Демократична диктатура в действие!

Започната от Machtwille, 06 Дек 2008, 02:07:09

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Machtwille

**
Forum Member
Публикации: 404
Зодия: Capricorn Capricorn
Активен
"ATTENTION

The following video(s) from your account have been disabled for violation of the YouTube Community Guidelines:

* ГВАРДИЯ за промяна на България - (Machtwille)

Your account has received one Community Guidelines warning strike, which will expire in six months. Additional violations may result in the temporary disabling of your ability to post content to YouTube and/or the termination of your account

For your reference, a copy of this message has also been emailed to the address associated with this account."

Преди малко влизайки в своя акаунт в YouTube(youtube.com/machtwille) ми бе изписан текстът, който виждате по-горе. За тези, които не знаят английски, ще разясня накратко - модераторите в Ютуб са изтрили моето видео "ГВАРДИЯ за промяна на България", било нарушавало правилата на страницата... не се уточнява кои правила точно обаче, защото всъщност клипа не нарушава никои от правилата на сайта. Вижте го сами:

http://www.vbox7.com/play:bdcb4aaf

Същевременно този сайт е пълен с какви ли не гнусни анти-Български клипове, за които аз и много други Български патриоти сме сигналзирали и санкции никога не е имало за българофобите и техните клипове. Просто няма какво повече да кажа, даже ме заплашват с изгонване от сайта, ако продължа да изразявам своите възгледи, които явно не се харесват на някои хора, имащи модераторски права в най-големия в света сайт за видео-обмен.

Та това е истинското лице на демокрацията - имаш безгранична свобода на словото, но само ако словото ти защитава системата.

Редактирано от модератор: Корекция на линка към клипа от VBOX7.

Ванадий

Hero Member
Публикации: 1 530
Локация: Добруджата
Активен
Възможно е да е заради картинките от начало (най-вече наркомана), до колкото знам YouTube не допускаподобни.

Михайлов

*
Junior Member
Публикации: 7
Локация: с.Драгичево
Зодия: Aries Aries
Активен
Незнам,но ще е смешно ако е заради тази картинка.Излагат се .. няма ли кой да им превежда там??

тук изобщо няма наркомани.
Животът е предизвикателство и демонстрация на волята.
Имануел Кант

Крум

**
Forum Member
Публикации: 106
Локация: България
Religion: None None
Активен