Време е БНС да положи основата на националистическите символи

Започната от Стратег, 19 Юли 2010, 19:40:00

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
Става дума за националистическа шапка-калпак. Има тема по въпроса и аз съм дал някои снимки и Балкани е дала някои - не са зле. Става дума и за националистически нож - дали това ще е камата на Левски, която е и супер оръжие или браннически нож или някакъв друг свързан с миналото ни : на мене ми е все тази. Интересува ме да има нещо на лице.
да национализма и българщината са преди всичко духовни състояния, но трябва някак си да се изразяват и в материалния свят. Та ножа и шапката са едно много добро начало за полагане на основи. И двете не са скъпи, лесни и удобни са за носене и са прекрасен символ на национализма.
Да ще ми кажете че имате розетата, но тя не е нещо познато и кой знае колко българско и се явява по-скоро подменящ символ на типично българските такива. Според мене розетата е недомислено творение на недомисления Расате.
Обръщам се по този въпрос именно към БНС - защото смятам че именно те могат да направят нещо сериозно, понеже останалите организации не стават и за чеп за зеле.
И така ще действа ли БНС-то или ще дреме?

Да за мене въпроса е важен и належащ - националистите трябва да имат свои символи с които да се идентифицират. Сърбите по ли са умни от нас та си имат една шапка-кепе а ? А розетата не е никакъв български символ, нищо не е.

Редактирано от модератор: Консолидация на два постинга.

Радко

ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 222
ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
Локация: София / Севлиево
Интереси: Радикален Атеизъм
Зодия: Aquarius Aquarius
Religion: Atheism Atheism
Активен
Без езически глупости, моля!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
БнС може да въведе и този вид възрожденски униформи
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?action=gallery;sa=view;id=1145
Според мене ще са много ефектни.

Родолюбец IYI

Senior Member
Публикации: 827
Зодия: Scorpio Scorpio
Активен
Цитат на: Стратег - 19 Юли 2010, 19:40:00
Да за мене въпроса е важен и належащ - националистите трябва да имат свои символи с които да се идентифицират. Сърбите по ли са умни от нас та си имат една шапка-кепе а ? А розетата не е никакъв български символ, нищо не е.

Сърбите ли ми даваш за пример??? Аууууу срам ти си родомразец и родоотстъпник как ще ми даваш за пример хора с небългарски произход (rofl) А сега сериозно палячо - сърбите са смешници и позьори не ги гледай. Тая държава има толкова много проблеми а ти с какво се занимаваш жалък паляк

Ако розетата не е български символ нека тогава чуем гениалното ти мнение по въпроса за нейния произход и да се посмеем дружно  :-D

Редактирано от модератор: Корекция на таговете на цитата.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Родолюбец IYI - 22 Юли 2010, 07:31:09
Сърбите ли ми даваш за пример??? Аууууу срам ти си родомразец и родоотстъпник как ще ми даваш за пример хора с небългарски произход (rofl) А сега сериозно палячо - сърбите са смешници и позьори не ги гледай. Тая държава има толкова много проблеми а ти с какво се занимаваш жалък паляк
да сърбите ти давам за пример и те в това отношение са напреде от нас. Те имат такава шапка, а ние не - това са фактите. А нямаме такава шапка : защото нямаме  и национализъм, а само някакви жалки палячовци като тебе, прости, заядливи и недоносени.
Все от някъде трябва да се започне и шапката е много добра идея. Колкото до останалите проблеми на дали ти би могъл въобще да ги знаеш какви са. Колкото до розетата от кога е общобългарски символ бе ? И колко хора знаят че е такъв символ бе ?

Родолюбец IYI

Senior Member
Активен
Цитат на: Стратег - 22 Юли 2010, 19:16:48
да сърбите ти давам за пример и те в това отношение са напреде от нас.

Значи по твоята логика трябва да те нарека сърбоман  :-D Значи ако аз дам за пример шотландците, Уолъс или някой друг автоматично ставам предател и мишена на слабоумния ти мозък и жалки опити за оригиналност защото те не били от Български произход. Но когато ти дадеш за пример едни от най-върлите врагове на България (редом с турци и гърци) няма проблем така ли сърбоманино?

Аз споменах едни достойни хора с достоен лидер, борещ се за най-свети идеали, а ти ми говориш колко напред било от нас някакво свинарско крадливо циганско племе, дължащо своето "величие" само и единствено благодарение добрата воля на могъщите си ментори (както и на невероятното дипломатическо изкуство да целуват до припадък косматите задници на англия, франция и русия).

Я да те питам сърбоманино и понастоящем тъп италиански имигрант с какво сърбите били по-напред от нас? Може би с "великата" си история, която никой не знае от кога започва (още със заселването си на Балканите сърбите стават наши курви, без да успеят да създадат елементарна форма на държавност)??? Може би с "великите" си победи на бойното поле (сърбите имат една единствена победа срещу България и тя е спечелена с подлост край Велбъжд през 14 век). Може би с Югославия (Сърбославия) създадена не от тях самите, а от техните благодетели британия, франция и русия??? Може би с култура, писменост и религия, копирани и окрадени директно от нас???

ООооо чакай малко - ти сърбоманино сигурно се гордееш с новата сръбска история? Големи националисти, големи юнаци са тез сърбите ей - за има няма 10 години изгубиха почти всички земи които можеха да изгубят, ядоха бой от хървати, бошнаци и албанци, налапаха няколко натовски бомби и се скриха като путенца да скимтят и плачат за любимото им Косово  (rofl)

България беше орязана, но се би като лъв в 3 войни! Нейната армия показа на света чудеса от храброст и как мре българина за родната земя. 3 войни, смотаняко! И излезе с гордо вдигната глава, без загубена битка на бойното поле и без нито едно пленено бойно знаме!! А сърбите? Напляскаха ги като малки дечица по дупенцата група албански овчари, пусна им нато няколко бомби (през 1917 край Дойран британската империя изстрелва само за един ден 350,000 снаряда по българските окопи) и сръбските юнаци подвиха опашки и сега гледат жално като пребита улична мастия плесенясал хляб своето Косово. Тези клоуни ли ми даваш за пример, сърбоманино???

Цитат на: Стратег - 22 Юли 2010, 19:16:48
А нямаме такава шапка : защото нямаме  и национализъм, а само някакви жалки палячовци като тебе, прости, заядливи и недоносени.

Аха значи по твоята убийствена логика шапката, позьорството и палячовщината правят национализма така ли??? Леле  (rofl)

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Виж пич добре е да си конкретен.
Ето аз ще съм:
- за разлка от тебе аз не се превъзнасям по чуждото, камо ли по сръбското. не понасям сърбите, но за съжаление те имат шапка, а ние не.
- няма как да съм италиански емигрант в Италия, аз съм български емигрант.
- войните спечелени от българия не са три а пет неграмотнико.
- сърбите на дали са крали и верата от нас - поунесъл си се в простотията си.
- сърбите не бяха бити от : хървати, бошнаци и албанци, напротив те ги биеха, ама запада ги прееба. Отново демонтрираш очевадна некомпетентност.
- и накрая знаеш колко ме боли за сръбската история а ? ма направо не мога да спя тъпако .

Родолюбец IYI

Senior Member
Активен
Цитат на: Стратег - 24 Юли 2010, 22:58:18
Виж пич добре е да си конкретен.
Ето аз ще съм:
- за разлка от тебе аз не се превъзнасям по чуждото, камо ли по сръбското. не понасям сърбите, но за съжаление те имат шапка, а ние не.
- няма как да съм италиански емигрант в Италия, аз съм български емигрант.
- войните спечелени от българия не са три а пет неграмотнико.
- сърбите на дали са крали и верата от нас - поунесъл си се в простотията си.
- сърбите не бяха бити от : хървати, бошнаци и албанци, напротив те ги биеха, ама запада ги прееба. Отново демонтрираш очевадна некомпетентност.
- и накрая знаеш колко ме боли за сръбската история а ? ма направо не мога да спя тъпако .

И какво - като се накичим с калпаци и България ще цъфне и върже а? То няма лошо но проблемите са далеч по сериозни и належащи от това

Не броя сръбско-българската и освободителната. Впрочем от тия войни спечелени бяха само 2

Бяха бити и още как! Запада се намеси сериозно (ако няколко натовски бомби могат да бъдат сериозни) едва когато се хванаха за гушите с албанците.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Гледай сега брате - ти си сложи фес ако ти харесва. А иначе шапките са едно много добро начало в , което всеки млад и стар националист и българин да се припознава.
- образовай се !!!!! Има освен балканска и междусъюзническа война. Как може да броиш Руско-Турската, що за глупост.
Не баре сърбите не бяха победени от никого, заплахата от ембарго и изолация ги смаза.
Обаче ги ползвах , като пример само за шапката, а за войните им ме боли дедовия.
Между другото и келявите италянци имат подобни шапки символи. И когато ги носят са доста впечатляващи.
Ама на нас за како са ни а ?

Родолюбец IYI

Senior Member
Активен
Цитат на: Стратег - 25 Юли 2010, 12:28:15
Гледай сега брате - ти си сложи фес ако ти харесва. А иначе шапките са едно много добро начало в , което всеки млад и стар националист и българин да се припознава.
- образовай се !!!!! Има освен балканска и междусъюзническа война. Как може да броиш Руско-Турската, що за глупост.
Не баре сърбите не бяха победени от никого, заплахата от ембарго и изолация ги смаза.
Обаче ги ползвах , като пример само за шапката, а за войните им ме боли дедовия.
Между другото и келявите италянци имат подобни шапки символи. И когато ги носят са доста впечатляващи.
Ама на нас за како са ни а ?

Е добре ще сложим по един калпак ще се накичим с медали и после? Ти ще се разхождаш с калпака из Рим а тука нещата ще си вървят по старо му  :-D

Ембаргото беше заобикаляно и участие в това имаха комунистическите протежета - БГ мафията. То не пречеше въобще доставките си течаха. Сърбите бяха бити като кучета щото са палячовци и калпави войници. Помислиха се за велики скочиха на всички югославски народи без личните си курви FYROM и го изядоха както трябва за твое съжаление

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Ами една националистическа демонстрация с подобни калпаци и да речем хора в четнически униформи ще е доста впечатляваща. Много хора ще се запалят по национализма Медали за какво да си слагаш ти лично - за писане на цинизми по нета ли ?
Медалите келешино се заслужават, а ти си мек психически и на дали ще заслужиш някога нещо.
Съжалявам че хърватите не биха сърбите и се разплакаха на запада и ме е яд. Да келявите сърби показаха че са някакъв народ , макар и да ги подведоха комунистите им.
Темата е сложна и не е за ума ти.
Знаеш инак колко ме боли дедовия за който и да е друг народ освен българския ?
Не ме интересуват ни италианци ни твоите достойни пияници шотландците. Не съди за другите по себе си бе келеш.

Преспанец

Registered user
Senior Member
Публикации: 807
Активен
ЦитатRe:Време е БНС да положи основата на националистическите символи.
Време е БНС да се закрие.

Мишок

Banned
*
Hero Member
Активен
Цитат на: Наско - 26 Юли 2010, 19:40:33
Те така да се каже се полузакриха , но с махането на Расате може би ще тръгнат по правия път, ако не верно требва да се самозакрият.

Amenhotep

Pharaoh
Premium user
*
Hero Member
Публикации: 3 520
Доброму, добро да прави, злому с ножа по главата!
Локация: Somewhere in time
Зодия: Gemini Gemini
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен

omerzen

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Активен
Цитат на: Наско - 26 Юли 2010, 19:40:33
Наско какво ще кажеш за сегашната Атака. Онази истинската отдавна едни други хора я закриха. Знаеш ги кои са.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Similar topics (5)

26581

Започната от Радко

Отговори: 0
Прегледи: 6270

11568

Отговори: 91
Прегледи: 22137

27701

Отговори: 0
Прегледи: 1517