Арийската раса

Започната от Сит, 31 Май 2008, 09:10:48

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Балкан

*
Junior Member
Публикации: 19
Локация: Търговище
Активен
Като се започне от училище да ти се втълпява,че си потомък на славяните и гордо можеш да се считаш за част от техния "вид". Ама от друга страна си бил малко по-нисш и от тях, защото прабългарите са поставени по-долу благодарение на тази абсурдна идея, която не се уповава на никакви факти, ами само се е повтаряла достатъчно дълго, че се е превърнала в закон.
Проблема не е във вече изградените представи на отделни индивиди, гласящи че сме хибриди с огромен процент славянска кръв. Явно комунистическата пропаганда и до днес се радва на успех. Достатъчно сме обезверени и разделени на свои и чужди, докато мълчаливо се съгласяваме, че управлението куца, действията на малцинствата и нашето бездействие по темата бавно,но сигурно ще ни се отплати,при което ние пак няма да можем да си стъпим на краката,защото в тази държава  голяма част от българите са жертва на собствената си безхарактерност, а невежеството на други не може да се спори.

Всеки избира в какво да вярва, хубаво. Ама защо първо не хвърли един белтък на вече съществуващите факти, които са изведени от някой по-умен и са резултат от проучвания и изследвания? Като зачита само собствените си виждания, които е видно,че бъдеще нямат, изопачава родното.

Нали арийски е синоним на благороден. Айде, лесно е да отречем факти излезли наяве не достатъчно отдавна и да ни е трудно да им повярваме, след като до сега са ни дрънкали,че сме славянохибриди. Но ще отречем ли славното ни минало? Едва ли. Значи хем искаме промяна, хем се плашим от нея, не можем да повярваме в нещо не до там известно или кой знае крито, така този факт се обръща срещу нас и "жънем" разочарование след разочарование. Никой ли не се замисли защо? Продължаваме да си тъпчем на едно място и да си пеем старата песен.

Пък и е прието да не се обсъжда много-много "качеството" на расите и факта,че арийската раса е по-добра от другите(така казано),затова и е трудно вижданията,свързани с произхода на народа ни да са трудно разбираеми за нашата съвременност,която придобива само отрицателни черти напоследък, което ще докара и "свои и чужди"(както обичаме да се делим ние) до регрес. Всички хора,представители на която и да е раса са част от природата,но славяните(в случая сме замесени с тях) определено не са най-добрата и част.

Ако въпросът за произхода ни бъде поставен както трябва,без заобиколки и стремежи да угодим на мярата за привидния интернационализъм, то тогава резултати в положителна насока няма да липсват. Преди всичко трябва да сме българи със ясна позиция. Така няма да изпитваме и нужда да лазим в краката на предатели, представители на някакви подвидове. Всичко постепенно може да се нареди.
Човек,който е в състояние да издържи изпитанията няма да бъде сломен от събитията.

TAPATOPycanoff

*
Junior Member
Публикации: 41
Алергичен към идиоти
Локация: Соларната Татковина
Активен
Цитат на: vailen - 09 Мар 2015, 22:55:04
Знам че има още хора, които се образоват по идеите и хартиите на: Кропоткин, Бакунин, А. Хитлер, К. Маркс и Лисенко. Дори и тези, които се образоват по Библията и корана, са по за извинение от тях. Виждал съм генетично увредени хора, така че подобни писания не ме смущават, а по-скоро ме избива на смях и много обичам да се подигравам на такива индивиди, които ги пишат. Но 115 години генетика не са много и все нещо политически коректно може изплува- като мазно петно. Нека Ч. Дарвин и Гр. Мендел, спокойно да почиват в мир; те са си свършили работата, както трябва.
Митовете за славяните(какви са те? кои са? що правят на тази земя?), са си само митове. Колко прилика имаме с поляците, а чехите, словаците? Това ми напомня за следното: щом живееш в СССР, значи си съветски човек, а щом си съветски човек значи си руснак. Нищо че Царска Русия(а по-късно и СССР) е владяла около 130 народности, но всичките минават под общ знаменател...
Защо няма открити артефакти от славянски поселища по българските земи? Барем едно гърне да бяха оставили, с'тинка също, да не говорим за писменост и т.н. Да бяха натрупали някаква могила за радост на иманяри и археолози, но и това го няма... и ... няма и да го има.
Българските националисти, изпървом трябва да преодолеят националния си манталитет. Другото е по-лесно. А и разделението се подклажда отвън, внасят се съвсем излишни теми и задачи, които обезкуражават по-слабите духом, а по-енергичните теглят по една ..... и те се отказват.
Сляпото(и безумно) пропагандиране на т.нар. "евроатлантически ценности" карат г-н Путин, и неговата Русия да изглеждат като морални стожери, при положение, че и той е лицемер като западните си колеги. Това че не съм съгласен с еврорастията и с външната политика на САЩ(НАТО), мисля че не ме прави русофил, въпреки че получавам редовно тази дамга от техните агент-провокатори.
Очевидно прекарах 30 минути да пиша отговор, който да се изтрие накрая............ ужс

TL;DR:
- твърде абсурдно звучи всичките тея истории за славянски нашествия, обсади на Солун, па 7-те славянски племена, пък това че били познати с грънчарството си, Тацит с неговите проучвания на венедите, пък то не било и как славяните са овладели византийските обсадните машини[...] да са фантазия, особено взимайки впредвид, че световни научни центрове ги подкрепят, въпреки омразата на Запада към Русия
- гърне, за което се говори, че е славянско:
- не съм сигурен дали изобщо има сериозен български национализъм или всичко стига само до "Дела трябват, а не думи", след което се губи в пространството
- дегенеративните западни "ценности" не са "слепи", а нарочно набивани в кратуните на съвременните нихилисти/ хедонисти
- Нормално е Путин да печели уважение, щом не само не е забранил побоищата над педераси, ами даже и взе шофьорските книжки на травеститите. Да не говорим за невероятната откриваща церемония в Сочи, контрастираща с лайната по време на половинчасовите почивки между игрите на американския "Superbowl"
- Самата бяла/ европеидна раса е застрашена от изчезване. Ако някой иска точно в тоя момент да я разделя е не само идиот, ами и вреди много на бъдещето на Бяла Европа...
"Уважавай всички народи, обичай само собствения."

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 1 922
Religion: Christianity-Catholic Christianity-Catholic
Активен
Цитат на: TAPATOPycanoff - 10 Мар 2015, 23:37:20
Очевидно прекарах 30 минути да пиша отговор, който да се изтрие накрая............ ужс

TL;DR:
- твърде абсурдно звучи всичките тея истории за славянски нашествия, обсади на Солун, па 7-те славянски племена, пък това че били познати с грънчарството си, Тацит с неговите проучвания на венедите, пък то не било и как славяните са овладели византийските обсадните машини[...] да са фантазия, особено взимайки впредвид, че световни научни центрове ги подкрепят, въпреки омразата на Запада към Русия
- гърне, за което се говори, че е славянско:
- не съм сигурен дали изобщо има сериозен български национализъм или всичко стига само до "Дела трябват, а не думи", след което се губи в пространството
- дегенеративните западни "ценности" не са "слепи", а нарочно набивани в кратуните на съвременните нихилисти/ хедонисти
- Нормално е Путин да печели уважение, щом не само не е забранил побоищата над педераси, ами даже и взе шофьорските книжки на травеститите. Да не говорим за невероятната откриваща церемония в Сочи, контрастираща с лайната по време на половинчасовите почивки между игрите на американския "Superbowl"
- Самата бяла/ европеидна раса е застрашена от изчезване. Ако някой иска точно в тоя момент да я разделя е не само идиот, ами и вреди много на бъдещето на Бяла Европа...

- Eй тВа  русофилите-ПАНслависти се извъдихте гоУеми радетели за бЕло братство :lol: , в това братство, на бЕло ли сте..., затова ли е бЕло.... :laugh-1:. Славяните не разбрахте ли, че българите още от идването ни по тези места не сме ви смятали за хора,  какво остава да правим братства с вас ?!?!

- Но ми харесва как във всеки следващ твой пост - ПРОруската и ПРОпутКинската пропаганда заемат основна част, не че още от момента в който се регистрира не те разкрих, като изходи няколко плахи ппанславистки и проруски тъпизма, но е похвално че изкара повече от седмица без изцяло да раазкриеш прикритито си, за което се надявам другарят Кутев да те предложи за Димитровска награда и снимка с руския посланик !  :laugh-1:

- Западните ценности според теб били дегенеративни, УеУе майко :laugh-1:, що руснЯшките славянски ценности НЕ с а ли дегенеративни, или според теб те в най - лошия случай са възвишени и прекрасни, а кВо ше кажеш за перменентното ПИЯНСТВО на всеки първи руснЯк и рускиня, това не е ли Духовна изроденост и дегенерация на цялата им АЛКОХОЛИЗИРАНА славянска нация ?!  :laugh-1:

- Ти сЯ УВАЖАВАШ ли другаря путКин, а УВАЖАВАШ ли го , знаш ли по какво се познава че си слаб, не само като характер, а като МЪЖ, когато нападаш слабите, в случая педерастите, и не само ги нападаш ами наляво и надясно обясняваш, как си бил смачкал, НЕ КОЙ ДА е,  а - ПЕДЕРАСТИТЕ  :lol:
Педерастите навсякъде по света са най смехотворната част от обществото, на която със зъби да скръцнеш се насира, но путКин седнал да се прави на мъж точно на ПЕДЕРАСТИТЕ и Не само това, ами седнал да ТРЪБИ и да се хвали,  че смачкал - педерастите в русия,  тоя на 100% е прикрит ГЕЙ,  или има комплекс към обратните, най -  вероятно като малък многократно е насилван от обратни. :lol:

-  нЕмам представа какво толкова ти хареса У церемонията У Сочи, която по нищо не се различаваше от церемонията по откриването на Московската Олимпиада през 1980г.(организирана от КПСС), интересно, но и на Волен КАЗАЧОКА много му беше харесло откриването в Сочи :laugh-1:, той разбира се използва много по -  високопарни похвали от теб, е аз никога не съм се самнявал, че съветофилите имате еднакъв вкус..... :laugh-1:

нЕма ли пак да постнеш некоя друга снимчица на Казаци, или Украинци във Вафен SS, и да лъжеш, че това били руснЯци и славяни на снимките   :lol: , между другото има БЪЛГАРСКА Бригада във Вафен SS,  ама и в нея славяни НЕ е имало, имало е САМО бългАРИ !
Да ЖИВЕЕ 9-ти ЮНИ, да ЖИВЕЕ Цанков !
Истинският БългАрски Химн Шуми Марица;

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

omerzen

Premium user
*
Hero Member
Публикации: 4 215
R.I.P. 2015
Локация: България
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Фанатичната омраза към част от българските предци които са славяни, също и към българското православие няма и няма умора. Това е тежка форма на патология. Уникален медицински случай.
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: omerzen - 11 Мар 2015, 10:45:51
Фанатичната омраза към част от българските предци които са славяни, също и към българското православие няма и няма умора. Това е тежка форма на патология. Уникален медицински случай.

Kaза РУСОФИЛА, плачкащ от сутрин до вечер за рАсия, славянското братство и българо-съветската дружба  :lol:

Ти вероятно не си запознат, но НЕЗАВИСИМАТА Българска(не съветска, не руска, нито пък славянска) НАУКА и АРХЕОЛОГИЯ неопровержимо ДОКАЗАХА, че бългАРИте НЯМАМЕ славянски гени,  тоест БЪЛГАРИТЕ НЯМА как да имаме славянски предци :laugh-1:,  иначе е нормално и логично, вие славяните да имате славянски, а НЕ БЪЛГАРСКИ предци, от което обаче изниква ЛОГИЧНИЯТ въпрос, поради какво ти славянче, занимаваш НАС Българите в Българският националистически форум,  със славянските ви проблеми и терзания ?!?!

PS Понеже МНОГО МРАЗЯ безпочвени и най - вече ГНУСНИ манипулативни обвинения, присъщи на изповядващите РУСКИЯ-правоверен-православен-славянски шериат,  няма как да не отговоря на циничните ти нападки.

Запони, че АЗ НЕ мразя православието, нито мразя православните, АЗ за разлика от теб съм вярващ ХРИСТЯНИН/Католик и няма как да мразя братята си ХРИСТЯНИ/Правослвни,  доста години съм на този свят и НИТО ВЕДНЪЖ, даже в НАЙ - ЧЕРНИТЕ и МРАЧНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГОДИНИ НЕ си спомням НЯКОГА да съм чул и ЕДИН от  моите свещеници, Монсеньори, или  Кардили да изрече и ЕДНА ЛОША ДУМА по адрес на православните ни братя, или Църква !!!!

НИКОГА моите свещеници НЕ са ме учили, НИТО някога са си позволили,  даже и в НАЙ - ТЕСЕН КРЪГ да обвинят православната църква(най - малко пък православните) въпреки, че от висшият клир на православната църква начело с Максим участваха в множество активни мероприятия на КДС против църквата ни, но въпреки това моите свещеници НИКОГА НЕ СИ ПОЗВОЛИХА да ХУЛЯТ, или ОБВИНЯВАТ православните ни братя и църква !!!

Да не ти казвам обаче какви ЦИНИЧНИ ОБИДИ сме получавали от православни свещеници; АЗ, семейството ми, децата ми в училище, мои приятели, роднини католици, просто заради това, че сме Католици, да не ти обяснявам за ЦИНИЧНИТЕ ОБИДИ на които съм се наслушал, като някой свещеник(независимо от какъв ранг) е разбирал че сме Католици, да не ти преразказвам какви цветисти псувни, цинични обиди, анатема сме чували и понасяли,  с разбираема почуда.
А искаш ли да ти кажа, колко пъти абсолютно НЕОБОСНОВАНО НЕ ни позволяваха да КУМУВАМЕ(в православна църква)  ПРОСТО защото АЗ съм  Католик, като имаш предвид,  че жена ми не е Католичка,  защото НАШАТА ЦЪРКВА не прави разлика межу католици и правослвани, нашата църква казва, че двете църкви сме ЕДНО(единствено НЕ може да се женим за протестантки) и НЯМАШЕ НИКАКЪВ проблем тя да се ожени за мен в Католическа църква(НИКОЙ от свещениците ми, НЕ припадна, че е православна, никой НЕ я обиди за това че е православна, НИКОЙ не я анатемоса, никой не й каза, че е правславна безбожничка, никой не я нарече  ЕРЕТИЧКА...........) с ПРАВОСЛАВНОТО си кръщелно свидетелство,  единствено ходихме заедно(при нас е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО) на предбрачен Катехизис,  я сега се сети,  дали след 10-ти след декомунизацията  :laugh-1: от православната Църква й позволиха и да направи и православна сватба с мен,  разбира се че НЕ !!! :laugh-1:   

Всеки нормален човек, не и ТИ, разбира че аз не ОБВИНЯВАМ  Православната църква във НИЩО, аз.., както и всеки нормален православен трябва да е ПРОТИВ политизирането РУСИФИЛИзирането на православната църква на България, всеки нормален христянин трябва да е ПРОТИВ ползването на православната църква за РУСОФИЛСКА и СЛАВЯНОФИЛСКА ПРОПАГАНДА, за отъждестваяването на православната църква с ЕТНОС- СЛАВЯНСТВОТО, с държава РУСИЯ, или който не обича русия не е православен, който не се насира и по цял ден не се моли за бладоденствието на путКин, на русия и руския народ НЕ е православен и тем подобни ПРОСТОТИИ и ГНУСНИ геополитически БЕЗУМИЯ на РУСКИЯ-правоверен-православен-славянски-шериат, нямащи НИЩО ОБЩО с ХРИСТЯНСКАТА религия и вяра, но имащи за цел ЕДИНСТВЕНО и САМО да създават ПОСЛУШНИ ПОДЛОГИ на РУСКИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ и ПОЛИТИКА !!!   

Цитат на: omerzen - 11 Мар 2015, 10:45:51

omerzen понеже от сутрин до вечер ревеш за нЕкво -  славянско братство,  се сетих за Поляците и Чехите, които са СЛАВЯНИ, но пък са КАТОЛИЦИ,  та въпроса ми е към теб веещият ежедневно знамето на славянското братство -  Чехите и Поляците НЕ са ли ви - СЛАВЯНСКИ БРАТЯ, въпреки че са "мръсни" Католици ? :lol:

Редактирано от модератор: Консолидация на два последователно пуснати постинги.

"Аз" - Дарий, Цар Велик, Цар на Царете, Цар на много народи, син на Хистасп, Ахеменид, Персиец, син на Персиец, Ариец от Арийския род !

Българио, за тебе тѣ умрѣха, една бѣ ти достойна зарадъ тѣхъ, и тѣ за тебъ достойни, майко, бѣха !

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
omerzen, понеже винаги си предубеден, когато се опитвам да ти обясня някои неща за любимата ти циганска държавица рАсия, а и незнайно защо винаги в безсилието си ме обвиняваш,че съм бил антиправославен, ето ти една статия написана от ПРАВОСЛАВЕН,  специално за теб и всички,  както пише и в статията :lol: евразийци, нацифицирани сталинисти и православни фундаменталисти:

Защо исторически Русия се противопоставя на Запада:

http://www.dnevnik.bg/analizi/2015/03/11/2487641_zashto_istoricheski_rusiia_se_protivopostavia_na_zapada/

TAPATOPycanoff

*
Junior Member
Алергичен към идиоти
Активен
Цитат на: Siegfried - 11 Мар 2015, 10:10:05
- Eй тВа  русофилите-ПАНслависти се извъдихте гоУеми радетели за бЕло братство :lol: , в това братство, на бЕло ли сте..., затова ли е бЕло.... :laugh-1:. Славяните не разбрахте ли, че българите още от идването ни по тези места не сме ви смятали за хора,  какво остава да правим братства с вас ?!?!
Славяните са част от Европеидната раса колкото и да си въобразяваш глупости.
Славяните не разбрахте ли, че българите още от идването ни по тези места не сме ви смятали за хора,
Прабългарите*
Не знам от коя част на ауспуха си си го извадил това.
- Но ми харесва как във всеки следващ твой пост - ПРОруската и ПРОпутКинската пропаганда заемат основна част, не че още от момента в който се регистрира не те разкрих, като изходи няколко плахи ппанславистки и проруски тъпизма, но е похвално че изкара повече от седмица без изцяло да раазкриеш прикритито си, за което се надявам другарят Кутев да те предложи за Димитровска награда и снимка с руския посланик !  :laugh-1:
Значи, всеки който спомене нещо нелошо за Путин е комунист панславянин?

Невероятно как разкриваш неща, които и аз не съм подозирал за самия себе си. Ще да си баси медиума.
- Западните ценности според теб били дегенеративни, УеУе майко :laugh-1:, що руснЯшките славянски ценности НЕ с а ли дегенеративни, или според теб те в най - лошия случай са възвишени и прекрасни, а кВо ше кажеш за перменентното ПИЯНСТВО на всеки първи руснЯк и рускиня, това не е ли Духовна изроденост и дегенерация на цялата им АЛКОХОЛИЗИРАНА славянска нация ?!  :laugh-1:
Спрямо свръхпедерастията на запада, руското пиянство изглежда безобидно. Това не значи, че го подкрепям. Но ти с удоволствие би нагласил нещата така, че да излезе, че едва ли не се самозадоволявам на снимки на маркс и Путин.
- Ти сЯ УВАЖАВАШ ли другаря путКин, а УВАЖАВАШ ли го , знаш ли по какво се познава че си слаб, не само като характер, а като МЪЖ, когато нападаш слабите, в случая педерастите, и не само ги нападаш ами наляво и надясно обясняваш, как си бил смачкал, НЕ КОЙ ДА е,  а - ПЕДЕРАСТИТЕ  :lol:
Педерастите навсякъде по света са най смехотворната част от обществото, на която със зъби да скръцнеш се насира, но путКин седнал да се прави на мъж точно на ПЕДЕРАСТИТЕ и Не само това, ами седнал да ТРЪБИ и да се хвали,  че смачкал - педерастите в русия,  тоя на 100% е прикрит ГЕЙ,  или има комплекс към обратните, най -  вероятно като малък многократно е насилван от обратни. :lol:
Наркоман ли си или просто претърпяваш по два инсулта на ден?
-  нЕмам представа какво толкова ти хареса У церемонията У Сочи, която по нищо не се различаваше от церемонията по откриването на Московската Олимпиада през 1980г.(организирана от КПСС), интересно, но и на Волен КАЗАЧОКА много му беше харесло откриването в Сочи :laugh-1:, той разбира се използва много по -  високопарни похвали от теб, е аз никога не съм се самнявал, че съветофилите имате еднакъв вкус..... :laugh-1:
Сравних церемонията в Сочи с американските "Super Bowl" почивки. Отново изпусна най- важната част от това, което съм казал, само и само да ме изкараш комунист( нещо, което няма как да съм), за да може после да си закачиш сам медал за това, че си ме разкрил. Ако това не е аутизъм, не знам какво е.
нЕма ли пак да постнеш некоя друга снимчица на Казаци, или Украинци във Вафен SS, и да лъжеш, че това били руснЯци и славяни на снимките   :lol: , между другото има БЪЛГАРСКА Бригада във Вафен SS,  ама и в нея славяни НЕ е имало, имало е САМО бългАРИ !
Тоя път ще се постарая емблемата на частта да се вижда ясно:

РОА- "Руска освободителна армия". Коя част от "Руска" не разбираш? И защо не е "Казашка освободителна армия" или "Украинска освободителна армия"?

Това мнение не е само мое, но и на повечето съвременни фашисти. Само трябва да погледнеш и в някой друг фашистки форум... Проблема( за теб) е, че повечето са на английски.
Цитат на: Siegfried - 10 Мар 2015, 18:14:33
Ей какъв шегаджия си ми ти, не ме интересува дали одобряваш. или не одобряваш педерастията, за Националсоциализма тези изроди никога не са били никакъв проблем, ние бързо и окончателно решаваме проблема с педерастите, проблема е че ръсиш панславянска и проруска пропаганда тук,  това е проблема и той НЕ е мой, проблема си е твой,  таваришЧ потомствен комунист !   Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!
Как да не знам какво е циганин,  нали ТИ няколко пъти ме нарече ЦИГАНИН, интересното обаче е, че и според руснЯците българите сме били - ЦИГАНИ, или цигански народ; МЕЛЕЗ между Тюрки, монголи, славяни, джагали.... и тн и тн. с криви крака, с две думи - клошари, обикаляли на конете си напред назад,  интересното е, че  всичките ти теорийки съвпадат на 100% със СЪВЕТСКИТЕ и руските разбира се, за произхода на бългАРИте, само забрави да кажеш, че СЛАВЯНИТЕ(т.нар. СЛАВЯНСКО МОРЕ :lol:) са ни претопили.

Иначе когато аз съм учил АНТИБългарските, КОМУНИСТИЧЕСКИ,  пропагандни глупости на РУСИЯ(заложени в КОМУНИСТИЧЕСКАТА просветна програма на БОЛШЕВИШКА България) за славяните, не само в училище......., ти още не си бил и в проекция !
В линкчето което с измамно самочувствие си ми постнал,  пише ТОЧНО това което АЗ съм написал, че АРИЙЦИТЕ са единствено и САМО -  ПЕРСИЙЦИТЕ, НЕ славяите, не ингелизите, не руснЯците... и тн. !!!

Аз никога не съм твърдял, НЯМА как да твърдя,  нито НЯКЪДЕ съм писал, нито бих написал подобна ГЛУПОСТ, че имало Арийска РАСА :lol:, защото освен, че е малоумно,  научно това е ПЪЛЕН АБСУРД,  както за милионен път ще ти повторя,  има ТРИ ОСНОВНИ РАСИ и те са;

1)ЕВРОПЕИДНА
2)НЕГРОИДНА
3)МОНГОЛОИДНА   

Запомни го това МОЛЯ те !!!

А Арийците(както казва и ВЕЛИКИЯТ Дарий) сме от АРИЙСКИЯТ - РОД,  Р О Д, четеш ли  Р-О-Д,  а НЕ Арийска РАСА , АРИЙСКИ   Р.... О.... Д !!!

Сега ще ти обясня и за твоите предци,  та като моите предци бългАРИте са дошли по тези места, са заварили твоите предци - славяните(Исторически това е една ЛЪЖА, но да приемем, че тук е имало славяни, за да се позабавлявам още малко с теб) питаш ме какво се било случило със славяните, нали ?  Нека да ти отговоря с въпрос, а какво се е случило с евреите и славяните, като Националсоциалистите са дошли на власт ?  :laugh-1:

Ти гледай да не се наложи АЗ да цитирам АДИНИСТРАТОРА  !!!

PS
Интересно пропуснал си пак да ПОЛЪЖЕШ, как според ТЕБ имало руснЯци и славяни във Вермахта и SS  :lol:

Въпреки предизвикващото гравитационен колапс количесто на лайна простотии, които отново си взел от вакуума, забелязах нещо доста интересно:
Цитат на: Siegfried - 10 Мар 2015, 18:14:33Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!
Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
1)Ама моля те, аз никога не си въобразявам, аз винаги предоставям НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА и ФАКТИ, само да има кой да ги прочете :laugh-1:...., но искам да те успокоя, че и евреите, циганите, татарите,турците..... и тн , се водят към европеидната раса  :laugh-1:

2) Извратени сексуални фантазии за мъже, които си вадят различни неща от АУСПУХА ли имаш, че толкова превъзбудено и цветущо, да си го кажем вулгарно се опитваш да изразиш някакво твое възмущение ?!   

3) Значи пиянството, АЛКОХОЛИЗМА са безобидно нещо :laugh-1:........., като се замисля за белите цигани от русия една - две бутилки водка не могат да се нарекът алкоГолизъм, нали така ?

4) Самозадоволяваш се на снимки на путКин, съмнявах се, че има нЕква тръпка в теб към Владимир Владимирович, но повярвай ми, не съм се предполагал за подобна перверзна, извратена привързаност. :laugh-1:
- До сега не бях чувал, че като ХВАЛИШ определен човек в случая путКин, го правиш защото не го ХАРЕСВАШ,  обикновенно нормалните хора ХВАЛИМ някой, защото го ХАРЕСВАМЕ, а не защоте НЕ го храесваме !!! :lol: 
- все едно да хвалиш комунизма, или някой от неговите идеолози и същевременно малоумно да се възмущаваш, ама защо ме обвинявате, че съм комунист....:laugh-1:   
-Самият ФАКТ,  че НЕ пропускаш да публикуваш по нЕкоя снимчица на другаря путКин(което е ПРОПАГАНДА,  РУСКА ПРОПАГАНДА), разпространявани в мрежата от предимно от съветофилите,  много ясно говори дали харесваш ли този руски боклук, който за огромно твое съжаление даже НЕ е славянин/руснЯк, а е ЕВРЕИН, да от еврейски произход е !!! 

5) За Бога, "никога не бих казал",  че си комуист,  ти си НЕОкомунист  :laugh-1:

6) Така каже бе, кажи че говориш за ПУШЕЧНОТО МЕСО на Райха, или циганската армия на Власов, интересно защо ли като ми писа всички глупости за циганите на власов, така УДОБНО забрави да споделиш, че огромната част от състава на циганската армия на Власов НЕ споделя Националсоциалистически възгледи и идеи !!!
И това ли НЕ прочете от ЕНЦИКЛОПЕДИЯТА : Голяма роля за решението на много съветски военнопленници да се включат в РОА изиграват лошите условия в немските лагери за съветски военнопленници !!!
Освен това Циганообразната армия на вЛасов участва в Пражкото въстание(на страната на ПОЛЯЦИТЕ) от май 1945 г. "СРЕЩУ кой"  :lol:, как срещу кой, СРЕЩУ  "мръсния" Немски окупатор :lol: !!!
   Сега разбра ли,  че СЛАВЯИТЕ НЕ споделят НАционалсоциалистическите АРИЙСКИ идеи и идеология  ? :lol:

7) Ти сЯ Фашист ли си :lol:, аха :laugh-1:....., Ти си Фашиста който харесва РУСИЯ,  путКин и СЛАВЯНСТВОТО, интересна работа, "милия"....,  НЕ си мисли че си първия който измамно се представя като - Фашист :laugh-1:, но иначе така, между другото харесва подобни АНТИфашистки неща :laugh-1:, вЕрвай ми че съм показвал вратата на множество подобни  индивидчета, иначе произхождащи от КОМУНИСТИЧЕСКИ семейства, които са си ВЪОБРАЗИЛИ,  че Фашизма и Национйалсоциализма са някакъв вид мода,  или модна дрешка, която всеки който си поиска може да облече, пък бил той и ПОТОМСТВЕНкомунист....., да ..., ама НЕ  !!!
Понеже знам, че си от малцинствата-славянин имам предвид, осъзнавам че ще ми е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО трудно точно на ТЕБ да ти обясня, защо ВСИЧКИ тези твои НЕПРИВИЧНИ за един Фашист/Националсоциалист привързаности водят до нормалното ЗАКЛЮЧЕНИЕ, че ти НЯМА как да си Фашист,  най - малко пък да си  Националсоциалист !!!

Цитат на: TAPATOPycanoff - 11 Мар 2015, 23:42:15
Славяните са част от Европеидната раса колкото и да си въобразяваш глупости. Прабългарите*
Не знам от коя част на ауспуха си си го извадил това.Значи, всеки който спомене нещо нелошо за Путин е комунист панславянин?
Невероятно как разкриваш неща, които и аз не съм подозирал за самия себе си. Ще да си баси медиума. Спрямо свръхпедерастията на запада, руското пиянство изглежда безобидно. Това не значи, че го подкрепям. Но ти с удоволствие би нагласил нещата така, че да излезе, че едва ли не се самозадоволявам на снимки на маркс и Путин.

Наркоман ли си или просто претърпяваш по два инсулта на ден?Сравних церемонията в Сочи с американските "Super Bowl" почивки. Отново изпусна най- важната част от това, което съм казал, само и само да ме изкараш комунист( нещо, което няма как да съм), за да може после да си закачиш сам медал за това, че си ме разкрил. Ако това не е аутизъм, не знам какво е.Тоя път ще се постарая емблемата на частта да се вижда ясно:

РОА- "Руска освободителна армия". Коя част от "Руска" не разбираш? И защо не е "Казашка освободителна армия" или "Украинска освободителна армия"?

Това мнение не е само мое, но и на повечето съвременни фашисти. Само трябва да погледнеш и в някой друг фашистки форум... Проблема( за теб) е, че повечето са на английски.Въпреки предизвикващото гравитационен колапс количесто на лайна простотии, които отново си взел от вакуума, забелязах нещо доста интересно:
Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?

TAPATOPycanoff

*
Junior Member
Алергичен към идиоти
Активен
Цитат на: Siegfried - 12 Мар 2015, 10:04:24
1)Ама моля те, аз никога не си въобразявам, аз винаги предоставям НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА и ФАКТИ, само да има кой да ги прочете :laugh-1:...., но искам да те успокоя, че и евреите, циганите, татарите,турците..... и тн , се водят към европеидната раса  :laugh-1:
А минавало ли ти е през ума, че си въобразяваш, че предоставяш "доказателства" и "факти", повечето от които са по- спорни от въпроси от рода на "Има ли живот след смъртта?".

Единствения очевиден факт за теб е, че непрекъснато взимаш чуждите думи извън контекст и после си въобгазяваш "факти", които да уличат отсрещния в това, което смяташ за неправилно. Както за пореден път ще стане ясно малко по- долу.
2) Извратени сексуални фантазии за мъже, които си вадят различни неща от АУСПУХА ли имаш, че толкова превъзбудено и цветущо, да си го кажем вулгарно се опитваш да изразиш някакво твое възмущение ?!   
1-во, това е действителен английски израз( "Did you pull that out of your ass?")
2-ро, следвайки логиката ти, ти би трябвало да си лудо влюбен в славянските педераси, но никога не си могъл да свалиш някого и за това идваш тук да ни казваш с твоята вулгарност, цветущост и големи оцветени букви как според теб педалите били изроди, а славяните- цигани.
3) Значи пиянството, АЛКОХОЛИЗМА са безобидно нещо :laugh-1:........., като се замисля за белите цигани от русия една - две бутилки водка не могат да се нарекът алкоГолизъм, нали така ?
Четенето с разбиране не е една от силните ти страни. Върни се на това, което съм казал, и го прочети отново, но този път ЦЯЛОТО.
4) Самозадоволяваш се на снимки на путКин, съмнявах се, че има нЕква тръпка в теб към Владимир Владимирович, но повярвай ми, не съм се предполагал за подобна перверзна, извратена привързаност. :laugh-1:
- До сега не бях чувал, че като ХВАЛИШ определен човек в случая путКин, го правиш защото не го ХАРЕСВАШ,  обикновенно нормалните хора ХВАЛИМ някой, защото го ХАРЕСВАМЕ, а не защоте НЕ го храесваме !!! :lol: 
- все едно да хвалиш комунизма, или някой от неговите идеолози и същевременно малоумно да се възмущаваш, ама защо ме обвинявате, че съм комунист....:laugh-1:   
-Самият ФАКТ,  че НЕ пропускаш да публикуваш по нЕкоя снимчица на другаря путКин(което е ПРОПАГАНДА,  РУСКА ПРОПАГАНДА), разпространявани в мрежата от предимно от съветофилите,  много ясно говори дали харесваш ли този руски боклук, който за огромно твое съжаление даже НЕ е славянин/руснЯк, а е ЕВРЕИН, да от еврейски произход е !!! 

Абсолютно никаква представа нямаш от кого са публикувани точно тоя вид снимки( т.н. meme).
5) За Бога, "никога не бих казал",  че си комуист,  ти си НЕОкомунист  :laugh-1:
Повечето причини за тая несправедлива( и неграмотна) обида съществуват само в главата ти. Изобщо знаеш ли какви изроди са неомарксистите?
6) Така каже бе, кажи че говориш за ПУШЕЧНОТО МЕСО на Райха, или циганската армия на Власов, интересно защо ли като ми писа всички глупости за циганите на власов, така УДОБНО забрави да споделиш, че огромната част от състава на циганската армия на Власов НЕ споделя Националсоциалистически възгледи и идеи !!!
И това ли НЕ прочете от ЕНЦИКЛОПЕДИЯТА : Голяма роля за решението на много съветски военнопленници да се включат в РОА изиграват лошите условия в немските лагери за съветски военнопленници !!!
Освен това Циганообразната армия на вЛасов участва в Пражкото въстание(на страната на ПОЛЯЦИТЕ) от май 1945 г. "СРЕЩУ кой"  :lol:, как срещу кой, СРЕЩУ  "мръсния" Немски окупатор :lol: !!!
   Сега разбра ли,  че СЛАВЯИТЕ НЕ споделят НАционалсоциалистическите АРИЙСКИ идеи и идеология  ? :lol:
Факт е, че са били в армията, което противоречи на "СС убивали славяни все едно са били пилци". Пък и ако чак толкова много са мразени тея "долни" славяни, защо при отстъпването на Wehrmacht-a не са били опожарени всичките гъсто населени с "подчовеци" села?
7) Ти сЯ Фашист ли си :lol:, аха :laugh-1:....., Ти си Фашиста който харесва РУСИЯ,  путКин и СЛАВЯНСТВОТО, интересна работа, "милия"....,  НЕ си мисли че си първия който измамно се представя като - Фашист :laugh-1:, но иначе така, между другото харесва подобни АНТИфашистки неща :laugh-1:, вЕрвай ми че съм показвал вратата на множество подобни  индивидчета, иначе произхождащи от КОМУНИСТИЧЕСКИ семейства, които са си ВЪОБРАЗИЛИ,  че Фашизма и Национйалсоциализма са някакъв вид мода,  или модна дрешка, която всеки който си поиска може да облече, пък бил той и ПОТОМСТВЕНкомунист....., да ..., ама НЕ  !!!
Понеже знам, че си от малцинствата-славянин имам предвид, осъзнавам че ще ми е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО трудно точно на ТЕБ да ти обясня, защо ВСИЧКИ тези твои НЕПРИВИЧНИ за един Фашист/Националсоциалист привързаности водят до нормалното ЗАКЛЮЧЕНИЕ, че ти НЯМА как да си Фашист,  най - малко пък да си  Националсоциалист !!!
Славянството и фашизма нямат нищо против едни други, но изглежда дори не схващаш какво точно е самия фашизъм(не италианския фашизъм на Мусолини, а самия мироглед). Цялата ти представа за НС явно е основана на омразата към "подчовеците"( нещо, което НЕ е част от фашизма( разбира се, освен омразата към евреите)), превъзходството на "арийците"( според НС немците и скандинавците са господарите, всички останали са по- низши) и омразата ти към комунизма( която е може би единственото нещо, за което съм съгласен с теб).

Впрочем току- що попаднах на цитат на Хитлер от Mein Kampf:
"В книгата си (стр. 326) Хитлер се обръща към руснаците като "велик народ", който е пострадал от доминирането на банда евреи, журналисти и бандити от финансовата борса(?).".

Спирам да се занимавам с тея твои глупости и от сега нататът искам да ми отговориш само на един въпрос:
Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!
Цитат на: TAPATOPycanoff - 11 Мар 2015, 23:42:15

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Тоя таратор дето го хапваш, да не е един бЕл прашец, че като ти чета поредните РУСОФИЛСКИ-СЛАВЯНОФИЛСКИ глупостите и тъпизмите, все повече се убеждавам, че не си просто на вена, а си на бЕло, ти му викаш таратор, но тези които не сме зависими, го знаем с названието  - хероин !

Не знам какъв си въобразяваш, че си, но аз ще ти обясня, защо и КОЙ в България харесва славяните, защо и КОЙ харесва руснЯците,  защо толкова много искаш да изкараш славяните най - големите Националсоциалисти, а руснЯците най големите поддръжници на Националсоциализма . 

Всичко това се дължи на ДОМАШНОТО ти ВЪЗПИТАНИЕ, или в какви ценности те е ВЪЗПИТАВАЛО русофило-славянофилското ти семейство !
В България, eдинствените семейства,  които възпитават в русофилия и славянофилия, са комунистическите семейства !!! 

Нормално русофилското ти семейство да те е възпитавало в любов към СЛАВЯНСТВОТО и руснЯците,  затова е и този твой славянофилски/русофилски плач и сополи последните седмици, за това как руснЯците са велики, а славяните са свръхчовешка етническа група, пред която Х.Химлер, Хайнрих Мюлер, Щрайхер, А.Айхман, SS и Националсоциализма са се прекланяли със СТРАХОПИЧИТАНИЕ, БОТГОТВОРЯЛИ са и са се ПРЕКЛАНЯЛИ, като пред БОПГОВЕ :laugh-1:, всъщност,  семейството ти те е възпитавало в любов и преклонение към ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА и ЧУЖДА етническа група, за всеки истински Българин !!!   

Семейството и най - вече наследствеността са нещо от което никой не може да избяга и да се разграничи, колкото и да му се иска !
Наследствеността не е дреха,  която можеш да съблечеш и да захвърлиш, след което да си въобразиш, че си се разграничил от предшествениците си и вече нямаш нищо общо с тях !
А това, че последните години, или след 10.1189г. по модни подбуди, по партийно поръчение, или по каквито и да са моментни прищявки; дядо ти, баща ти са решили, че ВЕЧЕ няма да харесват комунизма и комунистите, това в никакъв случай не означава, че подобно моментно разграничаване къса връзката на семейството ви, или пък на теб с червеното ви минало, или с това че сте КОМУНИСТИЧЕСКА фамилия, тази дамга няма как да се изтрие !

-Харесването е едно, а НАСЛЕДСТВЕНОСТТА както отбелязах и отгоре(независимо каква е тя) е съвсем друго нещо!
-Харесването НЯМА НИШО общо с НАСЛЕДСТВЕНОСТТА !
Това че си прочел няколко книжки за Националсоциализма, и си си въобразил, че вече си станал Националсоциалист, нито означава, че не произхождаш от комунистическо семейство, нито означава, че прочитането на някоя Нацистка книжка с ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА те е разграничила от предците ти,  скъсала е  наследствеността ти(обагерна в ЧЕРВЕНО), или те е превърнала в националсоциалист ?!  :laugh-1:
А писанията ти във възхвала и защита на руснЯците, славяните и славянството, не са нишо друго, а МНОГО ЯСНО показват,  че НЯМА как да бъдеш нито Фашист, най - малкото пък Националсоциалист, всичко това, колкото и да не ти се иска,  Много ЯСНО показва, че си най - обикновен ПОТОМСТВЕН КОМУНИСТ, който даже НЕ се опитва да СКРИЕ прострастието и привързаността си към русия, славянството и руснЯците !!!

Ти наистина ли мислиш, че Национализма е някаква мода, или концерт по желание,  или че ЛЮБОВТА към отечеството е някаква мода, НЯМА комунист, пък било то и потомствени, който да е патриот, или националист, а славянофилията и русофилията в БългАРИЯ просто се наричат - БългароФОБИЯ .
Наистина ли си въобразяваш ,че  приемствеността и НАСЛЕДСТВЕНОСТТА в семейството нямат значение, или че може по цял ден на плачкаш за руснЯците и славяните, по цял ден да се опитваш да ни убеждаваш, че видите ли руснЯците били НАЙ - ГОЛЕМИТЕ Националсоциалисти в света, а А.Хитлер, Х,Химлер и SS ги ОБИЧАЛИ като родни братя :laugh-1: , наистина ли си въобрази,  че може червените ти роднини да са избивали крайно десни; политици, офицери, полицаи и родолюбци - антикомунисти след 09.09.44г., че може прадядовците ти, баща ти, семейството ти да сте  РУСОФИЛИ и болшевики, самопределящи  се като СЛАВЯНИ, или "българи" със СЛАВЯНСКИ ГЕНИ  :laugh-1:,  но наследниците им (като теб) да се различаате от тях ?! :laugh-1:

Запомни едно нещо - Фашизма и Антикомунизма вървят по наследство(като ми се правиш на такъв голям читатал на Националсоциалистическа литература,  дали успя да прочетеш, че за да влезнеш в състава на SS се е гледало 5 поколения назад за Арийски произход и за необвързаност в семейството ти с леви и болшевишки движения), те не са нито мода, нито модна дрешка, която всеки който си поиска(НЕЗАВИСИМО от какво СЕМЕЙСТВО ПРОИЗХОЖДА) може да облече и след това да си въобразява, че е станал  Фашист и антикомунист !

Който си  въобразява, че можа да произхожда от комунитическо семейство, но същевременно може да се изживява като фашист/Националсоциалист/антикомунист е,  или идиот, или е психично болен потомствен комунист, който(навярно от СРАМ) иска да изтрие комунистическото петно в биографията си, но запомни едно много важно нещо  -   НИКОЙ НЕ МОЖЕ да ИЗБЯГА от ПРОИЗХОДА и СЕМЕЙСТВОТО си !!!

Навсякъде по света(в ОГРОМНА степен в ПОСТкомунистическите страни, като БЪЛГАРИЯ),нито комунизма, нито Фашизма/Националсоциализма са някаква си - МОДА, това са две политически ИДЕОЛОГИИ -  АНТИПОДИ и най – важното и ДВЕТЕ вървят по семейна линия и наследство, а НЕ по харесване !

ЗАПОМНЕНТЕ го това  най - накрая и престанете да пишете глупости и да оправдавате безумните си модни залитания в дясно,  като много добре знаете, че сте внуци и  правнуци на; шумкари, ятаци и комунистическите голтаци  !

ФАКТ ли е, че след 10.11.89г. НИКОЙ комунистически убиец и престъпник не беше осъден за, репресиите, национализациите, кражбите и стотиците хиляди убийства на  Фашисти и антикомунисти, в комунистическите затвори и концлагери , ще отречеш ли, че това е ФАКТ ?

Следователно стотици хиляди като мен и семействата ни, все още търсим и искаме Възмездие( търсим ВЪЗМЕЗДИЕ - ТОЧНО от НАСЛЕДНИЦИТЕ на комунистическите  семейства и фамилии участвали в ЗВЕРСТВАТА след 09.09.44г.), точно така  ВЪЗМЕЗДИЕ за тези комунистически; кражби, убийства, безчинства и теорор, а ти ми обясняваш, че аз, или всички НИЕ(наследниците на ИЗБИТИТЕ от комунистите) ще трябва да търсим това възмездие рамо до рамо с ВАС наследниците на същите тези комунистическите убийци и насилници (СРЕЩУ които ние търсим възмездие), защото на младите потомствени комунистчета им било хрумнало, че било много интересно(много ЯКО) да се правят на Фашисти, или антикомунисти !

Нека си представим за момент, че някой като Александър Цанков вземе, че дойде на власт в България и се наложи прочистване на комунистите и комунистическите им фамилии, тогава  така наречените  "фашисти" РУСОФИЛИ/СЛАВЯНОФИЛИ :laugh-1:, като  ТЕБ,  ще се наложи да участвате в това прочистване на – комунисти и комунистически семейства (както с обратен знак е станало след 09.09.44г.),  но в  списъкът на семействата за прочистване  ще се окажат и ВАШИТЕ комунистически семейства(на ПСЕВДО"фашистите),  тогава какво правим  ?!

omerzen

Premium user
*
Hero Member
R.I.P. 2015
Активен
Цитат на: Siegfried - 13 Мар 2015, 11:58:48
Нека си представим за момент, че някой като Александър Цанков вземе, че дойде на власт в България и се наложи прочистване на комунистите и комунистическите им фамилии, тогава  така наречените  "фашисти" РУСОФИЛИ/СЛАВЯНОФИЛИ :laugh-1:, като  ТЕБ,  ще се наложи да участвате в това прочистване на – комунисти и комунистически семейства (както с обратен знак е станало след 09.09.44г.),  но в  списъкът на семействата за прочистване  ще се окажат и ВАШИТЕ комунистически семейства(на ПСЕВДО"фашистите),  тогава какво правим  ?!
Абе Зигфрид, нищо не разбрах от написаното. 

Ти разбра ли?

Сигурно ми пречи славянската жилка.       
За да разберат европейците поведението на циганите, първо европейците трябва да разберат че циганите не са европейско население.

Siegfried

Premium user
*
Hero Member
Активен
Цитат на: omerzen - 13 Мар 2015, 13:44:16
Абе Зигфрид, нищо не разбрах от написаното. 

Ти разбра ли?

Сигурно ми пречи славянската жилка.       

Скоро не си забавлявал с умозаключенията си за "ФРАНЦУЗОЙКАТА" Карла Бруни, която без да си разбрал взела, че се родила в Италия, пък и майка и баща й са ИТАЛИАНЦИ, интересно че и всички по света я знаят, като ИТАЛИАНКА, само ти пак не си разбрал, но иначе искаш да ме нападаш и да я вееш, като ФРЕНСКО ЗНАМЕ в невежите ти смехотворни "атаки" срещу мен  ! :lol:   

Петкан

Banned
*
Veteran
Публикации: 8 643
България преди всичко!
Активен
Цитат"ФАКТ ли е, че след 10.11.89г. НИКОЙ комунистически убиец и престъпник не беше осъден за, репресиите, национализациите, кражбите и стотиците хиляди убийства на  Фашисти и антикомунисти, в комунистическите затвори и концлагери , ще отречеш ли, че това е ФАКТ ?  "(цит. Siegfried)
Да, факт е!
Би трябвало да поставиш този въпрос в отворено писмо на който и да е главен прокурор на Република България.
Има въпроси от съвремието ни, за които упорито се мълчи, а това също се отнася до убийства, вероятен геноцид и предполагаемо участие на видни политически личности в корупционни схеми.
Лично смятам, че обирите, които се наричат "национализация" и "приватизация" са носители на едно и също деяние, което е направено с една и съща цел от различни хора с общ корен на произход в различни времена.
Ad honores

omerzen

Premium user
*
Hero Member
R.I.P. 2015
Активен
Цитат на: Siegfried - 13 Мар 2015, 14:17:12
Скоро не си забавлявал с умозаключенията си за "ФРАНЦУЗОЙКАТА" Карла Бруни, която без да си разбрал взела, че се родила в Италия, пък и майка и баща й са ИТАЛИАНЦИ, интересно че и всички по света я знаят, като ИТАЛИАНКА, само ти пак не си разбрал, но иначе искаш да ме нападаш и да я вееш, като ФРЕНСКО ЗНАМЕ в невежите ти смехотворни "атаки" срещу мен  ! :lol:
Виж сега господин АРИец.
Да беше ми прочел поне публикацията щеше да разбереш.
http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=28421.180
Поне публикациите ми са кратки и лесни за четене а не цели "чаршафи" пълни с ругатни против славянството и други глупости.
Писах за г-жа Сесилия Атиас (бивша Саркози) която доведе българските медици от Либия у дома.
Карла Бруни няма отношение по спасяването на българските медици, изобщо не съм я споменавал, и няма как да я превърна във французойка.

TAPATOPycanoff

*
Junior Member
Алергичен към идиоти
Активен
Цитат на: Siegfried - 13 Мар 2015, 11:58:48
Тоя таратор дето го хапваш, да не е един бЕл прашец, че като ти чета поредните РУСОФИЛСКИ-СЛАВЯНОФИЛСКИ глупостите и тъпизмите, все повече се убеждавам, че не си просто на вена, а си на бЕло, ти му викаш таратор, но тези които не сме зависими, го знаем с названието  - хероин !

Не знам какъв си въобразяваш, че си, но аз ще ти обясня, защо и КОЙ в България харесва славяните, защо и КОЙ харесва руснЯците,  защо толкова много искаш да изкараш славяните най - големите Националсоциалисти, а руснЯците най големите поддръжници на Националсоциализма . 

Всичко това се дължи на ДОМАШНОТО ти ВЪЗПИТАНИЕ, или в какви ценности те е ВЪЗПИТАВАЛО русофило-славянофилското ти семейство !
В България, eдинствените семейства,  които възпитават в русофилия и славянофилия, са комунистическите семейства !!! 

Нормално русофилското ти семейство да те е възпитавало в любов към СЛАВЯНСТВОТО и руснЯците,  затова е и този твой славянофилски/русофилски плач и сополи последните седмици, за това как руснЯците са велики, а славяните са свръхчовешка етническа група, пред която Х.Химлер, Хайнрих Мюлер, Щрайхер, А.Айхман, SS и Националсоциализма са се прекланяли със СТРАХОПИЧИТАНИЕ, БОТГОТВОРЯЛИ са и са се ПРЕКЛАНЯЛИ, като пред БОПГОВЕ :laugh-1:, всъщност,  семейството ти те е възпитавало в любов и преклонение към ЕДНА ЧУЖДА ДЪРЖАВА и ЧУЖДА етническа група, за всеки истински Българин !!!   

Семейството и най - вече наследствеността са нещо от което никой не може да избяга и да се разграничи, колкото и да му се иска !
Наследствеността не е дреха,  която можеш да съблечеш и да захвърлиш, след което да си въобразиш, че си се разграничил от предшествениците си и вече нямаш нищо общо с тях !
А това, че последните години, или след 10.1189г. по модни подбуди, по партийно поръчение, или по каквито и да са моментни прищявки; дядо ти, баща ти са решили, че ВЕЧЕ няма да харесват комунизма и комунистите, това в никакъв случай не означава, че подобно моментно разграничаване къса връзката на семейството ви, или пък на теб с червеното ви минало, или с това че сте КОМУНИСТИЧЕСКА фамилия, тази дамга няма как да се изтрие !

-Харесването е едно, а НАСЛЕДСТВЕНОСТТА както отбелязах и отгоре(независимо каква е тя) е съвсем друго нещо!
-Харесването НЯМА НИШО общо с НАСЛЕДСТВЕНОСТТА !
Това че си прочел няколко книжки за Националсоциализма, и си си въобразил, че вече си станал Националсоциалист, нито означава, че не произхождаш от комунистическо семейство, нито означава, че прочитането на някоя Нацистка книжка с ВЪЛШЕБНА ПРЪЧИЦА те е разграничила от предците ти,  скъсала е  наследствеността ти(обагерна в ЧЕРВЕНО), или те е превърнала в националсоциалист ?!  :laugh-1:
А писанията ти във възхвала и защита на руснЯците, славяните и славянството, не са нишо друго, а МНОГО ЯСНО показват,  че НЯМА как да бъдеш нито Фашист, най - малкото пък Националсоциалист, всичко това, колкото и да не ти се иска,  Много ЯСНО показва, че си най - обикновен ПОТОМСТВЕН КОМУНИСТ, който даже НЕ се опитва да СКРИЕ прострастието и привързаността си към русия, славянството и руснЯците !!!

Ти наистина ли мислиш, че Национализма е някаква мода, или концерт по желание,  или че ЛЮБОВТА към отечеството е някаква мода, НЯМА комунист, пък било то и потомствени, който да е патриот, или националист, а славянофилията и русофилията в БългАРИЯ просто се наричат - БългароФОБИЯ .
Наистина ли си въобразяваш ,че  приемствеността и НАСЛЕДСТВЕНОСТТА в семейството нямат значение, или че може по цял ден на плачкаш за руснЯците и славяните, по цял ден да се опитваш да ни убеждаваш, че видите ли руснЯците били НАЙ - ГОЛЕМИТЕ Националсоциалисти в света, а А.Хитлер, Х,Химлер и SS ги ОБИЧАЛИ като родни братя :laugh-1: , наистина ли си въобрази,  че може червените ти роднини да са избивали крайно десни; политици, офицери, полицаи и родолюбци - антикомунисти след 09.09.44г., че може прадядовците ти, баща ти, семейството ти да сте  РУСОФИЛИ и болшевики, самопределящи  се като СЛАВЯНИ, или "българи" със СЛАВЯНСКИ ГЕНИ  :laugh-1:,  но наследниците им (като теб) да се различаате от тях ?! :laugh-1:

Запомни едно нещо - Фашизма и Антикомунизма вървят по наследство(като ми се правиш на такъв голям читатал на Националсоциалистическа литература,  дали успя да прочетеш, че за да влезнеш в състава на SS се е гледало 5 поколения назад за Арийски произход и за необвързаност в семейството ти с леви и болшевишки движения), те не са нито мода, нито модна дрешка, която всеки който си поиска(НЕЗАВИСИМО от какво СЕМЕЙСТВО ПРОИЗХОЖДА) може да облече и след това да си въобразява, че е станал  Фашист и антикомунист !

Който си  въобразява, че можа да произхожда от комунитическо семейство, но същевременно може да се изживява като фашист/Националсоциалист/антикомунист е,  или идиот, или е психично болен потомствен комунист, който(навярно от СРАМ) иска да изтрие комунистическото петно в биографията си, но запомни едно много важно нещо  -   НИКОЙ НЕ МОЖЕ да ИЗБЯГА от ПРОИЗХОДА и СЕМЕЙСТВОТО си !!!

Навсякъде по света(в ОГРОМНА степен в ПОСТкомунистическите страни, като БЪЛГАРИЯ),нито комунизма, нито Фашизма/Националсоциализма са някаква си - МОДА, това са две политически ИДЕОЛОГИИ -  АНТИПОДИ и най – важното и ДВЕТЕ вървят по семейна линия и наследство, а НЕ по харесване !

ЗАПОМНЕНТЕ го това  най - накрая и престанете да пишете глупости и да оправдавате безумните си модни залитания в дясно,  като много добре знаете, че сте внуци и  правнуци на; шумкари, ятаци и комунистическите голтаци  !

ФАКТ ли е, че след 10.11.89г. НИКОЙ комунистически убиец и престъпник не беше осъден за, репресиите, национализациите, кражбите и стотиците хиляди убийства на  Фашисти и антикомунисти, в комунистическите затвори и концлагери , ще отречеш ли, че това е ФАКТ ?

Следователно стотици хиляди като мен и семействата ни, все още търсим и искаме Възмездие( търсим ВЪЗМЕЗДИЕ - ТОЧНО от НАСЛЕДНИЦИТЕ на комунистическите  семейства и фамилии участвали в ЗВЕРСТВАТА след 09.09.44г.), точно така  ВЪЗМЕЗДИЕ за тези комунистически; кражби, убийства, безчинства и теорор, а ти ми обясняваш, че аз, или всички НИЕ(наследниците на ИЗБИТИТЕ от комунистите) ще трябва да търсим това възмездие рамо до рамо с ВАС наследниците на същите тези комунистическите убийци и насилници (СРЕЩУ които ние търсим възмездие), защото на младите потомствени комунистчета им било хрумнало, че било много интересно(много ЯКО) да се правят на Фашисти, или антикомунисти !

Всеки който не иска да прави славяните на сапун е славянофил, това ми стана ясно.

Това, че си написал есе от 500 думи за нещо, което се основава на неоснованото ти мнение, че съм комунист( поради възширокото ти разбиране за "комунист" и "славянофил") не говори нищо хубаво за теб, но де да беше само това...

Но не ми стана ясно защо не отговаряш на ей това:
Цитат на: TAPATOPycanoff - 12 Мар 2015, 22:42:56
Спирам да се занимавам с тея твои глупости и от сега нататът искам да ми отговориш само на един въпрос:

Твоето твърдение:
"Аз моето момче не загрявам, евреите и славяните загрявате в камерите !!!"

Моят въпрос:
"Да те видим що за"националсоциалист" си... За какво точно говориш? Какви камери, славяни и евреи и какво се е случило с тях?"