Относно Aлтермедия

Започната от Севастократор, 30 Юни 2009, 18:29:25

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

bobile

*
Junior Member
Публикации: 12
Активен
Алтермедия във никакъв случай не е проект на БНС,не знам какво си видял или си внушаваш но жестоко си се излъгал.Проекта Алтермедия се осъществява от свободни националисти (НЕ партийни).Многократно сме публикували и отразявали изяви на Кръв и Чест-Пловдив,София,Младежите на ВМРО,Национална Съпротива и други неформални организации.
Не мога да повярвам че това може да го каже един националист.Всравнение със другите страни във интернет пропагандата сме много зле,и вместо да следиш АЛтермедия дори и безпристрастно,ти ще я "бойкотираш".Смешно е!

Бай Иван

Hero Member
Публикации: 1 280
Зодия: Scorpio Scorpio
Religion: Christianity-Orthodox Christianity-Orthodox
Активен
Още нещо, част от Алтермедия сме доста хора, не би искал да ти казваме имена и лични данни, нали? Чети, ако имаш нещо за публикуване пиши на скайпа ми или на адреса на медията!

Дашо

Senior Member
Публикации: 915
православен българин
Локация: Перник, България
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Активен
Цитат на: Севар Вананд - 02 Юли 2009, 00:13:03
Сега за агентите на ДС. Наистина Севастократор има право. Ако не искахме да има агенти в листите, нямаше да има. Много дълъг разговор е този защо ги има и каквото и да кажа би изглеждало на доста хора като оправдание. Тези, които познават БНС и хората там, знаят как стоят нещата и не се притесняват от присъствието на тези хора в листите...
Може би е така, но обикновените хора, гласоподаватели като мен се объркват - вие сте против старата система (както и много от разочарованите хора в България, включително и аз), а в листите ви се помещават хора точно от старата система, хора които вече са се компрометирали пред народа. Също така и СМС-тата, които подкрепят гей - парада, против който парад, всички националисти са обединени, а сега са партньори на БНС. Много неясноти се получават, които мен лично ме притесняват. :-\
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

hammerbg

Senior Member
Публикации: 930
Зодия: Gemini Gemini
Активен
Съжалявам, но алтърмедия не е проект на БНС ;)

nacionalista15

**
Forum Member
Публикации: 140
Локация: Пловдив
Зодия: Aquarius Aquarius
Активен
За чий ч** пускаш тема за някакъв сайт за статии във форум и дириш сметка кой какъв? Това за ДС-то не го знаех наистина и също като теб очаквам логично обяснение ,но ти сам каза,че ВМРО и Атака са в пъти по-гомняни.Тогава какво предлагаш?Да седим и да си чешем задниците докато нацията съвсем се затрие,защото не сме открили перфектната от всички страни партия ли?А да не забравяме ,че доносник на ДС е всеки 5-ти човек в България, а в националистическите редици не се стичат на талази подготвени кадри ако не си забелязъл  :) .
И все пак ясен и логичен отговор от някой от хората по-навътре с материала няма да е излишен  :).

skadansk

Senior Member
Публикации: 615
Активен
Цитат на: Дашо - 02 Юли 2009, 16:04:08
Сега за агентите на ДС. Наистина Севастократор има право. Ако не искахме да има агенти в листите, нямаше да има. Много дълъг разговор е този защо ги има и каквото и да кажа би изглеждало на доста хора като оправдание. Тези, които познават БНС и хората там, знаят как стоят нещата и не се притесняват от присъствието на тези хора в листите...
Може би е така, но обикновените хора, гласоподаватели като мен се объркват - вие сте против старата система (както и много от разочарованите хора в България, включително и аз), а в листите ви се помещават хора точно от старата система, хора които вече са се компрометирали пред народа. Също така и СМС-тата, които подкрепят гей - парада, против който парад, всички националисти са обединени, а сега са партньори на БНС. Много неясноти се получават, които мен лично ме притесняват. :-\

Теб ти се обясни няколко пъти, че СМС не подкрепя гей-парада, но ти си знаеш твоето, което ме навежда на мисълта, че каквото и да ти се обясни и напише...ти пак ще си мелиш едно и също. Имало в листите ни хора от старата система, хаха, даааа, в листата ни бяха Иван Костов, Жан Виденов, дори и покойният Луканов! Все стари кримки! Мамата си е ебало!  ;D

Аз като не се кефя на дадена страница, не я чета, но и не отварям тема в даден форум да изплаквам мъката си. Altermedia е интересна страница, която според мен няма аналог в България. Трън е в очите не само на откритите ни врагове, но явно и на доста дребни душици, които претендират, че са националисти. Мога да кажа само едно БРАВО на хората, които я правят и нека продължават да ни поднасят интересни коментари, репортажи и т.н.
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът
все туй скиталчество из път
на който не съзирам края.

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден
без там пристанище да зная...

Дашо

Senior Member
Публикации: 915
православен българин
Локация: Перник, България
Зодия: Sagittarius Sagittarius
Активен
Цитат на: skadansk - 15 Юли 2009, 18:42:39
Теб ти се обясни няколко пъти, че СМС не подкрепя гей-парада, но ти си знаеш твоето, което ме навежда на мисълта, че каквото и да ти се обясни и напише...ти пак ще си мелиш едно и също. Имало в листите ни хора от старата система, хаха, даааа, в листата ни бяха Иван Костов, Жан Виденов, дори и покойният Луканов! Все стари кримки! Мамата си е ебало!  ;D

Аз като не се кефя на дадена страница, не я чета, но и не отварям тема в даден форум да изплаквам мъката си. Altermedia е интересна страница, която според мен няма аналог в България. Трън е в очите не само на откритите ни врагове, но явно и на доста дребни душици, които претендират, че са националисти. Мога да кажа само едно БРАВО на хората, които я правят и нека продължават да ни поднасят интересни коментари, репортажи и т.н.
За СМС разбрах какво е положението след като бях пуснал това мнение (все пак е от 2-ри Юли, ако не забелязваш) и след това не съм поставял въпрос свързан с тях!
Колкото и да ми обясняваш наистина имаше хора от старата система (бивши агенти на ДС), така че няма смисъл да ме убеждаваш в противното.
А по отношение на Алтермедия нямам никакви забележки.
Величието на Родината се гради върху костите на ония, които достойно живяха и умряха за нея!
БЪЛГАРИЯ НАДЪ ВСИЧКО-ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРИЯ!

skadansk

Senior Member
Активен
Аз и не се опитвам да те убеждавам. Това, че на теб някои неща не са ти ясни си е твоя работа.
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

ѣ

**
Forum Member
Публикации: 297
Активен
Сега за агентите на ДС. Наистина Севастократор има право. Ако не искахме да има агенти в листите, нямаше да има. Много дълъг разговор е този защо ги има и каквото и да кажа би изглеждало на доста хора като оправдание. Тези, които познават БНС и хората там, знаят как стоят нещата и не се притесняват от присъствието на тези хора в листите.
И каква беше врътката с тия агенти? Най-малкото, че дължите обяснение на симпатизантите си, защо направихте нещата, които направихте. Като например, защо не проверихте кандидатите си и защо след като се разбра, че има агенти на ДС не ги изключихте от листите. Осъзнаваш ли, че с тия действия режете тънкия клон на който се крепи доверието на симпатизантите ви?

Любомир Болгар

Banned
*
Forum Member
Публикации: 179
Ариец
Активен
В "Алтермедия" са автори много хора. Смея да твърдя, че повечето от тях са просто поканени националисти, които са активни в интернет пространството. Ако беше проект на самото БНС щяха да пишат само хора от организацията, а и вече партия, а не всеки, който биде поканен. Сайта е добър, наистина е доста полезен, тъй като там се публикуват нещата, които често придворните медии изпускат умишлено да споменат. Между впрочем, "Аltermedia" е международен проект...

skadansk

Senior Member
Активен
Цитат на: Шум - 16 Юли 2009, 20:38:43
Сега за агентите на ДС. Наистина Севастократор има право. Ако не искахме да има агенти в листите, нямаше да има. Много дълъг разговор е този защо ги има и каквото и да кажа би изглеждало на доста хора като оправдание. Тези, които познават БНС и хората там, знаят как стоят нещата и не се притесняват от присъствието на тези хора в листите.
И каква беше врътката с тия агенти? Най-малкото, че дължите обяснение на симпатизантите си, защо направихте нещата, които направихте. Като например, защо не проверихте кандидатите си и защо след като се разбра, че има агенти на ДС не ги изключихте от листите. Осъзнаваш ли, че с тия действия режете тънкия клон на който се крепи доверието на симпатизантите ви?

Обяснено беше за агентите в темите за агентите в този форум, както и на десетки други места, но явно някои хора любимото им хоби е да дъвчат едно и също до безкрай. Лично Боян излезна с обяснение и становище по въпроса, където посочи къде, как, какво, кой и защо. Проспа ли го този факт? Какво още дължи организацията ни на симпатизантите си според теб? Изключване на вече регистрирани кандидати от листите е невъзможно. ДАЖЕ И ПО ТЯХНО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ! Все някъде си го прочел сигурно и това, но важното е да се плямпат гръмки слова.
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

skadansk

Senior Member
Активен
Цитат на: Любомир Болгар - 16 Юли 2009, 22:40:04
В "Алтермедия" са автори много хора. Смея да твърдя, че повечето от тях са просто поканени националисти, които са активни в интернет пространството. Ако беше проект на самото БНС щяха да пишат само хора от организацията, а и вече партия, а не всеки, който биде поканен. Сайта е добър, наистина е доста полезен, тъй като там се публикуват нещата, които често придворните медии изпускат умишлено да споменат. Между впрочем, "Аltermedia" е международен проект...

http://altermedia.info

Само да вметна, че БНС продължава да бъде организация. Проектът за партия под името ГВАРДИЯ, така и не успя да получи регистрация по причини, които са дискутирани вече хиляди пъти. Участието ни в последните парламентарни избори пък беше осъществено чрез регистрацията на вече съществуващата политическа партия "БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ - НД", с която освен идейно, имаме и частично съвпадение в името и съкращението  ;)
КОПНЕНИЕ

Все туй копнение в духът

И поглед вечно устремен
напред, към утрешния ден

Nordwave

Webmaster
Founder
*
Hero Member
Публикации: 4 356
R.I.P. 2017
Локация: Пловдив
Интереси: История
Зодия: Capricorn Capricorn
Politics: Bulgarian Nationalist Bulgarian Nationalist
Активен
Altermedia България – Гласът на народа: Революционно действие е да казваш истината във времена на универсална измама (Джордж Оруел) Кратко разяснение относно функциите, политиката и правилата на нашия проект

Въведение

За никой не е тайна, че официалните медии са инструмент в ръцете на определени икономически (политически) кръгове, които малко или много искат да ни наложат техните собствени виждания! Повечето от тях имат политика, която спазва курса на "политическа коректност" и цензурира всичко, което не е в интерес на властимащите.

Какво е Aлтермедия?

Altermedia е независим проект, който иска да даде платформа и средство за изразяване на тези, които иначе нямат такава възможност,защото нямат свое собствено лоби, профсъюз или партия! "Altermedia" ще е глас на тези, които са готови да не жертват свободата си в името на "политическата коректност"! "Altermedia" разпространява алтернативна информация, като се стараем да дадем трибуна на всеки, който се опитва да изрази позицията си по въпроси, по които иначе му е забранено да се изказва! "Altermedia" ще анализира фактите такива, каквито са – далеч от всяка идеологическа догма. Нашите членове ще са дисидентите на тази епоха на дезинформацията! Ние ще им върнем техния глас! Проектът "Altermedia" стартира за първи път във Франция, но с времето придобива общоевропейски характер, като в момента има информация от над 20 държави.

Нашата политика

"Altermedia" не е изцяло редакционен портал, а приема и текстове от чужди автори! С ваша помощ ние се надяваме да изградим една наистина силна и информативна медия, която да бъде от полза за всички ни! Ако откриете някъде интересна статия - не се колебайте да ни я изпратите (заедно с картинки с максимален размер 96 kb във формат jpg, gif, png).

За кой е Aлтермедия?

За всеки, който иска да намира и разпространява информация, до която по принцип няма достъп. За тези политически активисти, които организират демонстрации, протести, събирания или пропагандни акции  и за които иначе няма къде да прочетем. В случай, че ни пращате текст, който е публикуван във вестник или друга медия - ние ще го публикуваме само, ако ни изпратите точния източник и дата на публикуване, а по възможност и препратка към оригиналния текст! По обясними причини ние отказваме да публикуваме обидни текстове, които са в разрез със законодателството, както и такива, които имат за цел само и единствено да насаждат конфликти между различни личности!

Коментари

Коментарите към статиите трябва да са на кирилица и да са съобразени с българския правопис. Тези, които не отговарят на въпросните критерии ще бъдат трити без предупреждение! Altermedia не е и няма да бъде форум – нашата функция е да разпространяваме информация.

Заключение

Патриоти, националисти, свободомислещи, антиглобалисти, еколози, любители на алтернативната музика или просто хора, които се борят за запазване на своята идентичност – на тях всички им е отнето правото да се изразяват свободно!

Ние ще ви помогнем! Aлтермедия е гласът на народа!

Редакционен екип "Altermedia България'"

http://bg.altermedia.info

Veskou

Senior Member
Публикации: 761
Всичко за България!
Локация: Монтана
Зодия: Aquarius Aquarius
Активен
Цитат на: Nordwave
Altermedia е независим проект,

Грешка! Не е независим! БНС го държат и обслужват само и единствено собствените си интереси!!!
БОГ ПРОЩАВА, ВМРО - НЕ!

ЦИГАНИТЕ СА НАШЕТО НЕЩАСТИЕ!

Губернатора

**
Forum Member
Публикации: 147
Губернатор на 51-вия щат на СЕЩ
Локация: СЕЩ
Religion: None None
Активен
Не е вярно. Сайтът го държат хора на Костов и атакаджии и това е известно на всеки в тези среди.

""
"Национална съпротива" гравитира ли около някоя политическа сила или са си независими?

Това е много сложен въпрос, тъй като по принцип никой не изявява политическите си пристрастия. Предполагаме, че става въпрос за десни, имам предвид ДСБ. Една голяма част – примерно от сайта altermedia са членове на движението на Иван Костов – Демократи за силна България и "Атака"."

http://www.vsekiden.com/70545
Да живее българо-американската дружба между народите!
Да живее международното положение!
Да живее НАТО!
Да живеят Съединените Европейски щати! 8-)