Директни въпроси към БНС....

Започната от APASH, 08 Яну 2010, 11:36:09

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
Цитат на: генерал Вазов - 16 Фев 2010, 21:34:50
Май остава редови член. Спретнаха му вътрешен преврат. То това се говореше от 2 седмици някъде.
Според мене това е поредното палячовско изпълнение пиниз на Расате. Лъже мръсника - кога ще остане редови член - никога.

Младиястарец

**
Forum Member
Публикации: 185
Активен
Начинът, по който нещата са описани тук:

http://bg.altermedia.info/?p=14031

Не говори за доброжелателно отказване от поста:

"Всичко на 13-и вървеше по план, различни групи националисти вървяха рамо до рамо в името на идеята, когато в самия край на церемонията пред паметника на Незнайния войн, вече бившият водач на БНС (който се отказа да е водач на Организацията няколко седмици преди марша на събрание в Централния щаб), реши за пореден път да си покаже рогата и да предизвика разцепление."

"Тъй като добре познават нрава му, дни преди Луковмарш 2010, активистите на БНС предупредиха Станков да не се появява на трибуната, тъй като много хора ще напуснат марша заради това, но явно той за пореден път предпочете да задоволи егото си..."

"Боян Станков (самонарекъл се Расате)"

и т.н.

Напълно е ясно, че не се отказал за нищо, имало е някакви вътрешни противоречия. Не го защитавам, не ме разбирайте погрешно, никога не съм го харесвал, но е повече от ясно, че не е било просто отказ от нежелание. Преди пишехте с някакъв едва ли не патос за речите му (предните маршове), сега нещо не го долюбвате особено.

Интересно е дали сега БНС ще станат по-умерени. Сигурно е, че имат нови опълнения, но и отстъпления.

Предричам, че ако не се изгради ядро, организацията ще се превърне в това, което е БНРП днес.

Младиястарец

**
Forum Member
Публикации: 185
Активен
Странно е как посочената статия беше изтрита  :^)

Исперих

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 1 624
Всички комунисти под земята! (надпис в мина)
Religion: None None
Politics: None None
Активен
Цитат на: генерал Вазов - 17 Фев 2010, 11:07:21
Не че ме интересува, но разни хора дето са по запознати казаха, че не е негово решение. Някои от тях са и твои приятели.

Владо, ред е на вашия лидер! Преди време отправих един призив, който ще повторя:

Цитат на: Исперих IYI в май 30, 2008, 17:57:20
ЦитатОбединението може да стане много лесно! ;) Достатъчно е Сидеров и Каракачанов да излязат на една пресконференция с обща декларация, в която да се казва например така:
"Братя Българи,
Понеже ние двамата, тази работа, с която се бяхме захванали преди време, я свършихме като кучето на нивата, затова сега се оттегляме и призоваваме всички наши членове, симпатизанти и националисти от други организации, да се обединят и изберат  лидер на новата голяма организация. За да има историческа приемственост Новото Народно събрание е най-добре да се състои на Оборище. Ние двамата няма да присъстваме, затова ви пожелаваме приятно обединение!"

Нещо такова трябва да се случи, за да се осъществи обединението на националистите в България! Доколкото ги познавам двамцата, това ще стане на п****н ден.

П.П. За който не знае, на нивата кучето изяло хляба на стопанина си, докато той орял.
"Делото е свято, проклети ще бъдете, ако не продължите борбата" Г. Кондолов

Ivan_BNS

Newbie
Публикации: 9
Активен
Вътрешни преврати лелеее на какви ли не глупости се начетох тука!Моля ви се купете си по едно въже и се обесете!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Да се надяваме момчетата от БНС да са поумнели и да не повтарят тъпизмите на Расате.

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 357
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Както виждаме основните националистически организации са в вътрешна криза, при което моето мнение е че най добре е да сме си свободни и независими националисти. За сега на този етап не виждам смисъл, ние и наши близки да гласуваме подкрепа за тази или онази организация. Основният вариант на този избор според мен се нарича пълен неутралитет.

FELDMARSCHALL

Moderator
*
Hero Member
Публикации: 2 912
АРИЕЦ
Локация: РУСЕ
Зодия: Scorpio Scorpio
Religion: None None
Politics: None None
Активен
Всеки иска да е лидер да е отгоре, да води парада и да обира лаврите от постигнатото. Затова сме доникъде! Да не говорим, че цари пълна дезорганизация и координация между отделните националистически организации и блокове (тези, които претендират да са такива). На всичкото отгоре всяка една организация се самоназовава като "единствената чиста идеалистична и най-националистическа" като рабира се обявява останалите за боклуци и псевдо-националисти. Вместо да има взаимодействие между отделните стрктури, има конфликти, раздори и обиди считайки се един друг за конкуренти! Всеки работи за себе си и за личния си/партиен интерес. От тук си вадим извода, че най-вероятно никоя от всички пръкнали се след 90-та (квази) националистически организации не е била идеалистично настроена, а само е  слагала благовидна маска, зад която стоят финансови интереси и личното благополучие на определени хора.

Panzerfaust

Administrator
*
Hero Member
Публикации: 1 349
Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
Зодия: Virgo Virgo
Politics: Conservator Conservator
Активен
Цитат на: генерал Вазов - 17 Фев 2010, 11:07:21
Не че ме интересува, но разни хора дето са по запознати казаха, че не е негово решение. Някои от тях са и твои приятели.
Абе и мен не ме интересува Расате, но кога ли и Болен ще подаде оставка, макар и не по "негово решение"?!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Явно е че БНС се разпада. Без гаража на Расате няма да ги бъде.

Преспанец

Senior Member
Публикации: 807
Активен
Цитат на: MISHKATA - 19 Фев 2010, 22:29:07
Нека да се разпада тази психопатско-езическа организация!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Наско - 19 Фев 2010, 22:57:33
Цитат на: MISHKATA - 19 Фев 2010, 22:29:07
Нека да се разпада тази психопатско-езическа организация!
По-скоро са секта, ама вече без ГУРО. за съжаление целия ни национализъм е такъв.

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
Каза най-големият сектант...
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: skadansk - 20 Фев 2010, 00:16:06
Каза най-големият сектант...
Като ме наричаш сектант кажи защо съм такъв и от коя секта съм и кой ми е гурото.

Радко

ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 222
ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
Локация: София / Севлиево
Интереси: Радикален Атеизъм
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Atheism Atheism
Активен
Оф, омръзна ми да чета във всички втори пост думата " секта"
Мишо, ти повече приличаш на сектант, защото си като промит мозък. Всички твои постове са в уплювки към БНС, ти освен за нас, за нищо друго не можеш да пишеш...
На всички ни стана ясно твоето мнение ( още преди години...), айде ся престани да повтаряш едно и също и се изказвай конкретно по темите.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 10856

Отговори: 15
Прегледи: 4782

Отговори: 3
Прегледи: 4389

Започната от Боил

Отговори: 7
Прегледи: 5142