БНС - Ямбол

Започната от lanchin, 12 Апр 2010, 13:16:56

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

lanchin

*
Junior Member
Публикации: 24
Активен
Може ли да ми каже някой, защо е закрита БНС Ямбол?

БНС-симпатизант

*
Junior Member
Публикации: 30
Активен
Цитат на: lanchin - 12 Апр 2010, 13:16:56
До колкото знам, заради някой си Камен...  :^)
ама питай ръководствато. odalrun и skadansk, ще ти отговорят

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен

Виждам, че си от Ямбол. Вместо да се занимаваш с минали въпроси, активизирай се. Събери се с хора, които мислят като теб, свържи се с представители на Организацията и поставете ново начало на БНС в Ямбол, вместо да се занимаваш с минали неща, които е излишно да се коментират  ;-)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

lanchin

*
Junior Member
Активен
Цитат на: skadansk - 16 Апр 2010, 14:40:40

Виждам, че си от Ямбол. Вместо да се занимаваш с минали въпроси, активизирай се. Събери се с хора, които мислят като теб, свържи се с представители на Организацията и поставете ново начало на БНС в Ямбол, вместо да се занимаваш с минали неща, които е излишно да се коментират  ;-)

Благодаря за съвета ти, ще го имам предвид.

odalrune

*
Junior Member
Публикации: 54
Активен
В момента в Ямбол има група от хора, които се събират и са поставили началото на нова местна Организация. Стара беше закрита, защото хорат в нея се изпокараха помежду си за места в листите от Местни избори 2007, и след като не можаха да се разберат, разцепиха Организацията на две. След като ние не успяхме да ги обединим в името на общото благо за Организацията, счетохме за необходимо тази структура да бъде закрита.
Ако се интересуваш, пиши ми съобщение и ще ти дам контакти с хората в Ямбол, които в момента правят Организация там.
Vae victis, para bellum!

lanchin

*
Junior Member
Активен
Цитат на: odalrune - 16 Апр 2010, 20:13:24
В момента в Ямбол има група от хора, които се събират и са поставили началото на нова местна Организация. Стара беше закрита, защото хорат в нея се изпокараха помежду си за места в листите от Местни избори 2007, и след като не можаха да се разберат, разцепиха Организацията на две. След като ние не успяхме да ги обединим в името на общото благо за Организацията, счетохме за необходимо тази структура да бъде закрита.
Ако се интересуваш, пиши ми съобщение и ще ти дам контакти с хората в Ямбол, които в момента правят Организация там.

Благодаря ти за точният отговор. Тази нова местна организация БНС Ямбол ли е или е нова
националистична организация различна от БНС?  Много ще се радвам ако има нова и сил-
на  БНС Ямбол и дано това стане скоро.

omerzen

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Преди около 10-15 години помня че имаше доста добра организация на БНРП в Ямбол. Сега още има ли я?
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

omerzen

Premium user
*
Hero Member
R.I.P. 2015
Активен
На колкото и да се делите , от това циганите в Ямбол няма да станат по малко.
Сигурно си падат от смях като гледат българите как се карат помежду си.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

odalrune

*
Junior Member
Публикации: 54
Активен
БНС-Ямбол е организацията, от хора които са били в старта структура, от по-младите.
Vae victis, para bellum!

Panzerfaust

Administrator
*
Hero Member
Публикации: 1 349
Интереси: история, политика, психология, военно дело, икономика
Зодия: Virgo Virgo
Politics: Conservator Conservator
Активен
Стара беше закрита, защото хорат в нея се изпокараха помежду си за места в листите от Местни избори 2007, и след като не можаха да се разберат, разцепиха Организацията на две.
Изпокараха се, при положение, че възможността да бъдат избрани е силно илюзорна???

omerzen

Premium user
*
Hero Member
R.I.P. 2015
Активен
Цитат на: Panzerfaust - 17 Апр 2010, 01:19:52
Стара беше закрита, защото хорат в нея се изпокараха помежду си за места в листите от Местни избори 2007, и след като не можаха да се разберат, разцепиха Организацията на две.
Изпокараха се, при положение, че възможността да бъдат избрани е силно илюзорна???

Българска работа бе Панцер. Така е навсякъде. Тъга брат, тъга!  sadsmile
Да се смееш ли, да ревеш ли.

lanchin

*
Junior Member
Активен
Цитат на: odalrune - 16 Апр 2010, 23:30:10
БНС-Ямбол е организацията, от хора които са били в старта структура, от по-младите.

Значи БНС Ямбол се създава наново?  Предполагам че в сайта на БНС в секцията за контакт
отново ще сложат БНС Ямбол.

БНС-симпатизант

*
Junior Member
Публикации: 30
Активен
Цитат на: lanchin - 17 Апр 2010, 10:43:57
Значи БНС Ямбол се създава наново?  Предполагам че в сайта на БНС в секцията за контакт
еха, кога ще откриваме БНС- Севлиево  :-D

Exterminatus

*
Junior Member
Публикации: 28
Imperial Inquisitor
Активен

Ако искаш да влезнеш в контакт с момчетата, най-добре пиши ЛС на odalrune.
"...Ето защо да водиш битки и неизменно да печелиш победи не е върховното превъзходство. Върховното превъзходство е да покориш врага, без да се сражаваш."[/i]

Сун Дзъ

lanchin

*
Junior Member
Активен
Цитат на: Exterminatus - 18 Апр 2010, 17:59:11

Ако искаш да влезнеш в контакт с момчетата, най-добре пиши ЛС на odalrune.

Аз вече му пратих две съобщения дано да ги е получил

Similar topics (5)

Отговори: 23
Прегледи: 4570

Отговори: 0
Прегледи: 1539

Започната от Veskou

Отговори: 76
Прегледи: 20860

Започната от atakista

Отговори: 47
Прегледи: 14703