Обща категория > Операционни системи
Каква операционна система използвате?
Hatshepsut:
Пускам тази тема и анкета, където всеки един от нас може да гласува и да напише коментари за операционната система, която използува.
Тъй като някои потребители могат да използват повече от една ОС, в анкетата имате право на 4 опции, с право да променяте своя вот.
Не съм включил по-старите ОС Windows 3.11 и Windows NT 3.51, тъй като предполагам, че никой не ги използва :smile-1:
Аз използвам Windows XP+SP3 и Windows XP x64 Edition+SP2.
Имам и един стар компютър с Windows 2000+SP4.
Гласувайте!
Nordwave:
Windows XP.
Хитлер:
XP вкъщи,понеже съм напълнил щайгата с един куп програми,които няма да ми тръгнат иначе...
На работата - Пак XP..но надявам се скоро да минем на някоя от дистрибуциите на Linux,стига да подкараме една складова програма под него...
И на един престар Лаптоп,който дори има и флопи ползвам Ubuntu,силно доволен съм как се държи към момента :)
Tiesto:
След малко си слагам пак старото XP, че тая боза Windows ВИСТА нестава за нищо ! 7-цата долу горе са я направили прилична ама това направо е недороразумение СП2 уж последна стабилна версия, а Интернет Explorer се чупи на ФАЦЕБООКА все едно ОС е дефектен ще ми играе монитора :).
Amenhotep:
--- Quote from: Tiesto on 09 May 2011, 11:56:50 ---Windows ВИСТА нестава за нищо
--- End quote ---
Добро утро!
Виста е най-жалкия софтуерен продукт в историята на компютрите!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version