Author Topic: Геноцидът в Камбоджа 1975-1978 г.  (Read 10479 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hahorat

• Banned
  • Forum Member
  • *
Re: Геноцидът в Камбоджа 1975-1978 г.
« Reply #15 on: 03 Mar 2009, 12:16:03 »
Хахорате, отново пишеш глупости! Цитираш разни справки, които нямат абсолютно никаква връзка с реалността. Ако през юни 1941 Хитлер е разполагал с огромната военна машина в жива сила и техника на Съветския съюз, ако е разполагал с техните оръжия, които са били най- добрите в света, щеше да е прегазил комунистите начело със Сталин още през същата тази 1941!
П.С. Пък за глупостите на Иво по отношение на Т 34 изобщо не ми се говори- писал е приказки от 1001 нощ.

Ако направим съотношение на население и убити, излиза че на всеки убит немец са убити по 6 руснаци. И това при положение, че Германия се бие с много по-малко ресурси и на два фронта срещу всички реално велики сили по това време - Англия, Русия, САЩ и Франция.

Ама както искате. Както четете историята още малко ще излезе, че по турско време е имало македонци.  :-P

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
« Reply #16 on: 03 Mar 2009, 12:53:42 »
Хахорате, отново пишеш глупости! Цитираш разни справки, които нямат абсолютно никаква връзка с реалността. Ако през юни 1941 Хитлер е разполагал с огромната военна машина в жива сила и техника на Съветския съюз, ако е разполагал с техните оръжия, които са били най- добрите в света, щеше да е прегазил комунистите начело със Сталин още през същата тази 1941!
П.С. Пък за глупостите на Иво по отношение на Т 34 изобщо не ми се говори- писал е приказки от 1001 нощ.

Ако направим съотношение на население и убити, излиза че на всеки убит немец са убити по 6 руснаци. И това при положение, че Германия се бие с много по-малко ресурси и на два фронта срещу всички реално велики сили по това време - Англия, Русия, САЩ и Франция.

Ама както искате. Както четете историята още малко ще излезе, че по турско време е имало македонци.  :-P
Не ми е ясно над какво се смееш? Мислиш, че показваш някакво превъзходство ли? По отношение на Втората световна война не можеш да спориш с мен, защото ще трябва доста години да прекараш в четене.Отново ти казвам, че ако Вермахтът разполагаше със съвременните оръжия, с които разполагаха комунистите, Фюрерът щеше да прегази СССР до Урал още през 1941 година. И тогава нито шибаната Великобритания, нито СЕЩ щяха да могат да направят нещо. Просто щяха да сключат принудителен договор с Третия райх и джедайския комунистически СССР щеше да бъде изличен от лицето на земята.
Вечна слава на героите от Вермахта, Луфтвафе, СС и всички останали видове и родове войски на Третия райх!
България над всичко!

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
« Reply #17 on: 03 Mar 2009, 16:30:29 »
Пишеш пълни щуротии! Хем руснаците нямали нови оръжия, хем танковете им били по- добри! Немските машини замръзвали щото били сложни! Това са височайши глупости! Замръзвали са поради една проста причина: Смазката, упротребявана от Вермахта, не е била предназначена за изключително ниските температури на руската зима, а за нормални температури. Едно нещо не замръзва, защото е сложно или просто-това е елементарно, ако още не си го разбрал, а тук действат законите на физиката. Да не забравим и немското гориво- то се е разпадало на негорящи фракции при тези студове.
Я да те попитам нещо: Знаеш ли какво е "Страх от танковете"? Появил се е в началото на войната у немсикте войници, след като само няколко Т 34 разгромяват цял полк немски танкове и войници. Най- добрият танк и преди, и по веме на войната е Т 34. Мога да те съсипя от характеристики, но е безсмислено. Да не говорим, че единственият плаващ танк в света по онова време е отново руски (съветски).
Хайде сега да видим самолетите- комунистите са имали в началото на войната най- мощното въоръжения самолет: И 16 на Поликарпов. Превъзхождал е по огнева мощ Ме 109 ДВА пъти, а британските Спитфайъри- ТРИ пъти! Освен това е единствения самолет с бронирана защита на пилотската кабина! Да не говорим за Ил 2- единственият в света летящ танк по онова време, който няма аналог в немската армия! Да спомена ли и Су 2? А пикиращият бомбардировач Пе 2, който превъзхожда немските Юнкерс 88 и Хайнкел 111 по всички показатели?
Мога да пиша и за оръдията, гаубиците, минохвъргачките, боеприпасите и т.н., и т.н., но е безсмислено. Пак ти казвам и си го набий в главата:Съветските оръжия В НАВЕЧЕРИЕТО на войната са били в огромната си част по- добри от немските. А като прибавим и безкрайния човешки потенциал на Сталин, НКВД и заградителните отряди, леещата се в изобилие водка, чудовищните руски студове и ето ти картинката: това, което правят немските герои срещу това огромно превъзходство в жива сила и техника и срещу природата, е изключително! То няма аналог в световната история!
България над всичко!

Offline hahorat

• Banned
  • Forum Member
  • *
« Reply #18 on: 03 Mar 2009, 16:46:51 »
Пишеш пълни щуротии! Хем руснаците нямали нови оръжия, хем танковете им били по- добри! Немските машини замръзвали щото били сложни! Това са височайши глупости! Замръзвали са поради една проста причина: Смазката, упротребявана от Вермахта, не е била предназначена за изключително ниските температури на руската зима, а за нормални температури. Едно нещо не замръзва, защото е сложно или просто-това е елементарно, ако още не си го разбрал, а тук действат законите на физиката. Да не забравим и немското гориво- то се е разпадало на негорящи фракции при тези студове.
Я да те попитам нещо: Знаеш ли какво е "Страх от танковете"? Появил се е в началото на войната у немсикте войници, след като само няколко Т 34 разгромяват цял полк немски танкове и войници. Най- добрият танк и преди, и по веме на войната е Т 34. Мога да те съсипя от характеристики, но е безсмислено. Да не говорим, че единственият плаващ танк в света по онова време е отново руски (съветски).
Хайде сега да видим самолетите- комунистите са имали в началото на войната най- мощното въоръжения самолет: И 16 на Поликарпов. Превъзхождал е по огнева мощ Ме 109 ДВА пъти, а британските Спитфайъри- ТРИ пъти! Освен това е единствения самолет с бронирана защита на пилотската кабина! Да не говорим за Ил 2- единственият в света летящ танк по онова време, който няма аналог в немската армия! Да спомена ли и Су 2? А пикиращият бомбардировач Пе 2, който превъзхожда немските Юнкерс 88 и Хайнкел 111 по всички показатели?
Мога да пиша и за оръдията, гаубиците, минохвъргачките, боеприпасите и т.н., и т.н., но е безсмислено. Пак ти казвам и си го набий в главата:Съветските оръжия В НАВЕЧЕРИЕТО на войната са били в огромната си част по- добри от немските. А като прибавим и безкрайния човешки потенциал на Сталин, НКВД и заградителните отряди, леещата се в изобилие водка, чудовищните руски студове и ето ти картинката: това, което правят немските герои срещу това огромно превъзходство в жива сила и техника и срещу природата, е изключително! То няма аналог в световната история!

Добре де, дори и да се съгласим с теб. Защо тогава на един загинал немец се падат шест руснаци? Дори не смятаме на един немец колко общо съюзници се падат! Как така на руснаците техниката им по-добра, пък мрът като псета?

Offline Сосипатор

• Registered user
  • Senior Member
« Reply #19 on: 03 Mar 2009, 16:48:41 »

Tова са живи глупости. Съветската техника е била светлинни години зад тая на вермахта. Победили са единствено защото маслото не е замръзвало, и руснаците са били много по-корави от немците.

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
« Reply #20 on: 03 Mar 2009, 19:12:34 »
 Хахорате, вземи попрочети повече литература и ще разбереш защо са "победили" руснаците. А защо пиша победили в кавички: също ти оставям задачка за домашно.
Сосипаторе, ти си толкова тъп, че е абсолютно ненужно да ти се отговаря.
България над всичко!

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
« Reply #21 on: 03 Mar 2009, 19:50:20 »
Я да те питам някои неща (не че ще ми отговориш), ама хайде от мен да мине: кога започва производството на цитираните от теб немски танкове Пантера и Тигър?
Защо пантерите и тигрите (а и всички немски танкове) са били лесни за изваждане от строя?
Защо е замръзвало немското оръжие? Само моля ти се не ми излизай с тия инфантилни обяснения за сложните части. Казах ти го и пак ще ти го кажа: тук влияят законите на физиката, а не простотиите, написани от теб!
Защо немските танкове са били извън строя още преди боевете, и по- точно кои боеве имаш предвид?
Защо сравняваш Т 34 с Тигър или Пантера?

Мога да ти задам още купища въпроси, но няма смисъл- ти си абсолютен лаик в тази област. Ти първо се постарай да ми отговориш на тези. Сигурен съм, че доста ще ме разсмееш с инфантилните си отговори. Мога да те размажа с факти и познания по тези въпроси, защото съм чел по темата в продължение на повече от 17- 18 години. Тук си като в небрано лозе, моето момченце, запомни го!
« Last Edit: 15 Oct 2022, 14:56:26 by Hatshepsut »
България над всичко!

Offline Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
  • Зодия: Cancer Cancer
« Reply #22 on: 03 Mar 2009, 21:46:05 »
Честит 3 март 1во . Наглия генерал Колев доста витае в облаците просто е очевидно че Кинг Тайгара е по-добър от т-34, и че техниката на Вермахта е по-добра.В който и форум и който и да е военен да питаш ще ти кае че Вермахта има по-добра техника  от Червената армия.Тука сега някакъв интернет генерал ще ми говори как не е така и съм говорил пълни глупости .Сталин печели благодарение да факта че руснаците са родени войни и защитават родината си а и дори и затворниците се използват да се бият срещу германците.
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Offline АТАКА В МРАКА

• Banned
  • Forum Member
  • *
  • НЕ МОЖ' СПРЯ ТОЯ ВЛАК!!!
  • Religion: None None
  • Politics: Communist Communist
« Reply #23 on: 03 Mar 2009, 23:06:13 »
Съветската техника е била светлинни години зад тая на вермахта. Победили са единствено защото маслото не е замръзвало, и руснаците са били много по-корави от немците.

не е баш /турцизъм/ тъй, но СССР се е сражавал срещу цяла Европа - окупирана от немците и произвеждаща оръжие и хранеща ги... на всичкото отгоре през 1941 година превъзхождащите двукратно Червената армия армия на Вермахта и съюзниците й превземат най-добре икономически развити райони на СССР с около една трета от населението на съюза, само поради факта че един съветски войник е струвал колкато 4 немски и 5-6 италиански-румъски-хърватски... СССР печели войната!!!!

Ако Хитлер се беше сблъскал с Пол Пот и червените кхмери, смятам че също щеше да загуби, защото СТАЛИНИЗМА като доктрина и като мотивация на бойците все още остава НЕНАДМИНАТ  8) 8) 8) /пишете по темата "ПОЛ ПОТ И ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ"/
ЛОКОМОТИВ СОФИЯ

Offline АТАКА В МРАКА

• Banned
  • Forum Member
  • *
  • НЕ МОЖ' СПРЯ ТОЯ ВЛАК!!!
  • Religion: None None
  • Politics: Communist Communist
« Reply #24 on: 03 Mar 2009, 23:10:43 »
... защото съм чел по темата в продължение на повече от 17- 18 години...

Гордост ли е, когато за 17-18 години четене, човек пак нищо не е разбрал и нищо не е научил  :-[ :-[ :-[

Аз бих се срамувал, ако съм чел толкова много... и пак пиша глупости!
ЛОКОМОТИВ СОФИЯ

Offline Сит

• Hero Member
« Reply #25 on: 04 Mar 2009, 15:19:34 »
Трифазен,

Нямаш реални виждания за нещата. Откъснат си от действителността поради неинформираност.

Offline BMPO

• Senior Member
« Reply #26 on: 06 Mar 2009, 11:22:25 »
Червена чума.
Чух за някакакъв ташак в Русия с името "Националболшевистка партия". Трифазен, ти тях ли подкрепяш?
ВМРО - Вътрешна Македонска Революционна Организация
ВМРО-БНД - Влашка Милиционерско-Разбойническа Организация - Бивши и Настоящи Доносници
Спрете кражбата на името!

Offline Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
  • Зодия: Cancer Cancer
« Reply #27 on: 06 Mar 2009, 17:04:31 »
Червена чума.
Чух за някакакъв ташак в Русия с името "Националболшевистка партия". Трифазен, ти тях ли подкрепяш?
Национал-социалистическа има ама тя мрази комунистите
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Offline killed_by_death

• Senior Member
  • Дълг и Чест
« Reply #28 on: 06 Mar 2009, 17:16:37 »
Червена чума.
Национал-социалистическа има ама тя мрази комунистите
Точно националбошевишка си е!Един приятел,който беше в Русия ми разправя,че верно имало такива хибриди между националсоциалисти и комунисти,даже видял скин със символа на партията(или организацията,не знам кво е).Тея същите гонели здраво чужденците по улиците,но не се харесват с другите националсоциалисти.