България и българите > Българският медиен портал

Относно Aлтермедия

(1/15) > >>

Севастократор:
 Направо на въпроса! А отговора, поне на мен ми е напълно ясен вече. Алтермедия не е никаква независима националистическа трибуна, а е един проект на БНС/Гвардия за пропаганда и обсебване на националистическото пространство. Когато някой от тях ви каже, че е обратното, знайте че ви лъже най-нагло и безочливо в очите или иначе казано, практикува това което чифутите наричат ШУЦБЕ! От Алтермедия винаги са твърдяли и друго, а именно, че допускат всякакви коментари на страницата си, стига да са на кирилица, да няма обиди или нещо друго непредвидено, но като цяло там може да прочетете всякакви коментари на болни мозъци, като чифути, болшевики, евро-атлантици, лайнари, анархисти и други. Впрочем, дори за кирилицата и за обидите допускат понякога изключения. Много много рядко, ако са крайно недоволни от някакъв пост, не го публикуват, но оставят псевдонима на пусналия го да стои, а вместо коментара му си слагат своя който в такива случаи е нещо от сорта на: "спри наркотиците". На мен днеска на два пъти ми орязаха постове, като изобщо не публикуваха коментара ми, естествено защото беше против БНС. С което от Алтермедия окончателно ме разочароваха. Не, че е някаква особена трагедия, всъщност пускам този коментар за тях тук, само, за да си изложа мнението което ми беше изтрито там. Така и така съм си направил труда да го напиша, няма да се откажа току тъй от достига му до аудитория. Така че мнението за Алтермедия което излагам в момента е по между другото.

 Ето го и непубликувания там мой коментар:

 ПП Гвардия атакува най-комерсиалния политически цирк - Парламента с гръмка селекция! За сериозността на намеренията им говори привличането на класни попълнения и най-вече играчи(политически) с опит в най-добрата школа за политциркаджии - Партийна Сигурност(Държавна Сигурност, ДС). Ярък пример за това са две от новите им попълнения и по обща преценка най-класни и обиграни политциркаджии в сравнение с останалите имена в лятната предизборна селекция на ПП Гвардия, привлечените именно от кръвния враг Атака, ченгета Батилов и Георгиев. С този двоен трансферен удар гвардейците обезкъвриха вечния си съперник Атака като по този начин ги оставят само с 4 агента на ДС в своите кандидат депутатски редици. Представители на партия СКАТ, отказаха да коментират този удар, пред журналисти от телевизия Атака. Така червеноризците от Гвардия излизат с едни гърди пред своите съперници изпреварвайки ги с 2 ченгета като общият им брой достигна внушителните 6 храбри разузнавача. Освен класните и добре обиграни в ДС и партия СКАТ Батилов и Георгиев, останалите попълниния в селекцията на национал-болшевиките от Гвардия, също не са за пренебрегване. Достатъчно е само да споменем, че електоралните еденици ще имат възможност да гласоподават за не кой да е - Аспарух, Альоша и... затаете дъх - Зоро! Това разбира се са артистичните псевдоними на тези класни политциркаджии с огромен опит в ДС, аааааа...... агентурните псевдоними исках да кажа, обърках се, простете. Ама то ченгета, актьори, позьори, циркаджии все тая, щом се касае за родната ни политика, така че, може би, вероятно словосъчетанието артистични псевдоними също е меродавно. С тези класни нови попълнения в своите редици от Гвардия дават ясен знак на куклуводите на българската политика, че са напълно готови да участват в най-комерсиалния  политически цирк - Парламента. Единственото което остава е гласоподавателите да им поверват. На печелившите честито!

 Ясно е, че ако от Гвардия не искаха да имат кандидат депутати ченгета, просто нямаше да издигнат такива, без значение дали са от БНРП или тяхни симпатизанти, следователно подобни извинения са думи в газообразно агрегатно състояние лишени от логическа тежест. Аз никога няма да симпатизирам, а още по-малко да гласувам за политически лица или сдружения при които отсъства идеята за пълна декомунизация на България. Също така такива не приемам за националисти или изобщо за някакви които реално мислят доброто на родината ни.


 На колегите от Алтермедия вече им бях направил забележка с най-приятелски чувства, че са от типа хора които не виждат по-далече от 2 пръста пред носа си, отнесено във времева категория. Явно не са си направили необходимия извод и поука. Аз обаче ще им го припомня, когато му дойде времето, че да не ми реват тогава, ама защо така. А времето не е чак толкова далече, просто колегите и до там не могат да видят, толкова са късогледи:

 

Радко:

--- Цитат ---естествено защото беше против БНС
--- Край на цитат ---
Я напиши нещо против АТАКА или ВМРО,
предполагам, че ще има същия резултат.

П.П. Тая тема за агентите вече става досадна.

Генерал Колев:

--- Цитат на: Радко в 30 Юни 2009, 18:43:39 ---
--- Цитат ---естествено защото беше против БНС
--- Край на цитат ---

П.П. Тая тема за агентите вече става досадна.

--- Край на цитат ---
Ако нямахте агенти нямаше така да пишеш, сигурен съм, но от неудобство взе да ти става досадна.  :-P

Севастократор:
 Изкушавам се да допълня собствения си коментар, понеже така и така стана въпрос за хората които не гледат в преспектива. Това е в следствие на особената им забързаност. Както знаеме, бързата кучка, слепи ги ражда, но някой явно не го знаят. Казвам го по повод хората които много бързат да спасят България. Големи спасители ще знаете... и бързат ли бързат. Те така от бързане да ни спасяват, се набиха в ченгеджийницата Атака. Опариха се разбира се, едни по-рано усетиха болката от горещината, други малко по-късно, но всичките не си взеха поука след това, дори обратното, разбързаха се спасителите да ни спасяват с още по големи темпове. И така, ХОП, без да му мислят много много, от бързане предполагам, се наденаха в други ченгеджийници. Сега като и за новите им пристани е видно на всички, че са такива(ченгеджийници), се чудя бързащите спасители, вече компромис с убежденията си ли ще направят, та да останат там където се наденаха, за да не стават вече смешни с пърхането си от партия на партия, или все пак отново ще си тръгнат? Всъщност и така отново ще изглеждат смешни. Та така, от бързане да ни спасяват, освен, че нищо няма да спасят, се самоокепазиха въпросните и станаха смешни в очите на ближните си. Нека не таят надежда, че следващия път като кажат ХОП и решат да спасяват България чрез друга структура от настоящата им, от там ще постъпят различно освен да се спасят от такива спасители. Както са казали древните 3 пъти мери и накрая режи. Един път може да сбъркаш, ама повториш ли грешката си, явно става въпрос за патология.

Севастократор:

--- Цитат на: Радко в 30 Юни 2009, 18:43:39 ---
--- Цитат ---естествено защото беше против БНС
--- Край на цитат ---
Я напиши нещо против АТАКА или ВМРО,
предполагам, че ще има същия резултат.

П.П. Тая тема за агентите вече става досадна.

--- Край на цитат ---

 Не ти разбирам идеята!? Ако твърдиш, че коментар против Атака и ВМРО на въпросното място не се толерира, ще ти кажа - напротив, точно обратното е. Но няма значение, в това отношение аз ги адмирирам, понеже по въпроса за споменатите от теб 2 партии мненията ни се припокриват.

 Ех, темата можеше отдавна да е заровена, но докато има партии пълни с ченгета или такива тяхни кандидат депутати, те сами я правят актуална.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия