Искам да продължа да пиша в тази тема за Петя Дубарова,но как ,кажете ми как? Това което съм пуснала досега тук СИЛНО КАЗАНО НЕ МОГА ДА СИ ГО ПОЗНАЯ или е прехвърлено от блога ми тук В КОЙ ЛИ ВИД- не е както съм го написала! Трябва да има намеса в кое ,в това че казвам навсякъде това което пиша и по долу?!
Но твърдението на Ваня Костова,че Петя Дубарова се самоубила ЗАРАДИ ЕДНА КЛЕЧКА КИБРИТ,ТОВА И ВКАРАНИ СТИХОВЕ НА ПЕТЯ ДУБАРОВА ,ЕЙ ТАКА ПРОСТО ПОСТНАТИ ТУК ....ТЕЗИ НЕЩА СТОЯТ В ТОЗИ СИ ВИД КАКТО СА ГИ ПУСНАЛИ?!
ЗАЩО?
ЗА ДА СЕ ИЗКАРА ПЕТЯ ДУБАРОВА ЛУДА ,НАЛИ?! БРАВООООООООООО!!!!!!!!!!
АМА ДРУГИ СА ЛУДИТЕ ,ТЕЗИ ДЕТО Я ИЗКАРВАТ ТАКАВА И СА Я ОКРАЛИ ПРЕДИ ДА Я НАКАРАТ ОТ БЕЗСИЛИЕ ДА СИ ПОСЕГНЕ НА ЖИВОТА!а ВСЪЩНОСТ ДАЛИ САМА СИ Е ПОСЕГНАЛА,А ?! Оставила бележка, бреййййййййййй как пък така?!
Не искам да мисля повече след като видях злобата в очите НА ДИРЕКТОРКАТА И И СТРАХЪТ НА СЪУЧЕНИЦИТЕ И дори във филма ТРАМПА ,КОЙТО И ТУК ми е изтрит?!е ПАК ЩЕ ГО ПУСНА И МОЖЕ БИ ЗА ПОСЛЕДНО В ТАЗИ ТЕМА И ТУК!
Ама живите останали от нейно време поети и поетеси си кътат нейни стихове и записки ....тип плагиатство!
Лудите са днешните творци плагиати ,крадци от нейно време,защото съвсем младите пък нищо не могат!Никакви творци не са-мое мнение и имам право на такова,нали сме били в демократичен евройски съюз сме, хаь,ха ...дрън,дрън!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
НЕ ЧЕТА И НИКОГА НЯМА ДА ЧЕТА НЕЩА НА ....УБИЙЦИ!
НЕ ЧЕТА ТВОРЦИ ПИСАЛИ,ЛАНСИРАЛИ СЕ СЛЕД СМЪРТТА НА ПЕТЯ ДУБАРОВА! НЕ ВИ ВЯРВАМ И НА ДНЕШНИТЕ....,НЕ ВИ ОБИЧАМ,НЕ ВИ ХАРЕСВАМ ВСИЧКИТЕ ,ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ СЪВРЕМЕННИ ПОЕТИ И ПОЕТЕСИ -ВРЪЗКАРИ, ЗАВИСТНИЦИ,УБИЙЦИ....ТЪРСЯ ОЩЕ СТРАШНИ ДУМИ ,НО И В НЕТА ИМА ЗАБРАНА.....Е, КЪДЕ Е СВОБОДАТА,КЪДЕ Е ИСТИНАТА?!
Но Петя е била твърде млада и при този тормоз дълго време,крехката и психика с поетична, ранима душа не е могла да издържи.Ако беше не толкова чувствителна и ранима щеше да е жива,но трябвало да я няма ,за да ГИ ИМА,ЗА ДАВИ ИМА ВСИЧКИ ДНЕШНИ ВРЪЗКАРИ,ОСОБЕНО ОНЕЗИ ОТ НЕЙНОТО ВРЕМЕ И СРЕДИТЕ И ...И стига с този швед,с тази клечка кибрит , с тази политика И СРЕДАТА, и с какво ли не такова-ОТВРАТЕНА СЪМ,КОГО ЛЪЖЕТЕ !
Това момиче приживе няма нито една стихосбирка,тази голяма поетеса Петя Дубарова,ЗА ДА ИМАТ, ЗА ДА ИМАТЕ ВСИЧКИ ВИЕ..."КАДЪРНИТЕ"!
НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАТЕ ВИЕ ЖИВИТЕ -"ГОЛЕМИ" ПОЕТИ И ПОЕТЕСИ!
Сега разбрахте ли,ЗАЩО СЪМ SEKIRATA, защото съм отвратена и нямам никакво желание за разните му там книжки и награди,ЗАЩОТО КАКТО Е БИЛО ,ТАКА Е И СЕГА! ИСТИНАТА, ГОЛАТА ИСТИНА,НЯМА Я ! ИМА ПРАЗНА ГОЛОТА!
А.Х.Т. sekirata
Близко до акъла е защо това по горе го пускам в коментар.Един творец няма ли свободата знаете коя свобода,не слободията ....смятайте го за умрял!!!!!!!
И досетете се сами,кои от обкръжението на Петя Дубарова,от онова време не можаха да починат,а жънат слава и от нейната слава?! И защо посещенията на клиповете за Петя Дубарова не достигат милиони,както чалгарските и чужди клипове с чужда музика дори?!
А.Х.Т. sekirata cekupama