БНС- НД

Започната от Радко, 06 Юли 2009, 23:15:22

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Радко

ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 222
ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
Локация: София / Севлиево
Интереси: Радикален Атеизъм
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Atheism Atheism
Активен
Резултати за страната при обработени 100.00% протоколи на СИК в РИК
Пропорционален вот:
Страната: 18   Български Национален Съюз - НД   3908   0.09%

Благоевград: 18   Български Национален Съюз - НД   218   0.12%
Бургас: 18   Български Национален Съюз - НД   194   0.08%
Варна: 18   Български Национален Съюз - НД   279   0.11%
Велико Търново: 18   Български Национален Съюз - НД   55   0.04%
Видин: 18   Български Национален Съюз - НД   76   0.14%
Враца: 18   Български Национален Съюз - НД   126   0.12%
Габрово: 18   Български Национален Съюз - НД   47   0.07%
Добрич: 18   Български Национален Съюз - НД   82   0.07%
Кърджали: 18   Български Национален Съюз - НД   18   0.02%
Кюстендил: 18   Български Национален Съюз - НД   67   0.08%
Ловеч: 18   Български Национален Съюз - НД   83   0.10%
Монтана: 18   Български Национален Съюз - НД   128   0.16%
Пазарджик: 18   Български Национален Съюз - НД   124   0.08%
Перник: ...
Плевен: 18   Български Национален Съюз - НД   118   0.08%
Пловдив 16: 18   Български Национален Съюз - НД   221   0.12%
Пловдив 17: 18   Български Национален Съюз - НД   108   0.06%
Разград: ...
Русе: 18   Български Национален Съюз - НД   71   0.05%
Силистра: ...
Сливен: 18   Български Национален Съюз - НД   83   0.08%
Смолян: 18   Български Национален Съюз - НД   53   0.08%
София 23: 18   Български Национален Съюз - НД   410   0.18%
София 24: 18   Български Национален Съюз - НД   322   0.17%
София 25: 18   Български Национален Съюз - НД   429   0.22%
София област: 18   Български Национален Съюз - НД   151   0.11%
Стара Загора: 18   Български Национален Съюз - НД   147   0.08%
Търговище: 18   Български Национален Съюз - НД   13   0.02%
Хасково: 18   Български Национален Съюз - НД   110   0.08%
Шумен: 18   Български Национален Съюз - НД   54   0.05%
Ямбол: 18   Български Национален Съюз - НД   38   0.05%
Чужбина: 18   Български Национален Съюз - НД   83   0.05%

Мажоритарен вот:
Благоевград: 18   Стоян Иванов Стойчев   Български Национален Съюз - НД   228   0.12%
Бургас: 18   Тодор Николов Батилов   Български Национален Съюз - НД   984   0.40%
Варна: 18   Искрен Генчев Станев   Български Национален Съюз - НД   309   0.13%
Враца: 18   Пламен Стефанов Христов   Български Национален Съюз - НД   227   0.23%
Добрич: 18 Детелин Миронов Кюркчиев   Български Национален Съюз - НД   148 0.15%
Кърджали: 18   Георги Христов Бонев   Български Национален Съюз - НД   38   0.04%
Ловеч: 18   Звездомир Руменов Андронов   Български Национален Съюз - НД   111   0.14%
Монтана: 18   Борис Филипов Иванов   Български Национален Съюз - НД   345   0.44%
Пазарджик: 18   Иван Емилов Георгиев   Български Национален Съюз - НД   249   0.16%
Перник: 18   Владимир Илиев Цветков   Български Национален Съюз - НД   181   0.24%
Плевен: 18   Момчил Георгиев Петков   Български Национален Съюз - НД   98   0.07%
Смолян: 18   Георги Миланов Георгиев   Български Национален Съюз - НД   63   0.09%
София 23: 18   Боян Боянов Станков-Расате   Български Национален Съюз - НД   1478   0.66%
София област: 18   Лъчезар Георгиев Заркин   Български Национален Съюз - НД   302   0.23%
Стара Загора: 18   Желязко Щерев Събев   Български Национален Съюз - НД   318   0.18%
Хасково: 18   Стефан Георгиев Сталев   Български Национален Съюз - НД   278   0.22%

Бай Иван

Hero Member
Публикации: 1 280
Зодия: Scorpio Scorpio
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Ами например, евалла на Желязко в Стара Загора - сам беше и спечели достатъчно за сам и не се е предал!

Ivo_the_MOnsTer

Senior Member
Публикации: 729
Локация: София
Зодия: Cancer Cancer
Активен
В моя район 23ти БНС мажоритарно с бате Боби има 1500 гласа почти  някъде 5 процента и нещо от мажоритарните  в района , а ДПС има 0.44 процента   от мажоритарните в района ;) ;)
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Радко

ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 222
ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
Локация: София / Севлиево
Интереси: Радикален Атеизъм
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Atheism Atheism
Активен
В крайна сметка имаше полза от участието заедно с БНРП. ::)

Дашо

Senior Member
Публикации: 915
православен българин
Локация: Перник, България
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Активен
Цитат на: Радко IYI - 06 Юли 2009, 23:29:33
В крайна сметка имаше полза от участието заедно с БНРП. ::)
Реално погледнато, това участие ще даде много важни отправни точки, за следващите избори. Вече има опит в организацията. Да се надяваме, че ще успеят да развият капацитета си и ще трупат привърженици и популярност ;)
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Димитър Попов

Banned
*
Junior Member
Публикации: 31
Локация: София
Активен
Български Национален Съюз ще даде допълнителна информация относно окрадените гласове на партията.Предполагам, на всеки е ясно, че така получените гласове за пропорционална и мажоритарна листа за БНС са плод на манипулация и изборна машинация.

Бай Иван

Hero Member
Публикации: 1 280
Зодия: Scorpio Scorpio
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Умножи резултата минимум по три и ще докараш реално гласувалите.

Death angel

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 1 483
Локация: България
Активен
Цитат на: димитър попов - 07 Юли 2009, 09:16:21
Български Национален Съюз ще даде допълнителна информация относно окрадените гласове на партията.Предполагам, на всеки е ясно, че така получените гласове за пропорционална и мажоритарна листа за БНС са плод на манипулация и изборна машинация.
То пък да имаше какво да ви се открадне.  :lol:
Не вярвам, че някой въобще би седнал да се занимава с ваще гласове. :-[
Цитат на: Иван Д. Иванов - 07 Юли 2009, 09:19:57
Умножи резултата минимум по три и ще докараш реално гласувалите.
Че са гласували ваще симпатизанти, гласува ли са ама по съвест.   :-P
Не падай духом, където ти падне !

Sol Invictus

Senior Member
Публикации: 617
Степен вълк
Локация: Дунавска България
Активен
Световната банка, Федералния резерв, МВФ, Рокфелер, Билденбергите и масонството пак удариха, особено що се отнася до по-малките партии ::)
Изгори след прочитане!

Death angel

Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Табити - 07 Юли 2009, 10:42:24
Световната банка, Федералния резерв, МВФ, Рокфелер, Билденбергите и масонството пак удариха, особено що се отнася до по-малките партии ::)
Мани, мани ! Направо ги съсипаха.
Цели 1450 гласа им нема !  :-P
При над 11600 избирателни секции в страната излиза, че са им откраднали по един глас на всяка осма секция.  :kill:

Sol Invictus

Senior Member
Публикации: 617
Степен вълк
Локация: Дунавска България
Активен
Давам ви пример за т.н. "ощетяване на по-слабите кандидати", на което лично съм присъствала като застъпник на кметските избори в гр.София преди години. Имахме някаква нахакана, но неспособна пенсионерка за шеф на комисията...Та броят се бюлетините и пликовете, всичко точно - записва се. След второто преброяване, обаче, се оказва че броят на бюлетините не отговаря на пликовете. Ами сега? Това означава, че в някой плик е имало две бюлетини и преброителите не са го забелязали уж, а вече всичко е разбутано, тоест връщане назад няма. Какво се прави ли? Избираш си кандидата с най-малко гласове и му махаш един-два, колкото да замажеш положението с мисълта "Еми, той така и така малко гласове има, така че минус един-два няма да му навредят" :-P

Не твърдя, че в случая с БНС е постъпвано така, просто го давам като реален пример.
Изгори след прочитане!

Дашо

Senior Member
православен българин
Активен
Цялата тази машинация може да се обясни и по доста по - лесен начин. Възможно е някои от хората да са подкрепили мажоритарния кандидат на БНС, защото харесват БНС, а по отношение на пропорционалната листа, да са гласували за партия влизаща на 100% в Парламента, за да има по - голяма сила гласа им, защото се знаеше, че БНС няма да успеят да влязат в Народното събрание. Така че не е задължително да има някаква измама, още повече, че БНС щеше да има вместо сегашните 0,09 % - 0,11 % , което не е особена разлика.
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!

odalrune

*
Junior Member
Публикации: 54
Активен
Да, затова в Бяла Слатина от мойта улица, където събрах за 2 дни 50 подписа за регистрацията на партията и където всички ме познават и ме уважават, и казват, че са гласували за мен, имаме 3 гласа за листа и 4 за мажоритарен .... как става това???
Да не говорим за Добрич, където ни се обади вътрешен човек и каза, че на база 20 % преброени бюлетини от областта имаме 0,25 % и вървим добре, а на база 100 % обработени бюлетини станаха 0,07 %.
Да не споменавам и Петрич, където кмета на града се обадил на майката на наш член и й казал "Браво бе, какви са тия БНС? Кажи на сина ти, че биете и Герб и БСП и сте на първо място в мойта секция", след това обаче за цялата област имаме сто и нещо си гласа.... айде да не продължавам с примерите, защото са безкрайни.
Vae victis, para bellum!

Дашо

Senior Member
православен българин
Активен
Цитат на: odalrune - 07 Юли 2009, 14:43:30
Да, затова в Бяла Слатина от мойта улица, където събрах за 2 дни 50 подписа за регистрацията на партията и където всички ме познават и ме уважават, и казват, че са гласували за мен, имаме 3 гласа за листа и 4 за мажоритарен .... как става това???
Да не говорим за Добрич, където ни се обади вътрешен човек и каза, че на база 20 % преброени бюлетини от областта имаме 0,25 % и вървим добре, а на база 100 % обработени бюлетини станаха 0,07 %.
Да не споменавам и Петрич, където кмета на града се обадил на майката на наш член и й казал "Браво бе, какви са тия БНС? Кажи на сина ти, че биете и Герб и БСП и сте на първо място в мойта секция", след това обаче за цялата област имаме сто и нещо си гласа.... айде да не продължавам с примерите, защото са безкрайни.
Да приемем, че това е така и наистина са ви излъгали в гласовете. Каква е причината някой да направи това и вместо 0,09 % , да вземете, 0,2 или 0,4 % Какво щеше да се промени ако вместо 3908 гласа, бяхте спечелили 10 хиляди, което пак не е 1% от всички гласували? Може би аз съм прекалено късоглед, но не виждам причина за това.

Сетих се да добавя: Имам шапка на БНС, със знака IYI. В изборния ден бях с нея. На няколко места ме питаха, "каква е тази шапка на АТАКА!?!" Болшинството от хората явно не правят разика между "Азъ" и "IYI" и съответно между БНС и АТАКА, така че за следващите избори според мен трябва да се работи за популяризирането на БНС и най - вече за популяризирането на идеите на съюза

Death angel

Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: odalrune - 07 Юли 2009, 14:43:30
Другия път се пиши в някоя РИК и гледай какво става ! Като влязат зад паравана всеки си прави каквото си иска, а може и Дашо да е прав и въобще да не са разбрали нито за коя партия се подписват, нито за коя трябва да гласуват. Мене примерно още ме питат какво става в Атака макар, че от три години не съм в нея.

Similar topics (5)

Отговори: 15
Прегледи: 4772

Отговори: 6
Прегледи: 3716

Отговори: 8
Прегледи: 2718