Обща категория > Конспирация

А дали ционизмът е расизъм? Как мислите?

(1/3) > >>

Атила:

--- Цитат ---Какво представлява ционизмът

"Ционизъм" е крайна форма на еврейски национализъм преплетен с шовенизъм и расизъм. Той се основава  както на расовата, така и на религиозната същност на евреите. Опасностите които крие произтичат от класическото разбиране за богоизбраност на евреиската раса и за това (и не само) е обявен за форма на расизъм от ООН още през 1975г. Неговите цели се прилагат в действие от правителствата на Израел, от чиято политика са най-силно  засегнати палестинците. А САЩ и запада не правят нищо, защото ционистките лобита там са много силни. В интерес на истината САЩ ежегодно финансират Израел със суми възлизащи на няколко милиарда долара. В това няма нищо извънредно, тъй като лобизма в политиката съществува от край време, пък бил той и в такава крайна форма. Примери можем да видим и в България.

В омекотен вариант ционизмът може да се интерпретира като строга служба на интересите на Израел. Реалните му цели обаче не се покриват с тази "хуманна" мисия. Известно е, че освен расоватото превъзходство ционистите приемат и "светите земи" за еврейска принадлежност дадена им от Бог. Тук се намесва и влиянието на юдейската религия и различните тълкувания на равините. Тълкуванията на мащабите на тези зами са разнообразни, но във всичките си версии включват големи територии от, около и извън Израел.  Като "еврейска" държава Израел логично е отправна точка за ционизма като идеология. Израел и голяма част от ционистите механично приемат несъгласието с ционизма за антисемитизъм. Нещо повече, те определят дори резолюцията на ООН за антисемитска, а отношението им към несъгласните с ционизма личи от снимковия материал по-долу...
--- Край на цитат ---
ДОБРОТО ОТНОШЕНИЕ НА ИЗРАЕЛСКАТА ВЛАСТ, СПРЯМО СОБСТВЕННИ РАВИНИ. НЕДОВОЛНИ ОТ ЦИОНИСТАКАТА ПОЛИТИКА НА ГЕНОЦИД, СПРЯМО ЕДНО МИРНО ПАЛЕСТИНСКО И ЕВРЕЙСКО НАСЕЛЕНИЕ, В СВЕТИТЕ ЗЕМИ.
И нека после, разни кривозащитни организации, да ми дойдат и да ми кажат, че ние сме расисти и ксенофоби, и че мразим евреите и всичко еврейско. На много места съм го казвал!? и сега пак го казвам! че не всички евреи са ционисти и тайни световни заговорници. И те са потърпевши от ционисткият ботуш, дори много по потърпевши, от безчинствата на тази сатаниснка измет и гмеч, на снимките, а какво е останало за нас. Така че! СМЪРТ, И СВЕЩЕН ОГЪН ЗА ЦИОНИЗМА, до победата ХРИСТОВА и истинна АМИН.

МАЛКО ИНФО! ЗА ХУМАННАТА ЦИОНИСТКА ПОЛИТИКА В ПАЛЕСТИНА.

Малко интересни четива за по любознателните.

Еврейски расизъм

Големият театар.

Фото култ! Ционизъм

В-к Про & Анти

Кои реално управлява света?

yahudlover:
Ционизма си има и хубави страни, ако се погледне от гледна точка на народите по света, от които евреите-паразити, вече толкова столетия смучат живителни сокове. Една от основните му цели е именно да събере световното еврейство в една държава и така да оттърве останалите държави от "богоизбраното" присъствие. Нека да си живеят и се имат за каквито си искат евреите, но да си е в една ограничена, само тяхна си територия! Там сами ще се самоунищожат, защото паразитите не могат да живеят сами със себе си. Винаги им е нужно здраво тяло от което да смучат. А това, че преследват фанатизираните равини, самозабравили се религиозни лумпени и другите семити-арабите, хич не е лошо! И изобщо не съм съгласен че на света имало и по-малко лоши евреи! Евреина си е евреин, навсякъде и винаги! Независимо за какъв се представя днес, той дълбоко в сърцето си таи една неописуема злоба към останалите хора и животинска солидарност към своите. За което не малко роля играе антисемитизма, също еврейско творение и средство за манипулация...

yaroncohen:
Палестинците са най-ниско интелигентните араби. Очевидно е че евреите са много по-висши. Палестинците пасат кози и овце, докато евреите постигат големи успехи в много сфери на човешкото познание.
Ако още един път прочета антибългарска публикация от вас, Достъпа до този форум ще ви бъде забранен!!!


Атила:

--- Цитат на: yaroncohen в Май 14, 2007, 17:53:31 ---Палестинците са най-ниско интелигентните араби. Очевидно е че евреите са много по-висши. Палестинците пасат кози и овце, докато евреите постигат големи успехи в много сфери на човешкото познание.
--- Край на цитат ---

Най-ниско интелегентни са Палестинците, заради политиката на геноцид на Израелската ционистка държава. И да попитам? в какви сфери са постигнали евреите успехи. Или които изобрети нещо наистина революционно в каквато и да е сфера, веднага авторските права се преписват на евреи, за да изгледжа че евреите са уникални и най-умни на света, а всички останали народи че са животни. Единственното нещо дадено от евреите на света, е социализма, комунизма, глобализма и все ред, подривни анти - Християнски и анти - Хуманни доктрини. Това де факто са дали евреите на света. Световни заговори, подривни теории! как да смазват съпротивата на гоите? както обичате да се изказвате за нас Християните гои такива, само това сте дали на света. Всичко което е изобретено като революционна теория, е изобретено от Християнски умове. А вашата работа е, само да паразитирате за сметка на други, и да обезмисляте труда на другите народи, и като хиени да им отнемете това което са създали. И се засрами поклонико на златният ционистки телец. Че ваши Равини (свещенници) търпят побоища от вашите воиници. И после елате и ми говорете, че други те са расисти, антисемити, ксенофоби и нискоинтелегетни същества. Поне наистина да имахте семитска жилка! но уви, нямате я! смахнати хазари такива.

Родолюбец IYI:
Всички европейски държави признават, че Ционизма е расизъм. Само САЩ отказват......

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия