Poll

Какво мислите за постъпката му?

страхливец
3 (15%)
постъпва като пич
0 (0%)
егоист и сметкаджия
10 (50%)
постъпва като европеец
0 (0%)
нормална постъпка
7 (35%)

Total Members Voted: 18

Author Topic: Бербатов се отказва да защитава честа на България  (Read 10253 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline генерал Жеков

• Adviser
  • Hero Member
  • *
  • Интереси: История, Философия, Политика
  • Зодия: Aries Aries
  • Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Така е-има фондация,подпомага развитието на деца,но отказа му да играе за Българския национален отбор-какво трябва да значи?Той реши да не играе в националния отбор,а да гони своя паричен интерес в чужбина,а както виждаме-вече е стар и нито тук,нито там се ползва с някакво уважение и почит сред феновете и народа.Относно "способите" за тритиране от вредните външни и вътрешни влияния на държавата ни си права,но това,че Българския народ е третиран като второ качество,едва ли може да се сведе до въпроса за Бербатов и националния отбор.От друга страна пък,имаше Български спортисти,които в годините се отрекоха напълно от нашата държава и се наведоха на различни държави и до ден днешен печелят медали за тази държава.Това вече е чисто спортен въпрос,който засяга нашата национална чест по доста сериозен начин
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Offline HighVoltage

• Moderator
  • Senior Member
  • *
 :evil: Не се е отрекъл от България, бе хора, защо пишете такива глупости?
Добре ще ти обясня, как ги виждам аз нещата.
Първо: има вариант да не е виждал смисъл да се хаби чисто физически и игрово, за това дадох примера с Ронално.  И сам войнът е войн, ама нищо не може да направи с националния си отбор, нали?
Второ: БФС е едно много специфично място, ние няма как да знаем истината за отношенията му с хората и институцията, за това няма и какво да кажем.

Като чета критиките към Бербатов веднага се сещам и за волейболиста ни, онзи дето работи в Италия и го позлатиха.
Искаше ли да направи нещо за България – искаше! Разрешиха ли му – не!
Единственото му желание беше да върви ръка за ръка с треньора си, но онзи възрастен господин дето е начело на волейболната ни организация иска да живее и работи с орлите и нбе отстъпи път на доказалите се......Еми няма как да стане така....
Имаме добър отбор  по волейбол и пак имаме успехи, но не е това което щеше да бъде с него............... как му беше името.....
« Last Edit: 05 Sep 2018, 16:34:18 by HighVoltage »

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Кое е непонятно за някой хора, че се гордее със себе си? Значи латино футболните звезди  дето са тръгнали от по-лоши условия могат да споделят това честно, но Бербатов трябва да се направи на какъвто не е?
Ми вярно е че децата в училище играят върху асфалт, а не върху изкуствена трева. Даже не мога да си представя, че някъде е различно.
За спомените от соц-а, ми вярно казва човека и не обижда никого.
И днес българина е един беден човек, ужасно е че не го разбирате. Винаги съм ви казвала, че не познавате хубавия живот и за това не разбирате в какъв кенеф – юридически и институционален живеете.
Писах ви отдавана, че се надявам поне 2-3 години българите да живеят като бели хора това ще е достатъчно да разберат какво е това нещо ‘хубав живот’, ако това се случи те никога повече няма да позволят на някой да ги третира като мизерабли.

Гледам има хора гласували в анкетата за ‘егоист и сметкаджия” и после вероятно същите клатят плакати на футболистите ни от 94-та хаха
Да, страхотни футболисти бяха и аз им благодаря за безценните моменти от САЩ 94 и ще спестя сравненията, че ......... кофти

За съжаление на Бербатов, той нямаше възможност да играе в такъв завършен отбор. Избрал е да не е като Кристиано Роналдо, ако бях на негово място и аз щях да направя същия избор.

За разлика от много други дето уж не са ‘егоисти и сметкаджии’ Бербатов има своята фондация и се надявам да продължи с благотворителността и да помага на талантливите деца на България.

Моме,
едно е да имаш нормално високо самочувствие от постиженията си
друго е да лъже,че си чакал за хляб с часове - абсолютна лъжа!/това е от последното му интервю/
на асфалт играехме всички и не правехме дивиденти от това
« Last Edit: 07 Sep 2018, 11:10:19 by Индивидуалист »
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Offline Panzerfaust

• Administrator
  • Hero Member
  • *
  • Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Conservator Conservator
Е, че да не е излъгал, че имаше опашки?

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
Е, че да не е излъгал, че имаше опашки?
За едно дете чакането на опашка не беше някакво страдание, всички сме чакали като деца/не с часове, както излъга Бербатов/
децата във всичко могат да намерят забавлението, ние го правехме

но аз все забравям,че сега живеем във времето на гевезетата и обескосмените мъже
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

"Лудогорец" играе за България

Started by Петкан

Replies: 35
Views: 9716
Last post 11 Aug 2016, 15:20:48
by Siegfried