоупотреба с ролята на американския долар като глобална валута ще доведе след време до отслабването и замирането на ролята му“, заяви Лавров на пресконференция с турския си колега Мевлют Чавушоглу.Лавров обаче не пое никакви ангажименти, че Русия ще изключи долара от търговията с Турция, чиято национална валута достигна рекордно дъно спрямо долара тази седмица."Използването на национални валути за взаимна търговия от години е една от задачите, поставени от президентите на Русия и Турция“, добави Лавров.Той допълни, че Москва обмисля споменатата и от Ердоган мярка за въвеждане на националните валути в двустранната търговия с Китай, Иран и Турция. Лавров определи политиката на САЩ за налагане на санкции на Анкара и Москва като "незаконна".Санкциите на САЩ подкопават всички принципи на световната търговия, посочи той.По думите му злоупотребата на Вашингтон с долара ще доведе до отслабване на позициите му."Сигурен съм, че по този начин ролята на долара ще отслабва, той ще поевтинява, а повечето страни, даже онези страни, които не са засегнати от американските санкции, ще се откажат от използването на долара и ще се доверяват на по-надеждни партньори (от гледна точка на използването на валутите им)", каза Лавров.Курсът на рублата се повиши във вторник, след като по-рано тази седмица достигна най-ниското си равнище от средата на април 2016 година.Турската централна банка замрази всекидневното си изкупуване на чуждестранна валута, а вълненията на развиващите се пазари се поуспокоиха.Курсът на рублата бе подкопан този месец заради опасения от още американски санкции срещу Москва, както и големите продажби (на валути - бел. ред.) на развиващите се пазари.Руската валута изгуби 9 процента от стойността си спрямо долара от началото на август, като вчера спадна до 68.66 рубли за долар, което е най-ниското равнище от средата на април 2016 година.За да намали натиска върху рублата, централната банка прекрати временно всекидневното изкупуване на чуждестранна валута за държавните резерви. Подобни мерки бяха взети и през април, когато курсът на рублата отново бе подкопан от американските санкции срещу Русия.Прекратяването на изкупуването на чуждестранна валута вероятно ще бъде единствената видима мярка в подкрепа на рублата, тъй като не се очаква централната банка да се намеси на пазара или да вдигне основната си лихва. Във вторник индексите на европейските капиталови пазари показват нормализация и на турската лира след вчерашния срив заради цената на лирата. Причината са обявените от Анкара мерки за гарантиране на ликвидността на валутата. 

10
Конспирация / Re: Стратегията на III световна война
« Последна публикация от april_z - Август 16, 2018, 17:17:15 »
Glyphosphat отровата в селкостопанството не е отровна по себе си, тя е отровна защото не се декларира останалите съставки на раундъпа, а това са тежки метали като АРСЕН, ОЛОВО, И ПРОЧИЕ.

https://www.oekonews.at/?mdoc_id=1116800

 :devil-1:
Страници: [1] 2 3 ... 10