Автор Тема: Създателите на ВИС и СИК се готвят за поредния изборен фарс. А вие?  (Прочетена 816 пъти)  Share 

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8625
 • Country: bg
 • Карма: +1294/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Двете най-големи партии в България - ГЕРБ и БСП за пореден път се стягат за парламентарни избори.
От 1989 г. до ден днешен, клонингите на комунистическото плашило мачкат и лъжат  българския народ с обещания за преход, реформи, евроинтеграция и разни видове толерантност.
Ръководствата на ГЕРБ и БСП са наследници на комунистическия диктаторски режим и създатели на най-големите бандитски структури ВИС и СИК, които от 90-те години на миналия век и до този момент съществуват под други названия се занимават с престъпна дейност- контрабанда,застраховане, банково дело,търговия с лекарства и оръжие, строителство,транспорт, туризъм,наркобизнес, проституция, рекет и крупни финансови измами, т.е. с всичко, от което падат големите пари.
С тези пари вероятно се финансират партиите на ГЕРБ и БКП, и лицата, които обслужват техните интереси.
Огромните печалби на криминалните структури на комунистическия режим, получени от незаконна и престъпна дейност вече са узаконени и клонингите на комунистическия режим успешно си играят на демокрация, държейки здраво в ръцете си законодателната,изпълнителната и съдебната власт в България.
Те не допускат някой друг освен тях да влезе или да участва във властта!!!
Само те и обслужващите ги политически проститутки!
Това е стар и изпитан ленинско-сталински принцип за запазване на властта.
В играта на демокрация са включени широк спектър политически субекти-от представителите на протурските етнически партии ДПС и ДОСТ до обслужващите властта  псевдонационалистически-клиентелистки партии Атака, ВМРО и ПФ. По средата на този спектър се намират уж десни партии-мутанти, ръководени също от комунистически чеда, внуци,снахи, зетьове, балдъзи.
Политическият комфорт на клонингите се осигурява от учени, журналисти и медии, които за пари сеят лъжи и заблуди, т.е.правят всичко, абсолютно всичко, което им е поръчано от финансиращия източник, независимо дали този източник е български или чуждестранен.
Ползата от този политически комфорт е изцяло за тези, които управляват, а те са несменяеми и все по-нагли, отвратително нагли в своето съществуване.
И ОТНОВО СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПРЕСТЪНИ ИЗРОДИ СЕ КАНЯТ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА!!!

Те, изродите имат цел и тази единствена цел е да властват толкова много,колкото може повече.Това желание, тази неизменна тяхна страст към властта е обяснима, поне за тях.
А за вас, сънародници мои?
Заради извършените безобразия на комунистически клонинги и техните подлоги, България плаща много висока цена-тя е най-бедната европейска страна с прогресивно намаляващо население.
Няма нищо европейско в посткомунистическа България, даже неудобно ми е да се похваля като българин с обезлесената горда Стара планина, с опожарената Странджа планина ,не от хайдутите на Индже войвода, а от висаджии и сикаджии.
Неудобно ми е да се похваля и с Черно море, чиито брегове са осрани от хотели, мотели и ресторанти на политици, съдии, прокурори и нискочели маймуни.
Всичко това е добре известно, но все пак българите отиват и гласуват за тези политически чудовища, които не правят нищо друго, освен да обричат българската нация на бедност, ниска образованост и геноцид.
Не се оставяйте да ви заблуждават престъпници и измамници!
Уважавайте себе си, своите семейства и България!
Защо гласувате за тях, когато добре знаете, че комунистката Курнелия Нинова никога няма да бъде българската Тереза Мей, а сикаджията Тикваров никога няма да бъде като Доналд Туск?
« Последна редакция: Февруари 23, 2017, 22:13:40 от Петкан »

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8625
 • Country: bg
 • Карма: +1294/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
ЙОХАНЕС ХАН: «БЪЛГАРИТЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ ДЪРЖАВА»

През втората половина на април 2013 г. в Брюксел е проведена особена конференция. На нея кратък доклад изнася комисарят по регионалната политика Йоханес Хан. Заглавието на доклада е кратко като команда за залп на екзекуторски взвод: “България след българите”.
 
В официалната сигнатура за изявите на г-н Хан и в деловодните дневници на ЕС на немски език е останало само заглавието “Probleme der Bevolkerungspolitik in der Europaischen Union – Bericht fon Johannes Hahn “Bulgarien nach dem Bulgaren“ april, 2013”. Самият доклад е прибран в “архив”. Преведено, заглавието означава: “България след българите. Доклад, изнесен на конференцията “Проблеми на демографската политика в ЕС”.
 
Преводът на доклада на г-н Хан е направен на 23 април. Направен е отговорно и професионално. Няма съмнение, че и в Министерството на външните работи, и в Министерския съвет, и при президента съществуват и оригиналът, и неговият превод. Големият въпрос е защо един съдбовен за България документ продължава да бъде скриван от българската общественост?
 
И тогава, през април 2013 г., както и сега, България е в предизборна треска. Междувременно обаче бяха проведени и избори за Европейски парламент, и предсрочни парламентарни избори, и избори за местни органи на властта.
 
На кого служат институциите на българската държава, че са безмълвни и безучастни, когато чакали и хиени, уж цивилизационни роднини на Балкански лъв, се опитват да разпределят като нови ловни територии земята му?
 
След като отнеха хляба на целия народ, след като ни оставиха голи, боси и безоръжни, и почти източиха младата ни кръв чрез принудително гурбетчийство, подражателско потребителство и грантов нихилизъм, сега ни изкарват виновни за всички беди, които като марокански скакалци ни наскачаха.
 
Каква неоколониална наглост и цинизъм, обвити в шоколадовата глазура на евробюрократична загриженост и неолиберално двуличие. Но и какво унизително раболепие на националните ни божем водачи.
 
Публикуваме текста на доклада на г-н Хан, без да характеризираме нито неговите констатации, нито изводите, които той е направил.
 
Нека читателят сам прецени доколко тези въпроси го засягат и доколко би трябвало да са тревога на избраниците
 
да управляват страната ни. Нашата надежда е народът ни все пак да си отвори очите за бездната, която е пред краката ни.
 
Някога Дядо Славейков горчиво проплака: “С клечки съм му отварял очите на този народ”.
 
След него непрежалимият Николай Хайтов ги повтори с не по-малка горест.
 
Ако не друго, надяваме се поне, че колегите от българските медии няма да останат безразлични и ще прибавят и своята тревога към нашата, за да бъдат огласени тезите за България и нейното бъдеще.
Нашите сили засега не стигат за повече.
 
В тази връзка публикуваме и тревожния анализа на проф. Орлин Загоров за подмяната на истинските европейски ценности.
 
Тези за съдбата на България
(* Заглавието е на редакцията)
 

Доклад, изнесен на конференцията „Проблеми на демографската политика в Европейския съюз“
Йоханес ХАН


Уважаеми дами и господа, колеги,
Знам, че това, което ще изложа пред вас, ще засегне особено болезнено българските ни колеги, но ние няма как да си закрием очите пред действителността, такава, каквато е, ако искаме Европейският съюз да оцелее и да се радва на едно сигурно и стабилно бъдеще. Дълго търсих точното заглавие на този документ и най-накрая се спрях на “България след българите”, като предупреждение, че ако не вземем необходимите мерки, не след дълго можем да се сблъскаме с подобен доклад, но вече със заглавие “Европа след европейците”. За какво става въпрос?
 
Всички вие знаете, че наскоро приехме Република България за член на Европейския съюз, но малцина сте наясно, че нейното население се топи с огромна скорост. Във времена, когато усилено се говори за пренаселеността на света като цяло, за недостига от ресурси, необходими за задоволяването нуждите на човечеството, България представлява едно, меко казано, странно изключение. За съжаление това изключение се намира в границите на Европейския съюз и ние трябва много внимателно да изследваме демографските процеси, протичащи в тази държава, и да си направим необходимите изводи. Ще ви го кажа директно – до четиридесет години България ще изчезне, българите ще изчезнат като народ, и този процес е необратим. Ние не можем да го спрем, но можем да се поучим от него.
 
Уникалното е, че изчезването на българите се дължи не на война, бедствия, епидемия или геноцид, а на изцяло икономически, политически и социални особености в тяхната народопсихология. Българите, по това, което наблюдаваме, се характеризират като изключителни егоисти и индивидуалисти, така да се каже самотни търсачи на лично щастие. Това е силно изразено в техните политици и бизнесмени. Те са крайни демагози и популисти, целящи да се доберат до властта, за да могат да се отдадат на корупция и да разпродадат богатствата на държавата срещу някакъв процент.[color=maroon] В стремежа си към бързо забогатяване те надвишиха многократно позволената скорост, изстисквайки безмилостно силите, живота и здравето на своите съграждани. В резултат получиха едно болно, застаряващо население, а младата част от българите преобладаващо свързват щастието с възможността да емигрират и да се устроят в друга държава. В резултат на това населението на България през последните 23 години е намаляло с 1 600 000 души и не се вижда начин този процес да бъде спрян.[/color]

 
Почти всички можещи и знаещи българи търсят начин да емигрират, а и не само те, хората от малцинствата също. България за последните години е загубила близо 260 000 жени в детеродна възраст. В страната живеят предимно пенсионери, които нямат нито силите, нито възможността да се противопоставят решително на пагубната политика на своите управници. Оказа се, че българите не могат да излъчат от средите си хора, които наистина да милеят за държавата и бъдещето на нейните граждани. Процесите в България не биха могли да бъдат обърнати дори и по насилствен, революционен път, просто защото липсва необходимото количество млади, мислещи хора. Те предпочитат емиграцията. Българите изчезват поради загубата на вяра в собствените си възможности и значимост, те губят желание за живот, не виждат смисъл, обзети са от стрес, страх и апатия. Но моята цел не беше да ви разкривам причините, довели до това обезлюдяване, а да погледнем как този уникален случай оказва влияние върху Европейския съюз.
 
И така, да повторя: в лицето на България ние имаме територия в рамките на Европейския съюз, която стремително се обезлюдява. Територия, която е стратегическа не само от геополитическа гледна точка, но и от климатична. Защото изследванията сочат, че въпреки глобалните промени на климата, които се очакват, територията на България ще представлява едно уютно място за живеене, слабо засегнато от промените, в сравнение с останалите части на съюза. Тук искам да предупредя, че едно такова обезлюдяване няма да остане незабелязано от другите глобални сили и тази територия надали ще остане за дълго ненаселена, особено като се има предвид стремглавото нарастване на населението на Земята. През отминалия месец, в. “Милиет” публикува скандална карта на “Нова Турция”, където една голяма част от територията на България, която вече е територия от Европейския съюз, е обозначена като турска. Убеден съм, че подобно действие нямаше да бъде възможно, ако нямаше демографска криза в България. Все повече руснаци си купуват имоти на територията на България, което също е обезпокоителен знак за нас.
 
И не на последно място, нашите партньори от САЩ преди време открито обявиха, че ромите са бъдещето на България и усилено работят с този етнос, който е с предимно младежки състав, като не е тайна, че по този начин си гарантират, че бъдещото население на тази територия ще бъде настроено проамерикански и ще защитава техните интереси на Балканите.
 
 
Общо взето, почти няма държава, както от глобалните играчи, така и от съседните на България страни, която да не си точи зъбите и да не си прави сметки как да приобщи тази територия към себе си било чрез създаване и подпомагане на собствено малцинство в тази територия, било чрез приобщаването на ромския етнос към своите интереси. И тук идва най-важният въпрос – как в този сблъсък на интереси ние можем да действаме в защита на нашите собствени. Ясно е, че на българите не можем да разчитаме, те изчезват от игралната маса. Една част се разпиляват, други измират.
 
Няма смисъл нито да ги подпомагаме, нито да им отпускаме пари от еврофондовете, тъй като те отиват в джобовете на управляващите и техните приближени, и ефектът върху цялостното състояние на държавата е дори отрицателен, защото обезверени от несправедливостта и беззаконието, все повече българи решават да емигрират.
 
 
Ако обаче българите не намират сили и воля да се борят за своята държава, ако са готови да я напуснат и да я изоставят без жал, без дори най-малък опит за съпротива, ние не бива да допускаме да изгубим територията й. Затова предлагам следното: да създадем програма за заселване на територията на България с европейски граждани от останалата част на съюза. И сега имаме европейски граждани, които си купуват имоти в България, но се сблъскват с беззаконието, царящо в страната, и бързо-бързо се отказват от това свое начинание. Смятам, че ние трябва да ги подпомогнем в техните усилия и дори да популяризираме България като подходящо място за заселване и бягство от напрегнатия живот в Западна Европа, като субсидираме всеки, който реши да потърси там своя нов дом. Смятам, че на всяка държава може да бъде отпусната квота за брой лица, желаещи да се заселят на територията на България, като тези хора бъдат подпомагани от нас да се включат в местното управление, за да могат да променят ситуацията към по-добра за Евросъюза.
 
Територията на България има голям потенциал за развитие както в сферата на земеделието, така и в сферата на туризма, но за да се случи това, управлението на страната трябва да бъде отнето от ръцете на олигархичната българска върхушка, което няма да бъде трудно, ако успеем да заселим там десет милиона европейци, които да създадат своя партия, която чрез избори да поеме властта по един мирен и демократичен начин. Българите, които пожелаят, ще могат да се завърнат в територията си, те няма да ни пречат.
 
Убедил съм се, че българите нямат нужда от държава, те си имат история, с която да се гордеят. Така виждам аз България след българите, ако имаме желание да задържим територията им в рамките на Евросъюза. [/size]

https://bgr.news-front.info/2017/02/14/johanes-han-blgarite-nyamat-nuzhda-ot-drzhava/#at_pco=smlwn-1.0&at_si=58b06b4f3dbdf76e&at_ab=per-2&at_pos=0&at_tot=1
...
Българските политици и бизнесмени, за които говори Йоханес Кан са същите тези клонинги от структурите на БКП-ВИС и СИК, които сега се правят на загрижени за съдбата на България и българите.
« Последна редакция: Февруари 24, 2017, 20:37:06 от Петкан »

Неактивен vailen

 • Respected user
 • Forum Member
 • **
 • Публикации: 411
 • Country: bg
 • Карма: +122/-13
 • Пол: Мъж
 • OS:
 • Windows NT 6.3 Windows NT 6.3
 • Browser:
 • Chrome 30.0.1599.101 Chrome 30.0.1599.101
Може тук-там все още да има заблудени обикновени хора, които се наричат комунисти и да вярват в това, но политици в никакъв случай. Те(политиците) са си престъпници, в по-висока форма от обикновените такива. България, в същност се ръководи от Мафия и то мислеща на дребно. Преходът към (лъже)демокрация го доказа. Докато българския народ не започне да движи нещата отдолу-нагоре нищо добро не ни очаква.
България над всичко!

Неактивен Hatshepsut

 • Pharaoh
 • Administrator
 • Veteran
 • *
 • Публикации: 8914
 • Country: bg
 • Карма: +519/-0
 • Пол: Мъж
 • Дълг и чест
 • OS:
 • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • Български Националисти
 • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
 • Зодия: Sagittarius Sagittarius

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8625
 • Country: bg
 • Карма: +1294/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Българският народ може да направи само едно нещо и то е да не гласува за престъпници, които ще го управляват дотогава, докато тези престъпници фигурират в изборните листи.
Дори и да има някакви честни хора в избирателните листи, те после гласуват по волята на партийните вождове, родени от бандитските групировки.

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8625
 • Country: bg
 • Карма: +1294/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Тази статия не е достоверна , източникът е Бъзиклийкс:

https://neverojatno.wordpress.com/2013/04/23/bulsled/

...
Всичко е възможно, но всичко написано уж от Йоханес Хан по отношение на българските политици, бизнесмени и демографската криза е вярно.
Що се отнася до това, колко документи са скрити, само един Господ знае!
...
Това е 100% вярно и казано от същия този Йоханес Хан!
Цитат
"The EU Commissioner, however, criticized this country for corruption practices and drew attention to the fact that if we fail to cope with this problem, we would not be able to develop our economy. "

http://bnr.bg/en/post/100648946/johannes-hahn-southeast-europe-should-not-become-parking-lot-for-refugees
« Последна редакция: Февруари 24, 2017, 20:51:40 от Петкан »

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8625
 • Country: bg
 • Карма: +1294/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908

https://vesti.bg/izbori2017/prouchvania/alfa-risyrch-1-razlika-mezhdu-gerb-i-bsp-6065995
...
Подкрепата на българските избиратели за СИК е 31.5%, а за ВИС - 29.6%
« Последна редакция: Февруари 28, 2017, 21:47:53 от Петкан »

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8625
 • Country: bg
 • Карма: +1294/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Може тук-там все още да има заблудени обикновени хора, които се наричат комунисти и да вярват в това, но политици в никакъв случай. Те(политиците) са си престъпници, в по-висока форма от обикновените такива. България, в същност се ръководи от Мафия и то мислеща на дребно. Преходът към (лъже)демокрация го доказа. Докато българския народ не започне да движи нещата отдолу-нагоре нищо добро не ни очаква.


Цитат
"И трето, виждаме една много голяма степен на персонификация, особено в сблъсъка между двете големи партии, които са напълно изравнени. Една размяна на лични атаки, на ниво, което на мен лично не ми допада. Но общо взето много малко се говори за сериозни намерения, политики. Има една голяма сергия, която всички са опънали и предлагат най-различни чудеса. И имаме един цял куп от нови лица, на които явно партиите разчитат, но в маркетингов смисъл, да могат да привлекат повече гласове. На мен лично не ми е ясно как голяма част от тези нови лица, без да имам нищо против тях по принцип, ще могат да се занимават със сериозна законодателна и политическа дейност. Всичко това, според мен, от една страна нахъсва избирателите, а от друга страна ги обърква или най-малко затруднява техния избор. "  (Проф. Александър Маринов: Политическата класа се е откъснала непоправимо от обществото )

http://epicenter.bg/article/Prof--Aleksandar-Marinov--Politicheskata-klasa-se-e-otkasnala-nepopravimo-ot-obshtestvoto/121677/11/0

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8625
 • Country: bg
 • Карма: +1294/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Цитат
Според социологическите проучвания, проведени преди парламентарните избори в България, ще има оспорвано състезание между партиите ГЕРБ и БСП, а по-късното формиране на правителство ще бъде сложно, предаде AFP...

http://www.blitz.bg/politika/afp-na-izborite-v-blgariya-se-ochakva-osporvana-nadprevara_news497562.html
...
...
Интересно е да се помисли, в каква реалност живеят лидерите на групировките, на които предстои "оспорвано състезание за властта"?
И двамата са със свръхнормено тегло, и двамата са членували в БКП.
И двамата имат неприятно излъчване и просташки език.
И двамата са представители на олигархични структури.
И двамата са родители на деца, които живеят в чужда държава.
За какво са необходими на България такива индивиди като Бойко Борисов и Корнелия Нинова?

Активен HighVoltage

 • Moderator
 • Forum Member
 • *
 • Публикации: 412
 • Country: bg
 • Карма: +73/-1
 • Пол: Жена
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 52.0 Firefox 52.0
Томислав Дончев на сладка раздумка с консултанта на ДОСТ Георги Коритаров
 Blitz.bg: http://www.blitz.bg/obshtestvo/samo-v-blits-tomislav-donchev-na-sladka-razdumka-s-konsultanta-na-dost-georgi-koritarov-snimka_news497745.html
Едно от знаковите лица на ГЕРБ Томислав Дончев бе засечен на сладка раздумка с журналиста и консултант на партия ДОСТ Георги Коритаров, видя БЛИЦ. Двамата разговаряха задълбочено в градината на столичния ресторант "Sasa" и почти през цялото време се оглеждаха да не бъдат забелязани. Каква е била целта на срещата за момента не е ясно, но няколко дни преди изборите едва ли има случайни срещи. Преди да стане консултант на ДОСТ и да се залепи за Лютви Местан, Коритаров дълги години водеше сутрешния блок на Нова телевизия, а сега има и авторско предаване в ТВ плюс. Не е изключено Коритаров да е цанен за медиен гуру на ГЕРБ след изборите.


------------------------
Дояло им се дърту суши и най - случайно са се засекли у тимаджийския ресторант. Всичко е случайно. :boring:


Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8625
 • Country: bg
 • Карма: +1294/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Томислав Дончев на сладка раздумка с консултанта на ДОСТ Георги Коритаров
 Blitz.bg: http://www.blitz.bg/obshtestvo/samo-v-blits-tomislav-donchev-na-sladka-razdumka-s-konsultanta-na-dost-georgi-koritarov-snimka_news497745.html
Едно от знаковите лица на ГЕРБ Томислав Дончев бе засечен на сладка раздумка с журналиста и консултант на партия ДОСТ Георги Коритаров, видя БЛИЦ. Двамата разговаряха задълбочено в градината на столичния ресторант "Sasa" и почти през цялото време се оглеждаха да не бъдат забелязани. Каква е била целта на срещата за момента не е ясно, но няколко дни преди изборите едва ли има случайни срещи. Преди да стане консултант на ДОСТ и да се залепи за Лютви Местан, Коритаров дълги години водеше сутрешния блок на Нова телевизия, а сега има и авторско предаване в ТВ плюс. Не е изключено Коритаров да е цанен за медиен гуру на ГЕРБ след изборите.


------------------------
Дояло им се дърту суши и най - случайно са се засекли у тимаджийския ресторант. Всичко е случайно. :boring:

Или Коритаров е пед@л или Дончев прави среща с него за да разбере, дали ДОСТ ще стане коалиционен партньор на ГЕРБ.
Въпреки, че прогнозите са, че протурската партия ДОСТ няма да преодолее 4% бариера, има слухове, че Ердоган е налял доста на достаджиите пари за купуване на гласове.
Борбата при двете етнически партии ДПС и ДОСТ е определена от конкретни дългосрочни стратегически интереси на две чужди държави за сфери на влияние в България.
Нито една от тези две партии обаче не работи в интерес на България.
Мисля, че след провеждането на референдумът в Турция на 16 април, маските ще паднат и ще има сериозно политическо напрежение, както в България, така и в ЕС.
...
От тази графика е видно, кои ще са бъдещите коалиционни партньори на СИК или ВИС след изборите.

За възможният подобен избор на гласуващият по съвест мъдър български народ е сила казаното в Еклесиаста:
"И предадох сърцето си, за да позная мъдростта, И да позная лудостта и безумието. Познах, че и това е гонене на вятър."

Активен HighVoltage

 • Moderator
 • Forum Member
 • *
 • Публикации: 412
 • Country: bg
 • Карма: +73/-1
 • Пол: Жена
 • OS:
 • Windows XP Windows XP
 • Browser:
 • Firefox 52.0 Firefox 52.0
Е, иска ли питане това.......Ясно е като бял ден, че желание за коалиция ще има, все пак предполагаемия електорат на ДОСТ гласува за Цецка Прецедент ™. Излагацията на ГЕРБ ще бъде пълна, понеже дост ще остане мноооооого назад в класацията, а и скоро Турция ще гори като факла отново.
-----------------------------------
Българи гласувайте .  Ако си стоите в къщи пак гласувате ..........., но за Ердоган и Турция. ДПС и ДОСТ са двете ръце на пантюркизма , нямат разлика , просто искат да активизират всички отвратени от ДПС турци. При първа възможност ще се обединят срещу България в интерес на Турция. Гледайте Македония и мислете за България.[/
size]

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8625
 • Country: bg
 • Карма: +1294/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Последните електорални нагласи по отношение на двете водещи бандитски групировки и бъдещите им партньори.

http://pik.bg/%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%BA-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%83%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%8A%D1%80---%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D0%B4%D1%80%D1%8A%D0%BF%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%81%D0%BF-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BA%D0%B0-news642529.html
...
Групировката на Тикваров изпреварва с 0.5% групировката на Курвелия.

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8625
 • Country: bg
 • Карма: +1294/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Former PM Borisov claims victory in Bulgarian election

Цитат
" Mr Borisov, who has served as prime minister of the EU’s poorest country... "

https://www.ft.com/content/02493a9a-1253-11e7-b0c1-37e417ee6c76


Изборната активност е под 50%! 
http://www.blitz.bg/politika/nay-novi-danni-ot-market-links-golyama-iznenada-s-protsentite-na-mareshki-grafiki_news499394.html
...
Какво казаха МЕРАКЛИИТЕ за участие в правителството?

Цитат
Трябва да се търси диалог между партиите, смята Каракачанов
 

https://dariknews.bg/novini/komentar/gubeshti-i-pobediteli-pyrvi-komentari-sled-vota-2013144
...
Диалог ли колко струва диалога, ИВАНЕ?


Цитат
Джамбазки: Хората нямат нужда от нови избори

https://dariknews.bg/novini/komentar/gubeshti-i-pobediteli-pyrvi-komentari-sled-vota-2013144
...
Правилно, Джамбазки, ама за кои хора говориш?

Цитат
Валери Симеонов: Разочарован съм

https://dariknews.bg/novini/komentar/gubeshti-i-pobediteli-pyrvi-komentari-sled-vota-2013144
...
Балевски, не се разочаровай! Ще си напълниш гушата още повече.
...

Цитат
Ние сме задали формулата за стабилността в България - Мустафа Карадайъ

https://vesti.bg/izbori2017/izboren-den/karadajy-dps-e-zadalo-formulata-za-stabilnost-6067132
Anneni sikme, ефенди! Цели 500 години българите са носили "формулата за стабилността" на своя гръб!

...

Това е картинката, драги колеги!

Победа на СИК, а комунистите от ВИС на Курвелия ще останат в опозиция на високоплатена позиция до Второ пришествие.
Присъствие на протурско-проруска етническа партия с големи амбиции и самочуствие, и с резултати от изборите на един кантар със самообявилите се за патриоти.
Възможна бъдеща коалиция на бившите комунисти от СИК с ОП(Оялите се Патриоти.)+търговеца на лекарства и бензин.
Това е печалният образ на европейска България-правителство на бивши комунисти, ИСТИНСКА европейска десница НЯМА, а в НС бекапейци от курвелийската фракция и турци от видовете "а ла путин, и "а ла ердо", БОЛ!!!
Все пак не мога да не съм доволен, защото повече от половината БЪЛГАРИ не отидоха да гласуват и ЯСНО показаха, че не желаят да ги управляват комунисти-мутанти- нито сикаджии, нито висаджии, нито оялите се патриоти.
« Последна редакция: Март 27, 2017, 02:45:33 от Петкан »

Неактивен Петкан

 • Registered user
 • Veteran
 • *****
 • Публикации: 8625
 • Country: bg
 • Карма: +1294/-105
 • Пол: Мъж
 • България преди всичко!
 • OS:
 • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
 • Browser:
 • Chrome 56.0.2924.87 Chrome 56.0.2924.87
  • http://www.spletnik.ru/avatar/2000/1831.jpg?908
Цитат

Клаус Шрамайер:"Резултатите от българските избори ме изненадват всеки път. Просто не мога да разбера защо българският избирател все гласува за партии, които неизменно се провалят в опитите си да изградят правова демокрация, която да осигури благоденствие и да пребори корупцията. Провалът на БСП продължава над 70 години, а този на ГЕРБ - вече осем години..." 

http://dnes.dir.bg/news.php?id=25514600
...
Цитат
"България все още е управлявана от структурите на бившата „Държавна сигурност”, нейните членове продължават да си подаряват постове и услуги. А за министър – председателя се знае, че съвсем доскоро е бил близък до организираната престъпност. Всички тези, а и други черни констатации, прикачват на България определението „най – тъжната държава на света”.

Това е мнението на Клаус Шраймер, който е бивш заместник – посланик на Германия у нас..."

http://skandalno.net/klaus-shrajmer-darzhavna-sigurnost-oshte-76880/


Share me

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo
Smf