Политически въпроси към БНС

Започната от penko, 06 Мар 2010, 10:14:23

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

БНС-симпатизант

*
Junior Member
Публикации: 30
Активен
Цитат на: lanchin - 12 Апр 2010, 13:13:57
Как ще намалите раждаемоста на циганите до максималният минимум
циклон Б   :devil:

omerzen

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Еййй , разчекнахте го Мишока бе.  :-)  Чак пък да е толкова лош ... На мен не ми се вижда такъв. Познаваме се отдавна. От форумите де ....  
    :-D    :horo:     :clap:
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

БНС-симпатизант

*
Junior Member
Активен
Цитат на: omerzen - 16 Апр 2010, 09:43:58
Еййй , разчекнахте го Мишока бе.  :-)  Чак пък да е толкова лош ... На ме не ми се вижда такъв. Познаваме се отдавна. От форумите де ....  
Мишока изпитва огромна омраза към Боян Расате и към БНС и е много досаден. Не знам защо?
Иначе предполагам, че не е лош човек, като изключим тази омраза и манията му по Христа.

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
Цитат на: БНС-симпатизант - 15 Апр 2010, 20:42:09
циклон Б   :devil:

Радко, що за глупости са това? Вярваш ли наистина, че някой някога е убиван с Циклон-Б? Хайде по-сериозно!

lanchin, на този етап би било доста трудно България да стане отново силна държава, особено по днешните критерии. Най-важното (според мен) обаче на първи етап, ако се стигне до национално управление на страната е да се осигури ред и сигурност във вътрешен план (не чрез ПР акции като сегашното МВР де), а във външен план да се обяви неутралитет и да се сложи край на използването ни за чужди интереси.

Циганите от самосебе си ще спрат да се размножават, когато им бъде спряно финансирането и когато спрат да бъдат толерирани. Не може образованите и кадърни хора да не могат да си позволят да имат и едно дете, а в същото време едни паразити да раждат по 10 нови паразита.

Редактирано от модератор: Добавен цитат на кореспондиращия постинг.
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

lanchin

*
Junior Member
Публикации: 24
Активен
Цитат на: skadansk - 16 Апр 2010, 14:44:03
Радко, що за глупости са това? Вярваш ли наистина, че някой някога е убиван с Циклон-Б? Хайде по-сериозно!

lanchin, на този етап би било доста трудно България да стане отново силна държава, особено по днешните критерии. Най-важното (според мен) обаче на първи етап, ако се стигне до национално управление на страната е да се осигури ред и сигурност във вътрешен план (не чрез ПР акции като сегашното МВР де), а във външен план да се обяви неутралитет и да се сложи край на използването ни за чужди интереси.

Циганите от самосебе си ще спрат да се размножават, когато им бъде спряно финансирането и когато спрат да бъдат толерирани. Не може образованите и кадърни хора да не могат да си позволят да имат и едно дете, а в същото време едни паразити да раждат по 10 нови паразита.

Напълно споделям твоето мнение и съм съгласен с него.

omerzen

Premium user
*
Hero Member
R.I.P. 2015
Активен
Цитат на: БНС-симпатизант - 16 Апр 2010, 13:43:13
Мишока изпитва огромна омраза към Боян Расате и към БНС и е много досаден. Не знам защо?
Иначе предполагам, че не е лош човек, като изключим тази омраза и манията му по Христа.

Защо. Просто човека си е вярващ православен. Какво лошо има в това.

Редактирано от модератор: Добавен цитат на кореспондиращия постинг.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Exterminatus

*
Junior Member
Публикации: 28
Imperial Inquisitor
Активен
Цитат на: omerzen - 16 Апр 2010, 20:53:01
Защо. Просто човека си е вярващ православен. Какво лошо има в това.

Може да си мисли, че е такъв, но поведението му няма нищо общо с това на вярващ християнин.
"...Ето защо да водиш битки и неизменно да печелиш победи не е върховното превъзходство. Върховното превъзходство е да покориш врага, без да се сражаваш."[/i]

Сун Дзъ

omerzen

Premium user
*
Hero Member
R.I.P. 2015
Активен
Цитат на: Радко Радков - 15 Апр 2010, 20:42:09
Цитат на: lanchin - 12 Апр 2010, 13:13:57
Как ще намалите раждаемоста на циганите до максималният минимум
циклон Б   :devil:
Гениално.

Panzerfaust

Administrator
*
Hero Member
Публикации: 1 349
Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
Зодия: Virgo Virgo
Politics: Conservator Conservator
Активен
Циклон-Б е инсектицид и не е достатъчно ефикасен (в смисъл с добро КПД) за унищожението на хора. Затова се съмнявам, че е използван по такова предназначение.
В момента, със съществуващата социална система, раждаемостта е източник на доходи за мангалите. Ако им се отрежат социалните помощи, поради неспазването на редица критерии, раждаемостта им тутакси ще се ограничи, защото просто ще им стане икономически неизгодна. Просто, ефективно и трайно!

БНС-симпатизант

*
Junior Member
Активен
Като не ви харесва Циклон Б, тогава АК 47  :-D
ся сигурно ще кажете да престана с глупостите, ама всеки си мечтае за подобно нещо  ;-)
А и това са единствените начини да ги премахнем на момента, защото дори и да спрат да раждат по 10 деца, а да раждат по 2- 3, те пак ще са много и ще продължават да се увеличават за сметка на българите, където в българските семейства се раждат по 1- 2 деца.

Similar topics (5)

Отговори: 0
Прегледи: 10824

Отговори: 16
Прегледи: 3981

Отговори: 0
Прегледи: 1519