Не злобни и приятелски критики нъм БНС

Започната от Reakcionist, 24 Апр 2010, 10:45:28

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Exterminatus

*
Junior Member
Публикации: 28
Imperial Inquisitor
Активен
Цитат на: Sa6o Bikov - 26 Апр 2010, 07:48:33

щом това е част от пропагандата ви, значи пропагандата не е на ниво. Тези неща се правят след като вече сте придобили известност. 

А как се придобива известност без пропаганда?

ЦитатЗа шествията и честванията по-заучен отговор не бях чувал, но карай, няма да ме убедиш в това.

Добре де, какво са според теб тогава? Освен почит към предците са и нещо, което сплотява колектива и укрепва връзките със сродни организации, включително и от чужбина.

ЦитатАко толкова искахте да почитате предците, може да го правите и със скромно поднасяне на цвете.

Това също го правим.

ЦитатНо от тези шествия никаква реклама не си правите, при положение, че те са затворени и на тях присъстват обичайните субекти.

Те не са затворени и на тях може да присъства всеки желаещ.

ЦитатА за приоритета незнам какво повече ще развивате в организацията - хората вече са се разпределили по вкус и приятелски кръгове, най-много некои хлапета да промиете.

Определено има на къде да се развиваме. И като увеличаване на членска маса и като квалификация на хората и като създаване на нови структори и в много други аспекти. Това за приятелските кръгове не го разбрах.
"...Ето защо да водиш битки и неизменно да печелиш победи не е върховното превъзходство. Върховното превъзходство е да покориш врага, без да се сражаваш."[/i]

Сун Дзъ

Sa6o Bikov

*
Junior Member
Публикации: 55
Активен
известност се придобива по медиите

аз не виждам как толкова го сплотява, но карай. А за сродните организации от чужбина - ако имаш предвид групата германци дето ходеха на гребени и пееха нациски песни на шествие на г. Луков, румънците или палестинците не мисля, че е необходимо да се заздравяват връзки с тях. Тези организации са смешни и няма никаква полза от тях.

на тях може да присъства всеки желаещ, но на практика се получава, че никой не присъства освен обичайната група.

много ми е интересно как ще увеличите членската маса, и кой освен хлапета на по 15-16 ще се запишат. Преди бяхте актуални за скинарстващите и за метълите, сега и те ви забравиха. Виж за нови структори е възможно, но те ще са откровено скинарски, защото нормалните хора, искат нещо значимо за да влезнат в него, а не празни приказки за положението в България, при положение, че не искате да правите партия.
За приятелските кръгове имах предвид, че хората си се събират по групи и най-много да отидат на некое шествие и това им стига за целата година...
BE REAL !!!

Similar topics (5)

Отговори: 15
Прегледи: 4775

Отговори: 6
Прегледи: 3723

Отговори: 8
Прегледи: 2719