Author Topic: Митинг срещу циганския произвол в София днес и безучастието на Атака  (Read 7844 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Когато ние (!) решим, тогава протестираме, правим митинги и т.н.
Очевидно. Спомнете си че в предизборния период на Евроизборите митингите на Атака против турското еврочленство бяха десетки. От тогава до сега Семейството не е направило нито един митинг против членството на Турция в ЕС! Това не го ли намирате най малкото за странно?
Явно митингите в този предизборен период са били необходими да се уредят на синекурни длъжности на господата Бинев и Стоянов. Първия вероятно си е платил за това, а втория защото има непреодолимото предимство че е рожбата на Капка. Сега вече от такива митинги няма смисъл. На Семейството е гарантиран сладък парламентарен живот още 2 години и нещо. И по големи банкови сметки разбира се.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Offline генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Atheism Atheism
  • Politics: None None
Не е имало случай да не ни поканят и ние да се натрапваме. Там където сме били, сме били или поканени, или организатори. Когато ние решим, тогава протестираме, правим митинги и т.н. Шепата хора, от разните там организацийки и партийки имащи се за националисти не ни интересуват. За всички има място под слънцето. Нека всеки си развива национализма както смята за добре. Основното в национализма в останалите организацийки( БНС, БНРП, ВМРО, и останалите 15 не ги помня) се свежда до това да пуснат декларация в някой интернет форум,един-два пъти в годината да направят шествие( от което реална полза няма за никого) и това е. Основното в партия АТАКА е да помага на хората до колкото може. Иначе не ни пречи да направим и ние митинг, на 3-ти март събрахме 5 пъти повече хора, отколкото бяха гласували(!) за всички останали пишещи се за автентични националистически организации.

Пак си грешно информиран, генерале. Я попитай активистите ви от Добрич миналата година дали бяха поканени на протеста срещу свидетели на Йехова, организиран от ВМРО? А за митинга на трети март, явно говориш за миналогодишния, преди да се надупите на ГЕРБ. Защото на тазгодишния хората бяха в пъти по- малко и единственото, което се запомни, са сблъсъците за талоните за безплатна храна (или за самата храна, не помня точно). Така ли помагате на хората?

Абе ей, знаеш ли на колко хора сме помагали било с юридическа помощ( в централата на АТАКА има екип юристи, които това правят по цял ден), било с финансова помощ. Ще ти дам пример със Спаска Митрова, понеже е по известна. Ми ако не беше АТАКА, това момиче щеше да умре от глад. Айде сега ти ми дай един твой пример. И пак ще ти кажа, на тазгодишния митинг присъстващите бяха повече отколкото гласувалите за всички останали националистически организацийки!

Offline генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *
Когато ние (!) решим, тогава протестираме, правим митинги и т.н.
Очевидно. Спомнете си че в предизборния период на Евроизборите митингите на Атака против турското еврочленство бяха десетки. От тогава до сега Семейството не е направило нито един митинг против членството на Турция в ЕС! Това не го ли намирате най малкото за странно?
Явно митингите в този предизборен период са били необходими да се уредят на синекурни длъжности на господата Бинев и Стоянов. Първия вероятно си е платил за това, а втория защото има непреодолимото предимство че е рожбата на Капка. Сега вече от такива митинги няма смисъл. На Семейството е гарантиран сладък парламентарен живот още 2 години и нещо. И по големи банкови сметки разбира се.

Първо кой къде е плащал ти няма как да знаеш, значи лъжеш( докога ще лъжеш бе, омерзения?). Значи митинги се правят когато се вземе решение в централата. Когато ти си направиш партия, тогава можеш да си правиш митинги всеки ден. Сега да се правиш на умен и да се бъркаш в политиката на АТАКА е смешно.

п.п. предлагам ти следната сделка: ако направим митинг до края на годината срещу Турция се триеш от форума, ако не направим, аз се трия, съгласен ли си?

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015
Предложението на генерала не се приема.   :-)
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Offline генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015

Offline генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *
А ти ела в Монтана и ще видиш колко сме. Ама не ти стиска. Пък и защо да идваш, като в Монтана АТАКА нема.

Между другото много ме заинтригува какво ще стане ако дойда в Монтана? Защото ме каниш за пореден път!!

Offline Veskou

• Registered user
  • Senior Member
  • Всичко за България!
  • Зодия: Aquarius Aquarius
А ти ела в Монтана и ще видиш колко сме. Ама не ти стиска. Пък и защо да идваш, като в Монтана АТАКА нема.

Между другото много ме заинтригува какво ще стане ако дойда в Монтана? Защото ме каниш за пореден път!!

Маре, гледам има некъв офис на АТАКА там до тоя на БСП. Нищо чудно скоро време да отнесе некой камък на прозореца или некой спрей... Сектантите вече отнесохма 4 камъка, що па и АТАКА да не отнесе един-два?
« Last Edit: 16 Oct 2010, 00:19:02 by Veskou »
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015

Ами да пиете по 1 ракия бе генерале!

Offline генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *

Маре, гледам има некъв офис на АТАКА там до тоя на БСП. Нищо чудно скоро време да отнесе некой камък на прозореца или некой спрей... Сектантите вече отнесохма 4 камъка, що па и АТАКА да не отнесе един-два?

Това съм го записал. Ако се случи нещо с офиса на АТАКА в Монтана ти ще си първия който ще дава показания.

Offline генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *

Ти какъв си му, говорител ли?

Offline rumena moma

• Premium user
  • Senior Member
  • *
  • OPS !
  • Зодия: Leo Leo

|-() Не бе Генерале , не му е говорител . Просто човекът е един от многото , дето  се чудиМ на посредствеността ти и нахалството взети заедно. 

Offline генерал Вазов

• Banned
  • Hero Member
  • *
Там тебе не мога да те достигна никога ... :*

Offline rumena moma

• Premium user
  • Senior Member
  • *
  • OPS !
  • Зодия: Leo Leo
тебе не мога да те достигна никога ...

;-) .............дори и насреща ми да тичаш !

Offline omerzen

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • R.I.P. 2015

Пожелател.  ;-)