Какво става с БНС?!

Започната от Veskou, 26 Май 2011, 12:20:15

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Боил

**
Forum Member
Публикации: 145
Активен
Цитат на: FELDMARSCHALL - 14 Май 2012, 23:12:39
БНС в момента има ли реално функциониращи структури или се преляхте в БНРП ?

БНС е напълно функционираща организация.

shokersun

Registered user
*
Junior Member
Публикации: 46
"Мой верен Хайнрих"
Локация: WewelsBurg, Occult Division Thule
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Активен
Цитат на: Боил - 15 Май 2012, 02:33:04
БНС е напълно функционираща организация.

Абе пич, ти си напълно изперкал! Къде функционирате? Не само аз, но цяла България знае, че организацията е напълно умряла, а ти ми пишеш, че била функционираща?
Колко души сте останали и колко души сте приели нови членове през последната година? Всяка развиваща се организация се хвали с такива неща, защото показват че тя наистина съществува.
Сигурен съм, че сега няма да ми отговориш, защото "това не е моя работа" :whistle:
Е, хубаво, но това няма да ви помогне много :rolleyes-1: Защото каквото и да си пишеш тук, пак ще си останете 5 човека на кръст.

А и доколкото разбрах за последно, в София са се събрали хората и са обсъдили бъдещите стъпки на организацията, включително нейното закриване... Не случайно останалите момчета искат обединение с мъртвата БНРП и някакви психопати от провинцията ....

Жалко, че знам  БНС от сумати години и съм бил част от тази структура... жалко, че яростно съм защитавал БНС пред приятели и колеги, жалко и за часовете които съм отделял да просвещавам интернет фашисти какво всъщност представлява БНС... Сега някои познат като ме пита какво става с "моята кауза" и БНС седя и го гледам тъпо....
"Ръцете ми са чисти, но съзнанието ми тъне в кръв"

http://www.vbox7.com/user:shoker_ns

Similar topics (5)

Започната от Радко

Отговори: 0
Прегледи: 3698

Отговори: 91
Прегледи: 22153

Отговори: 16
Прегледи: 3981

Отговори: 0
Прегледи: 1518