Обща категория > Конспирация

Никола Николов

<< < (2/2)

Индивидуалист:
България е била оставена под съветско владение с благоволението на запада. Нека това винаги да го напомняме, когато става дума за онези години. Мисля,че така е по-честно. И тогава и сега на западната власт не и пука за нас редовите обикновени и неизвестни българи. Почти толкова колкото не и пука и на нашата власт за нас.
Николов си отива на 77 години. Възраст до която не достигат милиони по света и у нас. Забележителен човек.

генерал Жеков:
Тук няма как да се съглася.Държавите от Западна Европа са близки наши приятели,съюзници и дори,с няколко от тези народи имаме общ расов корен.Това са твърде много общи и ценни за народите неща,за да ги пренебрегнем.Руснаците искаха да ни вменят някакъв друг корен-т.е да ти вменят,че баща ти е различен от този,който ти познаваш като такъв.Те се опитваха да ни изработят "отзаде" ,като ни вменят измислената от КГБ теория за нашето "славянство",като си измислиха и фалшифицираха цели периоди от нашата история в подкрепа на абсурдите,измислени от тях.Точно по тези причини,смятам че да се твърди,че на хората от Западна Европа не им пука за нас е меко казано обидно-и за тях,и за нас самите

Индивидуалист:
Не съм казал хората от Западна Европа, а властта Жеков. Никога не смятам властите и народите за едно цяло. Може и да не съм прав, но ги разделям. Според мен властта ги разделя. Нищо против нямам редовите, обикновени и неизвестни хора от запад както и от изток. Винаги съм се смятал за такава малка част от нашия народ и аз. И съм доволен,че съм такъв.

Мишок:
Никола Николов - добър писател.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия