Какво става с БНС?!

Започната от Veskou, 26 Май 2011, 12:20:15

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Veskou

Senior Member
Публикации: 761
Всичко за България!
Локация: Монтана
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Гледам нещо спряха проявите на БНС, дори и в сайта не се поства нищо ново. И Алтермедия (която се държеше от БНС) си отиде. Някой може ли да ме светне какво става в Гвардията?
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 405
Локация: Кин-дза-дза
Активен
ами аз поразпитах тук там,тоя оня - но не получих задоволителен отговор,освен лафове от рода - почиват си.

Преспанец

Senior Member
Публикации: 807
Активен
Цитат на: Veskou - 26 Май 2011, 12:20:15
Гледам нещо спряха проявите на БНС, дори и в сайта не се поства нищо ново. И Алтермедия (която се държеше от БНС) си отиде. Някой може ли да ме светне какво става в Гвардията?
Умирането на БНС е доказателство за това, че в нашата страна стават и хубави събития.

Радко

ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 222
ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
Локация: София / Севлиево
Интереси: Радикален Атеизъм
Religion: Atheism Atheism
Активен
Стига глупости бе! нищо не е умряло. Вярно е че никъде не се отразяват събитията им, но това не означава, че ги няма. А иначе сайта www.bgns.net не се поддържа, защото се подготвя нов, който в най- скоро време ще е готов ;) а за Bg.Altermedia- не се е държала от БНС, това са пълни глупости. Злонамерени хора от АТАКА и ВМРО ги пуснаха тези слухове, защото в altermedia се публикуваха "отрицателни" статии за организациите им. иначе и на мен ми е интересно, защо след 3ти март спряха да поддържат сайта.

Veskou

Senior Member
Всичко за България!
Активен
Цитат на: Радко - 26 Май 2011, 13:42:45
Стига глупости бе! нищо не е умряло. Вярно е че никъде не се отразяват събитията им, но това не означава, че ги няма. А иначе сайта www.bgns.net не се поддържа, защото се подготвя нов, който в най- скоро време ще е готов ;) а за Bg.Altermedia- не се е държала от БНС, това са пълни глупости. Злонамерени хора от АТАКА и ВМРО ги пуснаха тези слухове, защото в altermedia се публикуваха "отрицателни" статии за организациите им. иначе и на мен ми е интересно, защо след 3ти март спряха да поддържат сайта.

"Алтермедия не се поддържала от БНС..." Моля те! Това е толкова очевидно, че няма накъде повече! Защо Алтермедия пуска предизборни клипове на БНС? Защо БНС-ари пропагандират едновременно Гвардията и Алтермедия?

Редактирано от администратор: Премахване на невалиден линк.
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Радко

Adviser
*
Hero Member
Активен
И аз съм рекламирал altermedia, а не съм нито член на БНС, нито на нсъпротива, нито пък част от редакцията на сайта...

Veskou

Senior Member
Всичко за България!
Активен
Цитат на: Радко - 26 Май 2011, 16:45:52
И аз съм рекламирал altermedia, а не съм нито член на БНС, нито на нсъпротива, нито пък част от редакцията на сайта...

Пак ти казвам - очевидно е за всеки. И е излишен спора.

Т'ва е като да ти споря, че Волен НЕ е предател...
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Радко

Adviser
*
Hero Member
Активен
спора е излишен, щото да не те карам да ми даваш доказателство... хахах :-D

Veskou

Senior Member
Всичко за България!
Активен
Цитат на: Радко - 27 Май 2011, 00:29:16
спора е излишен, щото да не те карам да ми даваш доказателство... хахах :-D

Достатъчно доказателство ми е, че Алтермедия подкрепя само и единствено БНС и дори пускаше техни предизборни клипове в сайта и обявяваше техния бюлетин. Взаимно се препокриват. ;]
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Сосипатор

Senior Member
Публикации: 824
Активен
Нема кой да ги финансира вече.

Радко

Adviser
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Veskou - 29 Май 2011, 13:56:46
Достатъчно доказателство ми е, че Алтермедия подкрепя само и единствено БНС и дори пускаше техни предизборни клипове в сайта и обявяваше техния бюлетин. Взаимно се препокриват. ;]

Лъжеш! Bg.Altermedia отразяваше и проявите на национална съпротива и на кръв и чест и на бнрп и т.н.
Това че не са отразявали проявите на АТАКА и ВМРО се дължи на друго и ти знаеш на какво..

Радко

Adviser
*
Hero Member
Активен

Veskou

Senior Member
Всичко за България!
Активен
Цитат на: Радко - 29 Май 2011, 16:56:18
Цитат на: Veskou - 29 Май 2011, 13:56:46

Лъжеш! Bg.Altermedia отразяваше и проявите на национална съпротива и на кръв и чест и на бнрп и т.н.
Това че не са отразявали проявите на АТАКА и ВМРО се дължи на друго и ти знаеш на какво..

Аз не ти говоря за проявите, а за предизборните клипове на БНС. А иначе неотразяването на проявите на другите партии също е глупаво. Аз понякога отразявам някои изказвания на членове на АТАКА или някоя тяхна проява. Все пак всички сме националисти и се борим за едно и също. Не мисля, че Алтермедия трябва да са пристрастни към някои конкретни партии. ВМРО-БНД са имали много хубави прояви, чисто националистически, а не популистки, които заслужават отразяване. Като например чистене на паметници, чистене на паркове и гори, раздаване на листовки от типа на "Бъди Българин! Пиши на КИРИЛИЦА!" Но явно БНС, опа Алтермедия се притесняват, че току виж някой от читателите ще иде във ВМРО.

http://www.vbox7.com/play:4c1eb45f

http://www.vbox7.com/play:54f04532
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

Франкист

банкетен революционер
Premium user
*
Hero Member
Публикации: 2 405
Локация: Кин-дза-дза
Активен
Цитат на: Veskou - 29 Май 2011, 17:53:46

Но явно БНС, опа Алтермедия се притесняват, че току виж някой от читателите ще иде във ВМРО.

Мда - те БНС-то май го имаха тоя проблем....голям страх да не им избягат симпатизантите.Сърдения,цупения.....заплахи... и всичко за някви глупости - точно държание на някакви подрастващи пубери.На мен ми беше станало много неприятно. Абе....все неща от куФнята.ама са неприятни.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
Радко Алтермедията е на БНС или поне беше - то е очевадно бе !!!
Защо умря БНС ли ? Ами къщата им беше построена на пясъчна основа и просто се срина. При тях нямаше нищо реално българско, подменяха националните ни символи с някакви измислици на Расате и въобще беше ненормална работа.

Similar topics (5)

Започната от Радко

Отговори: 0
Прегледи: 3718

Отговори: 91
Прегледи: 22443

Отговори: 16
Прегледи: 4028

Отговори: 0
Прегледи: 1537