Обща категория > Конспирация

Записки за ритуалните убийства

(1/4) > >>

Атила:
У всички народи, където живеят евреи, съществува от незапомнени времена поверие или предание, че те умъртвяват по мъчителен начин християнски деца, нуждаейки се за свои тайнствени обряди от невинна християнска кръв. Едва в ново време чувствата на човечеството започнали да се възмущават против подобно обвинение, че в Европа започнали решително да го отхвърлят, като безсмислена приказка и клевета. Обвинението, разбира се, е ужасно, но между другото - не е безпримерно в летописите за религиозното извергства: не само индийските идолопоклонници подлагат сами себе си и другите на ужасни мъчения, в очаквани на бъдещи блага, — и не само между тях има секти, постоянно занимаващи се с убийства за спасение на души, — но и в Европа, между християните, възниква сектата на асесините, разпространявала се в течение на два или три века с инквизиционни огньове, и в самата Русия се появили в миналото столетие самоподпалващи се, тюкалицики и сократилицики: първите сами се подпалвали, и целите си села; вторите се убивали едни други, — за спасението на душите си.

За повече информация! четете  ТУК

Царица:
Ама че материалче :(

Атила:
На човек не му се вярва за истина, това което го чете в тази книга, но си е самата истина. Би следвало, всеки здраво мислещ човек, да си зададе въпроса? добре де, ако не е вярно това което се описва в тези книги, като тази, като Тайните протоколи на ционистките мъдреци, защото тогава биват отричани фанатично, от всичките еврейски организаций по света, нечело с политическият елит на света. И дежурното обвинение е! "Антисемитизъм". Ако беше измислица, просто нямаше да устоят твърденията на времето, и щяха да бъдат опровергани с факти и доказателства. Но за да не бъдат, толкова дълги години, опровергавани, значи е истина написаното в тези книги. Никоя конспирация, на което и да е разузнаване не е издържала на времето. 

Иван Иванов:
Асасините Атила, мисля че ги бъркаш- те са мюсюлманска секта и са избити от монголите през 13 век. Те са извършвали политически, а не ритуални самоубииства.

Текста е интересен. Не би могъл да бъде окачествен като антисемитски, защото изрично подчертава, че


--- Цитат ---извратеният обряд не само не принадлежи на всички евреи, но даже, без всяко съмнение, известен е на съвсем малцина. Съществува само в сектата на хасидите или хасидим, — упорита, фанатична, признаваща само Талмуда и равинските книги и отричайки Стария Завет;
--- Край на цитат ---

Старият завет има много негативно отношение към кръвта и никой уважаващ себе си евреин не би извършвал подобни практики.  Чел съм за такива убииства, но има няколко основни проблема при тях.
Правосъдието през Средновековието е било много примитивно и често е имало практиката да извличат генерални заключения от почти липсващи доказателства или само от догадки. Свидетели са само похристиянчени евреи. Труповете се появяват с различни белези, а се говори за ритуал със строго установени атрибути, т.е. има непоследователност. Подозрително често такива случаи се появяват по време на големите гонения срещу евреите или непосредствено преди тях, което може да доведе и до съмнение, че са инсценирани. За подобни ритуални убииства са били обвинявяни не само евреи, а и ариани-поляци, лютерани, масони, сатанисти, вещици и дори татари...

Изобщо доста догадки и малко фактически материал. Някой и някъде е извършвал една гнусна практика с очевидна антихристиянска символика, а заподозрени има много и съвсем различни хора. Интересно, в близкия един век тези случаи намаляват и не могат да покажат една утвърдена практика.

Атила:

--- Цитат на: Иван Иванов в Март 03, 2007, 20:40:50 ---Асасините Атила, мисля че ги бъркаш- те са мюсюлманска секта и са избити от монголите през 13 век. Те са извършвали политически, а не ритуални самоубииства.

--- Край на цитат ---

Иванов, аз това го знам. Но както виждаш, не аз го казвам това, а е описано в книгата, за ритуалните убийства. Ако има подвеждащ елемент, то не е от мен, а от линка и от написаното в него идва. И до колкото ми е известно, точно тези Асасини, са живяли, високо в планините, изолирани от света. И само са имали допир до него, по време на акция. Убивали са предимно, царе, императори, лица от висшият държавен и духовен елит, на дадена за асасините, вражеска държава. Просто, това са били свръх секретни елитни убийци, който са преследвали инакомислещите на исляма хора, и са ги убивали, за разчистване на пътя, за ислямизиране на света. Древните Японски императори, също са разполагали с такива хора, "НИНДЖА". Ние нинджите сме свикнали да ги възприемаме, от телевизиониат екран, като някакви неорентирани страхливи убийци, но те не са били изобщо неорентирани и страхливи. С поглед са предизвиквали страх, в противникът си, владеели са хипнозата до съвършенство, и все такива бойни приоми, в битката. Били са съвсем в час, с политическата обстановка, и са реагирали своевременно при опасност, за древната Японска империя. Инките също са разполагали с такива хора, който са били на служба на Инкският император, по време на война, в мирно време, за разбиване на зараждащи се съзаклятия срещу него, и подготвяне на метеж, срещу слънчевата власт на инкският император. Те са се казвали, "СЕНТИНЕЛИ". Имали са почти свръх човешки способности. До 80 км. са можели да чуват стъпките на човек. До 25 - 30 км. са можели да видят мравка, как върви. Все способности, който сега не са развити достатачно в нас хората. Новсеки един човек ги претижава тези способности, абсолютно всеки. Да не изпусним и евреите. Те също разполагат с такива хора, но нищо не се знае за тях. Предполага се, че това са точно хората, практикуващи, тези тайни, и зловещи сатанински ритуали, убиването на хора, за да бъдат принесени в жертва. Просто, това винаги е съществувало, при всяка една власт, да има хора на разположение, за най-гадните и задачи. Така че, и тази власт разполага с такъв вид хора. Конспирацийте винаги са звучали налудно, за някои предубедени и невярващи хора, но са съвсем реални на този етап. 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

There was an error while thanking
Thanking...
Премини на пълна версия