Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Общи дискусии / Re: Малко разнообразни и доста чалнати снимки
« Последна публикация от Петкан - Днес в 20:55:25 »
На днешната си среща в Хелзинки президентите Тръмп и Путин не постигнаха съгласие относно присъединяването на Крим към Русия и за ядрената сделка с Иран.
https://www.nytimes.com/2018/07/16/world/europe/trump-putin-summit-helsinki.html

https://www.nytimes.com/2018/07/16/world/europe/trump-putin-summit-helsinki.html
2
Спортни новини / Re: Световно първенство по футбол 2018 г.
« Последна публикация от Петкан - Днес в 20:08:50 »
Хърватска слабо ме интересуват, просто споделям с вас снимка на футболният отбор на Хърватска, по време на ВСВ !Като слабо те интересува отборът на Хърватска, защо пишеш в темата за световното първенство?
А снимката, която си публикувал сложи в темата за снимки.
Мога да сложа подобна снимка на футболния отбор на Германия от олимпийските игри през 1936 г., когато германците са победили отбора на Люксембург със 7:0, а след това са загубили от Норвегия с 0:2, но не го правя, защото темата е за световното първенство през 2018 г. и сегашният отбор на Хърватия не използва хитлеровия поздрав.
След загубата от Норвегия, Адолф Хитлер никога повече не се е интересувал от футбол и не го е използвал за пропагандни цели.
Футболният отбор "Schalke 04" още преди началото на войната е смятан за любим на нацистите. По време на войната по-голямата част от играчите "Шалке" са били освободени от военна служба.
През по-нататъшните военни години продължават промените във футбола в Германия. Отбори от окупираните територии, като Австрия, Чешката република и Елзас, са включени в "Голямата немска лига" (Großdeutsche Liga ) и през 1941 г. Рапид(Виена) става шампион на Германия. :mad:
...
...
Щом е позволено да се публикуват такива снимки и аз ще предложа нещо извън контекста на темата за Световното първенство по футбол.
Siegfried, ето една статия, която може би ще ти бъде интересна.
Озаглавена е "Защо хитлеристите са преследвали гейовете, но не лесбийките".

Цитат
Warum die Nazis Schwule verfolgten, nicht aber Lesben

https://www.welt.de/geschichte/zweiter-weltkrieg/article175636038/Homosexualitaet-Warum-die-Nazis-Schwule-verfolgten-nicht-aber-Lesben.html
3
Към момента Българската политика не е пригодена за това което бъдещето ще изисква от нас.Крайната политика се завръща,това че един бивш съфорумец го отричаше  е без значение,ние трябва да сме готови за това завръщане,за да не страдаме от него.Към момента на политическата сцена няма ДОСТОЕН политик,имащ правилните качества,за да може България да оцелее на бъдещата политическа карта на Европа.Това,от което в момента българската политика изпитва СПЕШНА НУЖДА е един чист,достоен и доказан лидер,мислещ повече за Българското бъдеще,за разлика от днешните политици,мислещи за леки жени и софри,все едно не са ЕВРОПЕЙСКИ политици,а башибозуци,дошли да се награбят,наядат и напият.Такива политици-кръвопийци не са ни нужни.Анализа,който представяш е точен,но също не представя РЕШЕНИЕ,като това се дължи,според мен,на позата в която е поставена българската преса-надупена в посока на Бойко и неговите лизачи,от положението им на хора с пари и власт,но това не е въпроса сега...
В България е прието да се иска решение от хора, които нито имат право да взимат решения, нито е тяхна работа.Това обикновено правят политиците, които са неспособни да правят това или бягат от отговорността на решенията.
Анализът си е анализ, а на базата на него се вземат решения от имащите право на това и техните експерти.
4
Общи дискусии / Re: Цитатът на деня
« Последна публикация от Петкан - Днес в 19:56:13 »
Цитат
"А няма как лидерите на отделните европейски държави да заемат ясна, твърда, понякога непопулярна позиция, ако нямат доверие в собствените си страни. Поради тази причина повечето от тях започват да се оправдават с другите, да се опитват да прехвърлят проблемите на тяхната глава и това вече е на път да разруши самата възможност да съществува ЕС. Защото вие виждате, така се случи и на последния Съвет на Европейския съюз. Най-голямото облекчение дойде от това, че не се скараха и не се сбиха на място. Всъщност никакво решение не беше взето, просто беше отложено и най-вероятно това ще бъде в близките месеци така, и така ще стигнем до края на мандата на Европейския парламент, на Европейската комисия. Тоест европейското политическо лидерство, а оттам и ЕС е маргинализиран. Той не смее дори да назове проблемите, просто ги отлага. И лицемерието, за което говорим, се изразява най-видимо в страха, в неспособността да се нарекат нещата с истинските им имена. Някои ги наричат, разбира се. " (проф. Александър Маринов в интервю за обзора на деня на Радио „Фокус” „Това е България”. )

http://epicenter.bg/article/Aleksandar-Marinov--Sled-poslednite-akordi-na-PR-simfoniyata-za-predsedatelstvoto--idva-realnosta/159231/11/34
5
Спортни новини / Re: Световно първенство по футбол 2018 г.
« Последна публикация от генерал Жеков - Днес в 14:31:46 »
Добра снимка.Ако бяхме спечелили войната срещу болшевизма-щяхме да гледаме същото нещо и днес,с тази разлика,че отбора на Франция нямаше да прилича на сборен тим от циганските гета  :laugh-1:
6
Ако не беше той президент, а конкурента му на изборите, делегацията щеше да се води от партийната секретарка, мъжествената другарка Цецка Цачева.
Все тая!
А министърът на отбраната-"агент Иван", как ти се струва?

Струва ми се ето така:

Русороб до русороба мила моя майно льо,
комунист до комуниста, мила моя майно льо
Бой да правят, бой да правят, за путинова вяра,
сам ги води, сам ги води съветски генерал РУБЛЕН радеФ..............
7
Спортни новини / Re: Световно първенство по футбол 2018 г.
« Последна публикация от Siegfried - Днес в 14:25:02 »


Хърватска слабо ме интересуват, просто споделям с вас снимка на футболният отбор на Хърватска, по време на ВСВ !

8
За кюфтета и бира,може да изберат някое куче за кмет,та няма да тръгнат да се бият с този или онзи-те по селата така или иначе си правят същото,а като няма вече останали други хора-си правят КЮТЕК между родовете,а след това реват по телевизиите,че "нинджите" ги пребили,"без да има за нищо",както каза една "невинно пострадала" от Ботевград  :lol:

Ако говориш за онзи от Чае Шукарие,то за него-няма какво да кажа,голям дивак беше,смял съм се доста на негови изяви,дори в неговото предаване-не знаех,че е пукнал.
Циганина не може да се учи на нищо,няма такива расови заложби.Единствения начин да го накараш да свърши нещо е чрез пари,бира или кюфтета-за тези три неща са готови на всякакви глупости,но това "качество" е в природата на всички нисши народи-няма как да се променят
9
Спортни новини / Re: Световно първенство по футбол 2018 г.
« Последна публикация от генерал Жеков - Днес в 14:08:42 »
Тази,която е с надписа наистина не става   :laugh-1:
Другата обаче си е добре,не ми се струва толкова противна,обаче ако някой черен я наебе,накрая и на нея ще сложим монтажа пяна в детеродния орган и готово  :lol: Това,междудругото,май е добър и евтин начин за намаляване на подчовешката популация в някой държави  :lol:  Може и някакви други методи да се измислят,но е наложително да има такава практика,за да се държат в норма ЧАВЕТАТА,както в циганските махали в Европа,така и в Нигерия
10
Те да следват образован лидер.  :bigsmile: Моето момче, забрави ли историята на онзи водещ от СКАТ, не беше ли циганин - беше, образован ли беше - беше, искаше ли да ги научи на нещо добро, успя ли - не успя.  Умря сам и беден като куче.
За всичко друго си прав.
Страници: [1] 2 3 ... 10