Политически въпроси към БНС

Започната от penko, 06 Мар 2010, 10:14:23

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

penko

Registered user
Senior Member
Публикации: 692
Активен
 Имам  2  въпроса  за  сега  .  

1. Вашата  организация  е  малка  и  няма  голяма  популярност сред  българите  може  би  заради    някой  неща  със които  не  сте  намерили  правилния  подход  към  широката  маса  от  хора  но  това  го   оставам  този  въпрос   на  страни  , все  пак  имате  примерно  привърженици  .  

До  колко  въпрос  до  колко  съвет  е  това  сами  ще  решите  .

Интересно  ми  е  при  толкова  загуби  на  избори  и  малкото  количество  хора   които  гласуват  за  вашата  партия  защо   все  се  явявате  на  избори  като  партия  и  не  можете  да  прескочите  4 %   защото  по  закон  ви  трябват  около 60  до  100  000  гласа  като  партия  ,  така  вашите  идеи  не  могат  да  се  пропагандират  на  по  високо  ниво  като  примерно  трибуната  на  народното  събрание  .

Защо  не  опитате  например  да  издигнете  фиктивен  независим  примерно  че  е  уж   независим  по  документи  но  по  душа  да  изповядва  вашите  идеи  ,     но  според  закона  вашия  независим  кандидат  за  да  влезе  във  парламента  мисля  че  му  трябват  22 000  гласа  и  по  този   начин  може   да  из пързаляте  закона  че  уж  е  независим  но  вашите  хора  ще  си  го   подкрепят  и  по  този   начин  ще  имате  представител  които  ще  ве  представлява  във  парламента   и  ще  пропагандира   вашите  идеи   ще  участва  във  дебати  и  политически   решения  във  парламента  .  Ако  постъпва  правилно  хората  ще   виждат  неговите   действия  и  по   този   начин  може  да  привлече  още  симпатизанти  към  вас  просто  имате  нужда  от  повече   публични   и  медии ни  изяви  .

Как  мислете  по   този  въпрос  защо  не  се  опитате  по   друг  начин   да  влезете  във  голямата  политика  .  

2 въпрос  ?

Какво  мислите  за  националистите   и  хората  около  Валери  Симеонов  и  неговата  ТВ.СКАТ .  Бихте  ли  като  националисти  да  подкрепите  групата  на  Валери  Симеонов   за  общи  политически  действия  за  участие  във  голямата  политика  на  България  защото  все  пак  за  сега  националистите  около  Валери  Симеонов  за  сега   се  очертават   със  най  голяма  обществена  подкрепа  .Какво  мислите  по  този  въпрос ?

Това  не  е  агитация  за  присъединяване  но  за  обединение  на  всички  националисти  защото  все  пак  ние  националистите  със  такова   мислене  сме  много  по  малко  от  колкото  комунистите  и  всички  лумпени  които  като  им  покажат  по  телевизията  ново  лице  и  отиват  да  гласуват  без  да  имат  представа  този  човек  какви   идеи  и    политика    изповядва .

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
Aбе защо им е на БНС въобще да ходят на избори, като никой не гласува за тях ?
Сега като го няма Расате дето искаше да се налапа от политиката, не им трябват никакви избори.

nord1940

**
Forum Member
Публикации: 111
стар познат
Активен
Цитат на: MISHKATA - 09 Мар 2010, 19:24:38
Сега като го няма Расате дето искаше да се налапа от политиката, не им трябват никакви избори.
Лично аз се надявам, че грешката "участие в избори", без подкотовка, е вече отчетена от новото ръководство. Знам, че БНС не беше създадена с цел участие в избори...дори напротив.
За щастието ли попитахте? ..... :)

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: nord1940 - 09 Мар 2010, 19:42:11
Цитат на: MISHKATA - 09 Мар 2010, 19:24:38
Лично аз се надявам, че грешката "участие в избори", без подкотовка, е вече отчетена от новото ръководство. Знам, че БНС не беше създадена с цел участие в избори...дори напротив.
E сигурно са се усетили каква тъпотия е измислил Расате , ама може и да не са се усетили и да си останат същите тъпаци. Да БНс    преди не гласуваше, ама Боби си въобрази че е голямата работа и може да стане депутат.

omerzen

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Активен
Най добре да се разберът момчетата вътрте в БНС. Те най добре си знаят.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: omerzen - 11 Мар 2010, 01:33:21
Най добре да се разберът момчетата вътрте в БНС. Те най добре си знаят.
Нищо не знаят, дори и елементарни неща. Ама инак ше спасяват родината.

БНС-симпатизант

*
Junior Member
Публикации: 30
Активен
Мишо спри се с това БНС. Да си се оправят както си искат, техен си проблем. Ние не трябва да им се месим.

Редактирано от модератор: Премахната реплика и цитат на вече изтрит постинг.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
да нека се оправят, ама като лъжат хората и ги завличат в 6-та глуха как да се спра а ?

БНС-симпатизант

*
Junior Member
Публикации: 30
Активен
Цитат на: MISHKATA - 11 Апр 2010, 12:28:30
да нека се оправят, ама като лъжат хората и ги завличат в 6-та глуха как да се спра а ?
Не мисля, че до сега БНС са излъгали или завлекли някой.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: kanasubigi21 - 11 Апр 2010, 12:48:02
Цитат на: MISHKATA - 11 Апр 2010, 12:28:30
Не мисля, че до сега БНС са излъгали или завлекли някой.
Лъгали са много пъти , особено Расате. завлекоха хората, като ги караха да бачкат без пари уж за родината, а накрая парите отиваха за удовлетворяване на кефа и болните амбиции на Расате.
Абе и Расате доста се преструваше на репресиран и праеше циркове.

Ами питай БНСарите дали са работели на строежи за родината. За палячовските номера на Расате му искай снимки, когато са го арестували, на една се смее, а на друга уж нещо го боли, сам ми е казвал че е правел цирк.
Накрая с парите на БНС се е плащал наем на Бобката за гаража, където пък не им даваше да блъскат по един боксов чувал. С помощите за западните покрайнини какво стана а ? Изгниха в мазето на гаража, а хората ги даваха на поробените сънародници, ама БНС не могло да ги пренесе и всеки си вземаше каквото поиска.

Боклуци излезнахте вие или не е така.
С какво са ме завлекли ли ? Ми дадох им няколко пъти пари и кой знае какво са направили с тях. Помощите докато аз ходех там не бяха стигнали до никъде и всеки си земаше книги от мазето на гаража и дрехи имаше и мухлясваха.

Редактирано от модератор: Консолидация на три последователно пуснати постинги.

odalrune

**
Forum Member
Публикации: 54
Активен
Боклук си, защото аз и още няколко момчета сме висели със седмици да опаковаме и подготвяме нещата за Западните покрайнини, а преди това същите ние висяхме по цял ден на студа на Славейков да ги събираме, а теб не те помня да си бил при нас по онова време, но въпреки това умуваш. Боклук си също така, защото много добре знаеш, че сръбските твои боклучиви братя бойкотираха помощите, и това попречи да ги изпратим където трябва на време. Боклук си и защото си един мазен дебел мухъл, който се закачи да дойде до щаба веднъж покрай бАтака, а след това се покри, и след месеци излезе и почна да се прави на голям интернет герой. А за бойните ти умения мога само да ти се изхиля и да ти се изплюя на мазнат физиономия ако ми се отдаде да ти видя противното лице още веднъж. МРИ В ЛАЙНА!
Vae victis, para bellum!

lanchin

*
Junior Member
Публикации: 24
Активен
                                              Здравейте,
   Преди да си задам въпросите искам да направя уточнението че моите въпроси нямат за цел правокация или заяждане. А сега към моите въпроси.
Ако спечелите власта в България какви конкретни стъпки ще предприемете за да стане
България силна държава?
Как ще намалите раждаемоста на циганите до максималният минимум и ще увеличите раждае
моста при българите?

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
Цитат на: odalrune - 11 Апр 2010, 22:29:00
Боклук си, защото аз и още няколко момчета сме висели със седмици да опаковаме и подготвяме нещата за Западните покрайнини, а преди това същите ние висяхме по цял ден на студа на Славейков да ги събираме, а теб не те помня да си бил при нас по онова време, но въпреки това умуваш. Боклук си също така, защото много добре знаеш, че сръбските твои боклучиви братя бойкотираха помощите, и това попречи да ги изпратим където трябва на време. Боклук си и защото си един мазен дебел мухъл, който се закачи да дойде до щаба веднъж покрай бАтака, а след това се покри, и след месеци излезе и почна да се прави на голям интернет герой. А за бойните ти умения мога само да ти се изхиля и да ти се изплюя на мазнат физиономия ако ми се отдаде да ти видя противното лице още веднъж. МРИ В ЛАЙНА!

Трудно ще можеш да му го кажеш, защото той мие кенефи в Италия, а през свободното си време влиза тук да плюе по нас. Защо обаче не публикува някой молбата му за членство в Организацията? Хубаво е хората да ги видят големите ни критици, след като толкова много ни мразят - защо са искали да бъдат част от нас?  :-D

Това важи и за още няколко елемента в този форум  :-D

Редактирано от модератор: Добавен цитат на кореспондиращия постинг.
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: odalrune - 11 Апр 2010, 22:29:00
Абе може ли такава злоба бе - направо си смешен. После защо никой не искал да е от БНС - хората не били осъзнати.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: skadansk - 12 Апр 2010, 16:57:44
Трудно ще можеш да му го кажеш, защото той мие кенефи в Италия, а през свободното си време влиза тук да плюе по нас. Защо обаче не публикува някой молбата му за членство в Организацията? Хубаво е хората да ги видят големите ни критици, след като толкова много ни мразят - защо са искали да бъдат част от нас?  :-D

Това важи и за още няколко елемента в този форум  :-D
Абе няма срамна работа.Кои сте вие бе батка , някаква умираща организация с про-сатанинска насоченост.
Голяма работа сте да знаеш.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 10823

Отговори: 29
Прегледи: 14383

Отговори: 13
Прегледи: 4076

Започната от Радко

Отговори: 12
Прегледи: 3910

Отговори: 15