Не злобни и приятелски критики нъм БНС

Започната от Reakcionist, 24 Апр 2010, 10:45:28

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
БНС сега е без Расате - главния източник на ненормалност, за това имат право да не бъдат само плюти злобно и вражески, но и на едно по-толерантно отношение, докато се види какво представлява новото ръководство.
Двама от тях ги знам и не ми приличат на ненормални, като Расате, ама нека първо ги видиме.
Отварям тази тема с цел да се правят само доброжелателни критики, а не да се злобее.
В крайна сметка добтара критика е нужна и необходима за да бъде улучван правилния път.
Ето и моята първа такава:
- БНС да си назначи човек за ПР дето да им рекламира дейноста и да разпространява информацията за техни прояви.
Отварям сайта на БНС и гледам една добра спортна проява, а няма кой да каже за нея нищо. Сега аз ще пиша по въпроса, ама не ми е това на мене работата и аз не съм от БНС.
Е ако БНС не разпространява новините за сътворените от тях събития кой да ги разпространява ? Аз ли  :-D

Радко

ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 222
ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
Локация: София / Севлиево
Интереси: Радикален Атеизъм
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Atheism Atheism
Активен
ЦитатОтварям сайта на БНС и гледам една добра спортна проява, а няма кой да каже за нея нищо. Сега аз ще пиша по въпроса, ама не ми е това на мене работата и аз не съм от БНС.
Е ако БНС не разпространява новините за сътворените от тях събития кой да ги разпространява ? Аз ли 
БНС си имат сайт, в който да си публикуват новините.
Нямат нужда от реклама във форум.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: БНС- симпатизант - 25 Апр 2010, 16:44:30
ЦитатОтварям сайта на БНС и гледам една добра спортна проява, а няма кой да каже за нея нищо. Сега аз ще пиша по въпроса, ама не ми е това на мене работата и аз не съм от БНС.
Е ако БНС не разпространява новините за сътворените от тях събития кой да ги разпространява ? Аз ли 
Според мене имат нужда от реклама в всеки форум и кътче до което могат да се докопат.

Sa6o Bikov

*
Junior Member
Публикации: 55
Активен
моята критика е:
мина ви времето да бъдете младежка организация, която се занимава основно с лепене на лепенки, пръскане по стените и други такива дейности обичайни за младежи, забравих да спомена шествия. Мисля, че е време да създадете модерна партия и да я развивате основно нея. След това може да опитате да натрупате публичност и да се пробвате да пробиете. След време може да успеете да постигнете резултатите на някои европейски национални партии.
BE REAL !!!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Sa6o Bikov - 25 Апр 2010, 18:50:32
моята критика е:
мина ви времето да бъдете младежка организация, която се занимава основно с лепене на лепенки, пръскане по стените и други такива дейности обичайни за младежи, забравих да спомена шествия. Мисля, че е време да създадете модерна партия и да я развивате основно нея. След това може да опитате да натрупате публичност и да се пробвате да пробиете. След време може да успеете да постигнете резултатите на някои европейски национални партии.
БНС не трябва да става партия и вече се опари от опита си да влезе в политиката. Според мене не трябва да се занимават с пряка политика и така да се покваряват.

Sa6o Bikov

*
Junior Member
Активен
че кое му е покварата. Аз не виждам друг начи освен чрез политика да се оправят нещата в България. Или мислите все още да "посвещавате" българския народ, при положение, че нито имате трибуна нито средства. А за това, че бяхте опарени може да се сърдите едиснтвено на стария си вожд, защото не БНС, а той беше решил да влезе в политиката.
BE REAL !!!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Sa6o Bikov - 25 Апр 2010, 19:23:19
че кое му е покварата. Аз не виждам друг начи освен чрез политика да се оправят нещата в България. Или мислите все още да "посвещавате" българския народ, при положение, че нито имате трибуна нито средства. А за това, че бяхте опарени може да се сърдите едиснтвено на стария си вожд, защото не БНС, а той беше решил да влезе в политиката.
Az ne sym ot BNS и до скоро ги плюех, ама сега понеже там има някакви начала на промени ще се държа прилично с тях. За 20г. нищо не се реши с политика,просто бившите комунисти допускат до събранието само техни хора и партии.

Sa6o Bikov

*
Junior Member
Активен
За 20 години всичко се реши с политика. Проблемът беше, че тя не беше в наша полза. Да разбирам ли, че си аполитичен анархист.
BE REAL !!!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Sa6o Bikov - 25 Апр 2010, 20:10:20
За 20 години всичко се реши с политика. Проблемът беше, че тя не беше в наша полза. Да разбирам ли, че си аполитичен анархист.
да не излизаме от рамките на темата.
С политика не става. Просто е комунистите са създали всички партии и създават нови, ако трябва. Техни са и медиите и познай кога ще влезне в събранието нормална не тяхна партия ? Никога, ама никога.

Sa6o Bikov

*
Junior Member
Активен
Щом ги мислиш за всесилни реално за какво си губиш времето тогава?
BE REAL !!!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Sa6o Bikov - 25 Апр 2010, 20:43:58
Щом ги мислиш за всесилни реално за какво си губиш времето тогава?
не са толкова всесилни, само Бог е всесилен, а те са хора и могат да бъдат победени може би.
Ще пусна тема по въпроса.

Exterminatus

*
Junior Member
Публикации: 28
Imperial Inquisitor
Активен
Цитат на: Reakcionist - 24 Апр 2010, 10:45:28БНС
- БНС да си назначи човек за ПР дето да им рекламира дейноста и да разпространява информацията за техни прояви.

Има кой да се занимава с това.

Е ако БНС не разпространява новините за сътворените от тях събития кой да ги разпространява ? Аз ли  :-D

Все още не е широко разгласено, защото в момента обмисляме да го направим по-сериозно и да потърсим треньори, зала и да са си редовни тренировки, като съответно ще се договорим за по-тънки цени и т.н. Обмисляме варианти и щом се реши ще има подробности.

Цитат на: Reakcionist - 25 Апр 2010, 17:02:05
Цитат на: БНС- симпатизант - 25 Апр 2010, 16:44:30
Според мене имат нужда от реклама в всеки форум и кътче до което могат да се докопат.

Савсем вярно.

"...Ето защо да водиш битки и неизменно да печелиш победи не е върховното превъзходство. Върховното превъзходство е да покориш врага, без да се сражаваш."[/i]

Сун Дзъ

Exterminatus

*
Junior Member
Публикации: 28
Imperial Inquisitor
Активен
моята критика е:

Лепенето и пръскането не са основни дейности на организацията. Това е част от пропагандата. Шествията и честванията са израз на почит към предците ни и тяхното дело. Не мисля, че са нещо маловажно. За партия и участие в предизборни борби не му е дошло времето. Приоритет е укрепването и развитието на организацията.
"...Ето защо да водиш битки и неизменно да печелиш победи не е върховното превъзходство. Върховното превъзходство е да покориш врага, без да се сражаваш."[/i]

Сун Дзъ

Sa6o Bikov

*
Junior Member
Активен
Цитат на: Exterminatus - 26 Апр 2010, 01:15:27
моята критика е:

Лепенето и пръскането не са основни дейности на организацията. Това е част от пропагандата. Шествията и честванията са израз на почит към предците ни и тяхното дело. Не мисля, че са нещо маловажно. За партия и участие в предизборни борби не му е дошло времето. Приоритет е укрепването и развитието на организацията.

щом това е част от пропагандата ви, значи пропагандата не е на ниво. Тези неща се правят след като вече сте придобили известност. За шествията и честванията по-заучен отговор не бях чувал, но карай, няма да ме убедиш в това. Ако толкова искахте да почитате предците, може да го правите и със скромно поднасяне на цвете. Но от тези шествия никаква реклама не си правите, при положение, че те са затворени и на тях присъстват обичайните субекти. А за приоритета незнам какво повече ще развивате в организацията - хората вече са се разпределили по вкус и приятелски кръгове, най-много некои хлапета да промиете.
BE REAL !!!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Exterminatus - 26 Апр 2010, 01:15:27
[ Приоритет е укрепването и развитието на организацията.
За да стане това трябва да си опраите идеологията, защото тази дето беше сътворил расате не става за нищо, трябва и да си регулирате вижданията по много неща отново.

Similar topics (5)