Арийската раса

Започната от Сит, 31 Май 2008, 09:10:48

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 1 922
Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Активен
В тролската библиотекарска съветофилска школа на "професорът", са се опитали да те подготвят, "умело" да се прикриваш,  но слабо, много слабо. :laugh-1:

Никой не иска да прави славяните на сапун :laugh-1:, защото сапунът от бели цигани е много некачествен, но би ли ми казал(или формулирал) какво определение се поставя, или трябва да се постави на човек, който величае и възхвалява славяните, освен СЛАВЯНОФИЛ ?! :laugh-1:
Като не забравяй, че по последните научни, антропологически и архелогически изследвания и данни, бългАРИте нямаме нищо общо с този чергарски етнос -славяните !

Аз не те знам дали си комунист, или не си, убеден съм обаче, че ти сам скоро ще споделиш това с всички нас, а и аз отгоре много ясно ти обясних, защо си славянофил и русофил, и много ясно съм формулирал, предимно от какви семейства се пръквате,  подобни родоотстъпнически; славянофилчета и русофилчета,  като теб, прочети оново написаното от мен и дано най - накрая разбереш, какво съм имал предвид !!!

Нямам никаква представа, и защо ми плачкаш с нЕкФи обвинения, цитат: що за националсоциалист съм бил в кавички :lol:, с поредното ти плачкане за славяни и евреи :laugh-1:, сега да не направиш, новото си "наУЧно" откритие, че СПРЕД ТЕБ, освен славянски гени,  българите имаме и ЕВРЕЙСКИ ГЕНИ. :lol:

Цитат на: TAPATOPycanoff - 13 Мар 2015, 22:11:58
Всеки който не иска да прави славяните на сапун е славянофил, това ми стана ясно.
Това, че си написал есе от 500 думи за нещо, което се основава на неоснованото ти мнение, че съм комунист( поради възширокото ти разбиране за "комунист" и "славянофил") не говори нищо хубаво за теб, но де да беше само това...
Но не ми стана ясно защо не отговаряш на ей това:
Твоето твърдение:
"Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!"
Моят въпрос:
"Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?"
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

TAPATOPycanoff

*
Junior Member
Публикации: 41
Алергичен към идиоти
Локация: Соларната Татковина
Активен
Цитат на: Siegfried - 14 Мар 2015, 14:14:13
В тролската библиотекарска съветофилска школа на "професорът", са се опитали да те подготвят, "умело" да се прикриваш,  но слабо, много слабо. :laugh-1:

Никой не иска да прави славяните на сапун :laugh-1:, защото сапунът от бели цигани е много некачествен, но би ли ми казал(или формулирал) какво определение се поставя, или трябва да се постави на човек, който величае и възхвалява славяните, освен СЛАВЯНОФИЛ ?! :laugh-1:
Като не забравяй, че по последните научни, антропологически и архелогически изследвания и данни, бългАРИте нямаме нищо общо с този чергарски етнос -славяните !

Аз не те знам дали си комунист, или не си, убеден съм обаче, че ти сам скоро ще споделиш това с всички нас, а и аз отгоре много ясно ти обясних, защо си славянофил и русофил, и много ясно съм формулирал, предимно от какви семейства се пръквате,  подобни родоотстъпнически; славянофилчета и русофилчета,  като теб, прочети оново написаното от мен и дано най - накрая разбереш, какво съм имал предвид !!!

Нямам никаква представа, и защо ми плачкаш с нЕкФи обвинения, цитат: що за националсоциалист съм бил в кавички :lol:, с поредното ти плачкане за славяни и евреи :laugh-1:, сега да не направиш, новото си "наУЧно" откритие, че СПРЕД ТЕБ, освен славянски гени,  българите имаме и ЕВРЕЙСКИ ГЕНИ. :lol:
За четвърти път:
Твоето твърдение:
Моят въпрос:
"Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?"
"Уважавай всички народи, обичай само собствения."

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Ей направо се насрах от страх, 4-ти път ме питал :lol: , ти да не си  ЦИГАНИН, след като 3 пъти не разбираш, какво ти отговарям ? :laugh-1:

Отново ти отговарям,  както е казвал Александър Белев(за да не ти давам примери с хора от райха, за които днес ще чуеш за 1-ви път през живота си :laugh-1:) , всички непълноценни мангали на сапун, и след това са ги качвали на влаковете за Германия,  в числото мангали влизат; славяни, евреи , цигани , верно че през 1943г. Хитлер е разбрал, че циганите са индоевропейски народ и са намалили малко екстрадациите на цигани, но фактите са си факти, да не ти цитирам и Адолф Айхман, че пак няма да разбереш, какво ти отговарям и месеци наред след това ще ми плачкаш, че не съм ти бил отговорил ! :lol:

Цитат на: TAPATOPycanoff - 14 Мар 2015, 15:20:32
За четвърти път:
Твоето твърдение:
Моят въпрос:

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

TAPATOPycanoff

*
Junior Member
Алергичен към идиоти
Активен
Цитат на: Siegfried - 16 Мар 2015, 17:25:07
Ей направо се насрах от страх, 4-ти път ме питал :lol: , ти да не си  ЦИГАНИН, след като 3 пъти не разбираш, какво ти отговарям ? :laugh-1:

Отново ти отговарям,  както е казвал Александър Белев(за да не ти давам примери с хора от райха, за които днес ще чуеш за 1-ви път през живота си :laugh-1:) , всички непълноценни мангали на сапун, и след това са ги качвали на влаковете за Германия,  в числото мангали влизат; славяни, евреи , цигани , верно че през 1943г. Хитлер е разбрал, че циганите са индоевропейски народ и са намалили малко екстрадациите на цигани, но фактите са си факти, да не ти цитирам и Адолф Айхман, че пак няма да разбереш, какво ти отговарям и месеци наред след това ще ми плачкаш, че не съм ти бил отговорил ! :lol:
Нека все пак да се подсигуря отново:

Напълно си съгласен, че Хитлер/ Химлер създали проекта за газовите камери, в които са обгазявали славяни/ евреи/ прочие с цел убийство, както и са им използвали телата за производство на сапун/ лампи?

Кажи го съвсем ясно и недвусмислено. Например:
Цитат
Да, напълно вярвам/ съм съгласен, че по заповед на Хитлер/ Химлер тея евреи/цигани/прочие в действителност са пращани в концлагерите с цел евтаназия и са били убити чрез [метод].

Просто го кажи в прав текст.

Не ти искам емотиконите и опитите за обиди към мен в тоя твой отговор. Не искам да оцветяваш/ уголемяваш случайни изречения от отговора ти. Не искам снимки/ отклонения от темата в тоя коментар. Просто в един единствен коментар да има само твоя отговор на въпроса ми, без абсолютно нищо друго.

След това напиши друг отговор и там си оцветявай колкото искаш. Но не знам колко точно ясно да ти обясна, че първият ти коментар след моя трябва да отговори само и единствено на въпроса ми в рамките на едно изречение/ 50 думи.

Дано да си ме разбрал...

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: TAPATOPycanoff - 16 Мар 2015, 18:20:10
Нека все пак да се подсигуря отново:

Напълно си съгласен, че Хитлер/ Химлер създали проекта за газовите камери, в които са обгазявали славяни/ евреи/ прочие с цел убийство, както и са им използвали телата за производство на сапун/ лампи?

Дано да си ме разбрал...

Е как няма да те разбера :laugh-1:, по - просто и елементарно може да го напише само, чифут, или ескомос.  :laugh-1:

Да..., аз не само съм съгласен, аз съм убеден, че NSDAP и SS са създали проекти с които са избивали непъноценни подочовешки уроди, като славяни, евреи, цигани, само не съм съгласен, че плътта им е използвана за производство на сапун и лампи :laugh-1:, от плътта им са се произвеждали дрехите на Hugo BoSS  :lol:

.....

Ръкавиците, които виждаш на снимката отгоре са от славянин от московска област :laugh-1:

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Пускам това за хора, на които очевидно не им е ясно, каква е Националсоциалистическата расова идеология:

По̀дчовек (на немски: Untermensch) е определение, придобило гражданственост с разпростирането на Националсоциалистичската расистка идеология, използвано за окачествяване на ,,низшите хора", особено на ,,пълчищата от Изтока", към които Националсоциалистите причисляват етническите групи: евреи, славяни, цигани и други религиозни или социални общности, като комунисти, съветски политкомисари, хомосексуалисти, свидетели на Йехова, включително т.нар. Mischlinge (немци от смесен произход) и всеки друг, който не е Ариец според  расовата Националсоциалистичска антропологична терминология.

руснЯците имат монголоидни черти и АНТРОПОЛОГИЧЕСКИ НЕ приличат на ЕВРОПЕЙЦИ,  тези славяно-цигански МЕЛЕЗИ - руснЯците,  са наричани от Aдолф Хитлер и ръководството на SS -  Mischlinge -  МЕЛЕЗИ, подчовеци от СМЕСЕН ПРОИЗХОД, или просто бели цигани !!!

Нацистките антрополози  научно доказват наследствения по-низш статус на славяните спрямо тевтонците/aрийците.
Възприятието, че славяните са по-низши , се ползва от Националсоциалистите и като оправдание за ,,похода на изток" за придобиване на жизнено пространство (Lebensraum). Първоначалните планове за Третия Райх (обобщени като ,,Generalplan Ost") говорят за намерения за германска колонизация на изток, и за изместване към Сибир на не по-малко от 50 милиона  Untermensch, които не се считат като годни за ,,германизация", от земите в Източна Европа и други желани райони за колонизация от ,,Herrenvolk" господстващият народ !

Расова хигиена е термин (на немски: Die rassenmässige Hygiene) на евгениката в Третия Райх.Терминът "расова хигиена" е изобретение от немския учен Алфред Пльотц, който го използва като понятие в своята теория, според която трябва да се спазват строги правила при възпроизвеждането на потомството, които да доведат до подобряване на расовата чистота на германците. В концепцията си за расова хигиена на нацията, Пльотц извежда необходимостта хората да се делят на висша раса и по-нисши индивиди (елементи) въз основа на съответното проучване. Първите следва да се поддържат изкуствено, а за вторите е необходимо предотвратяване на възпроизвеждането им.Привържениците на евгениката, намират в стерилизацията на нисшите раси.
Според един от водещите расови идеолози на Германия Ханс Гюнтер, расовата хигиена е неудачно наименование, понеже тази наука не е пряко свързана с чисто расовите проучвания и признаци (по-скоро е вдъхновена от антропологията). Тази наука изследва процесите на отбор, процесите, които се случват в рамките на всеки народ и биха могли да доведат или до биологичен прогрес или до колапс и дегенерация. Сред европейските страни единствено в Германия нацистите развиват идеята за евгеника под формата на расова хигиена, оправдавайки с нея политиката си по славяно-еврейския въпрос !!!

TAPATOPycanoff

*
Junior Member
Алергичен към идиоти
Активен
Цитат на: Siegfried - 17 Мар 2015, 10:35:54
Пускам това за хора, на които очевидно не им е ясно, каква е Националсоциалистическата расова идеология:

По̀дчовек (на немски: Untermensch) е определение, придобило гражданственост с разпростирането на Националсоциалистичската расистка идеология, използвано за окачествяване на ,,низшите хора", особено на ,,пълчищата от Изтока", към които Националсоциалистите причисляват етническите групи: евреи, славяни, цигани и други религиозни или социални общности, като комунисти, съветски политкомисари, хомосексуалисти, свидетели на Йехова, включително т.нар. Mischlinge (немци от смесен произход) и всеки друг, който не е Ариец според  расовата Националсоциалистичска антропологична терминология.

руснЯците имат монголоидни черти и АНТРОПОЛОГИЧЕСКИ НЕ приличат на ЕВРОПЕЙЦИ,  тези славяно-цигански МЕЛЕЗИ - руснЯците,  са наричани от Aдолф Хитлер и ръководството на SS -  Mischlinge -  МЕЛЕЗИ, подчовеци от СМЕСЕН ПРОИЗХОД, или просто бели цигани !!!

Нацистките антрополози  научно доказват наследствения по-низш статус на славяните спрямо тевтонците/aрийците.
Възприятието, че славяните са по-низши , се ползва от Националсоциалистите и като оправдание за ,,похода на изток" за придобиване на жизнено пространство (Lebensraum). Първоначалните планове за Третия Райх (обобщени като ,,Generalplan Ost") говорят за намерения за германска колонизация на изток, и за изместване към Сибир на не по-малко от 50 милиона  Untermensch, които не се считат като годни за ,,германизация", от земите в Източна Европа и други желани райони за колонизация от ,,Herrenvolk" господстващият народ !

Расова хигиена е термин (на немски: Die rassenmässige Hygiene) на евгениката в Третия Райх.Терминът "расова хигиена" е изобретение от немския учен Алфред Пльотц, който го използва като понятие в своята теория, според която трябва да се спазват строги правила при възпроизвеждането на потомството, които да доведат до подобряване на расовата чистота на германците. В концепцията си за расова хигиена на нацията, Пльотц извежда необходимостта хората да се делят на висша раса и по-нисши индивиди (елементи) въз основа на съответното проучване. Първите следва да се поддържат изкуствено, а за вторите е необходимо предотвратяване на възпроизвеждането им.Привържениците на евгениката, намират в стерилизацията на нисшите раси.
Според един от водещите расови идеолози на Германия Ханс Гюнтер, расовата хигиена е неудачно наименование, понеже тази наука не е пряко свързана с чисто расовите проучвания и признаци (по-скоро е вдъхновена от антропологията). Тази наука изследва процесите на отбор, процесите, които се случват в рамките на всеки народ и биха могли да доведат или до биологичен прогрес или до колапс и дегенерация. Сред европейските страни единствено в Германия нацистите развиват идеята за евгеника под формата на расова хигиена, оправдавайки с нея политиката си по славяно-еврейския въпрос !!!
Искаш да кажеш, че Хитлер е нападнал СССР само и единствено и само защото там има славяни?

генерал Жеков

Adviser
*
Hero Member
Публикации: 1 458
Локация: България
Интереси: История, Философия, Политика
Зодия: Aries Aries
Religion: Paganism-Tangrism Paganism-Tangrism
Активен
Ние, българите сме арийци второ ниво в расологията.
ϟϟ|СВОБОДЕН-СОЦИАЛЕН-НАЦИОНАЛЕН| lYl 
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО И ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Семо Мастиката

Premium user
*
Forum Member
Публикации: 203
Активен
Би ли обяснил какво точно разбираш под арийци? Ако го приемем за синоним на индоевропейци, то славяните са си арийци точно толкова, колкото германите и всички останали индоевропейски групи народи. Даже по-арийци от повечето, тъй като почти не се изселват от индоевропейската прародина (Северното Причерноморие), съответно не се мешат толкова с разни неарийци. За сравнение, пишещите се баш арийци като перси и индоарии са яко омешани с дравиди и сериозно мангализирани.
Ако под арийци разбираме само индоиранските народи, то ние може и да се пишем такива, опирайки се на скито-сарматския произход на древните българи, но пък германците не са никакви арийци в такъв случай. Не повече, отколкото са славяните. Даже по-малко, славяните са по-близкородствени на иранските народи, отколкото германите.
Чичу Ади е имал много достойнства, но безсмислиците му за арийците не са сред тях. :wink-1:

генерал Жеков

Adviser
*
Hero Member
Активен
Арийците са раса,имащи повече качества от няколкото раси в света,съществуващи сега.Корена им е в Афганистанската област Ария.В последната експедиция племенника ми,военен,е посрещнат като герой-защото е българин.Там,и до днес се раждат хора с повече расови възможности от другите в страната
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Мишок

Banned
*
Hero Member
Публикации: 4 487
Локация: Италия
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Politics: Traditionalist Traditionalist
Активен
Цитат на: генерал Жеков - 17 Май 2018, 20:30:50
.Там,и до днес се раждат хора с повече расови възможности от другите в страната
Да расовите  им качества се състоят в това да изнасилват малки момчета. Стара арийска традиция.

генерал Жеков

Adviser
*
Hero Member
Активен
В грешка си,това е патент на вас,христовите поклонници
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Семо Мастиката

Premium user
*
Forum Member
Активен
Цитат на: генерал Жеков - 17 Май 2018, 20:30:50
Арийците са раса,имащи повече качества от няколкото раси в света,съществуващи сега.Корена им е в Афганистанската област Ария.В последната експедиция племенника ми,военен,е посрещнат като герой-защото е българин.Там,и до днес се раждат хора с повече расови възможности от другите в страната
Добро фентъзи, но да приемем, че е истина. Какво прави германците арийци в такъв случай, те имат общо с Афганистан точно толкова, колкото и славяните, т. е. нищо?

Прародината на арийските (индоевропейските) народи е Северното Причерноморие. Отдавна доказано без никакво съмнение. Теорията за Афганистан е една от многото отхвърлени. Но дори да беше вярна, то тогава и предците на славяните ще да са дошли оттам, също както на германите. Няма такъв филм в който германските народи да са арийци, а славянските не. Или и двете групи са арийци, или и двете не са. Оставям те да си избереш. :Azn:

генерал Жеков

Adviser
*
Hero Member
Активен
В грешка си,славяните са си били тук в землянките  :mad:
БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРИТЕ!

Семо Мастиката

Premium user
*
Forum Member
Активен
А германските им съседи са били в горите, с бит съвсем малко надвишаващ дивите зверове около тях. Цивилизационно не е имало голяма разлика между тях, имай го предвид.