Обща категория > Интернет Портал
LOIC
(1/1)
Петкан:
LOIC-Програмата изпълнява разпределена атака от типа DoS атака чрез непрекъснато подаване на заявки на атакувания сървър или сайт TCP-, UDP-пакети или HTTP-заявки с цел затормозване работата във фукционирането на определен хост.
===
===
http://www.dnes.bg/technology/2012/01/20/anonymous-blokiraha-za-20-min-saita-na-fbr.149292
--- Quote ---"...В рамките на операцията "#OpMegaUpload" в продължение на 20 минути са били блокирани 10 важни сайта, сред които сайтът на ФБР – FBI.gov, Justice.gov на американското правосъдно министерство, MPAA.org на американската филмова индустрия и сайтът на музикалната индустрия RIAA.org, както и Universalmusic.com, Whitehouse.gov и BMI.com..."
--- End quote ---
rado84:
Това, което си написал е обществена тайна, но си пропуснал, че за да DDOS-ваш сървъри като споменатите в цитата ще ти е нужен оптичен нет от 10 гигабита нагоре. При това 10G е абсолютният минимум, за да имаш минимален шанс за успех. Преди няколко дни се опитах да DDOS-на сайта на Пут(к)ин, но онуй нещо дори не трепна. То ми беше ясно и без да пробвам, че с 64 мегабита няма как да стане, но нямаше какво да правя и се възползвам при всеки шанс и опит някой руснак да бъде прецакан.
Но, виж, за домашни абонати програмата е идеална! Съседът на долния етаж ми беше отрязал кабела за нета, защото му пречел. Като ми прокараха нов кабел, аз го флудих 2 седмици денонощно (имам си връзки насам-натам и бързо му изкопах айпито). Че мрежата му се срина само след 8 сек. по 500 threads в секунда - това е друг въпрос (кажи им Мегалан и не ги обиждай повече), но и държах флуда денонощно, за да му е гадно. Няма само аз да карам без нет, я!
Navigation
[0] Message Index
Go to full version