България и българите > Българският медиен портал

Биг брадър - най-гнусното промиване на мозъци!

(1/25) > >>

Генерал Колев:
Днес на няколко пъти засичах със служебната кола буса на Биг брадър в нашия град. Целият остъклен и вътре двама идиоти седят на някакви фотьойли. От високоговорителите не спираше да гърми : "Говори биг брадър!" Честно ви казвам, искаше ми се да имам една граната и да я метна по тоя бус! Промиването на мозъците на младите хора у нас върви с пълна сила! Вменяват им се ценности, нямащи нищо общо с нашите, български ценности и бит! Това предаване трябва да се забрани или поне да се организира един истински национален протест срещу него!
П.С. Забравих да напиша, че на едно място в центъра на града, където беше спрял въпросният бус, беше пълно с млади хора, кандидати за лесна слава. :devil: :devil: :devil: :devil:

Болгардингезе:

--- Цитат на: drangnachosten в 21 Юни 2008, 17:29:14 ---Днес на няколко пъти засичах със служебната кола буса на Биг брадър в нашия град. Целият остъклен и вътре двама идиоти седят на някакви фотьойли. От високоговорителите не спираше да гърми : "Говори биг брадър!" Честно ви казвам, искаше ми се да имам една граната и да я метна по тоя бус! Промиването на мозъците на младите хора у нас върви с пълна сила! Вменяват им се ценности, нямащи нищо общо с нашите, български ценности и бит! Това предаване трябва да се забрани или поне да се организира един истински национален протест срещу него!
П.С. Забравих да напиша, че на едно място в центъра на града, където беше спрял въпросният бус, беше пълно с млади хора, кандидати за лесна слава. :devil: :devil: :devil: :devil:

--- Край на цитат ---
Прав това тъпо предаване ,което промива мозъци ,трябва да се забрани.И те събират отрепките на България,после да им се хилим ние, представаляваме в ЕВропа като едни дебили,тъпи селяни.Трябва цялото студио,бич брадъръ и всички ,които са го измислили да  увиснат на въжето.

Ванадий:
и децата им подражават...

Болгардингезе:
Най-лошото е това от всичко.А те са бъдещето на България.

Генерал Колев:
Днес един младеж на 19 години нямаше търпение да се яви на кастинг за брадъра! :devil: :devil: Цялата му компания бяха за него и го подкрепяха!  :devil: После се чудим що никой не го е еня за България!

Вижте за какво става на въпрос: Идиотите на опашка за брадъра!  :devil:

http://www.posredniknews.com/ В дясната страна на страницата- третото заглавие отгоре надолу.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия