Официален акаунт на Български Национален Съюз

Започната от БНС, 16 Окт 2012, 08:45:28

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

БНС

Newbie
Публикации: 4
Локация: София
Активен

Уважаеми съфорумци,

уведомяваме ви, че чрез настоящият акаунт ще се публикува информация и коментари на Ръководството на Български Национален Съюз. Ако имате мнения и препоръки, не се колебайте да се свържете с нас.

България над всичко!

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 405
Локация: Кин-дза-дза
Активен
въпрос, не знам дали трябва да е тук, но все пак:

http://www.sofiautre.bg/2012/10/30/140287-karakachanov_sbira_patriotichen_suyuz_za_sledvashtoto_ns

и по-точно :

Новият - стар лидер на ВМРО в интервю за Bulgariautre.bg

"Виждането ни е за създаването на един по-широк блок, в който да се включат ВМРО, ,,Атака", Защита, Българска национално-радикална партия, БНС и множество малки, регионални и младежки патриотични дружества и сдружения...."

и вие ли сте в кюпа или агент Иван говори на изуст?

Радко

ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 222
ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
Локация: София / Севлиево
Интереси: Радикален Атеизъм
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Atheism Atheism
Активен
В едно телевизионно участие, Ангел Джамбазки спомена, освен изброените от теб организации, също така и Национална Съпротива. Това означава ли, че и ти/вие сте в кюпа?
Ако Организацията участва в нещо, то ще бъде съобщено от официалния им профил :)

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Радко - 02 Ное 2012, 19:50:05
В едно телевизионно участие, Ангел Джамбазки спомена, освен изброените от теб организации, също така и Национална Съпротива. Това означава ли, че и ти/вие сте в кюпа?
Ако Организацията участва в нещо, то ще бъде съобщено от официалния им профил :)

Радко,много неща не са ти ясни,но няма проблем.
Аз лично не съм в кюпа - който желае да подкрепя дебелия , да го прави.
Все пак исках да получа отговор на въпроса си!

Питанката ми е защото вечния войвода обича без да пита да слага под общ знаменател и други хора. От тази гледна точка.

Радко

ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 222
ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
Локация: София / Севлиево
Интереси: Радикален Атеизъм
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Atheism Atheism
Активен

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Радко - 05 Ное 2012, 19:24:24
Ти не знаеш нищо бе!

щом така мислиш! :)

но не знам какъв е този пубертетски тон , просто питах дали БНС са заедно с ВМРО и Атака,както казва Каракачанов!

Nacional-Radikal

Premium user
*
Senior Member
Публикации: 684
Локация: Фердинандъ
Активен
Няма такова нещо !
За национално могъща и социално справедлива България

БНС

Newbie
Активен
Цитат на: Франкист - 01 Ное 2012, 17:22:20
въпрос, не знам дали трябва да е тук, но все пак:

http://www.sofiautre.bg/2012/10/30/140287-karakachanov_sbira_patriotichen_suyuz_za_sledvashtoto_ns

и по-точно :

Новият - стар лидер на ВМРО в интервю за Bulgariautre.bg

"Виждането ни е за създаването на един по-широк блок, в който да се включат ВМРО, ,,Атака", Защита, Българска национално-радикална партия, БНС и множество малки, регионални и младежки патриотични дружества и сдружения...."

и вие ли сте в кюпа или агент Иван говори на изуст?

Никой не ни е търсил за преговори, но в избори няма да участваме, нито в коалиции, нито самостоятелно.

Горянин

**
Forum Member
Публикации: 260
Локация: Бузлуджа / Открития космос
Активен
Абе, що нямаше в сайта ви слово по случай кончината на Патриарх Максим, БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ?

Горски Пътник

*
Junior Member
Публикации: 32
Активен
Цитат на: Горянин - 13 Ное 2012, 09:34:42
Абе, що нямаше в сайта ви слово по случай кончината на Патриарх Максим, БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ?
Един агент на ДС по-малко

Симеон Велики

Senior Member
Публикации: 532
Зодия: Libra Libra
Активен
Мили мои, продължавайте да се биете в гърдите и да си мерите национализма. От всичко това, най-малко печели България. Дано да го осъзнаете!

П.П.: Винаги съм вярвал, че поне хората, които се определят като патриоти, разбират смисъла на герба, знамето и химна ни. Уви!
България на българите!

БНС

Newbie
Активен
Цитат на: Горянин - 13 Ное 2012, 09:34:42

Защото сме светска, а не църковна организация. Ако питаш защо не сме съобщили за смъртта му - това беше основна новина в медиите.

Колкото до отношението ни към религията:

Цитат16. Религия.

Религията не трябва да бъде инструмент за политически борби, за това Организацията ни не се обвързва с никое конкретно вероизповедание. Ние сме за свобода на вероизповеданията, ако те не застрашават държавата и не са в разрез с моралните принципи на Българския народ. В страната ни няма място за религиозен фанатизъм.

Горянин

**
Forum Member
Активен
^
Значи не сте нищо повече от комунисти, дообогатили своята идеология с расизъм. Един вид бели комунисти. А и с това пасивно отношение към вярата сте доста абсурдни. Не сме Америка, а древна европейска държава, на нашата територия и от нашето население се е изповядвало Православие от хиляди години. По вашата логика отец Паисии фанатик ли е? А това, че сте светска организация не пречи да изразите своите съболезнования.

Чудя се кога ли ще се появи нормална националистическа организация, залагаща на българищаната, а не на просто имитиране на фашистките идеи. Всъщност простете - дори фашистите са имали позитивно и приятелско отношение към своята си църква - католическата.

Колкото до Горският пътник ще го помоля най-учтиво да не изрича лъжи и хули.

Боил

**
Forum Member
Публикации: 145
Активен
Цитат на: Горянин - 13 Ное 2012, 23:43:26
^
Значи не сте нищо повече от комунисти, дообогатили своята идеология с расизъм. Един вид бели комунисти. А и с това пасивно отношение към вярата сте доста абсурдни. Не сме Америка, а древна европейска държава, на нашата територия и от нашето население се е изповядвало Православие от хиляди години. По вашата логика отец Паисии фанатик ли е? А това, че сте светска организация не пречи да изразите своите съболезнования.

Аз пък от този ти пост стигам до заключението, че си най-обикновен олигофрен. Незнам защо са си правили труда да ти отговарят любезно, при положение, че е очевидно, че просто търсиш причина да се заядеш и да си кажеш някакво предварително изградено мнение за Организацията. Това, че не разбираш или се правиш, че не разбираш отношението ни към религията е твой проблем. Чий го дириш в темата, като не ни харесваш?

ЦитатЧудя се кога ли ще се появи нормална националистическа организация, залагаща на българищаната, а не на просто имитиране на фашистките идеи. Всъщност простете - дори фашистите са имали позитивно и приятелско отношение към своята си църква - католическата.

Ами вземи да направиш една "нормална" националистическа организация, бе драги ми Сульо. Другото ти е простено, толкова си можеш...

Горянин

**
Forum Member
Активен
И все пак не ми отговори: Отец Паисий фанатик ли е или какво? "Не" и "знам" са две думи, БЪЛГАРИНО! :mad:

Между другото до преди 20 мин. ви харесвах организацията, ама нейсе... Отношението ви към религията не е с нищо по-различно от отношението на който и да е средностатистически демократ-лешпер, плещещ за равни човешки права.

Иначе благодаря за доброто отношение, ще го запомня.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 4146

Отговори: 21
Прегледи: 6279

Отговори: 9
Прегледи: 3101

Отговори: 0
Прегледи: 1583