Author Topic: Според Живко Войников няма волжки българи днес в Русия  (Read 31417 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Ivo_the_MOnsTer

• Senior Member
  • Зодия: Cancer Cancer
Ако мислите, че тия дръпнати са българи, помислете пак.
http://www.youtube.com/watch?v=xobufBBED3o&feature=related

Тия дръпнати ли са? Има някви дръпнати , ама то е естествено при положение че монголците са завладявали земята 
Всеки заслужава да бъде съден според делата си.

Offline NoTToN

• Newbie
имало Волжки Българи нямало Волжки българи, истината е че по цял свят има много българи които дори и не знаят че са такива а се мислят за хора от други народност, по времето на революцията и създаването на СССР Ленин преименува Българите на Татари(чужди) а след това Сталин довършва работата и преселва голяма част от тях в сибир, никой не знае дали сегашните татари са в действително българи или не, но има такива които се самоопределят като такива, и си мисля кой човек би тръгнал да твърди че е някакъв ако в действително не е (татарин да твърди че е българин), че те знаят за волжка българия колкото и ние, защо след 100 години след революцията продължава да има хора които се мислят че са българи, замислете се, аз вярвам че има волжки Българи и ги подкрепям в борбата им и това ще стане реалност 15 - 20 октомври тази година след преброяването и най вероятно ще има 100 - 200 000 човека които ще се пишат че са българи, защото са такива ;)

някой беше казал че те са дръпнати и нямат нищо общо с прабългарите и с нас, че то и ние нямаме нищо общо с прабългарите, никой няма достатъчно информация за тях че да каже какви точно са били (дръпнати, черни, жълти) аз ще се очудя ако 1 000 000 от сегашното население на българия има българска жилка в тях истината е че от тук са минали много народи - българи, славяни, кумани, печенеги, узи, турци, готи, траки. Не е важно каква кръв тече във вените ти, важното е какъв се самоопределяш, че ако си мислите че и гърците са 100% чисти гърци жестоко се лъжете, за това са обичаите, културите, езика, така се запазва даден етноним. На мен не ми пука каква кръв тече във вените ми, ако ще да открият че имам турска кръв във мене аз СЪМ БЪЛГАРИН, никой не може да ме убеди в противното, щом пичовете от волга се приемат за БЪЛГАРИ значи са такива.

и защо си мислите че ако си българи задължително трябва да си християнин, всичко зависи от района в който живееш и под какво влияние попадаш

както и да е и да се карате и да не се карате след няколко месеца волжките българи ще са факт ;)