0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
"Разсипаха я тая страна. Дойде времето на дегенератите, които буквално завладяха нормалния живот.Една част от интелигенцията е била изклана още от Турците. След това от режимите на соца. Една голяма част е напуснала България. В момента има само мръсни, нискочели оръфляци, отрочета на зловреден генетичен материал, които чисто и просто са способни само на няколко основни жизнени функции- Ядене, Е'ане и Сране! Тоя народ не се ли вземе в ръце, не са ли създаде нова конституция, помнете ми думата, до 10 години страната е обречена!!!Демокрацията убива свободата. Демокрация е просто дума. На власт са порочността и парите! " (28.09.2013 12:45 judgespirit)
" Само 30 години неограничено всевластие на капитализма бяха достатъчни, за да бъде унищожен самият капитализъм. Само за 30 години той успя да набута целия свят в дългова, производствена и демографска безизходица, да превърне милиони хора в стадо от постиндустриални аборигени, да задуши научно-техническия прогрес, да криминализира "елитите".За да стигнем до момента, в който Западът с нова голяма война иска да нулира своите дългове и да разпространи хаоса, за да може да елиминира геополитическите си противници.Светът е пред своя нов "нулев час". Оттук-нататък всичко е възможно.Ясно е, че кризата ще продължи докато не изчезне самата система. Това е криза на системата. Системата се нарича капитализъм... "(Красимир Иванджийски "Депресията завършва, започва Армагедон" 10.2013)
"Когато си позволил в парламента да влезе човек като Волен Сидеров, избирателят не може да се сърди. Не е луд, който яде зелника, а който му го е дал... " ( Татяна Дончева)
"Ситуацията е достатъчно напрегната по изпълнението на бюджета, тази пошла лъжа на БСП трябва да се разобличи. Цели два месеца говорихме, за да вземем 1 млрд. заем, а за седмица, без да се е говорило, финансовията министър ще вземе още 700 млн. лв. До декември ще вземат още 1 млрд. лв., през януари ще им трябва още един..." (Кольо Парамов)
"Има много нови рискове и заплахи, които се появяват. Трябва да отговорим дали притежаваме онези способности, които са необходими на страната, за да се гарантира националната сигурност. Това е целта на прегледа... " (министър Ангел Найденов)
"БНТ съобщи, че протестиращите са се опитали да разкъсат кордона на полицията, но не е имало грубости... "
"Тези заграждения нямат идея да връщат бежанците, тъй като ние сме против политиката на връщане... "(замeстник министърът на вътрешните работи Васил Маринов)
"Какви глупаци са били поляците, за да вдигнат Варшавското въстание срещу нацистката армия и така са улеснили пътя на Съветската армия?! Да си бяха търпели фашистите. "( Иван Бедров)
"При тази демографска криза на бежанците трябва да гледаме като на съкровище."(Соломон Паси)
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-bezhancite-ot-siriia/pasi-bezhancite-sa-sykrovishte-5996949
"„Има страни, в които супермаркетите не работят в неделя. Това обаче е договорка между синдикатите, а причината е, че са по-религизони и затова неделя е почивен ден...."(Йордан Матеев-изпълнителен директор на "Сдружение за модерна търговия")
"Исковата ми молба срещу Йордан Цонев вече е заведена в Софийски градски съд. Искът е на стойност 50 000 лева. В политическата си кариера съм срещал много идеологически и политически противници и това е естествено, когато се управлява демократична държава. Жалко е, че вместо с аргументи и идеологически принципи, противниците ми си служат с обиди и клевети. Освен че засягат лично мен, обидите и клеветите засягат и гласоподавателите на ГЕРБ – над 1 милион български граждани...В понеделник продължавам със следващите клеветници…"(Лидерът на ГЕРБ и бивш министър председател Бойко Борисов)
"Няма никаква промяна в политиката на ДПС. Партията стои плътно зад кабинета "Орешарски." (Лютви Местан на брифинг в централата по повод оставката на Христо Бисеров)
"След което се приближи един господин с очила, мисля, че е от депутатите на г-н Сидеров, но не му знам името, честно казано. Приближи се и започна да притиска физически моите приятелки. При което очевидно те се уплашиха и едната имаше чаша с малко червено вино и го заля с чашата."
"Хора, майтапа настрана, в реалност няма за кого да се гласува на каквито и да било избори... "(10.11.2013 17:46 ANTI BIG DICK)