А, Соколъ, ти пак долетя. Или са ти натежали ташаците и въобще не си отлитал. Ти, който си против националистическите форуми и ако зависело от тебе си щял да ги забраниш. Ти, който ни нарече „ташак националисти" идваш да търсиш тук симпатизанти и да си правиш реклама. Доколкото си спомням беше казал, че отлиташ и няма да се връщаш вече. Защо така бе Соколъ? Нали уж се различавате от другите националисти. Защо така бързо забравяш какво си казал и правиш точно обратното на това, което си казал. Тц,тц,тц, а се надявахме да видим нещо ново и вие да поведете хорото. А относно сайта ви, не ми се коментира! Беше споменал, че са ви нужни млади хора до 18 години, ама, като те слушам и като ви гледам сайта, добре е да се ориентирате към 12-ет годишните, иначе няма кой да ви се върже! Ако наивно си мислиш, че като дойдеш тука и започнеш да раздаваш квалификации и обиди ще изпъкнеш... Впрочем изпъква, ама само простотията ти!
Продължавам да държа на думите си и да застъпвам същите позиции за които споменаваш. Това, че за повече от половин година, тук съм влезнал на 2-3 пъти през няколко месеца и, че съм публикувал 2-3 поста, аз не считам за отстъпление от въпросните ми позиции, а по-скоро за доказателство, че все още държа на тях. За 10 месеца тук имам по-малко от 70 публикации, толкова колкото някой правят за седмица или за месец в най-лошия случай. Понеже става дума за въздържание, ще дам точно такива примери. Има хора които не пият алкохол, но на Нова Година си позволяват по една чаша шампанско и още веднъж/два пъти в годината, по една чаша вино на рожден ден на някой много близък човек. Иван Костов а.к.а. Мангал Простов, например е полу вегетарианец, тоест не яде никакво месо, освен риба веднъж на две седмици. Естествено, ако попиташ фанатизираните вегетарианци, какъв е Мангал Простов, те ще кажат, че заради тая риба на две седмици веднъж, той си е месояден. Но ако попиташ хората употребяващи месо за храна, какъв е Мангал Простов, те ако не друго, то поне няма да го впишат в своя отбор или поне повечето от тях.
Та така и с моето влизане във форума веднъж на няколко месеца с по няколко поста. За мен това не е отсътпление от позициите ми, а дори напротив, за теб е...
Понякога всичко е въпрос на гледна точка.
Да, препотвърждавам си мнението, че ако зависи от мен, ще забраня националистическите интернет форуми и групи в социалните мрежи, с важното уточнение, че от този кръг изключваме тези на реално съществуващи формални или неформални националистически, партии, движения, организации
които се занимават и с реална политическа дейност, а не само с виртуална. Да, препотвърждавам си мнението, че тези които пишат в националистически форуми, но не извършват никакъв друг тип политическа дейност са
ТАШАК НАЦИОНАЛИСТИ! Аз ги наричам воайор националисти.
Да, аз не харесвам този форум, но не за друго, а главно заради повечето от активно участващите в дискусиите негови потребители, които всъщност не харесвам.
Обаче, тук трябва да се отбележат 2 неща.
1-во. Това е единствения общ националистически форум в България, добър или лош!
2-ро. Факт е, че броят на четящите и следящите форума без да пишат в него са поне 10 пъти повече от активно дискутиращите.
Това е и отговор на въпроса, защо след като не харесвам форумите въобщо и този в частност, все пак търся тук реклама, както сам спомена. И в тази връзка, сигурно пак рядко, но отвреме на време може да се появявам и да драсна някой и друг ред през някой и друг месец, ако реша че нещо го налага.
И накрая, аз все пак се регнах тук с целта да информирам националистите четящи форума, които както вече уточних са в пъти повече от тези които участват в дискусиите, за отварянето на нашата интернет страница. Това че тя се забави с няколко месеца е друг въпрос, ако през това време съм казал, че няма да стъпя повече тук то е било по отношение и в смисъл на активно мое участие в дискусиите на форума. Бях длъжен да завърша успешно "мисията", ха ха, заради която се регнах тук:)
Мнението ти за нас и за интернет страницата ни няма да коментирам, защото точно в нея има отделено специално внимание на тези които не ни харесват и как ние реагираме на това, така че няма нужда да се повтарям излишно.
Поста си ще завърша с едно допълнително уточнение, защо не харесвам форумите до голяма степен. А то е, че поради тяхната специфика и характеристика над която няма да се спирам подробно в момента, те се превръщат в едни развъдници на енергиен вампиризъм, който заразява всички или почти всички активни потребители, включително и моя милост. Това естествено важи най-вече за форуми в които потребителите са на различни позиции по въпросите касаещи тематиката на дадения "виртуален площад". Въпреки това, енергийния вампиризъм в такива форуми е наличен и в много от случаите при които дори няма реален спор между потребители. Но когато се заформи такъв, енергийния вампиризъм достига връхната си точка. Поради тази причина, този тип форуми изграждат силна психо-енергийна зависимост/"наркомания", защото потребителя се пристрастява и започва да изпитва нужда-необходимост-абстиненция към дозичката си енергия която изсмуква от опонента си когато го "оязвява". Привиква и също така към психо-енергийната-наслада от "остроумните" си публикации, дори и те да не са насочени пряко към никой. Това е подхранване на егото на подсъзнателно равнище, нещо което води към развиване на компрекс за пълноценност.
Класически примери за енергиен вампиризъм и/или психо-зависимост от участие във форуми са тукашните потребители Четника/Мишока и Тиесто.
И така нататъка и така нататъка. Мога да напиша цял ферман по темата, но не ми се занимава и нахвърлях нещата в най-опростен вид.