Author Topic: Религията на Българите преди християнството - ЗОРОАСТРИЗЪМ  (Read 61466 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
Неграмотен мангал, едни от най - великите учени, историци, археолози и антрополози, заключиха че Заратустра най - вероятно е БЪЛГАРИН, не само защото е роден в Българският град БАЛХ, само ти ли не си чувал за това
Да голям българин е бил Зороастъра. Има един такъв сега се лекува в Карлуково, да не говориш за него. А великият учен дето го е открил това - и той пациент на психиатрията.
И накрая ако не знаеш: българите от 1100г. са православни християни.
« Last Edit: 08 Mar 2018, 20:45:18 by Sirows »

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
НА 100 % съм убеден, че ти не знаеш кой е ЗОРОАСТЪР !!!Руска подметко ти пита ли ме каква е религията на българите, пита  ме, отговорих ли ти, отговорих ти. Това че си изключително прост и неграмотен рубладжия и не знаеш, че за Зартустра има доста сериозни предположения, че  е от българския РОД, че е българин ! Това, че не знаеш истинската  Историята на България, нито знаеш какъв е произходът на нас българите, нито някога си чувал, или чел, защото си неграмотен, каква е истинската религия на нас българите, това мурзик е известно на всеки в този форум !!!  :lol: 

МРЪСНАта  РУСКА история която ти ни грухкаш тук от години, е РУСКАТА АНТИбългарска манипулативна история наложена ни от Азиатския ОКУПАТОР,  създадена в Кремъл за да УНИЖАВА нас бългАрите, за да НЕ знаем истинската си история ! А ти си славянин с РУСКО самосъзнание, а НЕ българин, запомни го това и не обиждай повече  нас българите, като се определяш за един от нас  !

Я кажи  ти кланяш ли се на РУСКИЯ патриарх и той за теб духовен водач и твой Патриарх ли е ли е ? 

РУСКИЯ Патриарх  Кирил водач и глава  на БЪЛГАРСКАТА православна църква ли е, НЕ говоря за вашата славянска-АНТИбългарска църква, а за БЪЛГАРСКАТА православна църква !?   

Да голям българин е бил Зороастъра. Има един такъв сега се лекува в Карлуково, да не говориш за него. А великият учен дето го е открил това - и той пациент на психиатрията.
И накрая ако не знаеш: българите от 1100г. са православни християни.
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
НА 100 % съм убеден, че ти не знаеш кой е ЗОРОАСТЪР !!!Руска подметко ти пита ли ме каква е религията на българите, пита  ме, отговорих ли ти, отговорих ти.
Не ми отговори, а ме излъга. Никой не знае на практика каква е била религията на някогашните българи. На нас днешните от 100г. е източното православие и слава Бога за това.
Защо трябва да се покланям на руският патриарх, какви въпроси само задаваш а ? Има си Бог на когото хората да се покланят.

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Руска МИШКО, нали от седмица плачкаш, защо В. Симеонов така лошо (постави на място руският помияр и агент на КГБ) се отнесъл към някакъв помияр Киро златният часовник, партиарх на рАсия и какво общо има руското православие с БЪЛГАРСКОТО и какъв е Киро златното часовниче на българските православни и на българската православна църква, сподели РУСКО мишленце  ? 

ТИ НЕ МОЖЕШ ДА ЗНАЕШ, ДАЛИ СЪМ, ТЕ излъгал за вярата на Българите, когато арийските ни предци са живяли в бащината ни земя - Персия, защото ти не си прочел и един ред,  за тази част от БЪЛГАРСКАТА история, четеш ли руска мишко !? :laugh-1:

Не ми отговори, а ме излъга. Никой не знае на практика каква е била религията на някогашните българи. На нас днешните от 100г. е източното православие и слава Бога за това.
Защо трябва да се покланям на руският патриарх, какви въпроси само задаваш а ? Има си Бог на когото хората да се покланят.
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
FELDMARSCHALL [12|Мар 07:48 pm]:   мишокът е с перманентен бан от Калоян, нека уважим паметта му да не се обръща в гроба. мишокът вреди на форума и не спомага за повишаване на активността с глупостите и провокациите, които върши !
Ad honores