Последни публикации

Страници: [1] 2 3 ... 10
1
Не помня да сме имали право на избор и да сме избирали, а вие помните ли ?
_______________________________________________
Борисов: Благодарим на Русия, но ние сме част от Запада
https://frognews.bg/novini/borisov-blagodarim-rusiia-nie-sme-chast-zapada.html
.
Културните и религиозните връзки между България и Русия са важни. Не сме забравили, че хиляди руснаци са загинали за Освобождението на България. Нормално е да сме благодарни, но ние сме избрали да бъдем в НАТО и ЕС и това не подлежи на съмнение. Това казва премиерът Бойко Борисов в интервю за Neue Zürcher Zeitung, цитирано от БНР. Историята, традициите, бизнесът са едно, но ние сме приели да бъдем част от Запада, добавя Борисов.

Българският министър-председател коментира и случая "Скрипал", казвайки, че по-радикални мерки срещу Русия могат да бъдат предприети, ако се докаже нейна вина. Помня добре как нападнахме Ирак и след това Тони Блеър беше принуден да се извинява, казва още Борисов.
http://www.pan.bg/view_article-49-427688-bojko-borisov-blagodarim-rusiya-no-bylgarite-izbraha-zapada-nato-i-evro.html
2
Чужбина / Re: Сагата в Сирия - докъде ще доведе?
« Последна публикация от Sirows - Април 19, 2018, 17:28:39 »
но в тила ще им се случи Сталинград.
На там отиват нещата.
3
България / Re: СДС – Времето изтече!
« Последна публикация от Sirows - Април 19, 2018, 17:24:52 »
Вечна слава на запада, дори запада да им каже да се хвърлят в морето с камък на шията.
Всички хвалещи запада са такива и са за гей-парадите. Зигфрид според мене също е за тези паради.
4
България / Re: Българските съд и прокуратура
« Последна публикация от HighVoltage - Април 19, 2018, 15:55:03 »
Тримата охранители от варненския мол, които пребиха до смърт Нягол преди 3 години, се разминаха с по-леки присъди

Ангел Николов получи 11,4 години затвор, а Красимир Димитров и Цветан Маринов – по 10 години.


Делото за убийството на Нягол започна от нулата и бе върнато отново на първа инстанция на друг съдебен състав, след като прокуратурата и подсъдимите бяха недоволни от първото решение. Държавното обвинение поиска по-големи наказания, а обвиняемите - да им бъдат намалени присъдите, или да бъдат признати за невинни.


----------------
Ангел Николов от Кърджали получи 11,4 години затвор, а Красимир Димитров от Ямбол и Цветан Маринов  от Варна– по 10 години.

Миналото лято тримата охранители получиха общо 49 години затвор. Този път те се възползваха от така нареченото съкратено съдебно производство, при което признават фактите и обстоятелствата, изнесени в обвинителния акт, отказват се от разпити на свидетели, а съдът е задължен от закона да намали наказанието им с една трета.

Според разширения петчленен съдебен състав, убийството е извършено по особено мъчителен начин за убития, с особена жестокост и по хулигански подбуди.

Тримата мъже ще изтърпят наказанията при първоначален строг режим, като времето, в което са били задържани под стража, ще им бъде зачетено.


Прочети още на: https://www.dnes.bg/temida/2018/04/17/za-ubiistvoto-na-niagol-31-godini-i-4-meseca-zatvor.373873


Бяз присъда съдът остава началникът на смяната пребила Нягол - Светослав Миланов той беше лично помилван от варненските прокурори обясни вчера някакъв галфон/ прокурор по радио Варна. Така решили те след множество срещи между прокурори, не било лично решение.
Въпросния Светослав Миланов също трябваше да лежи в затвора за подбудителство, тъй като е 'надъхвал' пикливите си охранителчета.
Диагноза тъп охранител, Светослав Миланов: " “Аз до последно стоях зад гърба на момчетата, а те ме предадоха”, представете си този бедил се има за рицар на честта! Е, мухльо проституиращата варненска прокуратура не те предаде сега си и длъжник.


---------------------
На едно от първите дела, момче което не е съпричастно към престъплението споделя:
".....Най-покъртителните показания днес даде Тихомир Т., който е бил част от смяната на тримата обвиняеми и свидетел на действията им. “Казваха му “свирки ще правиш ли”, караха го да пее Даньова мама и Зайченцето бяло. Той дори изпя една част. Там има една счупена пазарска количка – накараха го да влезе в нея. След това го блъскаха. От уплахата той побягна към вратата на стаята за видеонаблюдение, която помисли за изход. Там беше настигнат в гръб.......По думите на свидетеля той два пъти им е казал да спрат, но “не е бил фактор” и единствено шефът на смятана е можел да прекрати побоя. Всичко се е случило под камера пред стаята за видеонаблюдение, която се намира на ниво минус 1. От показанията на Тихомир стана ясно и че подобни неща и друг път а се случвали в смяната на Миланов.”, разказа Тихомир

5
България / Re: СДС – Времето изтече!
« Последна публикация от Индивидуалист - Април 19, 2018, 14:49:23 »
От години повтарям,че тия са най-зле с ориентацията. И сексуална и всякаква. Десни а подкрепят гей-парадите, Десни се пишат а живеят от плащания отвън, държавни службици и не работят нищо никога. Само надъхват другите да работят а те да говорят по телевизора и да дават акъл. Имат най-дълъг стаж в предаването и продаването на Родината. Тяхната цел е комисионната от продажбата на нещо родно и общо.  Това им е политиката. Вечна слава на запада, дори запада да им каже да се хвърлят в морето с камък на шията.
6
Общи дискусии / Re: Шокиращи и любопитни новини
« Последна публикация от Индивидуалист - Април 19, 2018, 14:39:51 »
Случка от едно време
разказ на брат ми

----
В града имаше едно барче-кафене "Еделвайс". Зимата беше на закрито, лятото имаше отвън немалка лятна градина с доста масички на тихо и на сянка. Чудно местенце беше.
След казармата брат ми ходел редовно там и се събирали с приятели, съученици, компании. Средата на 80-те е това.
Една вечер в средата на февруари било, един от посетителите казал: Можете ли да ми повярвате,че от 2 януари насам всяка вечер съм тук и пийвам?
Месец и половина...постижение си е.

 :beer:
7
Затова умните хора отдавна са го казали : янки,гоу хоум!
8
Чужбина / Re: Сагата в Сирия - докъде ще доведе?
« Последна публикация от Раковски - Април 19, 2018, 14:32:04 »
Тия говеда въртят все един и същи номер като бездарни циркаджии,как не им омръзна!?Накрая и камъните ще се вдигнат срещу тях и ще трябва да си обират крушите.Много им се услажда нефта от арабските страни,напират като Хитлер към Баку,но в тила ще им се случи Сталинград.
9
България / Re: Под чие робство е днес България?
« Последна публикация от Индивидуалист - Април 19, 2018, 14:26:36 »
Точно!
И като каза село...
Вчера гледам по БНТ 2 предаване за абсурдите.
Села, където от времето преди 1989 не е пипано нищо. Нищо. Но данъци се събират и плащат от хората.
Ето го
https://bnt2.bnt.bg/bg/a/absurdite-18042018
--------------
10
България / Re: Под чие робство е днес България?
« Последна публикация от Раковски - Април 19, 2018, 14:20:23 »
Управляващите взеха да се тюхкат,имало много генерали,малко войници.Накрая ще остане армия изцяло от генерали и за командир ще им назначат фелдмаршал.Вижте само какви простотии вършат с ареста на Иванчева,с такава бездарна постановка се надяват да впечатлят публиката.Така ли се борят с корупцията,като погаждат мръсни номера на малцината читави и случайно попаднали в управлението,а своите верни кучета не пипат по никакъв начин.По подразбиране,щом цялата власт е у ГЕРБ  (ВСЯ ВЛАСТЬ СОВЕТОМ),а корупцията напира отвсякъде,кой е отговорен за това?Дядо,на село ли?
Страници: [1] 2 3 ... 10