Обща категория > Конспирация

Записки за ритуалните убийства

<< < (2/4) > >>

Иван Иванов:
Сори, вярно било цитат. Толкова са знаели хората по ония времена.

Е, за евеите се знаят бая неща- като методите на действие на Мосад, например. Общо взето все едно, Ми-6, НКВД, ЦРУ и Гетапо взети заедно... :down:
Но това са военни отдели и изпълняват цялостни програми и имат ясни цели. А в нашия случай става въпрос за някаква налудничава секта по-скоро. При днешните средства с които разполага криминалистиката, бързо биха я открили, но явно не е действаща.

Атила:

--- Цитат на: Иван Иванов в Март 03, 2007, 21:21:25 ---Сори, вярно било цитат. Толкова са знаели хората по ония времена.
А в нашия случай става въпрос за някаква налудничава секта по-скоро.
--- Край на цитат ---

Но на тези налудни секти, сегашните разузнавания, и свръх секретни, тайни репресивни органи на ционистите и юдео-масоните, черпят опит от тях. И в много голяма степен, взаймстват от техните методи на работа. За евреите вярно е че се знае много, но все сладникави неща, и слъзливи до ослепяване, как били ги изгаряли в пещи. Но истината за еврейската световна инвазия е съвсем друга. Те контролират, всеки един аспект от човешката дейност, за да подчинят човечеството, на техният идол, който искат да изкачат на световният престол "АНТИХРИСТА". А начинат на постигане на световната власт, е много разнобразен и извратен.

Иван Иванов:
О да, всъщност ако не бяха толкова адаптивни, нямаше да имат и това влияние. Но ако изобщо става въпрос за някакъв контрол, той идва от това, че са намерили най-голямата слабост на западните общества, най-мощния лост за управление- парите. Без тях никой номер не минава. В този смисъл, властта=финансовите средства, всеки е еднакво уязвим съотносимо на собствената му алчност. Тези, при които тя е очевидна липса, се елиминират чрез алчността на себеподобните им. Задвижват се методите на пропагандата, политиката, а като последно средство насаждането на страх и параноя. Като изключително такова и прякото елиминиране.
В този ред на мисли моето мнение си остава, че спасението на давещите се е ръцете на самите давещи се. Вярвам в алчността, лицемерието, подлостта. В тайни репресивни органи- не. Смятам ги за част от пропагандата, за част от главната стратегия за постигане на превъзходство срещу масата от обикновените хора. Стремя се да подържам изгоден за мен баланс между собствената си самостоятелност и обществото като обективна необходимост. Ако попадна на такива случаи като тези по темата, то ще дам всичко от себе си да разкрия техните извършители и да ги пратя в секторите за доживотни без замяна. Защото физическото унищожаване на индивид, способен да извърши нещо такова със себеподобните си, ми се струва твърде лек изход за него самия. Прекарайки оставащото му време между 4 бетонни стени, би останал насаме съссебе си и собствените си деяния, а едва ли вменяем човек би издържал на такова нещо. На невменяемите, на тях им е простено.

Атила:

--- Цитат на: Иван Иванов в Март 04, 2007, 00:21:30 ---В тайни репресивни органи - не.
--- Край на цитат ---

Точно тези тайни репресивни органи, действат по този начин, по който си го описал. Не е вече нужно, да преследваш човека едва ли не, по стъпките, и да му налагаш, една средновековна инквизиция, за да го подчнияваш на волята си. А се използват, много перфидно, неговите недостатаци. Това е същноста, на едно репресивно общество. Да насади страх, у човека, за да не може да се концентрира върху истинските си проблеми. Не е речено, човек да бъде сплашван физически, като могат да го държат в икономическа зависимост, и от това да постигнат същият! че и по голям ефект на страха. Просто, тези тайни общества, са се развили във съвсем съвременна насока. И, докато някои не се намери да ги спре, просто, извратените им методи на работа, ще си продължават да се усъваршенстват в наша вреда, и в тяхна полза.

Родолюбец IYI:
Пък аз се чудя що толкова мразят евреите!!!!!!

Не мога обаче да си обясня същността на този ритуал - източването на кръвта, мъченията - защо го правят, каква им е целта? Откъде тая еврейска омраза специално към християните? Откакво е породена? Та нали християнството възниква на базата на юдеизма? Или не?

Наистина погледнато исторически, срещу евреите е имало непрекъснати гонения - като почнем от римляните, партите, по - късно в Средновековието - Торкемада в Испания, най - накрая Адолф Хитлер. Винаги съм се чудил отде тая омраза на другите народи към израилтяните, но ако този документ е верен, може би напълно дава отговор на въпросите ми!  :-\

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия