Author Topic: Сръбска антибългарска кочина!  (Read 36786 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
  • Зодия: Cancer Cancer
Re: Сръбска антибългарска кочина!
« Reply #90 on: 12 May 2009, 21:12:13 »
Неразумний юруде !!! хаха много сте ми интересни като кажете така "Смърт за циганите" "Смърт за Сърбите" и какво постигаш с тия думи???  То поне като ги кажа да измрът пък то..  :-P офф... не ми схващате мислите или пък неведоми са пътищата на моите мисли  :kill:
Какво не ти е ясно в посланието?На омразата се отвръща с омраза.Например с циганиския терор , твойте другари  от Срогсос  с техните меки начини на действие с техния  "натиск"(всъщност са създадени по съвсем друга причина  , но това е друга тема) нищо не могат да направят ,защото е очевдино че полтиците обичат мангалите , защото са тъпи лесно се манипулират и си продават гласовете.След като политиците не се справят с мангалския проблем е редно ние да си помагаме и защитаваме и да отвръщаме,когато дойде мангал да те карде в дома го убии ,защото по-добре да има вероятност  имаш разправии със съда отколкото да те убият тебе или семейството ти."Отмъщавай жестоко на свирепия душманин".
« Last Edit: 12 May 2009, 21:30:33 by Ivo_the_MOnsTer »
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Offline Mасон

• Senior Member
  • Sic transit gloria mundi
« Reply #91 on: 12 May 2009, 21:57:45 »
Бъди твърд в действията, дай пример.
В теб отправен е взорът наш!
 В една Иво- твърдина се превърни
и през Факултето като "Катрин" премини

И след години майки децата вечер ще приспиват
с името ти на уста
поколенията тръпки ще побиват
кога запеят Монстър песента.....

-----------------------------------------------------------------
Ивчо, на омразата, ако отвърнеш с омраза не можеш да спечелиш друго, освен ...омраза. :) ;)
Principes mortales, respublica aeterna!

Offline Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
« Reply #92 on: 12 May 2009, 22:51:22 »
Бъди твърд в действията, дай пример.
В теб отправен е взорът наш!
 В една Иво- твърдина се превърни
и през Факултето като "Катрин" премини

И след години майки децата вечер ще приспиват
с името ти на уста
поколенията тръпки ще побиват
кога запеят Монстър песента.....

-----------------------------------------------------------------
Ивчо, на омразата, ако отвърнеш с омраза не можеш да спечелиш друго, освен ...омраза. :) ;)
1во Избягваш/ме да ходиш във Факултето,защото там нямаш работа , а ромите са ксенофобски настороени.
2ро Ние сме толерантни към тях , а те злоупотребяват.Мангалите обичат да им е лесно и ще предпочетат някой като тебе дето не се съпротивлява.

Offline OnlyBG

• Forum Member
  • **
« Reply #93 on: 12 May 2009, 23:07:22 »
Какво не ти е ясно в посланието?На омразата се отвръща с омраза.Например с циганиския терор , твойте другари  от Срогсос  с техните меки начини на действие с техния  "натиск"(всъщност са създадени по съвсем друга причина  , но това е друга тема) нищо не могат да направят ,защото е очевдино че полтиците обичат мангалите , защото са тъпи лесно се манипулират и си продават гласовете.След като политиците не се справят с мангалския проблем е редно ние да си помагаме и защитаваме и да отвръщаме,когато дойде мангал да те карде в дома го убии ,защото по-добре да има вероятност  имаш разправии със съда отколкото да те убият тебе или семейството ти."Отмъщавай жестоко на свирепия душманин".

Омразата лесно се преодолява например с малко МОЗЪК!!! За мен циганите могат да бъдат използвани единственно за работна ръка и гласове!!! А за теб маса хора мразеща ни и продаваща гласовете си на турците!!! 1во с това : Твоите другари от Сроксос >> нямаш какво да кажеш и си вадиш някви работи от незнам си къде.. От къде разбра ,че са ми другари?!! Меки начини на действие - ХАХАХАХА Къде са твърдите за ,които говориш... ХАХА Мж/у другото не са им много меки начините на Сроксос но няма как да осъществят идеите си докато има хора като тем ,които спъват цялата работа http://sroksos.org/
вземи чети малко между редовете и не се излагай.. Иначе аз съм зад всякакви мащабни идеи дори и да не ми допадат но няма да имат резултат..

Offline Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
« Reply #94 on: 12 May 2009, 23:41:35 »

Омразата лесно се преодолява например с малко МОЗЪК!!! За мен циганите могат да бъдат използвани единственно за работна ръка и гласове!!! А за теб маса хора мразеща ни и продаваща гласовете си на турците!!! 1во с това : Твоите другари от Сроксос >> нямаш какво да кажеш и си вадиш някви работи от незнам си къде.. От къде разбра ,че са ми другари?!! Меки начини на действие - ХАХАХАХА Къде са твърдите за ,които говориш... ХАХА Мж/у другото не са им много меки начините на Сроксос но няма как да осъществят идеите си докато има хора като тем ,които спъват цялата работа http://sroksos.org/
вземи чети малко между редовете и не се излагай.. Иначе аз съм зад всякакви мащабни идеи дори и да не ми допадат но няма да имат резултат..
Не исках да те обидя, но поне беше споменал че ти харесват затова.Твърди означава както се опитаха да направят на 14ти извесетн ,но недостатачен  националисти  и това дето правят анархистите в Гърция ето това е например твърд простест с твърд натиск, друг твърд натиск е всички да стачкуват - учители ,шофьори,чистачки,градски транспорт,БДЖ и др. Меките действия е да се протестира мирно и когато ти викант от горе да  спреш.Истината е че СРОКСОС е създадена от тези дето са на власт в света , за мое хората да си мислят че действително се борят , но всъщност  не е така.Това си е мое лично мнение,не ти го натрапвам.Толерантността е гибелна за нас, отиди в район дето българите и циганите са горе долу равни по брой или има доста цигани и попитай хората как се живее там ?Попитай дали са спечелили от толерантността и попитай дали според теб мое да живеят българи и роми заедно?А отговора защо ромите се отделят и защо не мое се живее заедно с тях http://bg.altermedia.info/?p=429

Offline Podkrepa

• Forum Member
  • **
    • Новини за българите по света
« Reply #95 on: 14 Aug 2009, 18:31:21 »
Трябва да имаме хора в тези форуми и да защитаваме честта на България било то ,че мислят добри или лоши неща за нас!!! Ако не сте разбрали с псувни и обиди не става нищо а напротив.. Моля мислете!!
Аз съм се позиционирал в момента в няколко групи във Facebook.
Да се съберем и да си разпределим територии на действие и отговорност.

Offline опълченец

• Registered user
  • Senior Member
  • Зодия: Aries Aries
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
« Reply #96 on: 14 Aug 2009, 20:22:07 »
Ето карта на Велика Сърбия на сръбските радикали.
Както виждате в нея не влиза Македония,надявам се все повече сърби да загърбят глупавия си шовинизъм и просто да си искат своето,а да не ламтят за чуждото.

Редактирано от модератор: Подмяна на невалиден линк с валиден.
« Last Edit: 26 May 2012, 20:19:26 by Hatshepsut »
Тогава Столетов, наший генерал,
ревна гороломно: "Млади опълченци,
венчайте България с лаврови венци!
на вашата сила царят повери
прохода, войната и себе дори!"

Offline Франкист

• банкетен революционер
  • Premium user
  • Hero Member
  • *
« Reply #97 on: 24 Aug 2009, 10:22:23 »
очаквам пряко включване от Войводина.  ;-)

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
« Reply #98 on: 24 Aug 2009, 13:06:17 »
Опълченецо атакистки, престани с глупавите си опити да оневиняваш сръбските изроди и да ги изкарваш нормални! Като те кефят сърбежите- ходи си там да те оправят!
България над всичко!

Offline Hatshepsut

• Perfectionist
  • Administrator
  • Veteran
  • *
    • Български Националисти
  • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
  • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
« Reply #99 on: 26 Jun 2012, 21:21:28 »
Поредната антибългарска тема във въпросния форум:

"Српско наслеђе у Западној Бугарској":

http://forum.srpskinacionalisti.com/viewtopic.php?f=6&t=26699

Сръбските шовинисти пак бълнуват за сръбско население в България на изток от р.Тимок, както са го правили още от средата на XIX век :down:
« Last Edit: 26 Jun 2012, 22:08:17 by Hatshepsut »

Offline FELDMARSCHALL

• Moderator
  • Hero Member
  • *
  • АРИЕЦ
  • Зодия: Scorpio Scorpio
« Reply #100 on: 28 Jan 2014, 23:38:44 »
Много мечтаят тия сърби! Малко им беше боя последните десетилетия и скоро ще изгубят и Войводина, а ние ще си върнем всичко до Пирот! :Azn:
« Last Edit: 02 May 2022, 18:41:54 by Hatshepsut »

Offline Hatshepsut

• Perfectionist
  • Administrator
  • Veteran
  • *
    • Български Националисти
  • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
  • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
« Reply #101 on: 10 Mar 2018, 07:04:13 »
Следя редовно форума на сръбските националисти http://forum.srpskinacionalisti.com/, интересът ми е чисто професионален, все пак техния форум по своите цели би трябвало да е подобен на нашия.

И така, какво ми прави впечатление:
Първото ми впечатление е, че форумът им е силно русофилски, там има специален раздел "Форум српско-руског пријатељства – Форум русско-сербской дружбы"... това в нашия форум никога няма да се случи  :laugh-1:
Второто ми впечатление е, че техния форум е оставен на самотек - регистрацията на нови членове е прекратена, последният им член е регистриран през декември 2015г. Като допълнение, администраторите и модераторите им влизат там от дъжд на вятър, за последно са влизали през юли 2017г.  :whistle:
И третото (най-лошото) ми впечатление е, че форумът на сръбските националисти си е останал антибългарски и българомразки (това не би трябвало да е изненада). Забелязвам че от време на време в своите постинги членовете се обиждат помежду си на "црни бугари", т.е. използват думата "българин" като обида... нека това е пример за онези българи, които считат сърбите за братя  :huh-1:

Добрата новина е, че щом сръбската антибългарска кочина (т.е. форумът на сръбските националисти) е оставен на самотек, рано или късно ще закъса и ще деградира напълно или ще затвори кепенците... :nerd-1:
« Last Edit: 10 Mar 2018, 07:10:34 by Hatshepsut »

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
« Reply #102 on: 10 Mar 2018, 12:47:47 »
. нека това е пример за онези българи, които считат сърбите за братя  :huh-1:

Колкото сърби съм видял по чужбина, а не са малко, все са се държали добре с мене. Даже един само за дето съм българин и според него сме братя ми е правил услуги и си е рискувал служебното положение.
Какво казват някакви изтрещелници наричащи се националисти, няма значение. Явно че и там националистите са странни , както у нас. Обикновените хора и българи и сърби отдавна са преодолели разделението поставено от политиците.
Време е и българи и сърби да разберат че или ще са заедно срещу общият враг от запада или ще изгорят. Продължава да се допуска една и съща грешка от 19 век насам.
Колкото до сърбите мога да кажа и то със лека завист: че като хора са доста точни , будни и добри. Поне това показват тези които съм срещнал в чужбина.
Предполагам това , което написах няма да се хареса на много хора, но това е истината. Засичал съм даже Иван Михайлов - големият враг на Сърбия да говори добре за обикновените сърби. Явно и той е забелязал че злото идва от тъпите им политици.

Offline Петкан

• Banned
  • Veteran
  • *
  • България преди всичко!
« Reply #103 on: 14 Mar 2018, 21:12:41 »
FELDMARSCHALL [12|Мар 07:48 pm]:   мишокът е с перманентен бан от Калоян, нека уважим паметта му да не се обръща в гроба. мишокът вреди на форума и не спомага за повишаване на активността с глупостите и провокациите, които върши !
Ad honores