Author Topic: Относно Aлтермедия  (Read 38063 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Севастократор

• Junior Member
  • *
Относно Aлтермедия
« on: 30 Jun 2009, 18:29:25 »
 Направо на въпроса! А отговора, поне на мен ми е напълно ясен вече. Алтермедия не е никаква независима националистическа трибуна, а е един проект на БНС/Гвардия за пропаганда и обсебване на националистическото пространство. Когато някой от тях ви каже, че е обратното, знайте че ви лъже най-нагло и безочливо в очите или иначе казано, практикува това което чифутите наричат ШУЦБЕ! От Алтермедия винаги са твърдяли и друго, а именно, че допускат всякакви коментари на страницата си, стига да са на кирилица, да няма обиди или нещо друго непредвидено, но като цяло там може да прочетете всякакви коментари на болни мозъци, като чифути, болшевики, евро-атлантици, лайнари, анархисти и други. Впрочем, дори за кирилицата и за обидите допускат понякога изключения. Много много рядко, ако са крайно недоволни от някакъв пост, не го публикуват, но оставят псевдонима на пусналия го да стои, а вместо коментара му си слагат своя който в такива случаи е нещо от сорта на: "спри наркотиците". На мен днеска на два пъти ми орязаха постове, като изобщо не публикуваха коментара ми, естествено защото беше против БНС. С което от Алтермедия окончателно ме разочароваха. Не, че е някаква особена трагедия, всъщност пускам този коментар за тях тук, само, за да си изложа мнението което ми беше изтрито там. Така и така съм си направил труда да го напиша, няма да се откажа току тъй от достига му до аудитория. Така че мнението за Алтермедия което излагам в момента е по между другото.

Ето го и непубликувания там мой коментар:

ПП Гвардия атакува най-комерсиалния политически цирк - Парламента с гръмка селекция! За сериозността на намеренията им говори привличането на класни попълнения и най-вече играчи(политически) с опит в най-добрата школа за политциркаджии - Партийна Сигурност(Държавна Сигурност, ДС). Ярък пример за това са две от новите им попълнения и по обща преценка най-класни и обиграни политциркаджии в сравнение с останалите имена в лятната предизборна селекция на ПП Гвардия, привлечените именно от кръвния враг Атака, ченгета Батилов и Георгиев. С този двоен трансферен удар гвардейците обезкъвриха вечния си съперник Атака като по този начин ги оставят само с 4 агента на ДС в своите кандидат депутатски редици. Представители на партия СКАТ, отказаха да коментират този удар, пред журналисти от телевизия Атака. Така червеноризците от Гвардия излизат с едни гърди пред своите съперници изпреварвайки ги с 2 ченгета като общият им брой достигна внушителните 6 храбри разузнавача. Освен класните и добре обиграни в ДС и партия СКАТ Батилов и Георгиев, останалите попълниния в селекцията на национал-болшевиките от Гвардия, също не са за пренебрегване. Достатъчно е само да споменем, че електоралните еденици ще имат възможност да гласоподават за не кой да е - Аспарух, Альоша и... затаете дъх - Зоро! Това разбира се са артистичните псевдоними на тези класни политциркаджии с огромен опит в ДС, аааааа...... агентурните псевдоними исках да кажа, обърках се, простете. Ама то ченгета, актьори, позьори, циркаджии все тая, щом се касае за родната ни политика, така че, може би, вероятно словосъчетанието артистични псевдоними също е меродавно. С тези класни нови попълнения в своите редици от Гвардия дават ясен знак на куклуводите на българската политика, че са напълно готови да участват в най-комерсиалния  политически цирк - Парламента. Единственото което остава е гласоподавателите да им поверват. На печелившите честито!

Ясно е, че ако от Гвардия не искаха да имат кандидат депутати ченгета, просто нямаше да издигнат такива, без значение дали са от БНРП или тяхни симпатизанти, следователно подобни извинения са думи в газообразно агрегатно състояние лишени от логическа тежест. Аз никога няма да симпатизирам, а още по-малко да гласувам за политически лица или сдружения при които отсъства идеята за пълна декомунизация на България. Също така такива не приемам за националисти или изобщо за някакви които реално мислят доброто на родината ни.

На колегите от Алтермедия вече им бях направил забележка с най-приятелски чувства, че са от типа хора които не виждат по-далече от 2 пръста пред носа си, отнесено във времева категория. Явно не са си направили необходимия извод и поука. Аз обаче ще им го припомня, когато му дойде времето, че да не ми реват тогава, ама защо така. А времето не е чак толкова далече, просто колегите и до там не могат да видят, толкова са късогледи:

« Last Edit: 30 Jun 2009, 19:00:13 by Севастократор »
"Ни рай ни ад ме притесняват и на лунна светлина стоя, непоколебим с безоблачна душа."

Offline Радко

• ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
  • Adviser
  • Hero Member
  • *
  • ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
    • Ген. Христо Чаракчиев
  • Интереси: Радикален Атеизъм
  • Зодия: Aquarius Aquarius
  • Religion: Atheism Atheism
Re: Относно Aлтермедия
« Reply #1 on: 30 Jun 2009, 18:43:39 »
естествено защото беше против БНС
Я напиши нещо против АТАКА или ВМРО,
предполагам, че ще има същия резултат.

П.П. Тая тема за агентите вече става досадна.

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
  • Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
« Reply #2 on: 30 Jun 2009, 18:46:14 »

Ако нямахте агенти нямаше така да пишеш, сигурен съм, но от неудобство взе да ти става досадна.  :-P
България над всичко!

Offline Севастократор

• Junior Member
  • *
« Reply #3 on: 30 Jun 2009, 18:48:18 »
 Изкушавам се да допълня собствения си коментар, понеже така и така стана въпрос за хората които не гледат в преспектива. Това е в следствие на особената им забързаност. Както знаеме, бързата кучка, слепи ги ражда, но някой явно не го знаят. Казвам го по повод хората които много бързат да спасят България. Големи спасители ще знаете... и бързат ли бързат. Те така от бързане да ни спасяват, се набиха в ченгеджийницата Атака. Опариха се разбира се, едни по-рано усетиха болката от горещината, други малко по-късно, но всичките не си взеха поука след това, дори обратното, разбързаха се спасителите да ни спасяват с още по големи темпове. И така, ХОП, без да му мислят много много, от бързане предполагам, се наденаха в други ченгеджийници. Сега като и за новите им пристани е видно на всички, че са такива(ченгеджийници), се чудя бързащите спасители, вече компромис с убежденията си ли ще направят, та да останат там където се наденаха, за да не стават вече смешни с пърхането си от партия на партия, или все пак отново ще си тръгнат? Всъщност и така отново ще изглеждат смешни. Та така, от бързане да ни спасяват, освен, че нищо няма да спасят, се самоокепазиха въпросните и станаха смешни в очите на ближните си. Нека не таят надежда, че следващия път като кажат ХОП и решат да спасяват България чрез друга структура от настоящата им, от там ще постъпят различно освен да се спасят от такива спасители. Както са казали древните 3 пъти мери и накрая режи. Един път може да сбъркаш, ама повториш ли грешката си, явно става въпрос за патология.
"Ни рай ни ад ме притесняват и на лунна светлина стоя, непоколебим с безоблачна душа."

Offline Севастократор

• Junior Member
  • *
« Reply #4 on: 30 Jun 2009, 18:52:17 »
Я напиши нещо против АТАКА или ВМРО,
предполагам, че ще има същия резултат.

Не ти разбирам идеята!? Ако твърдиш, че коментар против Атака и ВМРО на въпросното място не се толерира, ще ти кажа - напротив, точно обратното е. Но няма значение, в това отношение аз ги адмирирам, понеже по въпроса за споменатите от теб 2 партии мненията ни се припокриват.

Ех, темата можеше отдавна да е заровена, но докато има партии пълни с ченгета или такива тяхни кандидат депутати, те сами я правят актуална.

Offline Sturmmann

• Senior Member
« Reply #5 on: 30 Jun 2009, 19:00:26 »
Естествено, че са свързани с БНС, то се вижда.Но е изключително добър проект, мисля да го посещавам ежедневно.
Боян Расате:
Ние сме национални социалисти и се борим за силна и етнически чиста България.

Offline Дашо

• Registered user
  • Senior Member
  • православен българин
  • Зодия: Sagittarius Sagittarius
« Reply #6 on: 30 Jun 2009, 19:36:38 »
Много ми е нтересно каква ще бъде реакцията на хората от БНС и от Алтермедия  ???
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
« Reply #7 on: 30 Jun 2009, 19:39:09 »
Има една реакция- от Радко. Той каза, че вярва на 100 процента на ръководството на БНС. Това е- типично по комунистически.
България над всичко!

Offline Радко

• ιYι Свободен- Социален- Национален! ιYι
  • Adviser
  • Hero Member
  • *
  • ιYι Не предавай, не лъжи, обичай Родината! ιYι
    • Ген. Христо Чаракчиев
  • Интереси: Радикален Атеизъм
  • Зодия: Aquarius Aquarius
  • Religion: Atheism Atheism
« Reply #8 on: 30 Jun 2009, 19:43:15 »
Има една реакция- от Радко. Той каза, че вярва на 100 процента на ръководството на БНС. Това е- типично по комунистически.
Ааа ..., значи съм комунист, защото се доверявам на националистическа организация, така ли ...??

Offline Дашо

• Registered user
  • Senior Member
  • православен българин
« Reply #9 on: 30 Jun 2009, 19:44:36 »
Радко е симпатизант. На мен ще ми бъде интересна позицията на хора, които са по - навътре в нещата
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!

Offline Генерал Колев

• Premium user
  • Hero Member
  • *
  • България над всичко!
« Reply #10 on: 30 Jun 2009, 20:05:12 »
Радко е симпатизант. На мен ще ми бъде интересна позицията на хора, които са по - навътре в нещата
Симпатизант е не защото не иска да е член, а защото няма още 18 години. Но разлика няма. Той мисли по комунистически.

Ааа ..., значи съм комунист, защото се доверявам на националистическа организация, така ли ...??
Ааа.... Ами така е, Радко, който вярва на партията 100 процента, е комунист. Така беше преди 1989 година, преди демокрацията. Тогава мисленето беше забранено. Докажи, че не мислиш по комунистимески, като започнеш да мислиш.
« Last Edit: 23 Feb 2011, 19:59:49 by Hatshepsut »
България над всичко!

Offline Дашо

• Registered user
  • Senior Member
  • православен българин
« Reply #11 on: 30 Jun 2009, 20:09:33 »
Симпатизант е не защото не иска да е член, а защото няма още 18 години. Но разлика няма. Той мисли по комунистически.
На мен мисълта ми беше за такива хора, които са вътре в нещата. Които се занимават с организационни въпроси вътре в БНС. Защото доста младежи възлагаха на БНС своите надежди за промяна на настоящето политическо статукво, а то от листите се подават познати комунистически муцуни

Offline Бай Иван

• Hero Member
  • Зодия: Scorpio Scorpio
« Reply #12 on: 30 Jun 2009, 20:15:24 »
Севастократоре, не разбрах само едно: защо намесваш запазената марка от някой си на "Ратници за напредъка на Българщината". Кой я е запазил, аз не знам, но предполагам визираш, че този форум използва тези думи в логото си! Както ти е добре известно, тази организация си е съществувала навремето, а ратник може да е всеки човек, а всеки иска напредък на Българщината. Тъй, че ако визираш бг-националисти.орг, просто можеш да ме хванеш за ..../извини ме не се сдържах, дано Бог ми прости/!

Относно Алтермедия - това НЕ Е ПРОЕКТ НА БНС! Не е обаче твоя работа чий е! Дали някой ще ти русне коментара или не, също не е твоя работа!

Offline Севастократор

• Junior Member
  • *
« Reply #13 on: 30 Jun 2009, 21:48:14 »
Севастократоре, не разбрах само едно: защо намесваш запазената марка от някой си на "Ратници за напредъка на Българщината". Кой я е запазил, аз не знам, но предполагам визираш, че този форум използва тези думи в логото си! Както ти е добре известно, тази организация си е съществувала навремето, а ратник може да е всеки човек, а всеки иска напредък на Българщината. Тъй, че ако визираш бг-националисти.орг, просто можеш да ме хванеш за ..../извини ме не се сдържах, дано Бог ми прости/!

Относно Алтермедия - това НЕ Е ПРОЕКТ НА БНС! Не е обаче твоя работа чий е! Дали някой ще ти русне коментара или не, също не е твоя работа!

Ти па какво си се разпенявил не те разбирам? Снимките са поставени в контекста на текста :-P но е необходимо човек да мисли като чете. Което ще рече, че не се визира това което си мислиш, че се визира. Ако имаше подобна идея нямаше да е изложена в подобен пост. Що се касае до това, ако хипотетично визирах този форум с подобни на предположените от теб помисли, то може да ме хванеш за .... че при подобна ситуация ще извършвам аз това действие. Ако желанието ми е такова, много лесно ще стане махането на това име от ваша страна, щото иначе се стига до съд, а понеже нещата в случая не са двузначни, обратното от законова гледна точка са само еднозначни, то на дали съда ще приеме решение различно от единственото възможно. Толкова по въпроса за хващането на ..... Но такъв въпрос няма, говорим само теоретически. Надявам се този път да си разбрал колега!

А относно Алтермедия, буквално вероятно не е проект на БНС, обаче многоуважаемата и редакция се държи по начин все едно е точно проект на БНС, тоест въпроса е принципен. Това дали е моя работа или не е моя работа чий проект е, от своя страна не е твоя работа. Аз обаче си мисля, че баш си ми е в работата. Същото се отнася и до русне-нето на коментара ми там! Ясно?

Абе колега, ти да не си неразположен нещо? Винаги си ми изглеждал по сговорчива личност, не знам какъв ти е проблема? Но ако имаш такъв, не си го изкарвай на мен.

Offline Севар Вананд

• Senior Member
  • Борете се!
  • Зодия: Leo Leo
« Reply #14 on: 02 Jul 2009, 00:13:03 »
В БНС няма възрастови ограничения за това кога може един Българин да е член на организацията. Радко може и да е член преди да навърши 18. А това, че някой човек е убеден в дадена идея, не го прави автоматично комунист. Само с това, че Радко е избрал БНС, той доказва, че може да разсъждава, а не е чудещ се и размишляващ. Защото когато става въпрос за бъдещето на цял един народ и за това дали една хилядолетна цивилизация ще продължи своето съществуване е малко смешно и грозно да продължаваш да се чудиш.

Сега за Алтермедия. Алтермедия е международен проект. Много бих искал да беше възможно да е проект на БНС и да можеше да създаваме информационни агенции в цяла Европа, САЩ и Канада, но уви. Не сме толкова влиятелни. Не знам кои са администраторите на Алтермедия, но не мисля, че има нещо лошо в това, че евентуално те може да симпатизират на БНС. Това означава по-скоро, че те имат правилна преценка.  ;)

Сега за агентите на ДС. Наистина Севастократор има право. Ако не искахме да има агенти в листите, нямаше да има. Много дълъг разговор е този защо ги има и каквото и да кажа би изглеждало на доста хора като оправдание. Тези, които познават БНС и хората там, знаят как стоят нещата и не се притесняват от присъствието на тези хора в листите. Това, което мога да кажа напълно отговорно е че ние не сме комунисти. Ние не се опитваме да се харесаме на управляващата върхушка включвайки агенти в листите. Знаете много добре какво е нашето отношение към управляващите и че при първа възможност/даже може да опитаме и при невъзможност/ ще се разправим с тях по безцеремонен начин. Мразя комунизма от цялото си сърце. Ако БНС беше комунистическа организация, аз нямаше да съм там.
Ако и ние не успеем, за България няма бъдеще!