Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Българофобия / Re: Антибългарщина по гръцки
« Последна публикация от FELDMARSCHALL - Днес в 17:31:13 »
Давам примери просто за други държави където ще взимат много повече. Айде Англия климатът е скапан. Гърците са доказани антибългари от хилядолетия !
2
Нищо не превръща децата в шибани идиоти така скорострелно както дрогата и чалгата. Какво ли се случва в главата на една подрастващо, което слуша в къщи телевизия Гъзета /Планета/ от сутрин до вечер? От там ли ще се научи на добри маниери, етикет и качествено общуване или може би как да се облича и гримира. За ценности и морал пък и дума да не става. Приканват ги да ходят по дискотеки смърдящи на лайна и скъп парфюм, където да слушат тези грозни чудовища, да си дават парите.
После защо тъпата Златка не знаела дори коя е столицата на Румъния или Сърбия, че как да знае те като се съберат ретроградните темите им на разговора  не излизат от дрехи, маникюр, прическа и кой с кого какво бил правил нощеска. Всъщност сигурно дори не мога да си представя  колко беден тематически е един разговор между чалгари прости.
3
Кариери рушат Белоградчишките скали
https://frognews.bg/novini/karieri-rushat-belogradchishkite-skali.html


Разрешението е с площ близо 1 квадратен километър и включва само 23% държавни горски имоти, останалите терени са общински и частни земеделски земи и гори, като собствениците на имотите не са били уведомени. Площта в разрешителното попада изцяло в 2 защитени зони: Западна стара планина и Предбалкан по Натура 2000:BG0001040  и Западен Балкан BG0002002. Не е направена оценка за съответствие на плана за проучване от Регионална инспекция по околна среда Монтана.
Освен това теренът е включен в зоната за развитие на биосферен резерват Чупрене, в бъдещия природен парк Белоградчишки скали и в зоната за екотуризъм и био земеделие на Общия Устройствен План на община Белоградчик. От първа плоча на Белоградчишките скали/Калето има пряка видимост към територията за проучване и бъдещата кариера, което ще унищожи основната туристическа атракция – непокътнатия ландшафт на долината на р. Стакевска.

Създаването на кариера за трошен камък за пътна настилка точно в тази зона:

- ще отнеме препитанието на стотици жители на този край, чийто основен поминък е рекреационен, селски и еко туризъм;

-ще обезсмисли инвестициите на държавата в редица проекти по Програмата за селските райони за създаване на бионасаждения и туризъм;

 -значително ще засили обезлюдяването на района;

 -ще унищожи местообитанията на редица застрашени видове животни и растения, което е в грубо нарушение на Европейското законодателство

- ще заличи десетилетни усилия на държавно, областно и общинско ниво за оформянето на Белоградчик като природна и културна атракция

- ще застраши съществуването на самите скали поради използването на взривове в близост до тях

 - ще унищожи четвъртокласната пътна инфраструктура и ще застраши значително безопасността по пътищата – платната са изключително тесни, с много завои без видимост, мостчетата нямат необходимата товароносимост

- не е икономически ефективно – отдалеченост от всякакви големи инфраструктурни проекти, липса на път, общоразпространеност на добиваните материали, в радиус от 15 км съществуват 3 действащи и 2 в процес на изграждане подобни кариери
---------------------------------
Така създалата се ситуация е по вина на Министерство на енергетиката и Министерство на околната среда и горите. „Големия експерт” Теменужка не може да откаже на фирми на наши хора да си направят проучванията, дори с риск да унищожи поминъка на цял един регион и да унищожи цялостната картина, която представлява този природен феномен.
4
Конспирация / Защо интернет форумите умират? Редакция: Умряха.
« Последна публикация от FLEKTARN - Днес в 13:46:55 »
Защото вярвам, че "умирането" им е свързано с много грандиозна и по-голяма цел. Това може би и беше началото, точно преди да се отприщи бежанската вълна.

Форумите категорично "умряха" около 2010-та година, с масовото навлизане на Фейсбук навсякъде. Особено с появата и популяризацията на Фейсбук групите. И да не говорим, сега е модерно всеки да виси на Фейса и да се зомбира.

Честно казано, аз също го използвах. Но за бизнес. Сега аз и още десетина човека около мен - имаме перманентни банове. Не можем да се регистрираме. Дори през VPN или прокси да пробваш - заключват ти акаунта до 2 дни.

Непрекъснато се искат сканирани лични карти, потвърждаване със снимки, добавяне на телефонни номера. Интернет пространството е все още свободно. Проблемът е че няма никой наоколо. Всички са "там". Висят, и те не знаят какво правят, и са част от медийната машина, така добре смазана. Да гледат реклами, да бъдат зависими, от смартфончето по цял ден дават лайкчета.

И целта е една - монопол. Централизирано управление. Форумите загиват, частните "държатели" на форумите вече са незначителни за никого, и не са никаква заплаха вече.

Някои хора все още влизат, хора със нагласа като мен, които искат свобода, но ние сме брандирани "странните птици". Има и хора влизат от носталгия, но са прекалено неактивни.

Във "Фейса"... Там всеки ги следи, има достъп до дневните им ресурси, забавления, посещения, съобщения, а глупакът дори не осъзнава, че току що е станал част от "Плана".

Планът за унищожение.

А да, и да не забравим - че всичките "цветнокожи господа и господарки" - никой не ги банва! Затова и масово ми пишеха разни занзибарци, талибани, шарани и джангари!
5
Българофобия / Re: Интеграцията на неинтегрируемите
« Последна публикация от FLEKTARN - Днес в 13:07:31 »
Тутмангавите са заплаха. Гледайте клипа, и кажете, този циганин, който се мисли за безсмъртен - нервира ли ви? Ако не ви се покачи рязко адреналина, и не поискате на момента да му разбиете... значи нещо не е в ред!

https://www.flektarn.com/rom-troshi-kola-volkswagen-bradva-ruse/
6
Чужбина / Re: В Русия още си обичат Сталин
« Последна публикация от FLEKTARN - Днес в 08:16:39 »
Който тачи престъпника Сталин си е чисто луд. Но защо "престъпник"? Защото си е бил такъв. Буквално. "Другарят" Щалин е обирал банки. Селяк от Грузия без образование. Нула харизма. Никакви умения и знания за публичните речи.
7
За Форума / Re: Как да публикуваме клипове от YouTube във форума
« Последна публикация от Hatshepsut - Днес в 06:31:49 »
Нещо не излизат клиповете с този таг. Аз ли нещо не правя редно или? Странно.

Трябва да поставиш само идентификатора на клипа, а не целия линк:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=3cqy10AzljE" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=3cqy10AzljE</a>
Какво говорят някои хора, подкрепящи нелегалната миграция
8
Българофобия / Re: Не ни трябват бежанци!
« Последна публикация от FLEKTARN - Днес в 04:44:48 »
Бежанец от африкански произход спи в центъра на София до някакъв хотел, мисля, че до хотел България беше. Снимката я свалих лично от фейсбук групата "Забелязано в София" преди около 2 седмици - тоест прясна, прясна е!

Мога да кажа едно - недопустимо! Не само, че е грозно, показва липса на каквато и да е култура, но и никой турист не би се върнал или инвестирал в София след подобна отвратителна гледка! И добре си е легнал върху малкото цветенца, които вече ни останаха; смачкай ги, защо не!

Бежанци викаш?9
За Форума / Re: Как да публикуваме клипове от YouTube във форума
« Последна публикация от FLEKTARN - Днес в 02:38:22 »
Нещо не излизат клиповете с този таг. Аз ли нещо не правя редно или? Странно.
10
Момичета, това ли избрахте?


Тази снимка е едно от най-тъжните неща, които съм виждала напоследък.

Споделят я във Фейсбук. Надписът към нея гласи – „На посещение в бежански лагер. За избиране на съпруг”.

Това е.

Квинтесенция на не-свободата на жените.

Пълният разпад и пълната подмяна на идеята за жените с равни права...

Трансформацията на жената като равностойна на мъжа в пушечно месо. И за тази трансформация обвинявам псевдолибералите и псевдотолерантните.

Момичета, те ни излъгаха. Не го ли разбирате?

Не разбирате ли, че докато ни мотаеха с мантрите за равноправие и толерантност, те допуснаха чрез нас експазнията на чуждите култури над нашата, западна и консервативна?

Не разбирате ли, че надмощието на тяхната другост стана единствената възможност? Нищо, че уж всички сме равни...

Ако сме толкова всички равни, защо няма снимки с арабки или черни жени, които отиват да се женят и да спасяват наши бели гурбетчии, скитащи се по света?

Щото, ако не знаете – бракът с бяла жена за хората от снимката е спасение. Гражданство. Равни права на западен човек. Пари. Безплатен секс. Абе – имаме сделка.

Разбира се, в тази сделка сладката бяла жена е тоталният губещ. Докато тя се заблуждава, че това може би е добро, любов или „освободеност и космополитност”, пак тя се превръща в средство на едни нахални чужди мъже, които просто искат. Искат да живеят някъде на Запад, но да си внесат техните си ценности и разбирания.

Така и сладката бяла жена е преебана. И Европа, горката, и тя е прецакана.

И момичета, ние сме виновни за това.

Заради невежеството, с което позволяваме да приканваме чуждия свят и неговите закони, и да неглижираме нашия свят и неговите ценности.

Аз не бих имала нищо против съчетаването на бели жени с черни чужди мъже, ако не виждах, че това е  изцяло едностранчив процес.

Същият е процесът на ислямизиране на Европа – изцяло еднопосочен.

Ако аз бялата жена, отида в арабската страна, там те ме задължават да сложа пола върху панталоните си, за да не ми се очертават бедрата, карат ме да увивам с шал косата си, когато влизам в джамия и ме гонят, ако не се съобразя. И се чувстват в правото си да ме убият с камъни или да ме накажат по друг, техен си начин.

Но те, същите, идват в моята Европа и искат аз да уважавам техните ценности. Да нямам против да ходят забулени, да живеят според идеите си, че жените по начало са по-ниско качество човек...

И на всичкото отгоре, ние сладките бели жени им отговаряме на това отношение с брак. Със секс. С помощ и защита. Някои от християнките стават мюсюлманки. Но колко примера за обратното сте срещали?...

Защо, защо е така?

Не разбирам, наистина...

За мене е обидна и унизителна тая снимка. Та тя е уловен фотомомент на тоталното умопомрачение на белите сладки жени пред неудържимостта на ЧУЖДИТЕ и историята, която държи да ни пречупи. Щото ние вече сме коленичили.

Хрисимата ни християнска култура е приела безгласно своето подчинение пред нахалния Друг. Този нахален Друг изглежда любезен, докато не влезе в дома ти и не стане господар в него. Тогава той ще забрани на сладкото бяло момиче да излиза незабрадаена, да работи, да бъде западна и свободна. И любезността на този Друг ще приключи, понеже реално никога не е съществувала.

Заблудиха ни, момичета. По много жалък начин. Че сме много модерни и свободни, и затова не трябва да държим на собствения си консерватизъм. И бавничко, и полека ЧУЖДИТЕ се настаняват у нас. И повече, това няма да бъде „у нас”.

Ние си въобразихме, че „нашето” е в безопасност и защо не да пуснем другото да е тука, наоколо?...

Само че, зад лъжите на псевдолибералите и псевдотолерантните има една единствена истина – ние се отказваме от себе си и своя свят, а чуждият свят не се отказва, той ни превзема.

Така, както арабинът-йорданец, който взе двете руси близначки на българката от Варна...И ги завлече там, където само Шериатът се признава...

Така, както има десетки случаи на мюсюлмански мъже, които уж са много мили и добри, докато сладката бяла жена не им роди деца. После децата стават тяхна собственост, а жената е затворена вкъщи и забрадена – в противен случай бита и изгонена в изгание, без децата си...

Това са факти от новините.

Така, както са факти, че една българка ми каза оня ден как бащата на детето й я лъгал месеци, че е грък, пък той се оказал иракчанин....И сега е отнел детето й... С думите – вие белите не-мюсюлмански жени сте курви и боклуци.

Сега момичета, разбирате ли?

Разбирате ли какво наистина те мислят за нас?

Разбирате ли как ни изиграха?

Разбирате ли, че носим своя историческа вина за краха на свободата по европейската ни земя?

Разбирате ли, че ако продължаваме безхарактерно да казваме ДА на чуждите и да не пазим своето, ще сме отговорни за бъдещото си робство. За смъртта на Запада. И най-лошото – за умирането на мечтата ни за свобода.

А нали се сещате какво заслужават онези, които са допуснали свободата и мечтите просто ей така да умрат?

Презрение. И това е най-мекото наказание, което ще ни предложи историята....

http://www.lentata.com/page_9109.html


Това отива в статия на сайта, още сега, с кредит към теб. Добре казано!
Страници: [1] 2 3 ... 10