Author Topic: Простотията на Христо Стоичков  (Read 36951 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Re: Простотията на Христо Стоичков
« Reply #90 on: 27 Mar 2013, 09:54:34 »
Ганчев: Стоичков е готов за премиер
 "Какво му е на Христо Стоичков?! Ако погледнем реално, той е готов и за премиер, и за вътрешен министър. Първо, Стоичков е по-бърз от бившия Цветан Цветанов, ако се надбягват на 100 метра, а и е по-добър футболист от Бойко Борисов. Плюс това Стоичков го познават в цял свят", заяви Ганчев.
Според него българите са "300 пъти по-крадливи" от ромите у нас..."

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2751363

Ама въобще не се учудвам, че за комунистическият перач и НЕГРАМОТНИК от СЕЛО МИКРЕ Стоичков е КУМИР и ИДОЛ и най - добрият избор за Премиер.
Като си замисли човек, че кой друг да е кумир на простото и неграмотно селско борче, трудно завършило основното си образование(а след това си КУПИЛО средното и висшето образование) и трудно сглобяващо смислено изречение.  Подобен тип безмозъчни чалга бизнесмени са вредни за икономиката на България(както много ясно видяхме последните 23 години) , тоя неграмотен борец на свобоният западен пазар ще се задържи точно една седмица, докато дойде съдя изпълнител за да му опише имуществото.
Много хора се чудят защо след 10.11.89г. комунистическата партия възложи предимно на неграмотни и прости индивиди като неграмотника от село Микре(роднина на комунистката Нора Ананиева)  да изперат парите й (разбира се откраднати от българският народ през 45 годишното комунистическо робство), как защо , ами защото в комунистическата партия(сега смехотворно нарекла се социалистическа) освен простаци и неграмотници други няма, тогава какви очаквате да бъдат децата, внуците и  роднините им, на които тези елементарни червени крадлива боклуци повериха икономиката и бъдещето на България ?!

Всички запознати знаят, че Христо Стоичков и Гриша Ганчев са едни от основните организатори на черното тото в България, затова КЮРДА беше викан многократно в ГДБОП на разпити, но явно си ПЛАТИ където трябва и отново всичко беше потулено .
Искам да попитам, кога така нареченият "независим" СЪД ще се самосезира поне за ДИПЛОМАТА от икономическият на селският НЕГРАМОТНИК Гриша Ганчев, който не може да върже две приказки на кръст и постоянно говори за някакви птиченца и къщички, но по документи се води ВИСШИСТ, който УЖ завършил висше образование от ВИИ със специалност "Счетоводство и контрол" ?!?! :laugh-1:

Какво стана с обвиненията към борчето Ганчев за ръководство на престъпна група, също беше обвинен за източване на ДДС от държавата и пране на пари, по тези  обвинение неграмотника от село Микре трябваше да получи от 5 до 15 години затвор !
Миналата година комунистическия Престъпник и перач Гриша Ганчев готвеше внос на захар с тежки метали от Чернобилския район, като щеше да влага тази захар в производството на сокове ?!?!
Какво стана със обвинението за отправените закани за УБИЙСТВО спрямо директора на Националната агенция по приходите (НАП) Красимир Стефанов, по закон по тези обвинения неграмотника Генчев трябвашев да лежи най - малко 6 години в затвора ?
При това положение се взима под внимание по-тежкото наказание което означава, че Ганчев по закон го грози ЗАТВОР до 15 години, но както виждаме комунистическият орестъпник Ганчев е на свобода и никой и не отваря и дума за тези докзани обвинения, а Ганчев най - нагло от всички вестници ни разяснява кой според него ставал и кой не ставал за Премиер ?!

После нека някой да ми каже, че в България въобще има СЪДЕБНА СИСТЕМА и че тя не Е КОРУМПИРАНА !
« Last Edit: 28 Aug 2016, 22:57:51 by Hatshepsut »
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Offline SPQR

• Premium user
  • Forum Member
  • *
« Reply #91 on: 27 Mar 2013, 15:32:44 »
Палми Ранчев: Дадоха огромни пари в ръцете на много прости хора

Това е пълна комедия Христо Стоичков да е лице на студентите. Та той не е влизал никога в университет. Целта е чрез него да се овладеят част от протестиращите и да се замажат истинските искания на недоволните на улицата. Това обяви по Би ТИ Ви поетът Палми Ранчев.

Според него е абсурдно е да се говори за студентите на Стоичков, защото това е измислена тема. Ранчев предупреди, че в следващия парламент ще влезнат и ще ни управляват хора от последния комсомолски набор. А голямата илюзия е, че хората от улицата, които протестираха, ще имат истинско представителство.

Според поетът сценаристите на тези протести са много добри, щом са успели да постигнат целите си – да противопоставят хората, за да могат старите партии и лица отново да си управляват.

Палми Ранчев коментира, че не  знае дали има по-голямо зло от това да възраждаме вкуса на чалгата и простотията. Според него моралният проблем е най-големият за българите, а той не очаква след следващите избори нещо в държавата да се промени. Ранчев е скептичен и към хората, които вярват, че могат да се направят нови партии и формации.

Каква партия ще направиш, като нямаш пари. А парите ги раздават пак тези, които и до досега държат партиите. Трагичното е, че никога толкова много пари не са се давали в ръцете на толкова прости хора, констатира още поетът.

http://www.faktor.bg/obshtestvo/ulicata/7560-palmi-ranchev-dadoha-ogromni-pari-v-ratzete-na-mnogo-prosti-hora.html
« Last Edit: 27 Mar 2013, 15:34:28 by SPQR »
"И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."
Димитър Талев

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
  • Зодия: Virgo Virgo
  • Religion: Christianity-Other Christianity-Other
« Reply #92 on: 08 Feb 2016, 15:55:03 »
Честит рожден ден на Стоичков!
Бил е полезен на България повече отколкото властта за 26 години.
Има Бог, значи има и надежда!
Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Reply #93 on: 10 Feb 2016, 09:42:12 »
Индивидуалист, наистина ли точно тук,  в Българският националистически форум подкрепяш родоотстъпника Стоичков, който за последните 10 години,  поне 10 пъти се  отрече от България ?!

Във всичките си мачове като капитан на нашия национален отбор (на България) лентата на ръката ми бе каталунското знаме, казва с гордост Стоичков:
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj9hYLy0ezKAhVDl3IKHVeCCAgQFggzMAM&url=http%3A%2F%2Fwww.sofia.utre.bg%2F2013%2F03%2F14%2F158980-kamata_pak_se_otreche_ot_bulgaria_shte_me_pogrebat_v_katalunia&usg=AFQjCNGKrFivfOe8GiUlznlR7c7C9i7wEQ
Изобщо не ми пука какво ще кажат в България. Има си снимки. До последния ми мач, до България - Англия през 1999 г., носех на ръката си знамето на Каталуния", гордее се Христо Стоичков ?!?!?!
Стоичков заяви в интервю за испанския журналист Алваро Корасон Рурал, че ще умре и ще бъде погребан в Каталуния.

....понеже цървула трандафор не става, простащината му си върви в комплект с него, като сянка, от Харманли до Барселона:

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjJm4Xg0OzKAhUEMnIKHVXvAPMQFggsMAI&url=http%3A%2F%2Fntpavlov.blogspot.com%2F2008%2F04%2Fblog-post_29.html&usg=AFQjCNGuNMoBf3J3gBTJNo6_pvTkr8_b-A

Бащата на Камата издъхна, след като се отрече от сина си...., Държавата, родината, орли я яли… Но майката е друго! Да забравиш майка си, да отречеш тази, която ти е дала живот, това не е нормално, не е човешко !
Миналата година излезе филм за Стоичков. И там няма майка, няма баща, няма братя и сестри. Има само Стоичков, родил се е направо голям и велик… Някъде около 1990 г. в Барселона…
Е, какъв е Димитър Пенев – един от всичките треньори. Това е Димитър Пенев. Един от многото, които съм имал. С тази разлика, че покрай нас стана треньор.........:

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwj9hYLy0ezKAhVDl3IKHVeCCAgQFghEMAY&url=http%3A%2F%2Fpik.bg%2F%25D1%2581%25D1%2582%25D0%25BE%25D0%25B8%25D1%2587%25D0%25BA%25D0%25BE%25D0%25B2-%25D1%258E%25D0%25B4%25D0%25B0%25D1%2582%25D0%25B0-%25D1%2581%25D0%25B5-%25D0%25BE%25D1%2582%25D1%2580%25D0%25B5%25D1%2587%25D0%25B5-%25D0%25BE%25D1%2582-%25D0%25BC%25D0%25B0%25D0%25B9%25D0%25BA%25D0%25B0-%25D1%2581%25D0%25B8-%25D0%25BA%25D0%25B0%25D0%25BA%25D1%258A%25D0%25B2-%25D0%25B5-%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25BE%25D0%25B1%25D0%25BB%25D0%25B5%25D0%25BC%25D1%258A%25D1%2582-%25D0%25B4%25D0%25B0-%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25B5%25D0%25B4%25D0%25B0%25D0%25B4%25D0%25B5-%25D0%25B8-%25D0%25B1%25D0%25BE%25D1%2580%25D0%25B8%25D1%2581%25D0%25BE%25D0%25B2-news125030.html&usg=AFQjCNEzduHwEjGBm_D3nT8j1z8yqZhMmw

PS Иначе като се замисля, сигурно си прав, че родоотстъпника Стоичков е бил полезен, да той беше много полезен на КОМУНИСТИЧЕСКАТА ни държава и мафия  последните 26 години, която целенасочено лансираше и издигаше на пиадестал подобни  прости, самовлюбени и елементарни индивиди като Стоичков, за да може на населението да бъдат налагани подобни примитиви за кумири,  за да може населението по - лесно да се лумпенизира, защото всички знаем, че прост народ,  по -  лесно се управлява !

Честит рожден ден на Стоичков!
Бил е полезен на България повече отколкото властта за 26 години.
« Last Edit: 10 Feb 2016, 09:50:58 by Siegfried »

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
« Reply #94 on: 11 Feb 2016, 14:09:55 »
Преекспонира се глупостта му според мен
наивен е,но не мисля че задължително наивността е винаги лоша
----
Колкото до отношенията с родителите
не е добре наистина,че липсва показване на тази връзка през годините
но толкова навътре аз не бих се бъркал в ничии отношения,освен на властите

Да не се окаже,че такива които го критикуват, са се отнесли по-зле с родителите си, отколкото Стоичков с неговите
 :cool-1:

Пазете се от лъжливи пророци, които идват при вас с овчи кожи, а отвътре са вълци грабители.

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Reply #95 on: 31 Mar 2016, 09:42:27 »
Не знам дали простотата му се били преекспонирала, но като всеки модерен ляв комунистически боклук,  закърмен с идеите на интернационализма и комунизма във  витрината на комунистичесият спорт цс*ка Стоичков е знаменосеца на красноармейската БЪЛГАРОФОБИЯ и ЧУЖДОПОКЛОННИЧЕСТВО :

цитат Х.Стоичков: Изобщо не ми пука какво ще кажат в България. Има си снимки, до последния ми мач като капитан на България....., до България - Англия през 1999 г., носех на ръката си знамето на Каталуния", гордее се Христо Стоичков ?!?!?!

Стоичков заяви в интервю за испанския журналист Алваро Корасон Рурал, че като умре  ще бъде погребан в Каталуния.  :laugh-1: ГОЛЯМ българин и български националист, какво ще кажеш Индивидуалист, или аз преекспонирам РОДООТСТЪПНИЧЕСТВОТО на тоя продажен циганин Сточиков ?!

Преекспонира се глупостта му според мен
наивен е,но не мисля че задължително наивността е винаги лоша
----
Колкото до отношенията с родителите
не е добре наистина,че липсва показване на тази връзка през годините
но толкова навътре аз не бих се бъркал в ничии отношения,освен на властите

Да не се окаже,че такива които го критикуват, са се отнесли по-зле с родителите си, отколкото Стоичков с неговите
 :cool-1:

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
« Reply #96 on: 31 Mar 2016, 11:11:48 »
Не съм му хроникьор, но в последните години стана доста по-сдържан от преди като че ли

Иначе няма спор,бръщолевеше какво ли не преди години,много глупости
И съм се дразнил често от него

Offline Hatshepsut

• Perfectionist
  • Administrator
  • Veteran
  • *
    • Български Националисти
  • Интереси: История, Археология, Етнография, Религия, Компютри
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
  • Religion: Paganism-Egyptian Paganism-Egyptian
  • Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
« Reply #97 on: 28 Aug 2016, 22:54:00 »
Стоичков нападна екип на "България днес" на сватбата на дъщеря си и преби шофьора Петър

Христо Стоичков нападна със заплахи и псувни екип на вестник "България днес" и преби шофьора на редакционната кола, сигнализираха колегите ни. Те са в района на Етрополския манастир, където е сватбата на Христина Стоичкова и хърватина Лука Белич. Шофьорът Петър е в шок след побоя, който му нанесъл Стоичков. Той е с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна. Петър направил опит да избяга и да се спаси като дал газ на задна скорост. Тогава ударил една от колите на гостите на Стоичков.

"Това е абсурд. С нищо не сме ги предизвикали. Когато пристигнахме полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем", разказва фотографът на "България днес" Борислав за началото на конфликтната ситуация. Все пак шофьорът Петър отваря само прозореца. Тогава Христо Стоичков започнал да обижда и да псува журналистическия екип. Колегите казали, че си тръгват и го помолили да ги пусне. Той обаче им наредил да излязат от автомобила. След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници.

"Петър викаше за помощ, но това не спря Стоичков. В същото време приятелят му се опитваше да ми вземе фотоапарата. Няколко пъти ми каза: "Мишка, излизай от колата", но аз отказах. През това време Стоичков продължаваше да бие шофьора, който вече беше в шок. Бяхме изпаднали в паника. В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата", продължава с разказа фотографът. След пътния инцидент на място идва полицаят, който в началото пренасочва момчетата към задния паркинг. Униформеният служител на МВР се опитал да успокои Христо Стоичков. Той обаче продължавал да бълва заплахи към двамата. На инцидентите с побоя и с катастрофата имало много свидетели. След удара на редакционната кола с БМВ-то на паркинга дошъл екип на "Пътна полиция", за да опише инцидента. Колегите от "България днес" са изплашени, защото други двама приятели на Стоичков се заканили да ги настигнат по пътя. В момента те са с полицаите и дават обяснения за катастрофата след опита за бягство от нападението на Христо Стоичков. Те ги предупредили, че ще ги пуснат ако изтрият записите от фотоапарата. Колегата фоторепортер обаче категорично отказал. От пресцентъра на МВР казаха през "24 часа", че на мястото има екип на "Пътна полиция", който е там заради катастрофата. Колегите от "България днес" вече са в безопасност и дават показания в местното районно управление за нападението на Христо Стоичков и приятелите му над тях, както и за побоя над шофьора на редакционната кола. През 2008 г. Христо Стоичков преби и фоторепортера Любомир Асенов, който се опитал да го снима в Барселона. Видял го как прави кадър, настигнал го, забил юмрук в лицето му и го свалил на земята. В същото време псувал бременната му тогава съпруга.

Копирано от https://www.24chasa.bg/novini/article/5732170
© www.24chasa.bg

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
« Reply #98 on: 29 Aug 2016, 08:39:58 »
Публиката да се радва две в едно. Ем ненормалният Стоичков стана за резил и показа колко струват спортистите, ем журналист беше тормозен. Естествено че журналистите са дали повод с ненормалното си самопревъзнесено поведение. Продажници от класа.

Offline Индивидуалист

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • Не бойте се!
« Reply #99 on: 21 May 2018, 14:57:54 »
Тези дни чух,че Стоичков ще е един от тези, които ще коментират във футболното студио преди и след мачовете от световното по футбол
в Русия другия месец.

Offline Мишок

• Banned
  • Hero Member
  • *
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
  • Politics: Traditionalist Traditionalist
« Reply #100 on: 21 May 2018, 22:38:05 »
Тези дни чух,че Стоичков ще е един от тези, които ще коментират във футболното студио преди и след мачовете от световното по футбол
в Русия другия месец.
Ле-ле, този е станал русофил. Siegfried, къде си ?
« Last Edit: 22 May 2018, 23:04:58 by Hatshepsut »

Offline Siegfried

• Premium user
  • Hero Member
  • *
« Reply #101 on: 22 May 2018, 14:24:07 »
Ле-ле, този е станал русофил. Зигфриде, къде си ?

Само ти ли още не си разбрал, че тоя помияр освен ляв комунистически pomiar, е и русороб, като теб !?  Нали сам тоя червен/русоробски помияр се обяви за МОДЕРНИЯТ ЛЯВ, сиреч - модерен комунист !!!

Стоичков ще подари копия на "Златната обувка" и "Златната топка" на Путин.  :laugh-1:
http://flip.bg/forward/1692553/stoichkov-shte-podari-kopiia-na-zlatnata-obuvka-i-zlatnata-topka-na-putin

Стоичков:  Горд съм, че познавах големия Тодор Живков !   :laugh-1:             
http://www.blitz.bg/news/article/133885

Във всичките си мачове като капитан на БЪЛГАРСКИЯ национален отбор,  лентата на ръката ми беше -  каталунското знаме, казва с гордост Хр. Стоичков:
https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjWhqSFlpnbAhWiKJoKHVIpD5AQFggmMAA&url=http%3A%2F%2Fbotevgrad.com%2Fnews%2F47203%2FStoichkov-pak-se-otreche-ot-Balgariya-Shte-me-pogrebat-v-Kataluniya%2F&usg=AOvVaw2B5tkETIQ2K_04eam6fYmv

Сега разбирам защо харесваш тоя неграмотен РОДООТСТЪПНИК и простак Сточиков, тоя е същата  проста и неграмотна болшевишко-рубладжийска гнида, като теб Sirows ! :laugh-1::laugh-1::laugh-1:

« Last Edit: 22 May 2018, 23:06:23 by Hatshepsut »