Мате, какво знаме си изгърбил бе, моето момче? Нали то се е откачило от дръжката точно когато са те налагали по главата и после някой от твоите приятели го е взел бягайки.
Севаре, напиши си домашните, гледай сънчо и си лягай да се наспиш. Надявам се един здрав сън да те избави от бълнуванията, че ще идваш на власт.
Командо ултра, както обикновенно е забавен, а Ванадис е много прав, че пред винкела всички са равни.
Истината за тази случка, е че банда асоциални дегенерати и хулигани нападат неподизиращи и с нищо непредизвикали ги хора, като ги замерят с огромни камъни всеки един от които може да убие човек. Един от камъните пада до детска количка която е била в близост. Счупват и прозорците на случаен автомобил. След като трима от лумпените изяждат по няколко тояги, цялата им групичка се изнася на бегом, взимайки и случайно падналото знаме.
Не си правете труда да ми отговаряте, това е последния ми постинг в този форум. И не ми дрънкайте за 1 май и откраднатата шапка, защото и за тогава изписахте една камара лъжи, но аз лично нямам от какво да се срамувам.
Като цяло искам да обърна внимание на модераторите и администраторите, че нивото на форума доста падна, вече няма смислени дискусии и интересни теми и затова са виновни най-вече ей тия келешчета, които пишат на някакъв олигофреничен "хулигански" жаргон и се хвалят, че хвърлят камъни по бебета.