И моето скромно мнение
Бих искал да внеса някакво предложение за форума наистина, но той е толкова богат като съдържание,че не се сещам. Остава тогава участниците да са стойностни. Вярвам,че всеки по своему обича Родината/дори и Мишока/ и иска и търси разрешаване на проблемите и, които са проблеми на хората всъщност живеещи в нея.
Бях един от тези, които живееха ежедневно с болезнените проблеми на Родината, през 2006, 2007, 2008 до 2013г. В другия форум от двата ми профила/единия Владо Лалов го забрани, когато направих тема за изгонени честни хора от партията - към 40 човека през 2007 г. конкретно в града, в който живея/ имам общо към 15 000 мнения. Които не са само критика, а и предложения, идеи, реално сътрудничество, приятелства на живо/ с Investigator се виждаме всяка есен, когато си дойде в България, той живее навън/, с Данчо сме се срещали няколко пъти- младежки координатор, после замина в София/
До 2013 обаче, когато получих тотално отвращение към партийната система. Смятам,че пол. партии в България не трябва да има, поне за период от 10 години.
Към днешна дата а и винаги съм бил един от тези българи, които стават сутрин и отиват на работа. Десетилетия вече. 4-то. От 20 години работя пред монитори. А след работа оставям очите ми да почиват, тъй като се надявам още дълго да ми служат. Затова и в големи периоди ме няма из нета. Няма как иначе.
Желая здраве и вътрешна сила на всички участници и съхранявайте това, което е изградено досега.
Бог да бъде с всички вас!
Приятен ден!