Геният на Хитлер още дълго ще тъне в забвение и причината навярно е с семитско наименование. Сега сигурно ще се изсипят хора, които ще ми кажат, че съм фанатик, скинар и така нататък, а всъщност дълбоко грешат. Историците говорят за Хитлер и нацизма като чудовището на 20 век, за зверствата, които са извършвани. А когато се говори срещу някого, нечии режим или фигура, е нужно да имаш аргументи. Е, аргумента ми, когато кажат, че съм луд да споделям хитлеровата идеология, е да прочетат закона във физиката, който гласи "Всяко действие има еднакво по сила и обратно по посока противодействие" Това важи и за евреи, болшевики, цигани, евреи, а днес вече са актуални и арабите(турци). Германия излиза от ПСВ като жалка картинка, великия немски дух, дал на света толкова иновации и творения, е покрусен от алчността и дебелоочието на еврейската пасмина. Да не говорим, че Хитлер подсказва в книгата си, че евреите са причинявали на хората такива кошмарни страдания, манипулира ли са масите, за да печелят капитали, докато хората умират от глад... А най-големите псевдодемократи и болшевики от вчера, днес и утре са си чисти юдеи.
Иначе фашизмът и нацизмът(националсоциализмът) са две доста различни идеологии. Макар Хитлер да е изплагиятствал фрагменти от философията на Мусолини, в крайна сметка се е получил твърде различен продукт идеологична доктрина. Мусолини е бил слабохарактерен лидер, неспособен да види къде се крие просперитета на нацията. Като съквартирант на Ленин, в началото на формирането на своите възгледи той е бил твърд марксист. Опитал е да създаде компромисна идеология, така да се каже, но не формира ясни цели с които да изтегли нацията напред. Докато Хитлер... там е неговия гений. Да игнорира стандарта и да вижда зад редовете, да прозира в бъдещето, това е неговата сила.
При нацизма частната собственост не е забранена, напротив, Хитлер е бил твърд привърженик на силна такава. Второ Хитлер лансира идеята за върховенството на расата, което всеки народ трябва да притежава, иначе какъв човек би бил той, все едно да не обичаш майка си и баща си, да не се грижиш за тях и тн. Историята е доказателство, че където се увеличат кръвосмешенията с други раси, културата запада и ценностите западат до трагично ниво. Моите уважения, но искам да живея сред свои хора, които имат ценности и се грижат за развитието на себе си и културата. Расовата нетърпимост, която издигат нацистите е необходимост, за да се продължи съществуването на нацията. Впрочем българите генетично сме най-близки до древните арийци се оказа по-последни проучвания(може би и затова Хитлер ни е възприел като сьюзници) Ние сме от южния клон арийци, които са по-тъмни, а немците са от северния и затова са по-светли.
Като равносметка бих казал, че фашизмът е крайно непремерена идеология, без ясни цели и постижения в крайна сметка. Мусолини е бил кариерист от мозъка до костите и за да се докопа до властта се трансформира от марксист в фашист, тъй като прозира тази ниша като вакантно място за властта.