Следя редовно форума на сръбските националисти
http://forum.srpskinacionalisti.com/, интересът ми е чисто професионален, все пак техния форум по своите цели би трябвало да е подобен на нашия.
И така, какво ми прави впечатление:
Първото ми впечатление е, че форумът им е силно русофилски, там има специален раздел "Форум српско-руског пријатељства – Форум русско-сербской дружбы"... това в нашия форум никога няма да се случи
Второто ми впечатление е, че техния форум е оставен на самотек - регистрацията на нови членове е прекратена, последният им член е регистриран през декември 2015г. Като допълнение, администраторите и модераторите им влизат там от дъжд на вятър, за последно са влизали през юли 2017г.
И третото (най-лошото) ми впечатление е, че форумът на сръбските националисти си е останал антибългарски и българомразки (това не би трябвало да е изненада). Забелязвам че от време на време в своите постинги членовете се обиждат помежду си на "црни бугари", т.е. използват думата "българин" като обида... нека това е пример за онези българи, които считат сърбите за братя :huh-1:
Добрата новина е, че щом сръбската антибългарска кочина (т.е. форумът на сръбските националисти) е оставен на самотек, рано или късно ще закъса и ще деградира напълно или ще затвори кепенците...